Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

σε νιωθω κι εγω πολλα ψυχοσωματικα. ηρεμησα λιγο πριν 2 χρονια που αλλαξα δουλεια μετα απο ενα ακραια τοξικο και πιεστικο εργασιακο περιβαλλον που ημουν 12 χρονια σερι. πως αντεξα δεν ξερω. τωρα το μετανιωνω οικτρα. νεος ανθρωπος και εχω περασει οτι ψυχοσωματικο μπορεις να φανταστεις. κι εμενα η μανα μου ειναι διαβητικη. σου ευχομαι να ειναι ολα καλα με το σακχαρο σου. ειναι τοσο υπουλη ασθενεια που πραγματικα ουτε στον εχθρο μου που λεμε! εμενα τη μανα μου την κατεστρεψε, μεγαλη ιστορια. και το βαρος πως να χαθει αν εχεις αγχος και ψυχολογια στα ταρταρα. ποσο χρονων εισαι τωρα; καλη επιτυχια σου ευχομαι. 

Πολύ καλά έκανες, τα θαυμάζω αυτά. Εμένα η μαμά μου ταλαιπωρημένη με άλλα αλλά έχω ακούσει από την οικογένεια του συζύγου για την ύπουλη νόσο του διαβήτη.Είμαι 34 χρονών. Δεν τολμώ να σκεφτώ άμεση αλλαγή επαγγέλματος αν και έχει έρθει η ώρα μετά από 8 χρόνια και για μένα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχω κάτι και ίσως να καταφέρω να χάσω κάποια κιλά άμεσα για τις επόμενες προσπάθειες, όσες θέλει ο Θεός να είναι γιατί ποτέ δεν ξέρεις..

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε βαριέσαι; Καθένας με την άποψή του. Εγώ είπα, σαλιάρα του φορούσα, είχε ΠΟΛΛΑ σάλια και θα ήταν ΣΥΝΕΧΕΙΑ μούσκεμα!!!

Να φανταστείς έκανε μούσκεμα τη σαλιάρα στο μισάωρο ΣΕ λέω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

η δική μου δεν είχε ποτέ σάλια,και δεν της φορούσα,αλλά η ανηψιά θυμάμαι φορούσε σαλιάρα,αλλά ασορτί με τα ρούχα...χεχε

άσε γιατί αν μιλήσω...

μικρή δεν ήθελα να λερώνομαι καθόλου,κι αν λερωνόμουν στη γειτονιά πήγαινα σπίτι και έκλαιγα στη μάνα μου,"μαμά άλλαξε με"

Ο δικός μου ΒΡΥΣΗ σου λέω!

Πρόσφατα σταμάτησε και ούτε που το 'χα συνειδητοποιησει, απλά δε βρεχόταν και σταμάτησα να το φοράω σαλιάρα.

Κι ο Γιάννης όταν είναι λερωμένα τα χέρια, έχει μάθει που του τα σκουπίζω και τα κρατάει ανοιχτά και έρχεται κοντά μου.

Αλλά δεν του αρέσει να τον πλένω στη βρύση, διαμαρτύρεται ο βρωμιάρης μου!

ΧιΧι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγώ ασορτί του τα βάζω ρε συ, γιατί να 'ναι σαν λέτσος το μωρό μου;

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν τον αφήνω να παίξει, ήμαρτον!!!

Άσε, ήθελα να τον πάω πάρκο σήμερα, που 'χει κλειστεί το μωρό μου με τις αρρώστιες και μάλλον θα βρέξει γμτ, φορτώνει τόση ώρα, έχει σκοτεινιάσει έξω! :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κοίτα, όπως έγραψα κι εγώ, σαλιάρα του .

Aυτο το καταλαβαίνω... αλλά κάτι συνδυασμούς που βλέπουν τα ματάκια μου κ τρελαινομαι δεν το νατεχω, σαλιάρα της είχα κι εγώ γιατί λερωνόταν στο φαγητό κ όταν βγαιναμε αλλα τωρα την κόψαμε

ειμαστε ινκογκνιτο.......

Καλωσόρισες κ επίσημε λοιπόν! Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Κι εγώ ασορτί του τα βάζω ρε συ, γιατί να 'ναι σαν λέτσος το μωρό μου;

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν τον αφήνω να παίξει, ήμαρτον!!!

Άσε, ήθελα να τον πάω πάρκο σήμερα, που 'χει κλειστεί το μωρό μου με τις αρρώστιες και μάλλον θα βρέξει γμτ, φορτώνει τόση ώρα, έχει σκοτεινιάσει έξω! :(

Εμένα γυρίζουν στο σπιτι κ ειναι κατάμαυρα από τη βρώμα στις κούνιες... δεν ειναι μονο το θέμα του καθαρού αλλά πραγματικά πιστευω πως αρκετές ανοιγουν το συρτάρι κ βάζουν στα παιδιά τους ότι βρουν για να ξεμπερδευουν

Εμένα γυρίζουν στο σπιτι κ ειναι κατάμαυρα από τη βρώμα στις κούνιες... δεν ειναι μονο το θέμα του καθαρού αλλά πραγματικά πιστευω πως αρκετές ανοιγουν το συρτάρι κ βάζουν στα παιδιά τους ότι βρουν για να ξεμπερδευουν

Εγώ το κάνω θέμα κι ο χάζμπαντ με κοροϊδεύει!

Μη σου πω πως ντυνόταν αυτός!!!

Οικογενειακώς άγουστοι! Του 'χω βελτιώσει ΤΡΕΛΑ το ντύσιμο από τότε που είμαστε μαζί. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ το κάνω θέμα κι ο χάζμπαντ με κοροϊδεύει!

Μη σου πω πως ντυνόταν αυτός!!!

Οικογενειακώς άγουστοι! Του 'χω βελτιώσει ΤΡΕΛΑ το ντύσιμο από τότε που είμαστε μαζί. :mrgreen:

ακριβώς κι ο άντρας μου τα ίδια....

τον τακτοποίησα όμως...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...