Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 19/2/2025 at 1:58 ΜΜ, Eri_22 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

ειμαι καινούρια αλλά διαβάζω εδώ και καιρό το φόρουμ.

ειμαι πλέον 42 και ακόμα προσπαθώ να αποκτήσω ένα παιδάκι και έχω απελπιστεί..

Αλλά ας ξεκινήσω από την αρχή: προσπαθούμε εδώ και αρκετά χρόνια να αποκτήσουμε παιδάκι αλλά δεν το πετύχαμε πήγα σε γιατρό και αυτός μας έλεγε ότι είμαστε ακόμα παιδουδια και ότι τα μωρά δεν φυτρώνουν στα δέντρα και ότι δεν προσπαθούμε αρκετά και τον πίστεψα κιολας!!!! Προσπαθούμε για πάνω από 1 χρόνο και ξαναπάω και μου είπε πάλι τα ίδια και αλλάξαμε γιατρό.

Η καινούρια γιατρός με έστειλε κατευθείαν για εξετάσεις κ βγήκε ότι έχω βουλωμένες σάλπιγγες (και οι 2) λόγω ενδομητρίωσης και ο σύζυγος έχει θέμα με το σπερμα.. άρα εξωσωματική είναι μονόδρομος.

Εχω κάνει ήδη 3 προσπάθειες και ακόμα τίποτα :( Στην αρχή όλα ωραία, τα ωάρια μου ΑΑ με μια ΑΜΗ 1,5 και οταν κάνουμε προεμφυτευτικό έλεγχο για να μην μπαίνουμε σε τζάμπα εμβρυομεταφορες βγαίνουν όλα τα έμβρυα με μετάλλαξη.

Νιωθω λίγο μόνη σε όλο αυτό, ο σύζυγος με υποστηρίζει αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να καταλάβει πως είναι για μένα.

Εχω απογοητευτεί 🥺

Καλησπέρα! Στο θέμα γιατρού είμαστε ομοιπαθούσες!! και εμένα κάπως έτσι με έκαψε οικογενειακος κιόλας γιατρός ο οποίος μου ελεγε έχεις χρόνο και στα 44 ξεκίνησα εξωσωματική λόγω αποκλειστικά ανδρικού παράγοντα...Μάλλιστα είχε πει τη θεικη ατάκα "μην ανησυχείς...ένα σπερματοζωάριο δεν θα βρούμε???" λες και είναι μόνο θέμα σπερματοζωαρίου μετά τα 40!!!  Θέλει υπομονή και επιμονή!! Μην απελπίζεσαι όλες κάπως έτσι νοιώθουμε και κάπως μαζεύουμε τα κομμάτια μας και συνεχίζουμε..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ή μήπως κάτι πιο "δυνατό";;

2792887p238vyi9j5.gif

Γιορτάζωωωωωωωωωωω, γιορτάζωωωωωωωωωωωωωωω μα ούτε που το φωνάζωωωωωωωωωωωω!

(σιγά που δε θα το φωνάξω)

ΚΕΡΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ή μήπως κάτι πιο "δυνατό";;

2792887p238vyi9j5.gif

Γιορτάζωωωωωωωωωωω, γιορτάζωωωωωωωωωωωωωωω μα ούτε που το φωνάζωωωωωωωωωωωω!

(σιγά που δε θα το φωνάξω)

Τεκιλάααααααααααααα πες πες για 'μενα το διάλεξες αυτό ..πες πες

άντε να κεραστούμε πάλι,όλο γλυκά τρώμε...κάνα κοψίδι δεν έχει?

Δεν έχει κοψίδι στο γκλίτερ γκράφικς ρε κοπελιά. :roll:

Μωρ συ τι εγινε η διαιτα που εκανες??

Είναι περίοδος διακοπών, δεν κάνουμε δίαιτες τώρα!

Εμείς στο γραφείο - τελευταία μέρα - μακαρονάδες παραγγέλνουμε. :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

παντως Ευα εισαστε οικογενειακα κοκετες..βλεπω και στο fcb κατι συγγενεις σου γραφουν και ειστε της φωτογραφιας... τουλαχιτσον εχετε και την ομορφαδα...

Βασικα απο μικρες που ειμασταν κι εγω και η αδερφη μου ειμασταν λιγακι της κοκεταριας!!!!Εγω οχι τοσο οσο η αδερφη μου!!!

Εγω μεγαλωνοντας εξελιχθηκα σε ξεκωλο κατι που εκνευριζε αλλα αρεσε στον πατερα μου!!!

Οσο για τις φωτο η αληθεια ειναι οτι μια φωτογενεια την εχουμε!!!Ιδιαιτερα η αδερφη μου ομως!!!!!

Τεκιλάααααααααααααα πες πες για 'μενα το διάλεξες αυτό ..πες πες

Ναι ναι για σενα το διαλεξε που στο δευτερο σφηνακι γινεσαι λιωμα!!!!Σου ειπα μην με προκαλεις γιατι θα τα βγαλω ολα στη φορα!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Βασικα απο μικρες που ειμασταν κι εγω και η αδερφη μου ειμασταν λιγακι της κοκεταριας!!!!Εγω οχι τοσο οσο η αδερφη μου!!!

Εγω μεγαλωνοντας εξελιχθηκα σε ξεκωλο κατι που εκνευριζε αλλα αρεσε στον πατερα μου!!!

Οσο για τις φωτο η αληθεια ειναι οτι μια φωτογενεια την εχουμε!!!Ιδιαιτερα η αδερφη μου ομως!!!!!

join the club!!! :tongue:

που την θυμίθικες την δίαιτα???

έκανα τον μάρτη για μερικές εβδομάδες,έχασα 3-4 κιλά,την σταμάτησα γιατί ήταν ασύμφορή,τα ξαναπήρα τα κιλά και ησύχασα!!!

μάλλον πρέπει να ράψω το στοματάκι μου!!

μα να τρώω κάθε μέρα κρέας?είπαμε το λατρεύω,αλλά πόσο?

τώρα 1 φορά την εβδομάδα πια τρώμε...κρίσηηηηηη

ελατε και απο το εξοχικο τι ειναι η Σαλαμινα μπρος στην Κινεττα..

Αν αναφερεσαι σε εμας το βρησκω λιγο δυσκολο γιατι η μικρη ειναι τυρρανος οταν ταξιδευουμε!!!Παντως οτι θα σας επισκευτουμε καποια στιγμη γι αυτο να εισαι σιγουρη.Δεν γλυτωνετε ευκολα απο μας!!

κι εμείς έτσι με την αδερφή μου,κοκεταρία!!

ειδικά όταν ήμουν αγγλία...όλο ψώνιζα...

στην αδερφή μου έφερνα τα καλύτερα,1 βαλίτσα ρούχα κάθε φορά!!

τα ρούχα ακόμα τα έχω,αλλά δεν μπάινω μέσα...χεχε

αν δεν βαφτώ δεν βγαίνω για βόλτα!!

η γκαρνταρόμπα μου λίγο υστερεί,λόγω οικονομικών....της έλλης όμως ποτέ!!!

θα βάλω στο blog μου φότο να δείτε...

Ναι ναι για σενα το διαλεξε που στο δευτερο σφηνακι γινεσαι λιωμα!!!!Σου ειπα μην με προκαλεις γιατι θα τα βγαλω ολα στη φορα!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

ψέμα ψέμα ψέμα... μάλλον την τελευταία φορά δεν αισθανόμουν καλά για'αυτό, μετά το 3ο κανονικό ποτό κ το 4ο σφηνάκι κουδουνίζω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...