Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Καταλαβαινω τι λες γιατί εμένα αυτό είναι η ζωή μου τώρα που περιγράφεις κάνοντας ένα χρόνο τώρα φυσικούς. Εχω κάνει pause απ’ολα και επωμιζομαι ένα σημαντικό κόστος Κάθε μήνα. Είχα κάνει και 2 διεγέρσεις πριν όμως και είχα 2 ωάρια την πρώτη φορά και 3 τη δεύτερη. Τη δεύτερη επειδή ζορίστηκε ο οργανισμός να βγάλει 3, ήταν και τα 3 ανώριμα. Για αυτό και δεν είχε νόημα να κάνω πάλι διέγερση.
      Ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα τι σου ταιριάζει απλά εγώ λέω πως συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ σε συνδυασμό με χαμηλή ανταπόκριση στα φάρμακα, οδηγούν στη λύση του φυσικού. Πέρσι ετών 32 είχα ΑΜΗ 0,4 και είχα ως αποτέλεσμα τα νούμερα που σου είπα παραπάνω με τις διεγέρσεις. Αν ο γιατρός σου λέει πως συνεχίζεις με διέγερση τότε κάτι θα ξέρει και το λέει.

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω δεν φανταζεσαι.. μέσα σε τρεις μηνες έκανα σαλπιγγογραφία με δική μου πρωτοβουλία, βρέθηκε υδροσάλπιγγα, την αφαιρεσα και βρηκαμε 2 εστιες ενδομητρίωσης που θεωρητικά καθαριστηκαν. Άλλαξα γιατρό γιατι χρεωσα στον πρώτο ότι δε μου ζητησε μόνος του τη σαλπιγγογραφία, κι αν εκανα την εξωσωματικη και εφτανα στην εμβρυομεταφορά μπορεί να μην προχωρούσε λόγω της υδροσάλπιγγας. Με το νεο γιατρό έκανα τη διεγερση που πήραμε 2 ωάρια ΜΙΙ, και προχωράμε μαζί. Αλλά πραγματικά η ζωή μας σε παύση, κανονίζουμε τα πάντα με βαση αυτό..  μοιράζουμε χρηματα σε εξετασεις και φάρμακα, εχουμε κοψει σχεδον εντελώς ταξίδια. Ο άντρας μου με θέμα στο σπέρμα, οπότε εχουμε κι απο εκει δυσκολία και ειμαστε προετοιμασμενοι για όλα. Ωστόσο νιώθω ο πιο τυχερος άνθρωπος στον κόσμο που τον εχω δίπλα μου σε όλες τις δυσκολίες βρε κορίτσια. Ελπίζω απλά να τα καταφέρουμε και όλα αυτα να ειναι μια κακή ανάμνηση. Από άμυνα όμως δε θέλω να πετάω και στα σύννεφα και προσπαθω να λέω ότι αν ειναι θέλημα Θεού θα έρθει το μωρο μας, αν δεν πάλι, ο άντρας μου λεει ότι θα φάμε όλα μας τα λεφτά σε ταξίδια :P

πρίν από 4 λεπτά , mariamik είπε:

μου είπε με λιγα φαρμακα θα προχωρησουμε απλά μου ειπε οτι ίσως χρειαστουν 2-3 κύκλοι μεχρι να μαζέψω έναν ικανοποιητικο αριθμό

36

Αυτό μου είχε πει κι εμένα εξ αρχης και φαντασου οτι ειμαι 28! Βασικα ειχαμε πει σιγουρα 3 ωοληψίες, τώρα συζητάμε μηπως χρειαστουν κι άλλες αν παιρνουμε μονο 2 κάθε φορά. Σου ευχομαι καλή αρχη και να ερθουν όλα οπως τα θέλεις!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν ειπαμε να την βάλει κάτω με το ζόρι αλλά κ 1,5 ώρα για τάισμα πάει πολύ, θα καταλήγει να το τρώει παγωμενο που δεν τρώγεται με την καμμία, αλλά αφού έτσι ειναι τα πράγματα ότι και να πεις αφού δεν εισαι εκεί χαμενο παιχνίδι από χέρι

οπως τα λες...

το χειροτερο ειναι πως μου την δινει οτι δεν ακουει Χριστό οτι και να της πεις.. τα περνει προσωπικα και αρχιζει τα μελοδραματα..

drama queen σαν την Ματζαφλαρ (πως την λενε εκει στο τουρκικο..τελος παντων...)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οπως τα λες...

το χειροτερο ειναι πως μου την δινει οτι δεν ακουει Χριστό οτι και να της πεις.. τα περνει προσωπικα και αρχιζει τα μελοδραματα..

drama queen σαν την Ματζαφλαρ (πως την λενε εκει στο τουρκικο..τελος παντων...)

Μα ΙΔΙΕΣ;;;

Η πεθερά μου είναι οσιομάρτυρας, αλλά ΠΕΙΣΜΑ τρελό!

Τις προάλλες την πετύχαμε μόλις γύριζε από νοσοκομείο, της έφερε φαγητό η αδελφή της, από πάνω.

Να δίνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ στον μικρό, ενώ εκείνος ήταν φαγωμένος και απλά έπαιζε. Να της λέμε "μη του δίνεις, άστον να παίξει με το πηρούνι, φάε εσύ".

Να επιμένει.

Στο τέλος πήγα τον σήκωσα από δίπλα της, γιατί ΔΕΝ άκουγε, αλλά το ευγενικό χαμόγελο, χαμόγελο. Χαμογελάει ευγενικά, δε λέει τπτ (μη φανούμε κακές, είμαστε οσιομάρτυρες), αλλά κάνουμε το δικό μας.

ΟΥΦ, τα 'πα και ξεθύμανα! OVERDOSE έχω πάθει από πεθερικά αυτές τις μέρες με την εγχείρηση του πεθερού.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αυτό ήθελα να πω για την βίκυ...μου το πήρατε από το στόμα!!!

πήγα να ταίσω την κόρη και να την μαλώσω και είπατε ένα σωρό πάλι!!!

οι δημοσκοπήσεις τα έβγαλαν τα αποτελέσματα...jesgk και viki...

μασέλες βλέπω...βατόμουρα βλέπω...

δεν έχει και ένα κουμπί reset αυτή η κουνιάδα πια...

επίτηδες το κάνει,δεν βαριέται να παλεύει μια ώρα με το παιδί για να φάει?

με την μάνα σου τόσο καλά τρώει?δεν την στέλνεις στη μάνα σου 1 εβδομαδούλα?

η δική μου τρώει σε 10 λεπτά...τέταρτο το πολύ!!

ποια φορμα ειναι αυτη που λετε τοσο καιρο.. σε εμενα μπροστα ολο συντηρητικα ντυνεστε..τσ τσ τσ

Εχω μια μαυρη ολοσωμη φορμα που την ειχα βαλει στη γιορτη μου και με ειχε δει η Τζεσσικα.Ε απο τοτε της εχει κολλησει!!!!Ειναι που με κοιταζε ο ΣΤ μωρε ........χαχαχααα

Διαφημίσεις

αυτό ήθελα να πω για την βίκυ...μου το πήρατε από το στόμα!!!

πήγα να ταίσω την κόρη και να την μαλώσω και είπατε ένα σωρό πάλι!!!

οι δημοσκοπήσεις τα έβγαλαν τα αποτελέσματα...jesgk και viki...

μασέλες βλέπω...βατόμουρα βλέπω...

Οι δημοσκοπησεις δεν εχουν δει ακομα εμενα.......χαχαχαχαα

miss forma 2010!!!!!!!!!!!

Εχω μια μαυρη ολοσωμη φορμα που την ειχα βαλει στη γιορτη μου και με ειχε δει η Τζεσσικα.Ε απο τοτε της εχει κολλησει!!!!Ειναι που με κοιταζε ο ΣΤ μωρε ........χαχαχααα

Ολα τα'χες πετάξει έξω.. εμένα τα μάτια ειχαν φτάσει μέχρι απέναντι.. τί να κάνει κ ο άντρας μου :tongue: :tongue:

Χμμ, πάθη, μίση, ίντριγκες, σαπουνόπερα μου μυρίζεται! :twisted::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δεν έχει και ένα κουμπί reset αυτή η κουνιάδα πια... ΤΕΛΕΙΟ!! Αλλα πουουουου τετοια τυχη???

επίτηδες το κάνει,δεν βαριέται να παλεύει μια ώρα με το παιδί για να φάει?

με την μάνα σου τόσο καλά τρώει?δεν την στέλνεις στη μάνα σου 1 εβδομαδούλα?

η δική μου τρώει σε 10 λεπτά...τέταρτο το πολύ!!

αμ δε βαριεται και νομιζει οτι ετσι τρωει το παιδι..

δεν μπορω να απαριθμησω τις φορες που της το χουμε πει..

maestria ετσι ετσι.. ειναι ιδιες λογω γενιας...αλλα και φυλου.. μην τους ξεπερασουμε μονο :mrgreen:

εμενα θελει ΠΑΝΤΑ να συμμετεχει στα παντα.. και να καποιος πει κατι και δεν εχει παρει θεση ολο θα πει κατι που θα θελει να δειξει οτι το χε σκεφθει πριν η οτι το σκεφθηκε και επραξε χωρις να ρωτησει κανεναν και αν δεχθει αρνηση η γενικα φαει πορτα ειμαστε ολοι αχαριστοι, και αρχιζει και η απολογια της απολογιας..

ο εξυπνος παραδεχεται το λαθος του..

ο πονηρος απολογειται..

ο βλακας επιμενει..

Διαφημίσεις

αμ δε βαριεται και νομιζει οτι ετσι τρωει το παιδι..

δεν μπορω να απαριθμησω τις φορες που της το χουμε πει..

maestria ετσι ετσι.. ειναι ιδιες λογω γενιας...αλλα και φυλου.. μην τους ξεπερασουμε μονο :mrgreen:

εμενα θελει ΠΑΝΤΑ να συμμετεχει στα παντα.. και να καποιος πει κατι και δεν εχει παρει θεση ολο θα πει κατι που θα θελει να δειξει οτι το χε σκεφθει πριν η οτι το σκεφθηκε και επραξε χωρις να ρωτησει κανεναν και αν δεχθει αρνηση η γενικα φαει πορτα ειμαστε ολοι αχαριστοι, και αρχιζει και η απολογια της απολογιας..

ο εξυπνος παραδεχεται το λαθος του..

ο πονηρος απολογειται..

ο βλακας επιμενει..

Εσένα έχει και γεροντοκορίαση, σ' ένα βαθμό να το καταλάβω (σ' ένα βαθμό είπα :mrgreen:).

Η δικιά μου, παντρεμένη, πρώην εργαζόμενη, με δύο γιους.

Γιατί; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ασχετουμπα παλι..

κανω ερευνα αγορας για ποδηλατο..

ειδα ενα φοβερο με τρεις ροδες και καλαθα απο πισω (τελειο να βαζω και τη μικρη για βολτες!) αλλα περαν οτι κανει 400 ευρω (μεγαλο ποσο αλλα αν αξιζε τον κοπο θα το βολευα) δεν θα μου ανεβαινει τις ανηφορες στο εξοχικο γιατι ειναι 6ταχυτο..

μαλλον παλι σε Mountain θα παω..αντε με κανα μικρο καλαθακι και σχαριτσα για τα ψωνια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...