Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Maraki S. είπε:

Έφαγα τελευταίο γεύμα σήμερα στις 7:30 μμ αν και δεν ήταν πολύ ελαφρύ, υδατάνθρακα με κρέας. Θα είμαι οκ αν δώσω αύριο κατά τις 8, αφού είναι περίπου 12ωρο, έτσι; Ευχαριστώ για την απάντηση!

Καλησπέρα κορίτσι μου ,μια χαρά είναι ....καλά αποτελέσματα 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ έτσι είμαι!!!

Αφού πολλές φορές χρειάστηκα κάτι αργότερα και τσατίστηκα, γιατί το 'χα ήδη πετάξει. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΟΧΙ ΟΧΙ...Αυτο ειναι μεγαλο λαθος και ιδιως οταν το παραδεχεσαι στον εταιρο σαβουρομαζωχτη

σας εχω πει οτι εχουμε μια κουτα με συσκευασμενους διαφημιστικους φακους που διναμε καααααααποτε δωρο με συνδεσεις κινητων οταν δουλευαμε πριν εναν αιωνα στο Γερμανο??

Παντα τον εκραζα για αυτο και τις προαλλες εψαχνε να βρει ελαστικα εμβυσματα να βαλει στο σιδερενιο κρεβατι για να μην γδερνει τα πλακακια και μετα απο σκεψη αυτοσχεδιασε και σκεφθηκε οτι τα στομια της οψης των φακων ειναι απο λαστιχο και ηταν στην ιδανικη διαμετρο για να τα χρησιμοποιησει..

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ τι ακουγα επι ποση ωρα δεν ξερω για το ΠΟΣΟ δικιο ειχε που κρατησε τοοοοοοσους φακους... :evil:

μην λες τέτοια...με νεγκλιζέ...

α παπα ευτηχώς που δεν πάει σε σπίτια ο δικός μου....

προσπ έκανε πουθενά κανα καρούμπαλο η μικρή,η δική μου κάνει συνέχεια,χθες έπεσε στον πέτρινο τοίχο στην αδερφή μου(έχουν πέτρινο σπίτι,ότι πρέπει για παιδιά...) με το μέτωπο, πρήστηκε πάλι!!!

οταν χτυπησε δεν εκλαψε και δεν φανηκε καποια κοκκινηλα..μετα δεν ξερω τι απεγινε γιατι οταν εφυγα κοιμοταν και ηταν ψιλοσκοτεινα..

την Δευτερα θα την παω δερματολογο (αναγκαστικα θα την φερω Αθηνα) για να δει το στηθος της

Διαφημίσεις

τι έχει το στήθος?έβγαλε αλεργία?

Οχι.. πανω απο μια εβδομαδα η θηλη στο αριστερο στηθος εμφανιζει μια ασπριλα σχεδον οπως εχουμε ενα σπυρι ακμης που πανω εχει πυον συσσωρευμενο..δεν ειναι ακριβως ετσι αλλα μοιαζει.. η παιδιατρος λειπει και μου πε να της βαλω μια αλοιφη που απο οτι βλεπουμε δεν κανει κατι και ετσι οπως και μας ειχε πει θα την παμε σε δερματολογο..

δεν εχει καποιον ερεθισμο εκει και παροτι που και που το πειραζει δεν νομιζω οτι την ενοχλει..

θα δουμε..παντως θα την παω στον δερματολογο της ασφαλειας του ανδρα μου γιατι εγω την εχω στο ΙΚΑ και δεν μου κλεινουν κοντα ραντεβου και ελπιζω να μην μου παρει χρηματα και οτι χρειαστει απο φαρμακα να τα γραψει στον συζυγο..

το βαφτηστηρι μου εμαθα οτι ειναι πολυ αρρωστο απο μια ιωση που κανει αιφνιδιο πυρετο μεχρι που μπορει να φθασει σε εμπυρετο σοκ..ειναι καλυτερα βεβαια αλλα οφειλεται σε μια εποχιακη ιωση ..λεει οτι εκεινη την ημερα ειδε καμια 10 αρια παιδια με αυτη την ιωση η γιατρος..

το βαφτηστηρι μου εμαθα οτι ειναι πολυ αρρωστο απο μια ιωση που κανει αιφνιδιο πυρετο μεχρι που μπορει να φθασει σε εμπυρετο σοκ..ειναι καλυτερα βεβαια αλλα οφειλεται σε μια εποχιακη ιωση ..λεει οτι εκεινη την ημερα ειδε καμια 10 αρια παιδια με αυτη την ιωση η γιατρος..

Περαστικά να είναι εύχομαι, εμένα από Ιταλία δεν μου έχει αναφέρει κάτι για τα παιδιά, φαίνεται παρά την υγρασία κ την απότομη μείωση θερμοκρασίας το βράδυ συνήθισαν

Διαφημίσεις

ναι κι εμείς γιάυτό πάμε συχνά για μπάνιο,3-4 την εβδομάδα σίγουρα...

να ξεδώσουν τα καημένα,κι όταν πάμε στην αδερφή μου,περνάει ωραία το κορίτσι μου...

αλλά χάνω το τούρκικο!!!

βέβαια κατεβάζω τώρα ότι έχασα...χεχε

ναι κι εμείς γιάυτό πάμε συχνά για μπάνιο,3-4 την εβδομάδα σίγουρα...

να ξεδώσουν τα καημένα,κι όταν πάμε στην αδερφή μου,περνάει ωραία το κορίτσι μου...

αλλά χάνω το τούρκικο!!!

βέβαια κατεβάζω τώρα ότι έχασα...χεχε

Ε, σιγά τι χάνεις;;;

Θα κλάψουν αρκετά και στο επόμενο επεισόδιο, θα έρθεις στα ίσια σου! :tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...