-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:
Καταλαβαινω τι λες γιατί εμένα αυτό είναι η ζωή μου τώρα που περιγράφεις κάνοντας ένα χρόνο τώρα φυσικούς. Εχω κάνει pause απ’ολα και επωμιζομαι ένα σημαντικό κόστος Κάθε μήνα. Είχα κάνει και 2 διεγέρσεις πριν όμως και είχα 2 ωάρια την πρώτη φορά και 3 τη δεύτερη. Τη δεύτερη επειδή ζορίστηκε ο οργανισμός να βγάλει 3, ήταν και τα 3 ανώριμα. Για αυτό και δεν είχε νόημα να κάνω πάλι διέγερση.
Ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα τι σου ταιριάζει απλά εγώ λέω πως συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ σε συνδυασμό με χαμηλή ανταπόκριση στα φάρμακα, οδηγούν στη λύση του φυσικού. Πέρσι ετών 32 είχα ΑΜΗ 0,4 και είχα ως αποτέλεσμα τα νούμερα που σου είπα παραπάνω με τις διεγέρσεις. Αν ο γιατρός σου λέει πως συνεχίζεις με διέγερση τότε κάτι θα ξέρει και το λέει.Αχ πόσο σε καταλαβαίνω δεν φανταζεσαι.. μέσα σε τρεις μηνες έκανα σαλπιγγογραφία με δική μου πρωτοβουλία, βρέθηκε υδροσάλπιγγα, την αφαιρεσα και βρηκαμε 2 εστιες ενδομητρίωσης που θεωρητικά καθαριστηκαν. Άλλαξα γιατρό γιατι χρεωσα στον πρώτο ότι δε μου ζητησε μόνος του τη σαλπιγγογραφία, κι αν εκανα την εξωσωματικη και εφτανα στην εμβρυομεταφορά μπορεί να μην προχωρούσε λόγω της υδροσάλπιγγας. Με το νεο γιατρό έκανα τη διεγερση που πήραμε 2 ωάρια ΜΙΙ, και προχωράμε μαζί. Αλλά πραγματικά η ζωή μας σε παύση, κανονίζουμε τα πάντα με βαση αυτό.. μοιράζουμε χρηματα σε εξετασεις και φάρμακα, εχουμε κοψει σχεδον εντελώς ταξίδια. Ο άντρας μου με θέμα στο σπέρμα, οπότε εχουμε κι απο εκει δυσκολία και ειμαστε προετοιμασμενοι για όλα. Ωστόσο νιώθω ο πιο τυχερος άνθρωπος στον κόσμο που τον εχω δίπλα μου σε όλες τις δυσκολίες βρε κορίτσια. Ελπίζω απλά να τα καταφέρουμε και όλα αυτα να ειναι μια κακή ανάμνηση. Από άμυνα όμως δε θέλω να πετάω και στα σύννεφα και προσπαθω να λέω ότι αν ειναι θέλημα Θεού θα έρθει το μωρο μας, αν δεν πάλι, ο άντρας μου λεει ότι θα φάμε όλα μας τα λεφτά σε ταξίδια
πρίν από 4 λεπτά , mariamik είπε:μου είπε με λιγα φαρμακα θα προχωρησουμε απλά μου ειπε οτι ίσως χρειαστουν 2-3 κύκλοι μεχρι να μαζέψω έναν ικανοποιητικο αριθμό
36
Αυτό μου είχε πει κι εμένα εξ αρχης και φαντασου οτι ειμαι 28! Βασικα ειχαμε πει σιγουρα 3 ωοληψίες, τώρα συζητάμε μηπως χρειαστουν κι άλλες αν παιρνουμε μονο 2 κάθε φορά. Σου ευχομαι καλή αρχη και να ερθουν όλα οπως τα θέλεις!
-
Cafe Ιανουάριος 2009
-
Θέματα
-
- 11.417 απαντήσεις
- 1.159.041 εμφανίσεις
-
- 11.220 απαντήσεις
- 2.221.381 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 141.897 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 500.258 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 144.678 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.417 απαντήσεις
- 1.159.041 εμφανίσεις
-
- 11.220 απαντήσεις
- 2.221.381 εμφανίσεις
-
- 2.194 απαντήσεις
- 113.307 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 27
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 400 απαντήσεις
- 99.058 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 141.897 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 105 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 413 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 578 εμφανίσεις
-
ΒLW
Από Zaxaroulamak, in Ιατρικά & Υγεία
- 12 απαντήσεις
- 417 εμφανίσεις
-
- 49 απαντήσεις
- 15.373 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα