Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα σας. Μετά από πολύ καιρό μπήκα ξανά στη σελίδα. Έχω ήδη ένα παιδάκι με φυσιολογική σύλληψη, μετά 3 παλινδρομες κ μια αποτυχημένη εξωσωματική. Έχω αλλάξει πολλούς γυναικολόγους οι 2 τελευταίοι μου είπαν για δωρεά. Βέβαια υπήρχαν κ κάποιοι που στα 44 μου λένε πάμε φυσιολογικα μπορείς...είναι κρίμα να εκμεταλλεύονται τον πόνο μιας γυναίκας κ την δίψα να γίνει μανούλα...

Έχω κ εγώ γνωστές που μένουν έγκυος φυσιολογικά κ πολύ εύκολα!!! Φυσικά κ είναι εξωσωματική αλλά δ το λένε... 

Θέλω να ρωτήσω γνώμη για τον Κούρτη ...

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι αλλα

1) εμενα κανει τον γυρο του θριαμβου στο κρεβατι και το προστατευτικο δεν πιανει ΟΛΟ το κρεβατι, σωστα?

2) αν ξυπνησει μεσα στη νυχτα ή το πρωι και δεν τον παρω χαμπαρι και σουλατσαρει μονος του?

Κι αν σουλατσαρει τι εγινε???Το πολυ πολυ να το βρεις να κοιμαται στο πατωμα!!

Εμας παντως οταν διψαει για παραδειγμα ή οταν θελει κατι ερχεται στο δωματιο μας μου τραβαει το ποδι και μου λεει '' μαμαααααα νενο(νερο)'' ή ελαααααααα!!!!!!

Το προστατευτικο που της εχω παρει εγω απο το jumbo καλυπτει σχεδον ολη την κουνια, η οποια οπως προειπα εγινε μονο κρεβατι και αφηνει ενα κενο στα κατοποδαρα ισα ισα για να χωραει να σηκωνετε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο Γιάννης κουτρουβαλάει πάνω στο κρεβάτι κι ακούγεται μέσα στη νύχτα μπαμ μπουμ, μέσα στον ύπνο του!

Αν ΔΕΝ είχε κάγκελα θα 'πεφτε μάλλον ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ κάτω. :mrgreen:

Κι εγώ γι' αυτό έχω ένα ζήτημα.

θα'χες όμως ένα παιδί κασκαντέρ... αυτό που το πας

Κι αν σουλατσαρει τι εγινε???Το πολυ πολυ να το βρεις να κοιμαται στο πατωμα!!

Εμας παντως οταν διψαει για παραδειγμα ή οταν θελει κατι ερχεται στο δωματιο μας μου τραβαει το ποδι και μου λεει '' μαμαααααα νενο(νερο)'' ή ελαααααααα!!!!!!

Το προστατευτικο που της εχω παρει εγω απο το jumbo καλυπτει σχεδον ολη την κουνια, η οποια οπως προειπα εγινε μονο κρεβατι και αφηνει ενα κενο στα κατοποδαρα ισα ισα για να χωραει να σηκωνετε!!!

γεια σου όμορφη!! Δεν ξέρω εγώ νιώθω ότι κοιμάται καλύτερα έτσι, και το γιο στο χρονο τον ειχα βάλει σε μονο σαν της Γιωτας μας, τωρα κ τα δυο σε μονο κανονικο. Εγώ πήρα το πορτοκαλί προστατευτικό απο το τζαμπο που ειναι 1,40 κ τα 60 εκ κενο ειναι στα ποδια αλλα εχω δυο μαξιλαρια λατεξ που ειναι βαριά κ τα ριχνει κατω το πρωι

Θα 'χα ένα παιδί πουά απ΄τις μελανιές!! :mrgreen:

Γιαννάκης δαλματίας... έλα χαζομάρες... θα ειχε μάθει να κοιμάται στα νέα όρια... εμεις οι ενήλικες δλδ πως δεν πεφτουμε απ'το κρεβάτι;;;

Την πιο κουλή φορά που έφαγε τούμπα ο Θοδωρής ήταν όταν ήρθε στο κρεβάτι μας ένα βράδυ κ γυρίζοντας ανέβηκε στην αγκαλιά του πατέρα του, ο πατέρας του δεν το καταλαβε.... (κοιμόταν σαν τούβλο....)κ γυρισε πλευρό κ τον έριξε κάτω!!! Ειμαστε μια τρελή τρελή οικογένιεα

Διαφημίσεις

γεια σου όμορφη!! Δεν ξέρω εγώ νιώθω ότι κοιμάται καλύτερα έτσι, και το γιο στο χρονο τον ειχα βάλει σε μονο σαν της Γιωτας μας, τωρα κ τα δυο σε μονο κανονικο. Εγώ πήρα το πορτοκαλί προστατευτικό απο το τζαμπο που ειναι 1,40 κ τα 60 εκ κενο ειναι στα ποδια αλλα εχω δυο μαξιλαρια λατεξ που ειναι βαριά κ τα ριχνει κατω το πρωι

Γεια σου κουκλα!!!Αλλαξε τη φωτο του προφιλ στο φατσαμπουκ!!!!!!!

Εγω δεν της εχω βαλει μαξιλαρι...Δεν χρειαζεται!!!Οποτε θελει να κατεβαινει!!!

Το ιδιο προστατευτικο εχουμε μαλλον!!!!

μάλλον το ίδιο έχουμε απλά τα 60 εκ ειναι πολλά γι'αυτό της τα έβαλα, στο Θοδωρή που ήταν πιο κοντό δεν ειχα προβλημα, απλα οι κουκέτες ειναι κ πιο ψηλες αφού εχω από κάτω κ 3ο κρεβάτι...

γιατί τί έχει αυτή η φωτό καλή δεν είμαι;;;

Γιαννάκης δαλματίας... έλα χαζομάρες... θα ειχε μάθει να κοιμάται στα νέα όρια... εμεις οι ενήλικες δλδ πως δεν πεφτουμε απ'το κρεβάτι;;;

Σιγά μην το 'κανα και πειραματόζωο, μικρό μωρό!

Τώρα που ξεπετάχτηκε λίγο, θα κατεβάσω τα καγκελάκια σιγά - σιγά!

Αααααα, διαταγές δεν σηκώνομαι μανδάμ! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...