Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Ίδιες τιμές έχουμε σχεδόν. Πες μου αν θα έχεις αποτελεσμα με το prp ωοθηκών. Μου το πρότεινε κι εμένα, αλλα μου ειπε πως εχει μόνο 5% ποσοστό επιτυχίας. Μου φάνηκε μικρό και τα χρήματα ήταν 4ψηφιος αριθμόε, οπότε ειπα να τα κρατησω για επιπλέον διεγερση σε πρώτη φάση.

Ναι δεν έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Δε μου είπε 5% , μου είπε λίγο παραπάνω αλλά και πάλι χαμηλό. Σε κάθε περίπτωση όμως, μετά από 11 ωοληψιες , πρέπει να το δοκιμάσω για να πω πως τα εξάντλησα όλα πριν αποφασίσω για δωρεά ωαρίων.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Maestro ολες οσες ειμαστε εδω θα λεμε και το καλο και το κακο και το αστειο και το αναποδο και το κουλο..

και αυτο συμβαινει καθολικα..ειτε αρεσει ειτε οχι..και αυτο δημιουργει ενα ειδος ανθρωπινων σχεσεων μακαρι παντα φιλικων..και οι φιλοι στεκονται και στις χαρες και στις λυπες..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορούμε να κάνουμε και καλλιστεία!

Η βόρεια Ελλάδα θα κερδίσει βέβαια! :D

(για τη Βίκη μιλάω φυσικά, όχι για 'μένα)

καλα που δεν παιζει στην παρεα καμια Πελοποννησια (εκτος αν κατι μου διαφευγει) γιατι εκεινες εχουν εξειδικευση..ξερεις.. Μις Πελοποννησος και τετοια υπεροχα!

Εγω αν θελετε μπορω να ειμαι στην κριτικη επιτροπη :twisted::tongue:

και επειδη εχω δει ενα μερος των μελων απο κοντα..ολες μας εχουμε κατι ξεχωριστο επανω μας..

τωρα που το σκεφτομαι παλι ομορφη ηταν η κολλητη σου η Αννα στη βαπτιση..οχι μονο κουκλα αλλα αγνωριστη σε σχεση με την καθημερινοτητα της.. και ειχε ενα απιστευτα γαληνιο βλεμμα απολυτης ευτυχιας λογω των μικρων της... τοσο πολυ το θυμαμαι γιατι τοσο πολυ με αγγιξε..

Η Αννα ειναι μια κούκλα ζωγραφιστή :mrgreen:

Μπορούμε να κάνουμε και καλλιστεία!

Η βόρεια Ελλάδα θα κερδίσει βέβαια! :D

(για τη Βίκη μιλάω φυσικά, όχι για 'μένα)

Αφού έχει βγεί ήδη το αποτέλεσμα γιατί να τα κάνουμε τα καλλιστεία!!

Διαφημίσεις

Αφού έχει βγεί ήδη το αποτέλεσμα γιατί να τα κάνουμε τα καλλιστεία!!

Για το τζερτζελέ!

Οι άλλοι γιατί τα κάνουν δηλαδή; :roll::mrgreen:

εγω μπορω να βαλω υποψηφιοτητα για το Χρυσο Βατομουρο κλπ κλπ :mrgreen:

Εγώ θα βάλω υποψηφιότητα για Miss Χρυσή Μασέλα!

742468m9g2d9dg9a.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ασχετο

η κορη μου οταν πηγαινω στο εξοχικο μολις μπω μεσα και αφησω τα πραγματα ερχεται και μου φερνει τις σαγιοναρες μου... :roll:

αφου το κανε για δευτερη συνεχομενη φορα της σφυριξα και της εδωσα και μπισκοτακι :mrgreen: :mrgreen:

Διαφημίσεις

ασχετο

η κορη μου οταν πηγαινω στο εξοχικο μολις μπω μεσα και αφησω τα πραγματα ερχεται και μου φερνει τις σαγιοναρες μου... :roll:

αφου το κανε για δευτερη συνεχομενη φορα της σφυριξα και της εδωσα και μπισκοτακι :mrgreen: :mrgreen:

Και καλά έκανες γιατί το άξιζε το κορίτσι!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αφηστε τα καλλιστεια και ελατε να με βοηθησετε......ΕΧΩ ΨΟΦΗΣΕΙΕΙΕΙΕΙΕ!!!

a136.gif

μετα θα ψηφισουμε την MISS BANANA!!!!

Εσένα σου δίνω τον τίτλο MISS ΚΟΛΛΗΤΗ ΦΟΡΜΑ....μου'χει κάτσει αυτή η φόρμα τελικα΄!!!

και πλακα πλακα εχουμε ενα προβληματακι με το θεμα του ταισματος..

η μανα μου δυο μερες ειναι εκει και οτιδηποτε της εδωσε να φαει καταφερε σε σχετικα συντομο χρονο να την κανει να το φαει ΟΛΟ..

η κουνιαδα μου τοσους μηνες δεν το καταφερνει με τιποτε..

πχ αν ειναι να φαει μεσημεριανο θα κανει κατα μεσο ορο 1,5 ωρα να την ταισει και θα χει μοιρασει το φαγητο σε δυο τρια διαφορετικα πιατα, θα χουν αλλαξει δυο πηρουνια η κουταλια (και καλα οτι παιζουν και ταιζουν τα αλλα παιχνιδια μπας και την καταφερει να ανοιξει το στομα της) και ολο αυτο βεβαια ΕΠΕΙΔΗ δεν μπορει και δεν θελει να την πιεζει να τρωει..περιμενει παντα να ανοιξει το στομα της η μικρη..

βεβαια απειρες φορες της εχουμε πει οτι αυτο δεν παιζει και ετσι και δεν τρωει σωστα αλλα και κανει μεγαλυτερο χρονο για να φαει και χανει και αλλα γευματα αλλα εκεινη αδιαφορει..

ξερει οτι η μανα μου ειναι πιο αποτελεσματικη και την ενοχλει (το χει δειξει σε προηγουμενο επεισοδιο)

και εχθες το συζητουσα με τον ανδρα μου αλλα εκεινος ηθελε να αποφυγει προφανως να αναλαβει ευθυνη και τελειωσε την κουβεντα λεγοντας "αφου ετσι μπορει δεν μπορω να της κανω κατι" και βεβαια η μανα μου εκτος απο αυτη τη σεζον γενικοτερα το χειμωνα σπιτι μου εμφανιζεται σπανια.. :roll:

Εσένα σου δίνω τον τίτλο MISS ΚΟΛΛΗΤΗ ΦΟΡΜΑ....μου'χει κάτσει αυτή η φόρμα τελικα΄!!!

ποια φορμα ειναι αυτη που λετε τοσο καιρο.. σε εμενα μπροστα ολο συντηρητικα ντυνεστε..τσ τσ τσ

και πλακα πλακα εχουμε ενα προβληματακι με το θεμα του ταισματος..

η μανα μου δυο μερες ειναι εκει και οτιδηποτε της εδωσε να φαει καταφερε σε σχετικα συντομο χρονο να την κανει να το φαει ΟΛΟ..

Δεν ειπαμε να την βάλει κάτω με το ζόρι αλλά κ 1,5 ώρα για τάισμα πάει πολύ, θα καταλήγει να το τρώει παγωμενο που δεν τρώγεται με την καμμία, αλλά αφού έτσι ειναι τα πράγματα ότι και να πεις αφού δεν εισαι εκεί χαμενο παιχνίδι από χέρι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...