Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

miamama στα στελνω αυριο πρωι πρωι με ενδειξη επειγον γιατι ξεχασα τον φακελο στο σπιτι το πρωι ενω ειχα αγορασει και το γραμματοσημο..οχι τιποτε αλλο..να τα λαβεις πριν τις 30/12 για να προλαβεις να τα χρησιμοποιησεις..κριμα να χαθουν..

αν και σημερα οι toyjours μου καναν διαρροη και με προβληματισε..αν ξανασυμβει θα αναθεωρησω..μπορει για το σημερινο να εφταιγα εγω δηλαδη να μην τις ειχα κλεισει καλα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!Καλημέρα!

Μη με βάζετε απουσία να'μαι.Όπως καλά επισήμανε η miamamma έχω άδεια.Ρε παιδιά η κόρη μου χειρότερη και απο αφεντικό είναι ! ΜΕ ΤΡΈΧΕΙ!

Να ζήσεις miamma και χρόνια πολλά'μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά

παντού να σκορπίσεις της νιότης το φως

και όλοι να λένε να μια σοφός!

Κούκλα ισχύει αυτό που λένε οταν αλλάζεις δεκαετία σε πιάνει κάτι?

δεν ξέρω βρε παιδιά,δεν έχω καταλάβει κάτι ακόμα.

ούτως ή άλλως νιώθω 25 ακόμα!!!χεχε

Και πολλά είπες:tongue: Μήπως πρέπει να παρεξηγηθούμε που δεν μας κάλεσαν στη συνάντηση?

Ακούτε εσείς οι Αθηναίες?

Διαφημίσεις

εμενα μου αρεσει η δεκαετια των 30αντα..

ωστοσο στην χθεσινη παρεα ενοιωσα οτι εχω μεγαλωσει καθως η μια ηταν 29 ετων (ακου εικοσι εννια!!) και η αλλη 30..και εγω 31..και αυτο γιατι πολυ απλα δεν νοιωθω καμια διαφορα..νοιωθω οπως πριν 5 χρονια..

viki εγω υποσχεθηκα οπου πρωτοβρεθω εκτος Αθηνων να χω σε προτεραιοτητα να γνωρισω τις υπολοιπες..και οτι λεω το κανω εστω και με καθυστερηση...

εμενα μου αρεσει η δεκαετια των 30αντα..

ωστοσο στην χθεσινη παρεα ενοιωσα οτι εχω μεγαλωσει καθως η μια ηταν 29 ετων (ακου εικοσι εννια!!)

εγώ ειμαι η 29, μπουχάχά!!! Το θέμα ειναι ότι η 30 δείχνει για 19 μην κάνεις ΕΥΑ ότι δεν καταλαβαίνεις!!! Πες το μυστικό σου!!!!!!!!

viki εγω υποσχεθηκα οπου πρωτοβρεθω εκτος Αθηνων να χω σε προτεραιοτητα να γνωρισω τις υπολοιπες..και οτι λεω το κανω εστω και με καθυστερηση...

τολμα να έρθεις κ να μην συναντηθούμε!!! Για τόλμα.... ακούτε κ οι άλλες απο την επαρχία... μην πατήσετε το ποδι σας Αθήνα αν δεν συναντηθούμε

κοριτσια,τι παθατε με τις ηλικιες?

τι θα παρετε τελικα στα παιδακια σας?

ασχετο!

γενναει η νονα μας!αλλα δεν ξερουμε τι ειναι!δεν θελανε να ξερουνε!

τι να της παρω?δεν μου λεει κι αυτη τι χρειαζεται να τελειωνουμε!

αφηστε και το αλλο.λογω της γριπης λεει δεν επιτρεπουν επισκεψεις στο μαιευτηριο!ευτυχως που εμεις δεν ειχαμε τετοια περυσι!βλακεια,ε?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

κοριτσια,τι παθατε με τις ηλικιες?

τι θα παρετε τελικα στα παιδακια σας?

ασχετο!

γενναει η νονα μας!αλλα δεν ξερουμε τι ειναι!δεν θελανε να ξερουνε!

τι να της παρω?δεν μου λεει κι αυτη τι χρειαζεται να τελειωνουμε!

αφηστε και το αλλο.λογω της γριπης λεει δεν επιτρεπουν επισκεψεις στο μαιευτηριο!ευτυχως που εμεις δεν ειχαμε τετοια περυσι!βλακεια,ε?

κανε της μια diaper cake κ βάλτης πολλά καλούδια.

Αντε με το καλό το νέο νινί!! Σούπερ η έκλπηξη, κ εγώ στο πρωτο δεν έμαθα!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

στην κόρη πήρα ανθρωπάκια little people κ ενα σετ κουζινικά, στο γιό ενα ρολόι ben10, ένα ηλεκτρονικό μικρό κ ενα μικρο tranformers. Ευτυχως οικονομικα φέτος παρα ταδύο παιδιά

και εγω της εχω παρει κουζινικα και ενα μικρο πονυ και ρουχα για την Πρωτοχρονια - γενεθλια και η κουνιαδα μου ξεθαψε απο την ντουλαπα της μια κουκλα της Μινι Μαους επι mattel εποχης (την φυλαγε για οταν αποκτουσε ανηψια) και για τη γιορτη της μεθαυριο της εχω παρει ενα σουπερ σετακι αληθινο κουταλομαχαιροπηρουνο με παραστασεις little princess και παρομοιο μπολακι στα οποια θα φαει και το πρωτο της Χριστουγεννιατικο-εορταστικο της γευμα καθως τελευταια δειχνει προτιμηση στα μεταλλικα κουταλακια.

ευχαριστω κοριτσια!γεννηθηκε τελικα.αλλο ενα κοριτσακι στην παρεα!

αυτο το diaper cake το εχω δει αλλα δεν ξερω πως το φτιαχνουν.

κουζινικα εχετε παρει δηλαδη ολες,ε?μηπως να της παρω κι εγω?

δεν ξερω,εχω μπερδευτει.θελω να της τα παρω ολα.

βασικα μ'αρεσει το σπιτι της fisherprice αλλα αμα δεν το παιζει,θα κλαιω τα λεφτα,γιατι με 100ε μπορω να της παρω πολλα διαφορα παιχνιδακια.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ευχαριστω κοριτσια!γεννηθηκε τελικα.αλλο ενα κοριτσακι στην παρεα!

αυτο το diaper cake το εχω δει αλλα δεν ξερω πως το φτιαχνουν.

κουζινικα εχετε παρει δηλαδη ολες,ε?μηπως να της παρω κι εγω?

δεν ξερω,εχω μπερδευτει.θελω να της τα παρω ολα.

βασικα μ'αρεσει το σπιτι της fisherprice αλλα αμα δεν το παιζει,θα κλαιω τα λεφτα,γιατι με 100ε μπορω να της παρω πολλα διαφορα παιχνιδακια.

Απο εμπειρία σου λέω να περιμένεις λιγάκι, στο γιο καθότι πρωτο κ δεν ήξερα τον είχα τρελάνει στα παιχνίδια, περιμενε λίγο ακομα κ βλέπεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...