Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εδω στην Αθηνα ο Αγ. Παντελεημων ειναι συνεδεμενος με τους αρτοποιους και κλασικα ΠΑΝΤΑ δεν εβγαζαν ψωμι εκεινη την ημερα..

δεν ειναι θεμα εξαρτησης απλα δεν την αφηνω να κλαιει και να τυραννιεται τις νυχτες εφοσον ετσι εχει μαθει..(ακομη).. και επισης δεν εχω κουραγια για ξενυχτια..το παλευω ομως..

εχθες θηλασα και την κοιμησα πιο μετα με παραμυθια και τραγουδια και η καημενη περιμενε οτι θα την ξαναθηλασω και στο τελος με πηρε αγκαλια - κεφαλοκλειδωμα και αποκοιμηθηκε.. και οπως παντα μετα απο 1-2 ωρες ξυπνησε και αρχισε τα μαμα μαμα μαμα και την κλαψα για να τη θηλασω και οσο και να αρνουμαι ολο και πιο πολυ πεισμωνει..και να μαι ειλικρινης μαζι σας πιο πολυ ειναι οτι δεν παλευω να κανω το φαντασμα (τωρα στο εξοχικο κοιμαμαι απο 12.00 μεχρι 6.00 μονο και αυτο με 5 περιπου διακοπες) παρα το οτι κλαιει..αυτο επηρεαζει πιο πολυ τον ανδρα μου..

τεσπα.. τα ιδια και τα ιδια σας λεω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ειναι θεμα εξαρτησης απλα δεν την αφηνω να κλαιει και να τυραννιεται τις νυχτες εφοσον ετσι εχει μαθει..(ακομη).. και επισης δεν εχω κουραγια για ξενυχτια..το παλευω ομως..

Που να είχες και κουράγιο για ξενύχτια!!! :shock:

Κοίταξε, δικό σου παιδί, οπότε και δική σου απόφαση, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να μάθει να κοιμάται όλη νύχτα, χωρίς να 'ναι κρεμασμένη πάνω στη μαμά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εδω στην Αθηνα ο Αγ. Παντελεημων ειναι συνεδεμενος με τους αρτοποιους και κλασικα ΠΑΝΤΑ δεν εβγαζαν ψωμι εκεινη την ημερα..τεσπα.. τα ιδια και τα ιδια σας λεω..

το κακό είναι οτι ο βραδυνός ύπνος δεν αναπληρώνεται με τίποτα, είναι λίγο κουραστικό πάντως, παιδάκια αντίστοιχης ηλικιάς που θηλάζουν έχουν τις ίδιες συνήθειες στον ύπνο;;; αν κ νομίζω πως ειναι στο παιδι, η δικιά μου για 11 μήνες στην καρακοσμάρα της θήλαζε κ μετά ξανα το πρωί, δεν ξέρω αν ακόμα θήλαζε πως θα αντιδρούσε βεβαια

Που να είχες και κουράγιο για ξενύχτια!!! :shock:

Κοίταξε, δικό σου παιδί, οπότε και δική σου απόφαση, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να μάθει να κοιμάται όλη νύχτα, χωρίς να 'ναι κρεμασμένη πάνω στη μαμά.

Αμ!! Αυτο της λεω αλλα δεν ακουει...!!Το παλιοκοριτσο!! :tongue: :tongue:

Θα μαθει μωρε που θα παει και αυτο!!

Απλα με εχει αγχωσει που δεν καλυτερευει σε σχεση με την επιθυμια να της κανω αδελφακι..

βρες λες να το χει ψιλιαστει και να το κανει επιτηδες??????? :mrgreen::rolleyes:

Παντως γαλα εμποριου αν και με πολλες προσπαθειες εχει αρχισει και πινει τα πρωινα..οχι μεγαλη ποσοτητα αλλα δεν το απωθει οπως παλιοτερα.. μπορει 50 με 100ml να το πιει..απο το ολοτελα καλη και η Παναγιωταινα...

Επισης για τα δεδομενα της εχει αρχισει να τρωει περισσοτερο μαλλον λογω περιβαλλοντος..και παλι καλα της αρεσει το καρπουζι, το σταφυλι, το αχλαδι και ολα τα δροσερα φρουτα και πλεον δεν τα πολτοποιουμε! Το φαγητο μας παιδευει λιγο αλλα το καταφερνουμε..

Αμ!! Αυτο της λεω αλλα δεν ακουει...!!Το παλιοκοριτσο!! :tongue: :tongue:

Θα μαθει μωρε που θα παει και αυτο!!

Απλα με εχει αγχωσει που δεν καλυτερευει σε σχεση με την επιθυμια να της κανω αδελφακι..

βρες λες να το χει ψιλιαστει και να το κανει επιτηδες??????? :mrgreen::rolleyes:

Παντως γαλα εμποριου αν και με πολλες προσπαθειες εχει αρχισει και πινει τα πρωινα..οχι μεγαλη ποσοτητα αλλα δεν το απωθει οπως παλιοτερα.. μπορει 50 με 100ml να το πιει..απο το ολοτελα καλη και η Παναγιωταινα...

Επισης για τα δεδομενα της εχει αρχισει να τρωει περισσοτερο μαλλον λογω περιβαλλοντος..και παλι καλα της αρεσει το καρπουζι, το σταφυλι, το αχλαδι και ολα τα δροσερα φρουτα και πλεον δεν τα πολτοποιουμε! Το φαγητο μας παιδευει λιγο αλλα το καταφερνουμε..

Ε, κάποια πράγματα πρέπει να της τα επιβάλλεις κι εσύ. Όχι με άσχημο τρόπο, απλά πιστεύω ότι ο γονιός θέτει τα όρια και βάζει τους κανόνες και τα προσαρμόζει στις ανάγκες του παιδιού.

Αλλά δε γίνεται να είναι όλα όπως τα θέλουν τα μικρά.

Τέσπα, έχουμε διαφορετική νοοτροπία σ' αυτό το θέμα, οπότε μη σε πρήζω. :mrgreen:

Εγώ πάλι μάλλον άλλαξα γνώμη για το δεύτερο παιδί, τουλάχιστον προς το παρόν.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

το κακό είναι οτι ο βραδυνός ύπνος δεν αναπληρώνεται με τίποτα, είναι λίγο κουραστικό πάντως, παιδάκια αντίστοιχης ηλικιάς που θηλάζουν έχουν τις ίδιες συνήθειες στον ύπνο;;; αν κ νομίζω πως ειναι στο παιδι, η δικιά μου για 11 μήνες στην καρακοσμάρα της θήλαζε κ μετά ξανα το πρωί, δεν ξέρω αν ακόμα θήλαζε πως θα αντιδρούσε βεβαια

οπως ξερεις εμπλεκομαι με συνδεσμους θηλασμου κλπ κλπ

σε συναντησεις με μαμαδες αντιστοιχης καταστασης η αν μπεις στο Parents στην ενοτητα του θηλασμου θα δεις οτι οι περισσοτερες περιπτωσεις μετα το ετος εχουν το ιδιο θεμα με τον βραδυνο θηλασμο..οι περιπτωσεις σαν την κορη σου ειναι οι εξαιρεσεις...αρα υπηρξες τυχερη στο θεμα αυτο..

οι ηλικιες 12-18 μηνων η και μεχρι τα 2 ετη αντιμετωπιζουν το προβλημα αυτο..απλα δεν περιμενα οτι θα ηταν τοοοοοσο μεγαλο..η καλυτερα.. ηλπιζα οτι θα μπορουσα να το διαχειριστω καλυτερα..βεβαια αν δεν ειχα προοπτικη για δευτερο παιδι δεν θα με ενδιεφερε τοσο ο αποθηλασμος τωρα..οσο και να σας φανει χαζο..ειναι μια κατασταση ρουτινας και εχω η διια δει οτι το παιδι εχει σταδια ωριμοτητας που δειχνει ποτε μπορει να αποθηλασει..και για αυτο εχουμε κοψει το μεγαλυτερο μερος του θηλασμου..και σχεδον παντα ο βραδυνος μενει τελευταιος..

Ε, κάποια πράγματα πρέπει να της τα επιβάλλεις κι εσύ. Όχι με άσχημο τρόπο, απλά πιστεύω ότι ο γονιός θέτει τα όρια και βάζει τους κανόνες και τα προσαρμόζει στις ανάγκες του παιδιού.

Αλλά δε γίνεται να είναι όλα όπως τα θέλουν τα μικρά.

Τέσπα, έχουμε διαφορετική νοοτροπία σ' αυτό το θέμα, οπότε μη σε πρήζω. :mrgreen:

Εγώ πάλι μάλλον άλλαξα γνώμη για το δεύτερο παιδί, τουλάχιστον προς το παρόν.

δεν εχουμε διαφορετικη αποψη.. κανεις λαθος..

απλα..αυτη τη στιγμη αν εγω παω να επιβαλλω την διαθεση μου για αλλαγη θα πρεπει να γινει

α) η μεθοδικα και οσο το δυνατον ανωδυνα (που στανταρ θα χει γκρινιες, κλαματ, ξενυχτια, πισωγυρισματα κλπ αλλα κουτσα κουτσα κατι θα αρχισει να γινεται μεσα σε διαστημα μηνων ομως)

β)ακαριαια που αυτο συνεπαγεται "εγκαταλειψη" (το βαζω σε εισαγωγικα γιατι δεν εννοω την ετυμολογια της λεξεως) και επιβολη με το ετσι θελω μιας νεας καταστασης που στην πραξη μπορει να σημαινει απομακρυνση μου και κλαματα απογνωσης και εκνευρισμου μεχρι να συνηθισει την νεα κατασταση και βεβαια πιθανοτατα προβλημα με την παραγωγη μου στο στηθος μου (που εκει ενδεικνυται το μεθοδικα).. και προφανως δεν ειμαι το ατομο που θα κανει κατι τετοιο εσκεμμενα.

καλημερα!

τι κανετε?

εγω εχω μεινει χωρις αμαξι απο την παρασκευη.

χαλασε παλι και δεν την παλευω μεσα στο σπιτι.

κατα τ'αλλα μια χαρα περναμε με την μικρη που μας εχει παρει τα μυαλα μ'αυτα που κανει και λεει.

τζες τελειωσες με τα βαψιματα,ε?μπραβο!με γεια!

προσπ,τι περνας κι εσυ,υπομονη.

εμενα κοιμαται ποτε στο διπλο,ποτε στο μονο,χαλια τα'χουμε κανει με το θεμα του υπνου.

εδω κανει παντως καυσωνα πολλες μερες.

αυτα τα λιγα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

β)ακαριαια που αυτο συνεπαγεται "εγκαταλειψη" (το βαζω σε εισαγωγικα γιατι δεν εννοω την ετυμολογια της λεξεως) και επιβολη με το ετσι θελω μιας νεας καταστασης που στην πραξη μπορει να σημαινει απομακρυνση μου και κλαματα απογνωσης και εκνευρισμου μεχρι να συνηθισει την νεα κατασταση και βεβαια πιθανοτατα προβλημα με την παραγωγη μου στο στηθος μου (που εκει ενδεικνυται το μεθοδικα).. και προφανως δεν ειμαι το ατομο που θα κανει κατι τετοιο εσκεμμενα.

Εγώ θα το έκανα, αν χρειαζόταν να επιβάλλω (με την καλή έννοια :tongue:) κάτι που θεωρώ ότι πρέπει το παιδί να μάθει.

Γι' αυτό σου λέω ότι έχουμε διαφορετική άποψη. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα!

τι κανετε?

εγω εχω μεινει χωρις αμαξι απο την παρασκευη.

χαλασε παλι και δεν την παλευω μεσα στο σπιτι.

κατα τ'αλλα μια χαρα περναμε με την μικρη που μας εχει παρει τα μυαλα μ'αυτα που κανει και λεει.

τζες τελειωσες με τα βαψιματα,ε?μπραβο!με γεια!

προσπ,τι περνας κι εσυ,υπομονη.

εμενα κοιμαται ποτε στο διπλο,ποτε στο μονο,χαλια τα'χουμε κανει με το θεμα του υπνου.

εδω κανει παντως καυσωνα πολλες μερες.

αυτα τα λιγα.

καλημερα!

τουλαχιστον εσενα σου χαλασε..δεν ξεμεινες απο βενζινη!!

εμας παιζει με τα κρεβατια..προχθες μου δειχνε το μονο και μου λεγε να παω μαζι της να κοιμηθω εκει...

πονηρα τα μικρα..

ασε που σε ολους δειχνει το κρεβατι το διπλο και λεει οτι κοιμαται εκεινη η μαμα και ο μπαμπας..

αλλα ειναι χαρουμενη η βρωμουσα μου..

Διαφημίσεις

Εγώ θα το έκανα, αν χρειαζόταν να επιβάλλω (με την καλή έννοια :tongue:) κάτι που θεωρώ ότι πρέπει το παιδί να μάθει.

Γι' αυτό σου λέω ότι έχουμε διαφορετική άποψη. :mrgreen:

εαν λες οτι θα το κανες τοτε σιγουρα δεν θα χες φθασει να θηλαζεις και 19 μηνες.. ειναι μια κατασταση που απο νωρις θα χες ξεκοψει ειτε στο θεμα θηλασμου ειτε στο θεμα υπνου..

δηλαδη ατομα με τη δικη σου αντιληψη τα τελειωνουν αυτα..τσακ μπαμ!! και πιστευω οτι στην περιπτωση μου ειναι και θεμα αντιληψης αλλα πρωτιστως και θεμα αδυναμιας.. εχω αφησει το παιδι να χει τα ηνια σε αυτο το θεμα..ισως με τη λογικη οτι η κατασταση αυτη δεν θα κρατησει μια ζωη..και καποτε σιγουρα θα μου φαινεται πολυ μακρινο και ισως νοσταλγικο..

εαν λες οτι θα το κανες τοτε σιγουρα δεν θα χες φθασει να θηλαζεις και 19 μηνες.. ειναι μια κατασταση που απο νωρις θα χες ξεκοψει ειτε στο θεμα θηλασμου ειτε στο θεμα υπνου..

δηλαδη ατομα με τη δικη σου αντιληψη τα τελειωνουν αυτα..τσακ μπαμ!! και πιστευω οτι στην περιπτωση μου ειναι και θεμα αντιληψης αλλα πρωτιστως και θεμα αδυναμιας.. εχω αφησει το παιδι να χει τα ηνια σε αυτο το θεμα..ισως με τη λογικη οτι η κατασταση αυτη δεν θα κρατησει μια ζωη..και καποτε σιγουρα θα μου φαινεται πολυ μακρινο και ισως νοσταλγικο..

Μπα, εγώ δεν είμαι τόσο συναισθηματική.

Και πιστεύω στους κανόνες, από την αρχή. :mrgreen:

Για θηλασμό δεν ξέρω, τι να σου πω. Αν είχα γάλα θα θήλαζα, τώρα για πόσο καιρό ... :confused:.

Αλλά στον ύπνο να φανταστείς, μέχρι να του μάθω πως όταν τον βάζω το βράδυ στην κούνια, μετά το γάλα έχει νάνι, πήγαινα και 40 φορές για κάνα μήνα, για να του βάλω την πιπίλα, να τον ηρεμώ, κλπ, αλλά χωρίς ν' αλλάζω το πρόγραμμα. Έτσι έμαθε πως όταν τον βάζω το βράδυ μετά το μπάνιο, στο κρεβάτι του, έχει γάλα και νάνι. :mrgreen:

Cruel, hard bitch. ΧεΧε.

Γεια σου Ελένη κρητικιά! Αχ, κουράγιο με τη ζέστη, εδώ ευτυχώς έχουμε ένα διάλειμμα δροσιάς!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βρε maestria εσενα σου χρωστα φωτο του Γιαννη αλλα πιστεψε με δεν εχω ανοιξει το λαπτοπ σχεδον μια εβδομαδα τωρα στο εξοχικο..δεν το ξεχνω ομως..Sorry

Περιμένω, περιμένω!!! :mrgreen:

Άντε, στείλε, μ' άρεσαν και τα ρούχα το εκείνη τη μέρα και δεν τον έχω ξαναβγάλει φωτογραφία μ' αυτά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μπα, εγώ δεν είμαι τόσο συναισθηματική.

Και πιστεύω στους κανόνες, από την αρχή. :mrgreen:

Για θηλασμό δεν ξέρω, τι να σου πω. Αν είχα γάλα θα θήλαζα, τώρα για πόσο καιρό ... :confused:.

Αλλά στον ύπνο να φανταστείς, μέχρι να του μάθω πως όταν τον βάζω το βράδυ στην κούνια, μετά το γάλα έχει νάνι, πήγαινα και 40 φορές για κάνα μήνα, για να του βάλω την πιπίλα, να τον ηρεμώ, κλπ, αλλά χωρίς ν' αλλάζω το πρόγραμμα. Έτσι έμαθε πως όταν τον βάζω το βράδυ μετά το μπάνιο, στο κρεβάτι του, έχει γάλα και νάνι. :mrgreen:

Cruel, hard bitch. ΧεΧε.

Γεια σου Ελένη κρητικιά! Αχ, κουράγιο με τη ζέστη, εδώ ευτυχώς έχουμε ένα διάλειμμα δροσιάς!

Αν και το κανεις για πλακα please Mην αυτοχαρακτηριζεσαι.. η καθε μια εχει τον τροπο της με το παιδι της.. και εγω αν κανω ενα επομενο μπορει να εχω αναθεωρησει πραξεις μου..δεν ξερω αν θα μαι της ιδιας τακτικης η αν θα μπορω να ειμαι..το να ειμαι απολυτη αλλωστε δεν μου χει κανει να ειμαι και σωστη.. απλα δεν περιμενα οτι διεθετα τοση υπομονη..

παρολα αυτα και η δικια μου ειναι παιδι του προγραμματος και δεν θελει να της το χαλαω..το βλεπω.. και οτι της πεις ειναι εντολη για κεινη..το τηρει ευλαβικα..περιεργως..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...