Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ενώ εγώ τον μισώ θανάσιμα!! :tongue:

Με τον άντρα μου μια χαρά περνούσαμε κ ανύπαντροι αλλά για πιο λόγο να παντρευτείς αν δεν έχεις παιδιά... κάτσε να συζήσεις καλύτερα κ' μην παντρευεσαι καθόλου

Τότε, στην υποθετική εκείνη ζωή, να συζούσες κοπελιά!!!

Τι να σε πω, έτσι πως τα γράφεις; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είδες που συνεχώς βρίσκω τρόπους να σε φουντώνω!!! Σίγουρα αν δεν ειχα παιδιά δεν θα πήγαινα να αυτοκτονήσω αλλά να ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά δεν θα έμπαινα στο τρυπάκι να παντρευτώ.

Μπορεί να το μάθεις ΑΦΟΥ παντρευτείς βρε κορίτσι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δεν θα με πιστεψετε..μαλλον..

αλλα δεν συνδυαζα ποτε τον γαμο με την υπαρξη παιδιων..το θεωρω αυτονοητο αλλα δεν το χα και δεδομενο..ισως γιατι στον κυκλο μου ειχαμε ατεκνα ζευγαρια..

και ο γαμος τι ειναι? μια επισημοποιηση στα ματια του Θεου και της δηθεν κοινωνιας..

απλα πριν παντρευτω ελεγα οτι θα την κανω οποτε μου γουσταρε ενω τωρα εχω ενα λογο παραπανω να το ξανασκεφτομαι..εεεεε???!! τοσα εξοδα!! Στραφι να πανε?? τσ τσ τσ :tongue:

επισης ειναι εντελως διαφορετικο να παντρευεσαι επειδη το επελεξες σε χρονο και διαθεση ηρεμιας και υποτιθεμενης ωριμης σκεψης και διαφορετικο επειδη η γυναικα εμεινε εγκυος και ας πουμε αναγκαστηκε η ο παραφορος ερωτας τους οδηγησε στην τρελλα..

ενα ειναι το θεμα..σε ολες τις περιπτωσεις τα παντα ειναι τυχη και ισως ικανοτητα προβλεψης..

Διαφημίσεις

τέλεια... δλδ θα τον έχω στο κεφάλι μου 50 χρόνια να μου τα κάνει τσουρέκια

λες ο Β να ειναι τοσο "τυχερος" και να ζησει μεχρι τα 100 και να με φαει στη μαπα??????????????????????? ψωνισε απο σβερκο λεμεεεεεεε..

Κι εγώ πάντα έλεγα ότι θα παντρευτώ όταν θέλω να κάνω παιδιά.

Κι έτσι έκανα.

Αλλά ρε Τζες, αν δεν κάνεις τελικά παιδιά, κάνεις ένα ωραίο πάρτυ διαζυγίου και τελειώνεις γλυκιά μου. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εχθες μια φιλη με ρωτουσε (ποια εμενα..τσ τσ τσ) τι θα διαλεγα μεταξυ καριερας η οικογενειας σε συνδυασμο με καριερα..

ειναι εντελως υποκειμενικη η αποψη...και τι να πεις??

Διαφημίσεις

εχθες μια φιλη με ρωτουσε (ποια εμενα..τσ τσ τσ) τι θα διαλεγα μεταξυ καριερας η οικογενειας σε συνδυασμο με καριερα..

ειναι εντελως υποκειμενικη η αποψη...και τι να πεις??

Οικογένεια.

Με μια part time δουλειά, για να ξελαμπικάρεις λίγο.

Στην Ελλάδα ειδικά, έτσι πως είναι τα εργασιακά, δεν αξίζει να θυσιάσεις τίποτα για να κάνεις "καριέρα".

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

λες ο Β να ειναι τοσο "τυχερος" και να ζησει μεχρι τα 100 και να με φαει στη μαπα??????????????????????? ψωνισε απο σβερκο λεμεεεεεεε..
κρίμα... ποιός να του το'λεγε! :tongue:

Αλλά ρε Τζες, αν δεν κάνεις τελικά παιδιά, κάνεις ένα ωραίο πάρτυ διαζυγίου και τελειώνεις γλυκιά μου. :D

Αν δεν κάνεις φόνο
επισης ειναι εντελως διαφορετικο να παντρευεσαι επειδη το επελεξες σε χρονο και διαθεση ηρεμιας και υποτιθεμενης ωριμης σκεψης και διαφορετικο επειδη η γυναικα εμεινε εγκυος και ας πουμε αναγκα στηκε η ο παραφορος ερωτας τους οδηγησε στην τρελλα..

Είναι καθαρά θέμα τύχης... κι εγώ επειδή έμεινα έγκυος παντρέυτηκα νωρίτερα από το προβλεπόμενο κ ήταν μια απόφαση βιαστική... παρόλα αυτά δεν θα άλλαζα κάτι ... ούτε θα μου άρεσε να ειχα μια σχεση 5-6 χρ. κ μετά να παντρευομουν.. το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται κ ο παπάς

ναι..βρε..

και εγω κανω διαφορετικη ερωτηση.. αν υπαρχουν..εκει σε θελω τσολια μου!!

Ε, δύσκολα είναι, αλλά δεν είναι και λίγοι αυτοί που έχουν παιδιά και χωρίζουν.

Εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου να υποχωρεί σε θέματα που ΔΕΝ θα υποχωρούσα (καλά μη φανταστείς τπτ τραγικό, έχω και όρια :mrgreen:), σκεφτόμενη ότι πρέπει να σκέφτομαι πρώτα την οικογένειά μου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

το προβλημα ειναι πως αποφασιζεις το παρτυ αυτο αν παιζουν παιδια στη μεση....:rolleyes:

Aν προκειτε αυτα τα παιδια να μην στερηθουν κανεναν απο τους 2 γονεις και μεγαλωσουν με ηρεμια και αγαπη ....το αποφασιζεις ευκολα!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !!!!

Πεταχτηκε και η πορδη!!!!!:):):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...