Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι  αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6  αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εγω θελω με τη σειρα μου να ευχαριστησω τη μαμα μου,τον αντρα μου,

την κορουλα μου κι ολους εσας που χωρις την βοηθεια σας και τη στηριξη σας δεν θα ειχα καταφερει να φτασω εδω που εφτασα!:tongue::tongue::tongue::tongue:

AND THE OSCAR GOES TO.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΗΡΘΑ ΚΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ.............:P

εγώ τώρα να το πω;;;; Λοιπόν τελευταία φορά αδιαθέτησα 21/10 σταματησα το θηλασμό 25-26/11 παρόλα αυτά δε νέχω ακόμα αδιαθετήσει. Το θέμα έχει ώς εξής: Αυτό θεωρείται καθυστέρηση;;; Δεν έχει γίνει "κατι" που να ειναι ανησυχητικο" σήμερα όμως μετά απο μια βραδυά κρεπάλες, 2 drambuie κ 2 σφηνάκια τεκίλα με πονάει το κεφάλι έχω μια ελαφριά τάση για εμετό. Το ποτό σπάνια με πειράζει (βέβαια ειχα να βγώ κ να πιω περίπου 22μήνες)... την τελευταία φορά που ήπια ξερναγα όλη μέρα γιατί ήμουν έγκυος κ δεν το ήξερα κ με είχε πειράξει το ποτό... Δεν νομίζω να είμαι εγκυος γιατί σίγουρα αυτή τη φορά δεν το γλυτώνω το DNA από το σύζυγο :tongue::tongue: αλλά γιατί η καθυστέρηση κ γιατί τοσο πολύ με χάλασε το ποτο;;;

εγώ τώρα να το πω;;;; Λοιπόν τελευταία φορά αδιαθέτησα 21/10 σταματησα το θηλασμό 25-26/11 παρόλα αυτά δε νέχω ακόμα αδιαθετήσει. Το θέμα έχει ώς εξής: Αυτό θεωρείται καθυστέρηση;;; Δεν έχει γίνει "κατι" που να ειναι ανησυχητικο" σήμερα όμως μετά απο μια βραδυά κρεπάλες, 2 drambuie κ 2 σφηνάκια τεκίλα με πονάει το κεφάλι έχω μια ελαφριά τάση για εμετό. Το ποτό σπάνια με πειράζει (βέβαια ειχα να βγώ κ να πιω περίπου 22μήνες)... την τελευταία φορά που ήπια ξερναγα όλη μέρα γιατί ήμουν έγκυος κ δεν το ήξερα κ με είχε πειράξει το ποτό... Δεν νομίζω να είμαι εγκυος γιατί σίγουρα αυτή τη φορά δεν το γλυτώνω το DNA από το σύζυγο :tongue::tongue: αλλά γιατί η καθυστέρηση κ γιατί τοσο πολύ με χάλασε το ποτο;;;

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: ΛΕΣ????????:confused::confused::confused::confused::confused:

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ?????:confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Μηπως εχει γινει αυτο το κατι και δεν το θυμασαι??????

Αν και εχω ακουσει οτι μετα το θηλασμο η περιοδος ειναι λιγο ακαταστατη!!!!

Αντε και αν ειναι αγορι εγω ΝΟΝΑ......

Μηπως εχει γινει αυτο το κατι και δεν το θυμασαι??????

Αν και εχω ακουσει οτι μετα το θηλασμο η περιοδος ειναι λιγο ακαταστατη!!!!

Αντε και αν ειναι αγορι εγω ΝΟΝΑ......

το θυμάμαι γιατί αυτές οι φορές είναι μετρημένες στα μισά δάχτυλα του ενός χεριου

το θυμάμαι γιατί αυτές οι φορές είναι μετρημένες στα μισά δάχτυλα του ενός χεριου

Μωρε αν θελει να τυχει αυτο και μια φορα ειναι αρκετη!!!!

Δεν σχολιασες ομως οτι εγω θα γινω ΝΟΝΑ.....Αυτο να το παρω σαν θετικη απαντηση??:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μωρε αν θελει να τυχει αυτο και μια φορα ειναι αρκετη!!!!

Δεν σχολιασες ομως οτι εγω θα γινω ΝΟΝΑ.....Αυτο να το παρω σαν θετικη απαντηση??:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ δεν το σχολίασα γιατί μια μελαγχολια με πιάνει για 3ο παιδί.. δεν θέλω με τίποτα... Η κουμπαριά δεν με χαλάει καθόλου όμως!!:-P:-P

Αχ δεν το σχολίασα γιατί μια μελαγχολια με πιάνει για 3ο παιδί.. δεν θέλω με τίποτα... Η κουμπαριά δεν με χαλάει καθόλου όμως!!:-P:-P

Μη μελαγχολεις γιατι δεν εισαι εγκυος!!!Απλα ακομα οι ορμονες σου δεν εχουν επανελθει!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εσεις οι υπολοιπες που ειστε?????Μονες μας μειναμε!!!

Διαφημίσεις

Μπακουρέισον

OYΟΥΟΥΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΟΥΝΕ!!!Μας παρατησαν....

Εσυ δεν πας σιγα σιγα για νανι γιατι και αυριο στη δουλεια θα κουτουλας.Ηπιες για κανα χρονο......χααχαχαχαχα που πας ρε Καραμητρο???????

OYΟΥΟΥΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΟΥΝΕ!!!Μας παρατησαν....

Εσυ δεν πας σιγα σιγα για νανι γιατι και αυριο στη δουλεια θα κουτουλας.Ηπιες για κανα χρονο......χααχαχαχαχα που πας ρε Καραμητρο???????

ετσι..ετσιι ιιι οπως τα λες.... ακομα δεν ηρθαν τα πρωτα ...άντα κ ειμαι σαραβαλο. Αν κοιμηθει η μικρη θα παωωωωω

καλημερα!!

elenada περαστικα και ελπιζω να μη κρυωσει και η Αντζελινα..

εμεις εχθες μολις γυρισαμε απο την συναντηση λιλιπουτειων τιτανων καναμε μια βολτα απο τις κουνιες και μετα βουρ στο σπιτι να συγυρισουμε για να περιμενουμε το ζευγαρι των φιλων με τα μικρα τους που τελικα δεν ηρθαν (απειλησαν οτι θα ρθουν σημερα τελικα) και ετσι αποφασισα να παμε αεροδρομιο να παραλαβουμε τον πατερα μου ο οποιος ζει στο εξωτερικο.

Και αφου τον γυρισαμε στο σπιτι η μικρη ηρθε πρωτη φορα σε στενη επαφη με σκυλο (μεχρι τωρα αποφευγαμε τα πολλα πολλα..) και εζησε μεγαλη χαρα και ενθουσιασμο..σημερα ολο γαβ γαβ μου λεει!!

Αντε και σε κανα δυο χρονακια βλεπω να χουμε και κατοικιδιο σαν τις αμερικανικες οικογενειες..

αυτα! παω να παρω το πρηγκιπικο μου πρωινο και να ετοιμαστω για δουλεια...

καλημερααααα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...