Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

σε νιωθω κι εγω πολλα ψυχοσωματικα. ηρεμησα λιγο πριν 2 χρονια που αλλαξα δουλεια μετα απο ενα ακραια τοξικο και πιεστικο εργασιακο περιβαλλον που ημουν 12 χρονια σερι. πως αντεξα δεν ξερω. τωρα το μετανιωνω οικτρα. νεος ανθρωπος και εχω περασει οτι ψυχοσωματικο μπορεις να φανταστεις. κι εμενα η μανα μου ειναι διαβητικη. σου ευχομαι να ειναι ολα καλα με το σακχαρο σου. ειναι τοσο υπουλη ασθενεια που πραγματικα ουτε στον εχθρο μου που λεμε! εμενα τη μανα μου την κατεστρεψε, μεγαλη ιστορια. και το βαρος πως να χαθει αν εχεις αγχος και ψυχολογια στα ταρταρα. ποσο χρονων εισαι τωρα; καλη επιτυχια σου ευχομαι. 

Πολύ καλά έκανες, τα θαυμάζω αυτά. Εμένα η μαμά μου ταλαιπωρημένη με άλλα αλλά έχω ακούσει από την οικογένεια του συζύγου για την ύπουλη νόσο του διαβήτη.Είμαι 34 χρονών. Δεν τολμώ να σκεφτώ άμεση αλλαγή επαγγέλματος αν και έχει έρθει η ώρα μετά από 8 χρόνια και για μένα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχω κάτι και ίσως να καταφέρω να χάσω κάποια κιλά άμεσα για τις επόμενες προσπάθειες, όσες θέλει ο Θεός να είναι γιατί ποτέ δεν ξέρεις..

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλό ταξίδι ρε κορίτσι, μες τη ζέστη!!!

ΕΥΑ αφού τρώει απ' όλα τ' άλλα, παίρνει ότι χρειάζεται μωρέ. Μπορεί να ξαναρχίσει να πίνει.

Ο δικός μου δεν έχει βγάλει τέτοια παραξενιά ακόμα, το καθαρίζει το γάλα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγω επιμενω να μην την πιεσεις..

στο λεω και λογω της κορης μου.. της φτιαχνουμε καθε μερα και οσο θελει πινει..και παραλληλα προσπαθουμε να τρωει τυρια και λαχανικα η αλλα τροφιμα με ασβεστιο και πρωτεινες

ο Σολωμος και ο τονος ειναι φουλ πρωτεινη (και τοξικα χαχα!)

Τετοια τρωμε καθε σκ συνηθως!!

Της εφτιαξα μπισκοτοκρεμα με πτι μπερ και γαλα και παλι ουτε να το δει δεν ηθελε

Kαλό ταξίδι ρε κορίτσι, μες τη ζέστη!!!

ΕΥΑ αφού τρώει απ' όλα τ' άλλα, παίρνει ότι χρειάζεται μωρέ. Μπορεί να ξαναρχίσει να πίνει.

Ο δικός μου δεν έχει βγάλει τέτοια παραξενιά ακόμα, το καθαρίζει το γάλα.

Εμεις απο τοτε που γεννηθηκαμε δεν το πολυπιναμε.Ισως φταιω κι εγω που δεν ειχα πολυ γαλα και δεν το ηξερα!!!Αλλα επινε περιπου 200ml τη μερα.Τωρα.....κλαφτα Χαραλαμπε!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...