Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μπορεί και να μειώνεται εξαιτίας των πολυκυστικών δεν το ξέρεις! Μαρί γιατί κολλάς μόνο στα αρνητικά! 🤭
      Τα ξανάπαμε αυτά, τα συμπτώματα δεν σημαίνουν ωορρηξία και όταν κάνεις την ωορρηξία το τεστ πρέπει να είναι αρνητικό. Η αύξηση της LH δεν σημαίνει ωορρηξία αλλά ότι ΘΑ γίνει, κάποια στιγμή, στις επόμενες ημέρες. Επίσης αν μέχρι πριν 3 μήνες θήλαζες λογικό είναι να μην την βρίσκεις, δεν έχουν σταθεροποιηθεί ακόμα οι ορμόνες σου. Πρέπει στις εξετάσεις σου να γίνει συνεκτίμηση με την εικόνα που έχεις στον υπέρηχο και το ιστορικό σου, έτσι άκρη δεν θα βγάλεις! 

Ναι ναι αυτή η μαγική ηλικία των 36 που νιώθεις πτώμα κάθε μέρα 😂 ο δικός μου (37) λέει όρεξη υπάρχει κουράγιο δεν ξέρω που να βρω 😂😂😂😂

Πάντως πέρα από την πλάκα το σωστό είναι να δώσετε μια ευκαιρία φυσικά και χαλαρά για ένα διάστημα και αν δεν σου κάτσει τον άλλο δρόμο το έχεις περπατήσει. Προσπαθήστε να το απολαύσετε όσο μπορείτε δηλαδή και όσο σας αφήνουν οι υποχρεώσεις και το παιδί! 

Συγγνώμη που μπαίνω σφήνα στην κουβέντα , αλλά αυτό που έγραψες Δήμητρα, ότι όταν έχουμε ωορηξια το τεστ πρέπει να βγαίνει αρνητικό ισχύει σιγουρα;; Είναι έγκυρη η πηγή σου;  Δεν μου το έχει ξαναπεί κανένας αυτό .. ούτε καν ο γιατρος, και μάλιστα νόμιζα το αντίθετο ότι η ωορηξια γίνεται στην κορύφωση της lh. Επίσης εμένα μου βγαίνει 2 μέρες θετικό το τεστ, πάει να πει ότι μάλλον την τρίτη μέρα που αρνητικόποιειται μάλλον τότε κάνω ωορηξια;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΕΣΤΡΙΑ εχει στιγμα ο δικος σου?εγω εχω αλλα δεν ξερω αν εχει και ο μιρκος.του κανατε εξετασεις?

Ναι, χρειάστηκε πριν την εγχείρηση, γιατί ο χειρούργος ανησυχούσε για το χαμηλό αιματοκρίτη κι αιμοσφαιρίνη.

Αλλά οφειλόταν στο στίγμα, οπότε δεν θ' ανέβει ούτως ή άλλως.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι, χρειάστηκε πριν την εγχείρηση, γιατί ο χειρούργος ανησυχούσε για το χαμηλό αιματοκρίτη κι αιμοσφαιρίνη.

Αλλά οφειλόταν στο στίγμα, οπότε δεν θ' ανέβει ούτως ή άλλως.

εμενα μου πε η παιδιατρος οτι πριν τα 2 ετη αν δεν εχει παρουσιαστει κατι αλλο δεν συστηνει αιμαοτλογικες αλλα αν θελω εγω μπορουμε να κανουμε.. εγω εχω σιδηροπενικη ουτως η αλλως και μαλλον στιγμα..ο ανδρας μου δεν εχει..

ελεγα οτι φευγω ε...

ciao!

εμενα μου πε η παιδιατρος οτι πριν τα 2 ετη αν δεν εχει παρουσιαστει κατι αλλο δεν συστηνει αιμαοτλογικες αλλα αν θελω εγω μπορουμε να κανουμε.. εγω εχω σιδηροπενικη ουτως η αλλως και μαλλον στιγμα..ο ανδρας μου δεν εχει..

ελεγα οτι φευγω ε...

ciao!

Εμείς έπρεπε να κάνουμε κι έκανε ένα σωρό αιματολογικές!

Το στίγμα το 'χει ο άντρας μου, βασικά όλη η οικογένειά του, εκτός τη μάνα του.

Δεν του 'χει αφήσει τπτ, ΚΑΙ σ' αυτό του έμοιασε! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βρε κοριτσια, τον πρωινο τον υπνο τον κοψατε?

εμενα το πρωι θελει πολυ να κοιμηθει και κοιμαται 1-1μισι ωριτσα με αποτελεσμα το μεσημερι πολλες φορες πλεον να μην κοιμαται και να ξεραινεται κατα τις 8.τωρα βεβαια στις διακοπες λογω μπανιων το πρωι υποθετω θα στρωσει

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εμείς έπρεπε να κάνουμε κι έκανε ένα σωρό αιματολογικές!

Το στίγμα το 'χει ο άντρας μου, βασικά όλη η οικογένειά του, εκτός τη μάνα του.

Δεν του 'χει αφήσει τπτ, ΚΑΙ σ' αυτό του έμοιασε! :mrgreen:

Εμένα ο γιός μου είναι φτυστός εγώ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:αχ αχ

εμενα το πρωι θελει πολυ να κοιμηθει και κοιμαται 1-1μισι ωριτσα με αποτελεσμα το μεσημερι πολλες φορες πλεον να μην κοιμαται και να ξεραινεται κατα τις 8.τωρα βεβαια στις διακοπες λογω μπανιων το πρωι υποθετω θα στρωσει

Η κούκλα μου κοιμάται το βραδυ 11:00μμ- 9:00πμ σερί από 2 μηνών αλλά ο ύπνος κατά τη διαρκεια της ημέρας δεν είναι στανταρ!!!

Δλδ αν πάει κούνιες μπορεί να κοιμηθέι εκεί καμμιά ώρα κ το μεσημέρι να μην κοιμηθεί αλλά μετά η duracell συνεχίσει... και ξαναπάει κούνιες κ όσο κ να κουραστεί πριν τις 10:30 δεν κοιμάται. Axileas φβ έχεις;;

εμενα εδω και μηνες κοιμαται μονο μεσημερι 1 ωρα στην καλυτερη 2

πρωι σπανια κοιμαται και μιλαμε γυρω στις 11.00 αν εχει περασει πολυ κακη νυχτα..

αλλα πλεον ειναι καθιερωμενος ο υπνος το μεσημερι ΟΠΟΤΕ της ερθει (πχ τελευταια κοιμαται γυρωσ τις 17.00 απο υπερενταση και αυτο δεν το θελω καθολου) η μπορει και καθολου.. και ο νυχτερινος υπνος σε διαρκεια κραταει 10-12 ωρες..(στην περιπτωση μας με ενδοιαμεσα 100 ξυπνηματα)

α ναι..εχθες βαλαμε και προστατευτικο καγκελο αλλα στο μονο κρεβατι που θα της βαλω στην Αθηνα δεν θα κανει γιατι το στρωμα θα ειναι χωνευτο..θα δω τι πατεντα θα βρω..

Διαφημίσεις

εχω φβ.

11?????????εμεις 9-9μισι το αργοτερο αλλα κατα τις 7μισι-8 ειμαστε ξυπνιοι

ετσι και εμεις..ιδιο ωραριο εχουμε και το καταπροτιμω γιατι ετσι μου μενει χρονος για να χαλαρωσω η να κανω καποια δουλεια..περιεργως ομως αυτες οι ωρες φευγουν πιο γρηγορα απο οοοοολες μεσα στην ημερα :rolleyes:

εχω φβ.

11?????????εμεις 9-9μισι το αργοτερο αλλα κατα τις 7μισι-8 ειμαστε ξυπνιοι

οι φορές που έχει κοιμηθεί 9:30 ειναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριου, τα παιδιά μου ειναι για clubbing

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...