Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δια 7,18 είναι η μετατροπή της AMH, είναι καλή. Ωστόσο σε πολυκυστικές ωοθήκες δεν είναι πραγματικό αυτό το νούμερο, δυστυχώς! Μπορεί εξαιτίας πολλών καταβολών να βγαίνει πιο ψηλή απ όσο είναι πραγματικά ή να βγαίνει και πιο χαμηλή, θα πρέπει να συνεκτιμηθεί με τον γυναικολόγο σου και την εικόνα των ωοθηκών σου. Κοινώς η ΑΜΗ δεν λέει τίποτα απολύτως. Αλλά το θετικό είναι πως έχεις πολλές καταβολές. Έτσι είμαι κι εγώ δεν έχω σύνδρομο, έχω την μία ωοθήκη πολυκυστική. Η άλλη είναι για κλάματα 😂 

Α και υπόψιν όταν έχεις πολυκυστικές ωοθήκες και έχεις μπόλικες καταβολές είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο να κάνεις και διπλή ωορρηξία μέσα στο μήνα, οπότε δεν χάνεις μέρες! Τακτικές επαφές! Πέθανε τον 😂

2η μέρα είναι αυτές; 

3η. 

ναι αν αυξάνετε από τις πολυκυστικές τότε η πραγματικότητα είναι για κλάματα χαχαχαχα

2 φορές;; δεν νομίζω, εδώ δεν βρίσκω την πρώτη χαχαχα πετυχαίνω θετικό τεστ χωρίς συμπτώματα, και αρνητικό τεστ ενώ έχω συμπτώματα ωορρηξίας χαχαχα ότι νάναι 

ήξερα και το σώμα μου τρομάρα μου χαχαχα

να τον πεθάνω; 36 είναι, αν του πω βάρα κάθε μέρα θα με πετάξει από τον 8ο χαχαχα

πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:

μια χαρα ειναι η αμη και η fsh/ε2. οσο για την προλακτινη επισης καλο ειναι οτι ειναι χαμηλη. μηπως πριν θηλαζες κι ηταν τοσο ; εμενα 2μιση χρονια που θηλαζα ηταν στο Θεο, μετα πηγε γυρω στο 10. η ενδοκρινολογος μου λεγε οτι οσο πιο κατω ειναι τοσο καλυτερα παντως. ειδικα για φυσικη συλληψη. 

θήλαζα πριν 3 μήνες για 16 μήνες. λες να φταίει αυτό. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμείς έτσι με την αδερφή μου,κοκεταρία!!

ειδικά όταν ήμουν αγγλία...όλο ψώνιζα...

στην αδερφή μου έφερνα τα καλύτερα,1 βαλίτσα ρούχα κάθε φορά!!

τα ρούχα ακόμα τα έχω,αλλά δεν μπάινω μέσα...χεχε

αν δεν βαφτώ δεν βγαίνω για βόλτα!!

η γκαρνταρόμπα μου λίγο υστερεί,λόγω οικονομικών....της έλλης όμως ποτέ!!!

θα βάλω στο blog μου φότο να δείτε...

Εγώ δεν ψωνίζω τόσο πολύ. Δεν μ΄αρέσει να πηγαίνω για ψώνια βασικά.

Μ' αρέσουν όμως τα ωραία ρούχα! Λίγα κομμάτια και όμορφα συνδυασμένα.

Ειμαι τυχερή γιατί μια θεία μου έχει ΣΟΥΠΕΡ μπουτίκ στο κέντρο και ντύνομαι εκεί, τα παίρνω και με πίστωση. :mrgreen:

Και τον Γιάννη τον έχω ΜΟΝΤΕΛΟ! Ακόμα και για το πάρκο, όλα ταιριαστά μεταξύ τους. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω επισης βαριεμαι τα ψωνια..απο την αλλη σχεδον παντα ξερω απο τη βιτρινα κιολας το ειδος, την ποιοτητα και την ποικιλια που εχει το εκαστοτε μαγαζι και ετσι δεν τρωω το χρονο μου αναζητωντας κατι που ισως να με εξυπηρετει..

επισης το γουστο μου ειναι πολυυυυυυυυυ ακριβο και επειδη δεν μπορω να ανταπεξελθω οικονομικα βολευομαι τα φθηνα της αγορας σε πολυ απλες και καθημερινες γραμμες..

επισης οταν ενα ρουχο μου ταιριαζει το βλεπω με το ματι και απλα το δοκιμζω για να επιβεβαιωσω τον εαυτο μου...

με αριστα το 1 η συχνοτητα που βρισκω ρουχα που να μου αρεσουν στο εμποριο ειναι 8...ειμαι δυσκολη οταν προκειται να επενδυσω χρηματα στα ρουχα εκτος αν ειναι απολυτη αναγκη..

στη Στοα του βιβλιου εχει ανοιξει ενα μαγαζι με σικ νεανικα ταγιερ οικονομικα και πολυ κλασατα..το κακο ειναι οτι εγω στη δουλεια μου δεν βολευουν να τα φοραω..

αρα τζιν η λινες παντελονες..κλασικα..

και στη μικρη μου αρεσει να φοραω τα παντα αλλα προτιμω τα ευχρηστα ρουχα που προσφερουν ανεση στο παιχνιδι.. τα φουστανακια τα βαζουμε σπανια (σε επισκεψεις η σε κανα κοσμικο γεγονος) στο ασχετο δεν της φοραω..

τωρα στο εξοχικο ειναι ολη μερα ειτε με την πανα ειτε με αμανικα φορμακια..και τα απογευματα αν παμε για καφε φοραει σορτσακια με μπλουζακια..

φουστανακι θα βαλει τον δεκαπενταυγουστο στην εκκλησια!

φουστανακι θα βαλει τον δεκαπενταυγουστο στην εκκλησια!

Την πας εκκλησία;

Η μάνα μου τον πήγε τον δικό μου το Πάσχα που ήμουν στο χωριό κάποιες μέρες και τον κυνηγούσανε μαζί με μια θεια μου! :mrgreen::mrgreen:

Κουντούρντισε ΣΕ λέω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και ποιανού το γούστο δεν είναι ακριβό?

αλλά που χρήμματα?

στην αγγλία επειδή ήταν πολύ φθηνά,έβρισκα τέλεια πράγματα...

μην κοιτάς που οι αγγλίδες δεν ξέρουν να ντυθούν...

Διαφημίσεις

και ποιανού το γούστο δεν είναι ακριβό?

αλλά που χρήμματα?

στην αγγλία επειδή ήταν πολύ φθηνά,έβρισκα τέλεια πράγματα...

μην κοιτάς που οι αγγλίδες δεν ξέρουν να ντυθούν...

Aυτό ξαναπέστο, βολευόμαστε όμως με ότι έχουμε.

Δεν την παω τακτικα εκκλησια.. το Πασχα ομως την ειχα παει Μεγαλη Παρασκευη και Μεγαλο Σαββατο και για 20 λεπτα σε καθε Χαιρετισμο.

Την Κοινωνησα του Ευαγγελισμου μιας και τα Χριστουγεννα εκατσε και ηταν αρρωστη και τωρα σκοπευα να την παω στις 6/8 που ναι η Μεταμορφωησ του Σωτηρος και εορταζει η εκκλησια μας στο εξοχικο αλλα θα δουλευω και δεν θα μπορω να την παω και θα την παω σιγουρα στις 15/8 οπου και θα την κοινωνησω..

εννοειται οτι δεν εχει υπομονη να κατσει και για αυτο την παω για κανα μισαωρο το πολυ..

ξερει ομως οταν βλεπει εκκλησια να μου δειξει οτι κανει τον σταυρο της η οταν δει κερια να το αναψουμε η να φιλησουμε τις εικονες..

τα χει αποτυπωσει πολυ γρηγορα

μου την εχει δωσει τελευταια η νονα της η οποια τελικα ενεδωσε και εψαξε και βρηκε σπιτι εκτος Αθηνων με τον τυπο που συζει και τωρα δεν θα την βλεπουμε καθολου η θα πρεπει να μεταναστευουμε.. τουλαχιστον ο αλλος ειναι Βολο και το ξεραμε εξ αρχης..

τεσπα...ξυδι και περαστικα μου..:tongue:

Εμένα λυσσάει η μάνα μου (η πεθερά, είπαμε, ΔΕΝ μιλάει ποτέ, ότι κι αν σκέφτεται ;) ) να την κοινωνήσω, αλλά της λέω φυσικά "αν θέλεις πήγαινέ τον εσύ".

Οπότε, όποτε έχουμε μείνει Σάββατο στο χωριό, παίρνω και καλά ρούχα του μικρού, γιατί είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι θα τον πάει την επόμενη μέρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

μου την εχει δωσει τελευταια η νονα της η οποια τελικα ενεδωσε και εψαξε και βρηκε σπιτι εκτος Αθηνων με τον τυπο που συζει και τωρα δεν θα την βλεπουμε καθολου η θα πρεπει να μεταναστευουμε.. τουλαχιστον ο αλλος ειναι Βολο και το ξεραμε εξ αρχης..

τεσπα...ξυδι και περαστικα μου..:tongue:

Δύο νονούς;

Πως κι έτσι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Το τί βλεπω στους δρόμους δεν λέγεται!!το παίζουν κ γνώστες της μόδας.

καλα εδω δεν παιζεται η κατασταση...

τα πιο χαζοχαρουμενα τα χω δει απο Κυπριες.. μιας καιε χω παρε δωσε με την Πανεπιστημιουπολη και ειναι μπολικοι απο αυτους..

Δύο νονούς;

Πως κι έτσι;

Ηταν να τη βαπτισει το ζευγαρι που μας παντρεψε αλλα αποφασισαν οτι δεν ηθελαν λογω οικονομικων θεματων και ειπαμε να τη βαπτισουν ενας φιλος απο την καθε πλευρα..

οι δε κουμπαροι που μας παντρεψαν ειναι 50 βαλε ενω οι νονοι της η μια ειναι 32 ετων και ο αλλος 47 (ασχετοι μεταξυ τους)..

το επομενο αν κανω παιδι μαλλον θα το βαπτισει ο αφεντικος μου!

ολα ομως εχουν γινει το ιδιο πραγμα.. ολες λιγο πολυ το ιδιο μαλλι, το ιδιο φθηνο και ασχετο ντυσιμο που δηθεν ειναι μοδατο..δηλαδη φορεσα οτι βρηκα και βγηκα..

σπανια πεφτει το ματι σε κατι πιο προσεγμενο και κλασσατο χωρις να ειναι ακριβο η συντηρητικο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...