Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Ίδιες τιμές έχουμε σχεδόν. Πες μου αν θα έχεις αποτελεσμα με το prp ωοθηκών. Μου το πρότεινε κι εμένα, αλλα μου ειπε πως εχει μόνο 5% ποσοστό επιτυχίας. Μου φάνηκε μικρό και τα χρήματα ήταν 4ψηφιος αριθμόε, οπότε ειπα να τα κρατησω για επιπλέον διεγερση σε πρώτη φάση.

Ναι δεν έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Δε μου είπε 5% , μου είπε λίγο παραπάνω αλλά και πάλι χαμηλό. Σε κάθε περίπτωση όμως, μετά από 11 ωοληψιες , πρέπει να το δοκιμάσω για να πω πως τα εξάντλησα όλα πριν αποφασίσω για δωρεά ωαρίων.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγώ την ειχα για πολύ καλή φωτό

Μπορει πριν σε γνωρισω να την θεωρουσα κι εγω μια πολυ ωραια φωτο...αλλα ρε κοριτσι μου εχεις αλλαξει πολυ.Εισαι πολυυυυυυυ πιο ομορφη !!!ΒΓΑΛΤΗΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!!Βαλε αυτη που σε τραβηξε ο Θοδωρης στην εκδρομη του!!!!

ΤΗΝ ΟΛΟΣΩΜΗ ΛΕΩ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΟΥ!!!!!!

Μπορει πριν σε γνωρισω να την θεωρουσα κι εγω μια πολυ ωραια φωτο...αλλα ρε κοριτσι μου εχεις αλλαξει πολυ.Εισαι πολυυυυυυυ πιο ομορφη !!!ΒΓΑΛΤΗΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!!Βαλε αυτη που σε τραβηξε ο Θοδωρης στην εκδρομη του!!!!

ΤΗΝ ΟΛΟΣΩΜΗ ΛΕΩ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΟΥ!!!!!!

ωωωωωωωω ευχαριστώωωωω

1097706nsxl9flarn.gif

Γιορτάζω!

Είδαμε παιδοχειρούργο. Κατάληξη "Τα λέμε του χρόνου" (προληπτικά).

Είμαστε καλάαααααααααααα, δεν έχουμε μυαλόοοοοοοοοοοοοοοο!!!

(Αλεξία μην κοιτάς, κάνω κόπυ πέηστ!)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

1097706nsxl9flarn.gif

Γιορτάζω!

(Αλεξία μην κοιτάς, κάνω κόπυ πέηστ!)

Καλημερα!!!!!Μπραβο πολυ ευχαριστο αυτο!!!!!Αντε να χαρειτε τωρα το καλοκαιρι σας!!!! e118.gif

Ετοιμαζω βαλιτσες και ειμαι κομματια!Ενα σπιτι παλι μετακομιζουμε!!!Αντε να μεγαλωσει να μην χρειαζονται τοσα πραγματα μαζι μας!!!:tongue::tongue:

Θα φυγουμε για εναν μηνα και ειναι λες και φευγουμε για 10 χρονια!!!

Αν προλαβω θα ξαναγραψω!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!! Εχω φτιάξει ένα καφέ κ σε λίγο ξεκινώ δουλειά, έχω τρεχάματα σήμερα

Ετοιμαζω βαλιτσες και ειμαι κομματια!Ενα σπιτι παλι μετακομιζουμε!!!Αντε να μεγαλωσει να μην χρειαζονται τοσα πραγματα μαζι μας!!!:tongue::tongue:

Θα φυγουμε για εναν μηνα και ειναι λες και φευγουμε για 10 χρονια!!!

καλημέρα κορίτσι, δεν τα είπαμε τελικά, καλό ταξίδι να έχετε, με την επιστροφή θα συναντηθούμε, καλά να περάσετε!!!!
Γιορτάζω!

Μπράβο, μπράβο!!! Ολα καλά!! Αντε κ τρελά μπανάκια!!

Καλημερα σε ολες παρουσες και απουσες..

επιτελους Παρασκευη αλλα κουραστικη ειναι και προβλεπετε να παραγινει..σημερα ο συζυγος εχει μεινει στο ομορφο νησι και εγω ηρθα με συγκοινωνια..ειχα μια ηττα με τη δουλεια στο καπακι που με συγχησε αλλα το ξεπερναω τρωγοντας παστακια.. τωρα φευγω για εφορια και τραπεζες (θα πηξω λεμε και ειλικρινα εκνευριζομαι που κανω εγω αυτο που θα πρεπε να κανει το λογιστηριο αλλα τεσπα..τα ιδια Παντελακι μου τα ιδια Παντελη μου καθε φορα)

αυταα...

πανω απο ολα..

ΜΠΡΑΒΟ MAESTRIA!! Αντε με το καλο να κανετε μπανακια και να χαλαρωσετε..

axileas εγω μηνες τωρα ελεγα να την βγαλω απο την κουνια γιατι πιστευω οτι αισθανεται εγκλωβισμενη και της προκαλει εκνευρισμο αλλα ειπα να περιμενω να περασει το καλοκαιρι οπως επισης ηθελα να την χρησιμοποιησουμε και λιγο γιατι γενικα δεν εχει γινει αποσβεση αφου ουσιαστικα η μικρη κοιμαται μαζι μας..ιδιως τωρα στο εξοχικο..

ΟΛΑ γινονται οταν πρεπει..οπως σου πε και η maestria μην αγχωνεσαι..μονο αν υπηρχε καμια extreme διαφορα αναμεσα στα παιδια μας..το καθενα εχει τον ρυθμο αναπτυξης του..

ολα καλα λοιπον..

καλημέρα κορίτσια....

έρχεται το τρελό weekend!!!

που λέει ο λόγος γιατί τα ίδια πάλι θα κάνουμε,κάνα μπανάκι,καμμιά βολτούλα!!

maestriaki μπράβο,ευχάριστα τα νέα σας!!!

καλό καλοκαιράκι τώρα!!!

τώρα μου έφερε το λαπτοπ ο αντρούλης,το πήρε και στη δουλειά...

όταν θα τα φτύσει,γιατί έχει αρχίσει και κολλάει,να δω τι θα κάνουμε!!!

κατά τα άλλα σιδέρωνα πρωί πρωί...

αύριο έχει εκτάκτως δουλειά ο χαζμπαντ βόρεια κέρκυρα και λέω να πάω κι εγώ με την μικρή να μας παρατήσει σε μια παραλία,και να έρθει να μας βρει όταν τελειώσει...

ευάκι καλά να περάσετε!!

κουβάλα... κουβάλα πράγματα!!!

jesgk έχει δίκιο η εύα,από κοντά είσαι πολύ καλύτερη!!

κι εγώ την έλλη την έχω στη κούνια της ακόμα,από νεογέννητο,

και δεν παραπανιέται καθόλου...

του χρόνου θα βγάλω τα κάγκελα να το κάνω κρεβατάκι,

δεν μιλάει ακόμα...το κρεβάτι θα της αλλάξω??

άσε που κοιμάμαι και σχετικά βαριά!!

χθες το βράδυ έκανε γκρίνια η μικρή όταν τη βάλαμε να κοιμηθεί και τη νύχτα...πολύ περίεργο,γιατί δεν το κάνει ποτέ...

α παπα,ελπίζω να μην ξανασυμβεί!!

Μπραβο πολυ ευχαριστο αυτο!!!!!Αντε να χαρειτε τωρα το καλοκαιρι σας!!!! e118.gif

Μπράβο, μπράβο!!! Ολα καλά!! Αντε κ τρελά μπανάκια!!

ΜΠΡΑΒΟ MAESTRIA!! Αντε με το καλο να κανετε μπανακια και να χαλαρωσετε..

maestriaki μπράβο,ευχάριστα τα νέα σας!!!

καλό καλοκαιράκι τώρα!!!

431602d1oenrp44i.gif

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια!

Κι ευχαριστώ που ακούτε τα άγχη μου τόσο καιρό και μου συμπαραστέκεστε!!!

Άντε καλά μπανάκια σε όλους!

Να 'βγει κι ο πεθερός απ' το νοσοκομείο, να ησυχάσουμε και να πάμε για μπάνια χωρίς άγχος.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια....

jesgk έχει δίκιο η εύα,από κοντά είσαι πολύ καλύτερη!!

χθες το βράδυ έκανε γκρίνια η μικρή όταν τη βάλαμε να κοιμηθεί και τη νύχτα...πολύ περίεργο,γιατί δεν το κάνει ποτέ...

α παπα,ελπίζω να μην ξανασυμβεί!!

Σέυχαριστώ Χριστινάκι... θα γίνω ψώνιο μου φαίνεται με τοσο καλά λόγια... α σας το'χω πει......;;;; Η μαμά μου ποτέ δεν μου έχει πει αν ειμαι όμορφη ή όχι... τρελά απωθημένα.

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια!

Κι ευχαριστώ που ακούτε τα άγχη μου τόσο καιρό και μου συμπαραστέκεστε!!!

Γι'αυτό ειμαστε εδώ να λέμε τους πόνους μας κ τις χαρές μας.

Σέυχαριστώ Χριστινάκι... θα γίνω ψώνιο μου φαίνεται με τοσο καλά λόγια... α σας το'χω πει......;;;; Η μαμά μου ποτέ δεν μου έχει πει αν ειμαι όμορφη ή όχι... τρελά απωθημένα.

Γι'αυτό ειμαστε εδώ να λέμε τους πόνους μας κ τις χαρές μας.

Εισαι η μονη που περνει ευσημα για την εμφανιση της τακτικα συμφωνα με τις δημοσκοπησεις.. :tongue: :tongue: αρα ελπιζουμε να σου εχουμε καλυψει τα απωθημενα σου!!! :mrgreen:

Πιστευω οτι η μητερα σου (χωρις να την ξερω αλλα το λεω οπως το φανταζομαι) θα ηθελε να σε κανει μετριοπαθη..οπως και η δικη μου..

για σκεψου μια μανα που οοοοοοοοοοοοοοοοοοοολη την ωρα λεει "αχ τι ομορφο παιδι που εισαι" η "εισαι το ομορφοτερο κοριτσι ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" κλπ κλπ καμια φορα προσανατολιζει λαθος το παιδι της και αργοτερα ερχονται οι κοινωνικες σφαλιαρες..

εγω παντα ηξερα οτι δεν ειμαι κατι ιδιαιτερο η ξεχωριστο εμφανισιακα αλλα οχι οτι δεν νοιωθω μεσα μου ομορφη η οτι δεν εχω δει την γυναικα που κρυβω :rolleyes::tongue: :tongue:

και επειδη εχω δει ενα μερος των μελων απο κοντα..ολες μας εχουμε κατι ξεχωριστο επανω μας..

τωρα που το σκεφτομαι παλι ομορφη ηταν η κολλητη σου η Αννα στη βαπτιση..οχι μονο κουκλα αλλα αγνωριστη σε σχεση με την καθημερινοτητα της.. και ειχε ενα απιστευτα γαληνιο βλεμμα απολυτης ευτυχιας λογω των μικρων της... τοσο πολυ το θυμαμαι γιατι τοσο πολυ με αγγιξε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...