Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Λοιπον η Γιωτουλα εχει αρχισει και κανει προτασουλες σιγα και δειλα.

Εχουμε ομως ενα μεγαλο θεμα με το γαλα.Δεν το πινει πια!!Με το ζορι ολη μερα να πιει 100 ml.Τις εχω αλλαξει πολλα γαλατα αλλα τιποτα!!Μεχρι και HEMO βαζουμε και παλι τζιφος!!!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?????????????

καλως την!

jesgk ειναι οντως θεμα τυχης και προσωπικα εχω δει ζευγαρια με 8 και 10 χρονια σχεση να βαρανε διαλυση..

επισης οσο καλα και να ξερεις τον αλλο ποτε δεν ξερεις πως θα τροποποιηθει ο χαρακτηρας με το περασμα των χρονων..

αλλη συμπεριφορα εχουμε στα 20 αλλη στα 30 κλπ

εγω δεν θα θελα να χωρισω..μπορει να θελω να τον δειρω ωρες ωρες αλλα οχι να χωρισω..ειναι καλο παιδι..το τρωει ολο το φαι του..:tongue:

Εχουμε ομως ενα μεγαλο θεμα με το γαλα.Δεν το πινει πια!!Με το ζορι ολη μερα να πιει 100 ml.Τις εχω αλλαξει πολλα γαλατα αλλα τιποτα!!Μεχρι και HEMO βαζουμε και παλι τζιφος!!!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?????????????

Φρέσκο της δίνεις; Μήπως της μυρίζει;

Μήπως να πάρεις αυτά που έχουν λιγότερη λακτόζη;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να τις δινεις αλλες τροφες που εμπεριεχουν ασβεστιο..

αποχη απο το γαλα συνηθιζεται σε αυτη την ηλικια.. μην την πιεζεις.. αστην και προσπαθησε λιγο καιρο μετα..νομιζω οτι θα στο πει και η παιδιατρος

Φρέσκο της δίνεις; Μήπως της μυρίζει;

Μήπως να πάρεις αυτά που έχουν λιγότερη λακτόζη;

Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα.Φρεσκο πινει απο 12 μηνων....Μεχρι και εβαπορε τα παντα σου λεω!!!Αλλα τιποτα.Σφραγιδης!

Διαφημίσεις

κι εμένα το έπαθε αυτό ο Θοδωρής περίπου σε αυτή την ηλικία.. μπορεί κ λίγο νωρίτερα κ του το έβαζα στην κρεμα την απογευματινή μεσα, μετα από 1 χρονο περιπου το ξαναρχισε

να τις δινεις αλλες τροφες που εμπεριεχουν ασβεστιο..

αποχη απο το γαλα συνηθιζεται σε αυτη την ηλικια.. μην την πιεζεις.. αστην και προσπαθησε λιγο καιρο μετα..νομιζω οτι θα στο πει και η παιδιατρος

Τρωει συνεχεια κιτρινο τυρι και γιαουρτια!!!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.Αυτες τις τυροτρελες τις εχει λιωσει λεμε!!!

Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα.Φρεσκο πινει απο 12 μηνων....Μεχρι και εβαπορε τα παντα σου λεω!!!Αλλα τιποτα.Σφραγιδης!

εγω επιμενω να μην την πιεσεις..

στο λεω και λογω της κορης μου.. της φτιαχνουμε καθε μερα και οσο θελει πινει..και παραλληλα προσπαθουμε να τρωει τυρια και λαχανικα η αλλα τροφιμα με ασβεστιο και πρωτεινες

ο Σολωμος και ο τονος ειναι φουλ πρωτεινη (και τοξικα χαχα!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...