Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλλά χάνω το τούρκικο!!!

βέβαια κατεβάζω τώρα ότι έχασα...χεχε

ΕΛΕΟΣ με αυτη τη σειρα!!!! Αποβλακωση.....

Καθε βραδυ στις 21.00 εχω τσιτα την τηλεοραση της κουνιαδας, τσιτα την τηλεοραση των διπλανων και των απο κατω..και Ω ΤΙ ΧΑΡΑ!! η ξαδελφη - σχεδον συνομιληκη της κουνιαδας- που μενει στην περιοχη το βλεπει και αυτη και η αγαπημενη μου εχει τετοια χαρα και καμαρι που βρηκε δικο της ανθρωπο να το βλεπει που νομιζεις οτι το μονο που περιμενει ειναι να πεθανει απο ευτυχια μετα απο αυτο...

λες και ανακαλυψαν την Αμερικη ενα πραγμα!

μην πω και το αλλο..που βλεπω τις γεροντομπεμπεκες (σαν δυο που βρηκα ανω των 60 στον Βολο κολλημενες με τη σειρα) να ειναι καψουρες με εναν εκει μπουγιουρουμ μπακλαβα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΛΕΟΣ με αυτη τη σειρα!!!! Αποβλακωση.....

Καθε βραδυ στις 21.00 εχω τσιτα την τηλεοραση της κουνιαδας, τσιτα την τηλεοραση των διπλανων και των απο κατω..και Ω ΤΙ ΧΑΡΑ!! η ξαδελφη - σχεδον συνομιληκη της κουνιαδας- που μενει στην περιοχη το βλεπει και αυτη και η αγαπημενη μου εχει τετοια χαρα και καμαρι που βρηκε δικο της ανθρωπο να το βλεπει που νομιζεις οτι το μονο που περιμενει ειναι να πεθανει απο ευτυχια μετα απο αυτο...

λες και ανακαλυψαν την Αμερικη ενα πραγμα!

μην πω και το αλλο..που βλεπω τις γεροντομπεμπεκες (σαν δυο που βρηκα ανω των 60 στον Βολο κολλημενες με τη σειρα) να ειναι καψουρες με εναν εκει μπουγιουρουμ μπακλαβα...

Η πλάκα είναι ότι ΟΛΟΙ (και η μάνα μου από πέρσι) τη λένε "το τούρκικο", κι όχι με τον τίτλο της! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγω παλι τις νυχτες στο εξοχικο επειδη ολο και κατι σιδερωνω η τρωω αφου η μικρη πεφτει για υπνο γυρω στις 22.00 πλεον με βρισκει να βλεπω NCIS..περισσοτερο για να χαζολογησω μεχρι να αποκοιμηθω..μου αρεσει ο Τζεθρο...να το πω αυτο..δεν ξερω πως ηταν ως νεος αλλα στα γεραματα του ειναι γκομενακι..

ποιος σας είπε ότι κλαίνε όλη μέρα?

μου αρέσει που είναι αρχιτέκτονας η σεχραζάτ...κι εγώ για εκεί ξεκίνησα,αλλά μετά άλλαξα στα 2 χρόνια...ήταν μανίκι σχολή!!

μου αρέσουν τα κτίρια και τα σπίτια που δείχνει...

κι εκείνη την ώρα δεν έχει τίποτα άλλο η τηλεόραση,το παιδί έχει πάει για ύπνο...κήπο δεν έχω να καθήσω να αράξω με τα φαναράκια μου,με ένα καλό βιβλίο( 20-25Ε τα βιβλία,έλεος)...αυτά!!

Διαφημίσεις

Η πλάκα είναι ότι ΟΛΟΙ (και η μάνα μου από πέρσι) τη λένε "το τούρκικο", κι όχι με τον τίτλο της! :mrgreen:

εκτος απο την κουνιαδα μου που νοιωθει οτι το υποβαθμιζουμε (αρα και την ιδια) και το αποκαλει "τη Σεχραζαντ" .. να αναφερω οτι εχει ηδη παρει τα σχετικα dvd και cd με τη μουσικη της σειρας και τη βαζει στη μικρη ενιοτε..

μου αρέσει που είναι αρχιτέκτονας η σεχραζάτ...κι εγώ για εκεί ξεκίνησα,αλλά μετά άλλαξα στα 2 χρόνια...ήταν μανίκι σχολή!!

κι εκείνη την ώρα δεν έχει τίποτα άλλο η τηλεόραση,το παιδί έχει πάει για ύπνο...κήπο δεν έχω να καθήσω να αράξω με τα φαναράκια μου,με ένα καλό βιβλίο( 20-25Ε τα βιβλία,έλεος)...αυτά!!

ΕΛΑ ΕΛΑ!! Δικαιολογιες... κατινιτσααααααααααα.....

αλλα αυτο το

"μου αρέσει που είναι αρχιτέκτονας η σεχραζάτ" ...ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!! Εριξα τρελλο γελιο...

Και εγω σκαμπαζω απο αρχιτεκτονικη..να σου στειλω ενα home video??:tongue:

εγω παλι τις νυχτες στο εξοχικο επειδη ολο και κατι σιδερωνω η τρωω αφου η μικρη πεφτει για υπνο γυρω στις 22.00 πλεον με βρισκει να βλεπω NCIS..περισσοτερο για να χαζολογησω μεχρι να αποκοιμηθω..μου αρεσει ο Τζεθρο...να το πω αυτο..δεν ξερω πως ηταν ως νεος αλλα στα γεραματα του ειναι γκομενακι..

Το ΝCIS μου κάνει λίγο πατριωτικό αμερικάνικο και δεν το συμπαθώ.

Τον Mark Harmon λες;;;

Είναι γιαμ, ήταν γιαμ και θα παραμείνει μάλλον. :mrgreen:

Σε κοροϊδεύουμε καλέ κι εσύ!

Αμάν! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

η μουσική είναι πολύ καλή...παραδεχτείτε το,ξέχασα όμως να το πάρω.θα το έχει η μάνα μου σίγουρα...

μετά εννοείται βλέπω,ncis,νόμος και τάξη!!

Δεν μ' αρέσει πολύ η ανατολίτικη. Γενικώς δεν με τραβάει τπτ στη σειρά.

Αλλά μ' αρέσει πολύ να σε πειράζω. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

βρε άσε μας από εδώ...που κάθεσαι και σιδερώνεις...και γελάς με εμένα...

όταν έχω καλύτερα πράγματα να κάνω,...δεν το βλέπω εννοείται...

όταν πάμε πχ στην πόλη,στα καντούνια για το καφεδάκι μας και το παίζουμε τουρίστες σε νησί!!!

Το ΝCIS μου κάνει λίγο πατριωτικό αμερικάνικο και δεν το συμπαθώ.

Τον Mark Harmon λες;;;

Είναι γιαμ, ήταν γιαμ και θα παραμείνει μάλλον. :mrgreen:

ειλικρινα το στορυ μου ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδιαφορο και συμφωνω απολυτα μαζι σου..μου αρεσουν οι χαρακτηρες.. οπως η Αμπι, ο Ντακυ..αυτα..

Αχ σαν ετερη κατινιτσα να πω για ενα επεισοδιο που κανε κατι πολυ ωραιο ο Τζεθροοοοοοοοοοοοοοο???

βρε άσε μας από εδώ...που κάθεσαι και σιδερώνεις...και γελάς με εμένα...

όταν έχω καλύτερα πράγματα να κάνω,...δεν το βλέπω εννοείται...

όταν πάμε πχ στην πόλη,στα καντούνια για το καφεδάκι μας και το παίζουμε τουρίστες σε νησί!!!

:( και ποιος θα τα φορεσει τσαλακωμένα?????? :(:tongue: :tongue:

εγώ τρελαίνομαι για πολίτικη κουζίνα,όπως και θέλω να πάω κωνσταντινούπολη...

έχω ακούσει πολύ ωραίες ιστορίες από πολίτες!!

είχα πάει μια φορά σε πολίτικο εστιατόριο...

και σε ένα άλλο στου ψυρρή με μεζέδες ανατολίτικους και κοπέλες να χορεύουν,οριεντάλ!!

τέλεια περάσαμε!!

εγώ τρελαίνομαι για πολίτικη κουζίνα,όπως και θέλω να πάω κωνσταντινούπολη...

έχω ακούσει πολύ ωραίες ιστορίες από πολίτες!!

είχα πάει μια φορά σε πολίτικο εστιατόριο...

και σε ένα άλλο στου ψυρρή με μεζέδες ανατολίτικους και κοπέλες να χορεύουν,οριεντάλ!!

τέλεια περάσαμε!!

εγω δεν κοβω φλεβες αν και δεν λεω ποτε οχι στις πολυεθνικες κουζινες δε προκειται να πω οχι και σε αυτη..

απο τα καλυτερα ανατολιτικα στην Αθηνα που χω φαει ειναι το ΠΕΡΑ..πολλα χρονια πριν..μετα σε ασχετα μερη..

επισης η καταγωγη του ανδρα μου ειναι απο την Πριγκιπο.. εκεινος δεν θελει στενομυαλα να παει Κων/λη αλλα εγω δεν εχω προβλημα..απλα δεν ειναι στις προτεραιοτητες μου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...