Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα σας. Μετά από πολύ καιρό μπήκα ξανά στη σελίδα. Έχω ήδη ένα παιδάκι με φυσιολογική σύλληψη, μετά 3 παλινδρομες κ μια αποτυχημένη εξωσωματική. Έχω αλλάξει πολλούς γυναικολόγους οι 2 τελευταίοι μου είπαν για δωρεά. Βέβαια υπήρχαν κ κάποιοι που στα 44 μου λένε πάμε φυσιολογικα μπορείς...είναι κρίμα να εκμεταλλεύονται τον πόνο μιας γυναίκας κ την δίψα να γίνει μανούλα...

Έχω κ εγώ γνωστές που μένουν έγκυος φυσιολογικά κ πολύ εύκολα!!! Φυσικά κ είναι εξωσωματική αλλά δ το λένε... 

Θέλω να ρωτήσω γνώμη για τον Κούρτη ...

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε κοριτσια, τον πρωινο τον υπνο τον κοψατε?

εμενα το πρωι θελει πολυ να κοιμηθει και κοιμαται 1-1μισι ωριτσα με αποτελεσμα το μεσημερι πολλες φορες πλεον να μην κοιμαται και να ξεραινεται κατα τις 8.τωρα βεβαια στις διακοπες λογω μπανιων το πρωι υποθετω θα στρωσει

Ξυπνάει 8-9 το πρωί, άντε να τον αφήσω να τραγουδάει στην κούνια έως τις 9.30.

Το μεσημέρι 1-2 ώρες και το βράδυ κατά τις 9 νάνι.

Πρωινό ύπνο τον έχει κόψει από πέρσι, αλλά πάλι κοιμάται αρκετά, ευτυχώς.

Τελευταία κάνει νερά το βράδυ, με θέλει παρέα ξαφνικά, μου λέει "κάτσει, κάτσει".

Να δούμε ότι θα χαμηλώσουμε το κάγκελο, γιατί ψήλωσε πολύ και θα 'πρεπε σιγά σιγά (ίσως χειμώνα), για να μη φάει βούτα, ΠΩΣ θα κάθεται για να τον παίρνει ο ύπνος.

Θα θέλει παρέα και θα μου κάνει "μαααα, μααααααα", να τον φιλήσω, όπως άρχισε να κάνει τώρα!

Απ' τη μία λιώνω, απ' την άλλη είμαι ΤΟΣΟ κουρασμένη και δεν αντέχω στα γόνατα δίπλα στην κούνια νυχτιάτικα! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μηπως εχουμε μεινει πισω?εμεις ειμαστε ακομα στην κουνια με τα καγκελα, αλλα στριφογυριζει πολυ στον υπνο του.....

δεν πιστευω οτι εχεις μεινει πισω.. το καθε παιδι με το ρυθμο του..και οταν κρινεις εσυ μπορεις να προσπαθησεις για την οποια επιθυμητη αλλαγη..αν το δεχθει εχει καλως αν οχι μη το πιεσεις και προσπαθεις αργοτερα η απλα δεν ξαναπροσπαθεις.. τα παιδια μας δεν μπορουν να μοιαζουν στις καθημερινες συνηθειες..

Ξυπνάει 8-9 το πρωί, άντε να τον αφήσω να τραγουδάει στην κούνια έως τις 9.30.

Το μεσημέρι 1-2 ώρες και το βράδυ κατά τις 9 νάνι.

Πρωινό ύπνο τον έχει κόψει από πέρσι, αλλά πάλι κοιμάται αρκετά, ευτυχώς.

Τελευταία κάνει νερά το βράδυ, με θέλει παρέα ξαφνικά, μου λέει "κάτσει, κάτσει".

Να δούμε ότι θα χαμηλώσουμε το κάγκελο, γιατί ψήλωσε πολύ και θα 'πρεπε σιγά σιγά (ίσως χειμώνα), για να μη φάει βούτα, ΠΩΣ θα κάθεται για να τον παίρνει ο ύπνος.

Θα θέλει παρέα και θα μου κάνει "μαααα, μααααααα", να τον φιλήσω, όπως άρχισε να κάνει τώρα!

Απ' τη μία λιώνω, απ' την άλλη είμαι ΤΟΣΟ κουρασμένη και δεν αντέχω στα γόνατα δίπλα στην κούνια νυχτιάτικα! :roll:

ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚ##%^ΛΙΑ???? Εγω τρελλαινομαι οτνα μου τα κανει αυτα

εντωμεταξυ οταν επιστρεφω στο εξοχικο τα απογευματα ειναι απο πισω μου και μου ζηταει να βαζουμε μουσικη και να χορευουμε..

ανακαλυψε οτι μπορει να κανει σβουρες και θελει να χορευω χτυπωντας παλαμακια και εκεινη στριφογυριζει τον εαυτο της γελωντας...τρελλη χαρα λεμε!!

παλι δεν θα κοιμηθει μεσημερι, τον ακουω που παραμιλαει στην κουνια του, αλλα κοιμηθηκε 10μισι με 12 οποτε...

και κατι αλλο, οταν λες σου ειπε "κατσε κατσε" μαεστρια?????γιατι εμεις τα εντελως βασικα λεμε.καταλαβαινει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ακομα και εννοιες ή λεξεις που δεν φανταζομουν, αλλα στην ομιλια...

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

ε ναι λοιπον... φευγω!!

ματς μουτς!

Ε, λοιπόν, ΔΕΝ σε ξαναχαιρετάω. :tongue:

παλι δεν θα κοιμηθει μεσημερι, τον ακουω που παραμιλαει στην κουνια του, αλλα κοιμηθηκε 10μισι με 12 οποτε...

και κατι αλλο, οταν λες σου ειπε "κατσε κατσε" μαεστρια?????γιατι εμεις τα εντελως βασικα λεμε.καταλαβαινει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ακομα και εννοιες ή λεξεις που δεν φανταζομουν, αλλα στην ομιλια...

Όπως στα λέω "κάτσει, κάτσει". Στις κλίσεις έχει ένα θέμα, τα λέει όλα στην προστακτική. (μικρός χίτλερ :tongue:)

Πλέον λέει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

Ε, αν κοιμήθηκε 1,5 ώρα ήδη, κοιμήθηκε κι όλο το βράδυ, πως θες να κοιμηθεί ΚΑΙ μεσημέρι βρε κοπέλα μου; :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ ακόμα μαντρωμένο τον έχω. Αλλά, όπως είπα πριν, παραψήλωσε και φοβάμαι μην πέσει. Από φθινόπωρο μάλλον θα τα χαμηλώνω όταν τον παίρνει ο ύπνος και θα τον μάθω να κατεβαίνει το πρωί.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

dhladh olew exete bgalei ta kagkela apo thn koynia?

Νομίζω μονο εγώ κ η ΕΥΑ79 τα έχουμε βγάλει, εγω δλδ την έχω σε μονο κρεβάτι από ενός έτους κ κατεβαίνει μονη της όταν θέλει.. και ανεβαίνει κιόλας, απο το προστατευτικό κρεμιέται κ σκαρφαλώνει

Διαφημίσεις

Πάντως μη σε πιάνει άγχος Αλεξία και ΜΗΝ συγκρίνεις το μωρό σου με άλλα.

Μόνο σε πολύ εξτρίμ πράγματα, δηλαδή αν δεν είχε καν αρχίσει, π.χ., να κουνάει τα χέρια (φτου, φτου, μακριά από μας).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι μωρε το ξερω, απλα φευγουμε μεθαυριο και λεω οκ θα κοψουμε με την θαλασσα τον πρωινο υπνο........

μπορεί κιόλας!! Αλλά αν τα πρωινά κάθεται σπίτι το πιο λογικό ειναι να κοιμάται αφού δεν κάνει κάτι άλλο κ βαριέται, ενώ αν πηγαινετε θάλασσα θα ξεσαλώνει κ θα κοιμάται το μεσημέρι

Εγώ ακόμα μαντρωμένο τον έχω. Αλλά, όπως είπα πριν, παραψήλωσε και φοβάμαι μην πέσει. Από φθινόπωρο μάλλον θα τα χαμηλώνω όταν τον παίρνει ο ύπνος και θα τον μάθω να κατεβαίνει το πρωί.

εμενα το κρεβατι μας εχει δυο καγκελα που βγαινουν ολοκληρα για να μπορει να χωρεσει ο μικρος και να κατεβει μονος του και σκεφτομαι να τα βγαλω, αλλα ΠΩς θα κοιμαται?θα βγαινει εξω εκτος αν τα βγαζω αφου κοιμηθει...

bgx2ye5lc.png

μπορεί κιόλας!! Αλλά αν τα πρωινά κάθεται σπίτι το πιο λογικό ειναι να κοιμάται αφού δεν κάνει κάτι άλλο κ βαριέται, ενώ αν πηγαινετε θάλασσα θα ξεσαλώνει κ θα κοιμάται το μεσημέρι

Κι εμένα σπίτι κάθεται, αλλά κοιμάται κατά τις 1, 1.30 για μεσημέρι. Την υπόλοιπη ώρα σβούραααααααααααααας! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Νομίζω μονο εγώ κ η ΕΥΑ79 τα έχουμε βγάλει, εγω δλδ την έχω σε μονο κρεβάτι από ενός έτους κ κατεβαίνει μονη της όταν θέλει.. και ανεβαίνει κιόλας, απο το προστατευτικό κρεμιέται κ σκαρφαλώνει

Κι εγω εκανα την κουνια μονο κρεββατι οταν ειδα οτι πηγε να βαλει το ποδι της επανω στα καγκελα!!!!

Κι εμενα η σκατουλα μιλαει αρκετα!

Μην τρελενεσαι ομως Αxilea γιατι καθε παιδι εχει το δικο του ρυθμο αναπτυξης!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...