Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , vaso88 είπε:

@linaa ναι θα το ήθελα να μου στείλεις σε ευχαριστώ πολυ! η αληθεια ειναι πτι δεν πολυεδωσαν σημασια στις καμπυλες που είχα κάνει, την άλλη εβδομάδα θα τις επαναλάβω εκ νεου... 

Σου έστειλα πμ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να έρθεις διακοπές στα μέρη μας και να την ζουπίξεις όσο θες...τα δικά μας θα κάνουν και καλό ζεγαράκι...νταρντανόπαιδα!!!!

και η δική μου στα πανυγίρι,χορούς και γλέντια!!έχουμε και γάμο τον νοέμβριο...μια χαρά θα περάσει το κορίτσι!!

Και μ' αρέσουν τα μέρη σας!!!

Έχω και μια καλή φίλη στην Ηγουμενίτσα! Ίσως του χρόνου να ξανάρθουμε κατά 'κει, έχω έρθει πολλές φορές.

Μωρέ, αν ήταν λίγο πιο μεγάλος, σου λέω, θα τον άφηνα στην πίστα. Αλλά πρέπει κι εγώ από δίπλα, φοβάμαι ακόμα και μην χτυπήσει την τσουτσού. :?

Απαπαπα, δεν ξαναπάω σε γάμο μέχρι να κλείσει τα 3. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όσο έχετε το θέμα με την τσυτσού οκ,αλλά φοράει πάνα,έχει αερόσακο.

διαφορετικά άστο παιδί να πέφτει...μαθαίνει,εγώ την αφήνω,πέφτει,σηκώνεται μόνη της και δεν κλαίει.ποτέ δεν της λέω,"τι έπαθες?"

τώρα έμαθε σκαλάκι χαμηλό το ανεβοκατεβαίνει χωρίς να πιάνεται!!

εμεις για πρωτη φορα θα παραστουμε με τη μικρη σε βαφτιση και σε γαμο τον Σεπτεμβρη εις διπλουν..αρα θα σας ενημερωσω..

εμενα παλι η μικρη εχει το αλλο χουι..

οταν ειναι η ωρα να κοιμηθει η οταν βαρεθει καπου αρχιζει και χαιρεταει τους παντες, στελνει φιλια και με τραβαει να φυγουμε και αν με βλεπει να την αγνοω την κοπαναει μονη της...αυτο δεν ειναι ανεξαρτησια φιλεναδα miamama?

"αστα μανα και προχωρα..σας αγαπαμε αλλα τα ποδια σας βρωμανε..αντε γεια λεμε!!" :tongue: :tongue:

όσο έχετε το θέμα με την τσυτσού οκ,αλλά φοράει πάνα,έχει αερόσακο.

διαφορετικά άστο παιδί να πέφτει...μαθαίνει,εγώ την αφήνω,πέφτει,σηκώνεται μόνη της και δεν κλαίει.ποτέ δεν της λέω,"τι έπαθες?"

τώρα έμαθε σκαλάκι χαμηλό το ανεβοκατεβαίνει χωρίς να πιάνεται!!

εμενα θελει να ανεβοκατεβαινει μονη τις σκαλες και να τις μετραμε.. δινει παντα την εναρξη..ΕΕΕΕΝΑΑΑΑΑΑΑ...και τα υπολοιπα εγω..καμια φορα φθανω στο επτα και σταματαω και μετα απο λιγο ακους "ΟΤΟ"..

επισης εχει ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ οταν κραταει μπισκοτο και πεσει κατω η ιδια φροντιζει να πεφτει με το χερι γυρισμενο για να μην της πεσει το μπισκοτο και λερωθει...

εμεις για πρωτη φορα θα παραστουμε με τη μικρη σε βαφτιση και σε γαμο τον Σεπτεμβρη εις διπλουν..αρα θα σας ενημερωσω..

εμενα παλι η μικρη εχει το αλλο χουι..

οταν ειναι η ωρα να κοιμηθει η οταν βαρεθει καπου αρχιζει και χαιρεταει τους παντες, στελνει φιλια και με τραβαει να φυγουμε και αν με βλεπει να την αγνοω την κοπαναει μονη της...αυτο δεν ειναι ανεξαρτησια φιλεναδα miamama?

"αστα μανα και προχωρα..σας αγαπαμε αλλα τα ποδια σας βρωμανε..αντε γεια λεμε!!" :tongue: :tongue:

είναι ανεξαρτησία...μπράβο στο προσπερίδιο...και μένα μου δείχνει την σκάλα να την ανεβάσω,ο άντρας μου λέει ότι αν είχαμε το δωμάτιο της κάτω θα πήγαινε μόνη της...:-D

πάνω από όλα το φαγητό μας...τι κι αν πέσουμε!!

Διαφημίσεις

Είναι σούπερ ηλικία, γιατί τα σκατιάρικα όλο τέτοια κάνουνε, χαριτωμένα.

Απλά ο δικός μου είναι πολύ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΣ παιδιά, δεν την παλεύω!!!!

Πλέον έχω κουραστεί και με το σπίτι, καθαρίζω και συνέχεια βρώμικο, με το μωρό δεν μπορώ να κάνω δουλειά και δεν αντέχω κι άλλο. Η φίλη μου που ήμασταν χθες, μου είπε ότι παίρνει γυναίκα μια φορά το μήνα.

Μάλλον από Σεπτέμβρη θα κάνω κι εγώ το ίδιο.

Να φανεί μια φορά καθαρό!!! Απο αρχές Ιουνίου - που πήρε ο χάζμπαντ τον μικρό βόλτα κι έκανα "καλές" δουλειές - έχει να λαμποκοπήσει το σπίτι!

Ότι βλέπει η πεθερά καθαρίζω μόνο από τότε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αν εξαιρεσω οτι στην παραλια δεν κουνιεται απο την ψαθα παρα μονο οταν θελει νερο με το κουβαδακι κατα τ'αλλα και η δικια μου πισινο δεν βαζει κατω..ειναι αρκετη για να σε ξεπατωσει..πιστευω οτι ολα λιγο πολυ ειναι ετσι...απλα εισαι και ψυχολογικα πεσμενη, ειναι και η ζεστη..

Αν εξαιρεσω οτι στην παραλια δεν κουνιεται απο την ψαθα παρα μονο οταν θελει νερο με το κουβαδακι κατα τ'αλλα και η δικια μου πισινο δεν βαζει κατω..ειναι αρκετη για να σε ξεπατωσει..πιστευω οτι ολα λιγο πολυ ειναι ετσι...απλα εισαι και ψυχολογικα πεσμενη, ειναι και η ζεστη..

Κουμπαρομπεμπέκα: .. η ζέστη, τα λόγια του παπά. :?

Αντωνάκης: Λόγω της ημέραααας.. :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εγω τζιφος με τη μικρη..

εχω ψιλοκαταφερει τις νυχτες να την θηλαζω πολυ πριν κοιμηθει και να την κοιμιζω με αγκαλια και παραμυθι (οχι ευκολα εννοειται) και δεν παει να χει ξεπατωθει ολη μερα εκεινη ξυπνα ευλαβικα τη νυχτα για να θηλασει-πιπιλησει..

δυσκολο βαπορι το κοριτσι..που θα παει ομως..θα ρθει στα νερα της..

τωρα θα γραψω κατι για το οποιο μπορει να φαω κραξιμο αλλα θα το γραψω:

μια φιλη καθηγητρια μουσικης απο 5 ετων στελνει τον γιο της στην Ελληνικη Αγωγη (εταιρεια του Άδωνη Γεωργιαδη) οπου σχεδον 5 χρονια παρακολουθει μαθηματα Αρχαιας Ελληνικης.. υπαρχουν τμηματα προσχολικα με εξειδικευμενη διδασκαλια.

Αρχικα οταν μου το χε πει απο τοτε μου φαινοταν υπερβολη για ενα τοσο μικρο παιδι αλλα πλεον την βλεπω πολυ ευχαριστημενη καθως ο μικρος πηρε πολυ καλες βασεις για την νεοελληνικη (η οποια παταει στην αρχαιοελληνικη) και ειναι σε θεση να κατανοει και να χειριζεται την αρχαια αλλα και να προοδευει σημαντικα στην ελληνικη τωρα στο δημοτικο..

απλα επειδη πιστευω οτι οι βασεις ειναι το παν στο θεμα της παιδειας εξεταζω ολα τα ενδεχομενα..

εκει που θα μαθαινε μια ξενη γλωσσα γιατι να μην ξερει αρχαια ελληνικα που θα βοηθησουν να εξελιχθει και στην νεοελληνικη..good for him λοιπον..

τωρα θα γραψω κατι για το οποιο μπορει να φαω κραξιμο αλλα θα το γραψω:

μια φιλη καθηγητρια μουσικης απο 5 ετων στελνει τον γιο της στην Ελληνικη Αγωγη (εταιρεια του Άδωνη Γεωργιαδη) οπου σχεδον 5 χρονια παρακολουθει μαθηματα Αρχαιας Ελληνικης.. υπαρχουν τμηματα προσχολικα με εξειδικευμενη διδασκαλια.

Αρχικα οταν μου το χε πει απο τοτε μου φαινοταν υπερβολη για ενα τοσο μικρο παιδι αλλα πλεον την βλεπω πολυ ευχαριστημενη καθως ο μικρος πηρε πολυ καλες βασεις για την νεοελληνικη (η οποια παταει στην αρχαιοελληνικη) και ειναι σε θεση να κατανοει και να χειριζεται την αρχαια αλλα και να προοδευει σημαντικα στην ελληνικη τωρα στο δημοτικο..

απλα επειδη πιστευω οτι οι βασεις ειναι το παν στο θεμα της παιδειας εξεταζω ολα τα ενδεχομενα..

εκει που θα μαθαινε μια ξενη γλωσσα γιατι να μην ξερει αρχαια ελληνικα που θα βοηθησουν να εξελιχθει και στην νεοελληνικη..good for him λοιπον..

742481rubaj90658.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...