Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μπορεί και να μειώνεται εξαιτίας των πολυκυστικών δεν το ξέρεις! Μαρί γιατί κολλάς μόνο στα αρνητικά! 🤭
      Τα ξανάπαμε αυτά, τα συμπτώματα δεν σημαίνουν ωορρηξία και όταν κάνεις την ωορρηξία το τεστ πρέπει να είναι αρνητικό. Η αύξηση της LH δεν σημαίνει ωορρηξία αλλά ότι ΘΑ γίνει, κάποια στιγμή, στις επόμενες ημέρες. Επίσης αν μέχρι πριν 3 μήνες θήλαζες λογικό είναι να μην την βρίσκεις, δεν έχουν σταθεροποιηθεί ακόμα οι ορμόνες σου. Πρέπει στις εξετάσεις σου να γίνει συνεκτίμηση με την εικόνα που έχεις στον υπέρηχο και το ιστορικό σου, έτσι άκρη δεν θα βγάλεις! 

Ναι ναι αυτή η μαγική ηλικία των 36 που νιώθεις πτώμα κάθε μέρα 😂 ο δικός μου (37) λέει όρεξη υπάρχει κουράγιο δεν ξέρω που να βρω 😂😂😂😂

Πάντως πέρα από την πλάκα το σωστό είναι να δώσετε μια ευκαιρία φυσικά και χαλαρά για ένα διάστημα και αν δεν σου κάτσει τον άλλο δρόμο το έχεις περπατήσει. Προσπαθήστε να το απολαύσετε όσο μπορείτε δηλαδή και όσο σας αφήνουν οι υποχρεώσεις και το παιδί! 

Συγγνώμη που μπαίνω σφήνα στην κουβέντα , αλλά αυτό που έγραψες Δήμητρα, ότι όταν έχουμε ωορηξια το τεστ πρέπει να βγαίνει αρνητικό ισχύει σιγουρα;; Είναι έγκυρη η πηγή σου;  Δεν μου το έχει ξαναπεί κανένας αυτό .. ούτε καν ο γιατρος, και μάλιστα νόμιζα το αντίθετο ότι η ωορηξια γίνεται στην κορύφωση της lh. Επίσης εμένα μου βγαίνει 2 μέρες θετικό το τεστ, πάει να πει ότι μάλλον την τρίτη μέρα που αρνητικόποιειται μάλλον τότε κάνω ωορηξια;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το ξέρω,αλλά εγώ δεν είμαι για τέτοια...

ακούστε φάση μια φορά πριν λίγους μήνες...

πήγε ο άντρας μου στην τράπεζα και είδε να φτιάχνουν το ατμ...

και...βλέπει τον κωδικό κλειδώματος...

μετά το σκεφτόταν...πως να πάμε να το ανοίξουμε να πάρουμε καμμιά δεσμίδα...

μόνο που μου το είπε αγχώθηκα!!!

εμενα καθε που βλεπει χωραφια με καρπους ολο λεει.." να ρθουμε τη νυχτα να μαζεψουμε πχ ντοματες.."

εννοειται οτι ποτε δεν το κανει ΚΑΙ εννοειται οτι τρωει ΚΡΑΞΙΜΟ μονο για την σκεψη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα καθε που βλεπει χωραφια με καρπους ολο λεει.." να ρθουμε τη νυχτα να μαζεψουμε πχ ντοματες.."

εννοειται οτι ποτε δεν το κανει ΚΑΙ εννοειται οτι τρωει ΚΡΑΞΙΜΟ μονο για την σκεψη...

Σιγά μωρέ, για λίγες ντοματούλες;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εχουμε εναν στη Σαλαμινα που καθε χρονο καλλιεργει διαφορα και μια χροια του τα χαν ταραξει και ειχε μια αυτοσχεδια ταμπελα που εγραφε

"ΑΜΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟ ΣΕ ΣΑΠΙΣΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΓΛΥΤΟΣΕΙΣ.."

Ακριβως ετσι.. :tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα Κοριτσακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Καλως ηρθες στην παρεα μας Αxileas(το εγραψα σωστα???)!!

Ειμαστε κι εμεις λιτοδιαιτες σαν της prosp.Βεβαια τωρα που την εχω παιδικο τρωει πολυυυυυυυυυ περισσοτερο!!!

Εμεις ειμαστε 85cm και 8700kg!!!Οπως καταλαβαινεις ειναι το σιαμιαμιδι της παρεας!!!

Λοιπον σημερα επιτελους ηπιες 200ml γαλα!!!ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑ!!!(Χαρα η δυσμιρη μανα)!!!!

Miamama οταν ανοιξετε το ατμ να ειμαι κι εγω εκει!!!pleaseeeeeeeee!!!!

Τι θα κανω ρε κοριτσια,με εχει παρει τελειως απο κατω λεμε που δεν βρησκω δουλεια!!!!Ο αντρας μου ολο με βριζει που αγχωνομαι αλλα εγω εχω φτασει στα ορια μου!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΠΡΑΓΗ!!!

Μονο τα νυχια δεν μου αρκουν(για οσες δεν το ξερετε ειμαι μανικιουριστρια)!

Επι την ευκαιρια Maestria πρασινα νυχια μωρε κι εσυ???:confused::confused::confused:Ελπιζω μονο στα χερια ετσι????(σε πηραζω)

Σημερα εφτιαξα σε μια πελατισσα γαλλικο κιτρινο και μου φανηκε τελειως κουλο!!!!!

Οσο για τη συνταξη που λεγατε....ΠΟΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ???ΟΕΟ!!! Εμεις οταν θα ερθει η ωρα δεν θα ζουμε.Αφου σε λιγο θα συνταξιοδοτουνται στα 100!!

Αυταααααααααα!!!!!!!!

Επι την ευκαιρια Maestria πρασινα νυχια μωρε κι εσυ???:confused::confused::confused:Ελπιζω μονο στα χερια ετσι????(σε πηραζω)

Σημερα εφτιαξα σε μια πελατισσα γαλλικο κιτρινο και μου φανηκε τελειως κουλο!!!!!

Ναι, ναι, είμαι Κέρμιτ, τι πειράζει!;;;!!

Πάντως κι εμένα το κλασσικό γαλλικό μ' αρέσει, αλλά ΟΧΙ το καλοκαίρι!

Κορίτσι δεν έχεις πελατεία στο σπίτι; Ώστε να βγάζεις ένα καλό εισόδημα;

Κυνήγησέ το όσο μπορείς μωρέ, ίσως καταφέρεις να βγάζεις αρκετά κι έτσι.

Πω, πω είναι πολύυυυυυυυυυυ αδύνατη η δική σου. Εμένα έχει ψοφήσει η μέση μου! :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πελατεια εχω αλλα για ποσο???Μεχρι τον Σεπτεμβρη τα φτιαχνουν πολυ...μετα κοβει οποτε δεν μπορω να ειμαι σιγουρη!!

Πω, πω είναι πολύυυυυυυυυυυ αδύνατη η δική σου. Εμένα έχει ψοφήσει η μέση μου! :?

Αδυνατη δεν λες τιποτα!!Αλλα απο τοτε που γεννηθηκε ειναι στις ιδιες καμπυλες!Οποτε δεν ανησυχουμε!!

Ναι, ναι, είμαι Κέρμιτ, τι πειράζει!;;;!!

Πάντως κι εμένα το κλασσικό γαλλικό μ' αρέσει, αλλά ΟΧΙ το καλοκαίρι!

Κυνήγησέ το όσο μπορείς μωρέ, ίσως καταφέρεις να βγάζεις αρκετά κι έτσι.

Εμένα η bebe lilly μου πριν ένα μήνα ήταν 10,800 , εμείς έχουμε μακριές γάμπες κ μας χαρίζεται το ύψος.. κουκουβάααα κουκουβάααα

Διαφημίσεις

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!

Αχ μπορω να συγκινηθω και εγω λιγακι?????..

να σας ζησει ματια μου η πριγκιπησσα..γερη, δυνατη σα τα ψηλα βουνα και καλοτυχη σε οτι της φερει η ζωη...

σε ευχαριστουμε που μας σκεφτεσαι και μας κανεις δωρο μια φωτο της μπεμπε σου..

και τα δυο σου να ναι παντα καλα..

Ε, γμτ, εγώ δεν βλέπω φβ στη δουλειά!

Θα τη δω το βράδυ!

Ώστε, είναι εντελώς καλά, έτσι;

μια χαρα... και η Χριστινα μια απιστευτα χαρουμενη μαμα.. μπραβο της..ολα να πανε ακομη καλυτερα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...