Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Aν κάνεις ηλεκτρονικά τεστ που ανιχνεύουν μόνο την κορύφωση τότε ναι κατά την διάρκεια την ωορρηξίας το τεστ θα πρέπει να βγαίνει αρνητικό αν όλα πάνε καλά με τον κύκλο σου και είναι σταθερός. Τα ηλεκτρονικά βγάζουν χαμογελάκι μόνο όταν είναι η κορύφωση της LH. Αν κάνεις ταινίες θα βλέπεις κόκκινη γραμμή αλλά δεν θα είναι η γραμμή του θετικού τεστ (γι αυτό οι ταινίες θέλουν πολλές επαναλήψεις και μεγάλη προσοχή στο πως τα ερμηνεύεις γιατί εύκολα μπορεί να μπερδευτείς, βοηθάει μια εφαρμογή που θα τις βγάζεις φωτογραφία και θα σου υπολογίζει η εφαρμογή το ποσοστό του τεστ). Η αύξηση της LH είναι αυτή που δίνει το σήμα πως θα ξεκινήσει η ωορρηξία αν θέλεις να σου παραθέσω πηγές βιβλιογραφίας αναφέρεται παντού αυτό, μέχρι και στα τεστ στις οδηγίες θα το βρεις γραμμένο. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερες λεπτομέρειες στην σελίδα της όνομα εταιρείας και στο blog τους και στις συχνότερες ερωτήσεις, είναι πάρα πολύ κατατοπιστικοί. Στην ουσία με τα τεστ ξεκινάς επαφές την ημέρα που βλέπεις θετικό τεστ και για τις επόμενες 2 ημέρες για να είσαι σίγουρα μέσα. Και ξεκινάς από την ημέρα που βλέπεις θετικό τεστ όχι γιατί εκείνη την ημέρα κάνεις ωορρηξία αλλά γιατί έχει αποδειχθεί πως οι περισσότερες εγκυμοσύνες συμβαίνουν με επαφές 1 ημέρα πριν την ωορρηξία (θα βρεις σχετική βιβλιογραφία στο scholar). Η κορύφωση της lh διαρκεί 12-24 ώρες συνήθως, αλλά υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να κάνει ένα πλατό (είναι το πιο σπάνιο περίπου το 11% των γυναικών) ή να πέσει ελάχιστα και να ξανανέβει (αυτό είναι και πιο συχνό 30%-40% των γυναικών) όπως και κάποιες άλλες σπάνιες περιπτώσεις, όλα εξαρτώνται από τον κύκλο, τις ορμόνες, την φαρμακευτική αγωγή κλπ. Αν όλα είναι σωστά οργανωμένα κι έχεις έναν σταθερό κύκλο 28 ημερών, σε 8-20 ώρες μετά την κορύφωση γίνεται η ωοθυλακιορρηξία, απλά εδώ έχουμε πολλά δεδομένα και δεν μπορούμε να πούμε σε πόσο ακριβώς διάστημα θα γίνει. Ωστόσο υπόψιν το θετικό τεστ LH δεν σημαίνει απαραίτητα ωορρηξία και κυρίως δεν σημαίνει απαραίτητα ωάριο. Στην δική σου περίπτωση επειδή η LH όπως λες κάνει πλατό ο μόνος τρόπος για να ξέρεις πότε θα γίνει η ωορρηξία σίγουρα είναι η παρακολούθηση με υπέρηχο. Όταν πλέον είναι εντελώς λευκό το τεστ σου χωρίς καθόλου ανιχνεύσιμη lh έχει ήδη γίνει η ωορρηξία απλά αυτό μπορείς να το δεις μόνο με τις ταινίες όχι το ηλεκτρονικό. Υπάρχει μια ωραία εφαρμογή που σε βοηθάει πάρα πολύ με τις ταινίες. Αν θέλεις στείλε μου μνμ να σου πω πως λέγεται. Όλα εξαρτώνται από το είδος του τεστ που κάνεις. 

Οι περισσότεροι γιατροί δεν ασχολούνται με τα τεστ ωορρηξίας γιατί δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα. Ελπίζω να μην τα έγραψα πάρα πολύ μπερδεμένα. Μου πήρε 2 χρόνια για να καταλάβω τι παίζει με τις ταινίες και τα ηλεκτρονικά τεστ και το ένα από τα 2 χρόνια έκανα παράλληλα και παρακολούθηση με υπέρηχο και αιματολογικές. Οι ταινίες ήταν ψιλό ότι να ναι, για εμένα τα ψηφιακά λειτουργούν καλύτερα. 

Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Όχι, δεν τα έγραψες μπερδεμενα!! Τα καταλαβα ... Σ ευχαριστώ πολύ!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σε ολες..

ακου πρασινα νυχια.. αν σου αρεσουν ομως μου φθανει και περισσευει..

axileas εμενα η μικρη μου συγκαταλεγεται στα δυσκολα παιδια οσον αφορα το φαγητο καθως την κυνηγαμε για να φαει μια μπουκια..αν και ουσιαστικα τρωει οσο θελει..δηλαδη με ορεξη 5-6 μπουκιες και μετα αντε γεια και εμεις απο πισω με χορο, τραγουδια, παιχνιδια, παραμυθια και οτι μπορει να σκαρφιστει το μυαλο μας..

σε γενικες γραμμες εμενα ξυπναει το πρωι μεταξυ 7-8 αρχικα της δινουμε γαλα να πιει (επειδη θηλαζω ειμαστε σε προσπαθεια να μαθει το ξενο γαλα και δειλα δειλα πινει λιγα ml) μετα τρωει αυγο μερα παρα μερα, γιαουρτι αγελαδινο η φρουτοκρεμα και το μεσημερι τρωει το φαγητο της (αγωνας λεμε αλλα κατι κανουμε) και το απογευμα μπορει να φαει φρουτα η καποιο επιδορπιο γιαουρτιου.

Που και που της δινω κανενα μπισκοτο αν και δεν τα τρωει, σπανια μηλοπιτα η τσουρεκι, καθολου γλυκα αλλου τυπου σαν γαλακτογκοφρετες, σοκολοατοειδη κλπ..

ενα παιδι που δεν τρωει καποια στιγμη θα φαει..ενα παιδι που τρωει ποτε δεν σταματαει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!!!!!!

και κατι ακομα για το θεμα φαγητου, ποσο κρεας τρωτε?εγω εχω στο νου μου να του δινω (και μαζι τρωμε κιεμεις γιατι τρωμε απο το ιδιο φαγητο) 2 φορες ψαρι, 2φορες κρεας, 2 λαδερα και μια μακαρονια...ολα αναλατα(το προτιμω κιεγω)

bgx2ye5lc.png

καλημέρα κορίτσια....

γιατί πράσινα βρε μαεστρία??πως σου ήρθε?εμένα μου αρέσει το γαλλικό!!

η Έλλη μου είναι πολύ εύκολη στο φαγητό,τρώει ότι κι αν της δώσω...

συγκεκριμένες ποσότητες λόγω βάρους...κοντεύει 14 κιλά!!!

8.30-9.00 250 μλ γάλα

12.30 200γρ φρουτόκρεμα

14.30-15.00 250-300γρ μεσημεριανό(ανάλατο ή λίγο αλατισμένο,αν είναι από το δικό μας φαγητό)

18.30-19.00 γιαούρτι απλό με μέλι,ή σπιτική μαρμελάδα

21.30-22.00 250 μλ γάλα και ύπνο

το κρέας το ζυγίζω,70 γρ μαγειρεμένο...

κι εγώ προσπαθώ 2 μέρες κοτόπουλο,2 μοσχάρι,1 λαδερό,1-2 ψάρι

γλυκά δεν της δίνω,αλλά μερικές φορές έχει φάει μπισκότα ή σπιτικό κέικ.

δεν ζητάει ποτέ φαγητό στο ενδιάμεσο από τα γεύματα,δεν τσιμπολογάει τίποτα,αν τρώμε κάτι εμείς δεν της δίνουμε,εφόσον δεν ζητάει.

αυτά τα λίγα...

ο δικός σου πώς πάει από βάρος?

γυρω στα 11,5 κιλα ειναι και περιπου 88-90 ποντους υψος!εμνα πινει λιγοτερο γαλα πκλεον, γυρω στα 180 αλλα μεσα στην ημερα ψιλοτσιμπολογαει, καλα αυτοι με το ζυγισμα του κρεατος πως το κανεις βρε παιδι μοΥ?εγω του βαζω στο παιδικο πιατακι και οσο φαει...παντως δεν του δινω τοσες φορες κρεας(δηλ και κοτοπουλο και κοκκινο)μεσα στην εβδομαδα, τρωει και λαδερα, αρακα, μπριαμ και φακες...

bgx2ye5lc.png

έχω μάθει να της ζυγίζω το φαγητό από όταν ξεκινήσαμε τις τροφές...

γιατί όσο κι αν της έδινα το έτρωγε...γκρίνιαζε σχεδόν πάντα όταν τελείωνε από όταν σταματήσαμε τα αλεσμένα τρώει λιγότερο μεσημεριανό.

προσπαθώ να της δίνω μοσχάρι αρκετές φορές για σίδηρο,αλλά δεν τηρείται πάντα το πρόγραμμα.

σήμερα θα φάμε γεμιστά με κιμά.

δεν μπορώ να υπολογίσω με το μάτι μερίδες....

Διαφημίσεις

ακου πρασινα νυχια.. αν σου αρεσουν ομως μου φθανει και περισσευει..

Μ' αρέσουν ΠΟΛΥ!!!

καλημέρα κορίτσια....

γιατί πράσινα βρε μαεστρία??πως σου ήρθε?εμένα μου αρέσει το γαλλικό!!

η Έλλη μου είναι πολύ εύκολη στο φαγητό,τρώει ότι κι αν της δώσω...

συγκεκριμένες ποσότητες λόγω βάρους...κοντεύει 14 κιλά!!!

Κι εμένα μ' αρέσει το γαλλικό!!!

Αλλά μ' αρέσει και η ποικιλία βρε κορίτσι! :mrgreen:

Ο δικός μου τα ξεπέρασε τα 14 κιλά!

γυρω στα 11,5 κιλα ειναι και περιπου 88-90 ποντους υψος!

Πω, πω, ψιλόλιγνος ο δικός σου!

Ο Γιάννης είναι 90 εκ. αλλά πάνω από 14 κιλά, οπότε κανονικός προς νταβραντισμένος. :mrgreen:

Ο δικός σου πάει για μοντέλο Αλεξία μου!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! (1 και σήμερα)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και εγω προσπαθω να δινω δυο φορες μοσχαρι η αλλο κοκκινο κρεας (σπανια), κοτοπουλο, οσπρια (αυριο με το καλο), πρασινα οπως σπανακορυζο και ψαρι (αυτο το χαμε αραια το προηγουμενο διμηνο αλλα τωρα το χουμε βαλει σχεδον εβδομαδιαια..

προσωπικα πλεον με το ματι μοιραζω τις μεριδες στο κρεας και το φαγητο ειναι παντα αρκετο γιατι οπως ειπαμε δεν ξερουμε ποτε ποσο θα φαει..καμια φορα αν περισσεψει το ξανατρωει το βραδυ.

εμας ειναι μονο 9,5 κιλα παροτι στο εξοχικο τελευταια τρωει περισσοτερο απο οτι στην Αθηνα..

να αναγνωρισω βεβαια οτι η μανα μου ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυ πιο αποτελεσματικη στο ταισμα της μικρης απο οτι η κουνιαδα αλλα δεν μπορει να ειναι καθημερινα η συχνα γενικα μαζι μας..

Και εγω προσπαθω να δινω δυο φορες μοσχαρι η αλλο κοκκινο κρεας (σπανια), κοτοπουλο, οσπρια (αυριο με το καλο), πρασινα οπως σπανακορυζο και ψαρι (αυτο το χαμε αραια το προηγουμενο διμηνο αλλα τωρα το χουμε βαλει σχεδον εβδομαδιαια..

Ο δικός μου ΛΑΤΡΕΥΕΙ τις φακές!!! Παράξενο μου φαίνεται.

Και πρέπει να τρώει μοσχάρι, γιατί λόγω στίγματος έχει χαμηλό αιματοκρίτη, αλλά δεν του πολυαρέσει.

προσωπικα πλεον με το ματι μοιραζω τις μεριδες στο κρεας και το φαγητο ειναι παντα αρκετο γιατι οπως ειπαμε δεν ξερουμε ποτε ποσο θα φαει..καμια φορα αν περισσεψει το ξανατρωει το βραδυ.

Κι εγώ με το μάτι κορίτσι.

εμας ειναι μονο 9,5 κιλα παροτι στο εξοχικο τελευταια τρωει περισσοτερο απο οτι στην Αθηνα..

Η δικιά σου είναι μινιόν!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμενα μου αρεσει το γαλλικο αλλα οχι σε ολα τα νυχια..σε καποιες γυναικες δειχνει πολυ φθηνο η προστυχο αλλες τις γοητευει..

δεν ειναι μονο τα νυχια αλλα και τα δακτυλα που τα χουν..

τα δικα μου ειναι ανδρογυνα..σαν του μπεταντζη..και παροτι τα τρωω απο μικρη οσες φορες εβαλα τεχνητα ηταν μεν πανεμορφα δεν μου ταιριαζαν ομως με τα δακτυλα μου που ναι στραβα και ζαρωμενα..

αλλα ομολογω οτι με χαλαρωνει το διωρακι στην περιποιηση νυχιων..

ειναι ενα διωρο που τιποτε δεν απασχολει εκτος απο μακρες συζητησεις με την οποια κυρια μου τα κανει...η μαλλον εκανε..

Η δικιά σου είναι μινιόν!!! :mrgreen:

ναι και μαλιστα της εχω μεγαλωσει και τις μεριδες στο κρεας...

εντελως μινιον ομως..αλλα τα ακριβα αρωματα μπαινουν παντα σε μικρα μπουκαλια..κλισεεεεε αλλα καλο..

Διαφημίσεις

νυσταζωωωωωωωωω και εχω 3 ωρες ακομη..

και καθολου δουλεια!

και μολις εστειλα να εισπραξουν μια μεγαλη πληρωμη = θα πληρωθουμε και εμεις για τον μηνα...ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! :mrgreen:

νυσταζωωωωωωωωω και εχω 3 ωρες ακομη..

και καθολου δουλεια!

και μολις εστειλα να εισπραξουν μια μεγαλη πληρωμη = θα πληρωθουμε και εμεις για τον μηνα...ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! :mrgreen:

Εμάς μάλλον δεν θα μας πληρώσουν μέχρι αρχές σεπτέμβρη.. απορώ γιατί έρχομαι στη δουλειά, ειλικρινά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...