Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Maraki S. είπε:

Έφαγα τελευταίο γεύμα σήμερα στις 7:30 μμ αν και δεν ήταν πολύ ελαφρύ, υδατάνθρακα με κρέας. Θα είμαι οκ αν δώσω αύριο κατά τις 8, αφού είναι περίπου 12ωρο, έτσι; Ευχαριστώ για την απάντηση!

Καλησπέρα κορίτσι μου ,μια χαρά είναι ....καλά αποτελέσματα 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε την καημένη την μάνα σου...

δεν μπορούν να βρουν καμμιά άλλη να βοηθάει λίγο?

σίγουρα καλά περνάνε και είναι τυχερά,αλλά σου λείπουν,πως να το κάνουμε,ευτηχώς περνάει ο καιρός...

φτάσαμε τον αύγουστο σιγά σιγά...

εμείς ακόμα δεν ξέρουμε αν θα πάμε χωριό...

υποτίθεται ότι αν πάμε θα φύγουμε 10 αυγούστου,σε 2 εβδομάδες δλδ...

άντε να δούμε....

με την βενζίνη τι γίνεται?κι εδώ έχουν κλείσει κάποια πρατήρια...

περαστικά στην πεθερά jesgk...

κι εγώ χαίρομαι όταν φτιάχνω το σπίτι maestria...

τον περασμένο νοέμβρη που πήρα χαλιά,κουρτίνα και χαλί μπάνιου,ριχτάρι καναπέ, κουβερλί κρεβατιού,άλλαξε το σπίτι και η διάθεση,τα είχα βαρεθεί τα άλλα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και η πεθερά μου τα ίδια,ζάχαρο,κάνει ινσουλίνες χωρίς να μετράει πρώτα το ζάχαρο...

εννοείται τρώει γλυκά...έχει πάρει πολλά κιλά...

έχει πίεση 20-25!!!

δεν θυμάται τι χάπια παίρνει...

και μετά σου λέει"αφήστε με,όσο ζήσω"

εγω θελω να χω λεφτα καποια στιγμη να ανακαινισω το εξοχικο και να αλλαξω και επιπλα.. βεβαια δεν ξερω που θα βαλω τα παλια αφου η κυρα κουνιαδα τα θελει ολα και δεν πεταει τιποτε..:evil:

Εχει ζάχαρο αλλά τρώει κανονικά, δεν έχει καταλάβει την σοβαρότητα της πάθησης, την πονούσε η μέση της πάρα πολύ κ ειχε παρει κάτι νεα αντιφλεγμονώδη, ο γιατρός είπε ότι μάλλον αυτα της ανέβασαν την πίεση, ευχομαι να ειναι μονο αυτά αν κ θα έπρεπε να χάσει κ βάρος για να μην επιβαρύνετε η μέση της.

Και η μάνα μου πέρσι, ενώ έκανε ήδη ένα χρόνο ινσουλίνη, δεν πρόσεχε καθόλου, συνέχεια "ζήλευε" πράγματα κι έτρωγε (κάθε μέρα ζήλευε :mad:;; ) και έπαθε διαβητική κετοξέοση, δηλαδή ουσιαστικά το σώμα της ανέβασε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ σάκχαρο (πάνω από 600, δεν είχε ένδειξη το μηχάνημα), που αυτοδηλητηριάστηκε.

Το κώμα το γλίτωσε στο τσακ!

Στην εντατική του καρδιολογικού πήγα τη βρήκα, ανήμερα μέρα ευροεκλογών!

Δε θα το ξεχάσω ποτέ!

Γι' αυτό σου λέω έχω πήξει με τα νοσοκομεία τελευταία!

Τώρα όμως προσέχει πάρα πολύ.

Να την τρομάξετε την πεθερά σου, να προσέχει. Δεν είναι αστείο, μπορεί να τη σκοτώσει ΠΟΛΥ εύκολα, η μάνα μου πως ζει ακόμα, θαύμα είναι.

κι εγώ χαίρομαι όταν φτιάχνω το σπίτι maestria...

τον περασμένο νοέμβρη που πήρα χαλιά,κουρτίνα και χαλί μπάνιου,ριχτάρι καναπέ, κουβερλί κρεβατιού,άλλαξε το σπίτι και η διάθεση,τα είχα βαρεθεί τα άλλα...

Κι εγώ ανυπομονώ να 'ρθει το φθινόπωρο, να πάρω και χειμωνιάτικα χαλιά, που δεν πρόλαβα ακόμα, να κάνω μια καλή γενική και να στρώσω. :D

Θαλπωρή και καλό γούστο. :tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

και η πεθερά μου τα ίδια,ζάχαρο,κάνει ινσουλίνες χωρίς να μετράει πρώτα το ζάχαρο...

έχει πίεση 20-25!!!

χα κλασσικα..

α ναι.. εμενα η μικρη το ξημερωμα κατα τις 4.00 επεσε απο το κρεβατι...απο 0,60 εκ υψος...

χ#$% πανω μου γμτ και ειχα νευρα που δεν εδωσα λεφτα να παρω το κωλοπροστατευτικο γιατι ειχα τσιμα τσιμα να περασω τον μηνα..

παλι καλα ..μαλλον δεν επαθε τιποτε αν και απο οτι ακουσα πρεπει να χτυπησε στο κομοδινο..αλλα αφου συνηλθε απο το πεσιμο αρχισε τα γελια και τα παιχνιδια..

δεν την παλευω με αυτα λεμεεεεε...

εννοειται οτι βουρ πηγα και της πηρα το προστατευτικο..

έχει πίεση 20-25!!!

Δεν τις μπορώ αυτές τις αηδίες!

Δεν θα πέσεις μπαμ και κάτω πες της, εμάς θα ταλαιπωρήσεις. :twisted::tongue:

Και η δικιά μου ανεβάζει πίεση, αλλά είναι απ' το άγχος, παθαίνει κρίσεις άγχους, τρελά στενόχωρη. Από πέρσι που έπαθε την κετοξέοση, φοβάται. :?

Πήγε σ' έναν γιατρό τελευταία (είναι το χόμπι της, επισκέψεις σε γιατρούς :mrgreen:) και του λέει "γιατρέ κάνε με καλά, έχω 7 εγγόνια και θέλω να τα χαρώ"!

εγω θελω να χω λεφτα καποια στιγμη να ανακαινισω το εξοχικο και να αλλαξω και επιπλα.. βεβαια δεν ξερω που θα βαλω τα παλια αφου η κυρα κουνιαδα τα θελει ολα και δεν πεταει τιποτε..:evil:

Αχ, σαν να βλέπω την πεθερά μου.

Τι κατοχικό σύνδρομο είναι αυτό!

Στο σπίτι της παθαίνω ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΒΙΑ, έχει απίστευτη σαβούρα!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χ#$% πανω μου γμτ και ειχα νευρα που δεν εδωσα λεφτα να παρω το κωλοπροστατευτικο γιατι ειχα τσιμα τσιμα να περασω τον μηνα..

παλι καλα ..μαλλον δεν επαθε τιποτε αν και απο οτι ακουσα πρεπει να χτυπησε στο κομοδινο..αλλα αφου συνηλθε απο το πεσιμο αρχισε τα γελια και τα παιχνιδια..

δεν την παλευω με αυτα λεμεεεεε...

εννοειται οτι βουρ πηγα και της πηρα το προστατευτικο..

Έλα βρε, αν δεν έκλαψε, δεν έκανε εμετούς, ήταν κανονική η αναπνοή της, κλπ, τπτ δεν έπαθε.

Ζυμαράκια είναι τα μικρά, δε χτυπάνε εύκολα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να νοικιάσει αποθήκη...

αμάν πια,να ήταν και αντίκες...να τα πουλούσατε να βγάζατε κάνα φράγκο...

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..μη σ ακουσει!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο Λ Α ειναι αντικες.. καθοτι της εχουν πει πως οτιδηποτε πανω απο 50ετων θεωρειται αντικα.. βεβαια παραλειπει την ουσια που ειναι και η σπανιοτητα οπως και η ποιοτητα αλλα δε βαριεσαι..

ετσι ειναι ο γερος και μοναχικος ανθρωπος..πνιγει την ανασφαλεια στα υλικα αγαθα..

Διαφημίσεις

Δεν τις μπορώ αυτές τις αηδίες!

Δεν θα πέσεις μπαμ και κάτω πες της, εμάς θα ταλαιπωρήσεις. :twisted::tongue:

Και η δικιά μου ανεβάζει πίεση, αλλά είναι απ' το άγχος, παθαίνει κρίσεις άγχους, τρελά στενόχωρη. Από πέρσι που έπαθε την κετοξέοση, φοβάται. :?

Πήγε σ' έναν γιατρό τελευταία (είναι το χόμπι της, επισκέψεις σε γιατρούς :mrgreen:) και του λέει "γιατρέ κάνε με καλά, έχω 7 εγγόνια και θέλω να τα χαρώ"!

Αχ, σαν να βλέπω την πεθερά μου.

Τι κατοχικό σύνδρομο είναι αυτό!

Στο σπίτι της παθαίνω ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΒΙΑ, έχει απίστευτη σαβούρα!!!

οχι αγαπη μου... δεν εχεις ιδεα απο σαβουρα... :mrgreen: :mrgreen:

Που το τσάκωσες το στεφάνι μου;;;

καναμε παρεες στην εφορια...

τον πετυχα στο εισοδημα και περιμενοντας στην ουρα πιασαμε την κουβεντουλα..εμαθα οτι ειμαστε και κοντοχωριανοι στις εργασιες μας..!!!

καναμε παρεες στην εφορια...

τον πετυχα στο εισοδημα και περιμενοντας στην ουρα πιασαμε την κουβεντουλα..εμαθα οτι ειμαστε και κοντοχωριανοι στις εργασιες μας..!!!

Δεν στο'χα πει; Στο τέρμα της Χαρ. Τρικούπη ειναι το μαγαζί

Που το τσάκωσες το στεφάνι μου;;;

Ωχ, θα βγει βρώμα;;; :rolleyes:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..μη σ ακουσει!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο Λ Α ειναι αντικες.. καθοτι της εχουν πει πως οτιδηποτε πανω απο 50ετων θεωρειται αντικα.. βεβαια παραλειπει την ουσια που ειναι και η σπανιοτητα οπως και η ποιοτητα αλλα δε βαριεσαι..

ετσι ειναι ο γερος και μοναχικος ανθρωπος..πνιγει την ανασφαλεια στα υλικα αγαθα..

Μα ίδια η πεθερά μου;

οχι αγαπη μου... δεν εχεις ιδεα απο σαβουρα... :mrgreen: :mrgreen:

Όχι αγάπη μου, δεν έχεις δει το σπίτι (και ιδιαίτερα το δωμάτιο) της πεθεράς μου! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ωχ, θα βγει βρώμα;;; :rolleyes:

Μα ίδια η πεθερά μου;

Όχι αγάπη μου, δεν έχεις δει το σπίτι (και ιδιαίτερα το δωμάτιο) της πεθεράς μου! :twisted:

προσθετω και τις αποθηκες.... ολοιδιες ομως..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...