Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , vaso88 είπε:

@linaa ναι θα το ήθελα να μου στείλεις σε ευχαριστώ πολυ! η αληθεια ειναι πτι δεν πολυεδωσαν σημασια στις καμπυλες που είχα κάνει, την άλλη εβδομάδα θα τις επαναλάβω εκ νεου... 

Σου έστειλα πμ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα δεν κάθησαν ποτε στην κουνια ουτε σε πάρκο, βέβαια κ τα δυο από ενός έτους κοιμούνται σε μονο οπότε απλά κατέβαιναν τα θηριάκια

Kι ο δικός μου δεν κάθησε σε πάρκο ιδιαίτερα, ειδικά οχι όσο θα 'θελα.

Ρε συ, δε έπεφταν απ' το κρεβάτι;

Ο Γιάννης κάτι τρελά ανήσυχο ύπνο. Αφού τον ακούω τη νύχτα που χτυπιέται πάνω στα καγκελάκια της κούνιας! :mrgreen:

Θα ξεπετσωθώ καλέ, τι ζέστη είναι αυτήηηηηηηηηηηηηηηηη;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

501295x4kzhv5xfg.gif

Δεν έχουν πέσει, μέχρι 2,5 ειχα στο Θοδωρή ένα πλαϊνό προστατευτικό, τέτοιο έχω κ στη μικρή, το γιο τον έβγαλα νωρίς αφού θεωρούσα ότι αυτά τα κάγκελα θα τον πνίγουν, γενικά ομως στον ύπνο ειναι πολυ καλόβολα

το 86 αν θυμάμαι καλά είχα πάει κατασκήνωση, και κοιμόμασταν σε σπιτάκια σε κουκέτες,είχα λυσσάξει να πάρω το πάνω κρεβάτι,το πρωί βρέθηκα στο πάτωμα να κοιμάμαι με αίματα στο πηγούνι,ακόμα έχω το σημάδι,είχα πέσει στον ύπνο μου!!!!αλλά συνέχισα να κοιμάμαι,ούτε που το κατάλαβα!!

Διαφημίσεις

το 86 αν θυμάμαι καλά είχα πάει κατασκήνωση, και κοιμόμασταν σε σπιτάκια σε κουκέτες,είχα λυσσάξει να πάρω το πάνω κρεβάτι,το πρωί βρέθηκα στο πάτωμα να κοιμάμαι με αίματα στο πηγούνι,ακόμα έχω το σημάδι,είχα πέσει στον ύπνο μου!!!!αλλά συνέχισα να κοιμάμαι,ούτε που το κατάλαβα!!

α καλά!! Κασκαντέρ Χριστινάκι!

maestriaki να σε ρωτήσω κάτι? πόσα δίνεις στην κοπέλα που σου κρατάει το παιδί,πόσες ώρες την ημέρα?γιατί είχα μια νίξη μήπως κρατήσω ένα παιδάκι...αν δεν σαλέψω!!

400? το μήνα, έρχεται στις 10 και κάθεται μέχρι τις 16-16.30 που γυρίζει ο χάζμπαντ.

Βέβαια, επειδή είναι συγγενής δεν της ζήτησα να κάνει τπτ άλλο, μόνο τα πράγματα του Γιάννη να συμμαζεύει. Και γενικώς μόνο με τον Γιάννη ασχολείται.

Απ' όσο ξέρω, ακόμα και για Θεσσαλονίκη, είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά, αλλά είναι που την εμπιστεύομαι, οπότε ήθελα να την έχω ευχαριστημένη.

Η μαμά της κουμπάρας μου πηγαίνει 8-9 ώρες, κάνει και φαγητό, συμμαζεύει και στο σπίτι, σιδερώνει άμα λάχει, έχει το μικρό και παίρνει 500? το μήνα, για να καταλάβεις.

Αφού κάθεσαι, θα στο πρότεινα πάντως, θα 'χεις και την Έλλη μαζί. (τι τρελή φωτογένεια που έχει το μωρό σου;!!)

Σήμερα πήγαμε πρώτη φορά σε γάμο τα τρία μας, οικογενειακώς.

Είναι ΤΡΕΛΑ υπερκινητικό το παιδί μου, έτσι; Με το ζόρι αντέξαμε μέχρι να 'ρθουν οι νεόνυμφοι (100 ώρες κάνανε κι αυτοί) τους χαιρετήσαμε από μακριά (χορεύανε ακόμα) και φύγαμε.

Κι έξω να 'χει καταιγίδα. Ευτυχώς δρόσισε λίγο! :mrgreen:

Κοριτσάκια, καλό σαββατόβραδο. :-D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοπελιές τί κάνετε; Μόλις έκατσα. Είμαι κ ο μ μ ά τ ι α. Τελείωσα με το βάψιμο.. επιτέλους!!! Ωραιο οτ αποτελεσμα αλλα τα 'χω παίξει.

Ο Στεφανος ανέλαβε τα καθαρίσματα μετά στα πατώματα κ τις ταινιες από τους τοίχους κ εγώ το βάψιμο. Τώρα ήθελα να σιδερώσω αλλά δεν την παλεύω με τίποτα. Μάλλον θα κάνω αργότερα

Βόλτα σε σπίτι φίλων σήμερα το απόγευμα και την υπόλοιπη μέρα ξεκούραση.

Δεν μπορέσαμε να πάμε κούνιες (έχουν και οι φίλοι μικρούλια), γιατί ... έβρεξε!!! Δροσιάαααααααααααααααααα!!!

1261869c6bi17ir4m.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βόλτα σε σπίτι φίλων σήμερα το απόγευμα και την υπόλοιπη μέρα ξεκούραση.

Δεν μπορέσαμε να πάμε κούνιες (έχουν και οι φίλοι μικρούλια), γιατί ... έβρεξε!!! Δροσιάαααααααααααααααααα!!!

Tί κάνεις κοπελιά, βλέπω Mad music awards σε επανάληψη! Καλή εβδομάδα κ σε'σενα!!

Εγώ χαζεύω στο ίντερνετ. Δεν μπορώ να βλέπω βραβεία, κλπ, τα βαριέμαι.

Έβαλα και τον Τζόνι για ύπνο, περιμένω να τελειώσει πλυντήριο, αράζω γενικώς.

Άσε, πήγαμε σε φίλους και παραγγείλανε πίτσες. Τι το ήθελαν; Ξέρω τι λιχούδα είμαι, 4 κομμάτια έφαγα και τώρα με πονάει το στομάχι!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...