Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , vaso88 είπε:

@linaa ναι θα το ήθελα να μου στείλεις σε ευχαριστώ πολυ! η αληθεια ειναι πτι δεν πολυεδωσαν σημασια στις καμπυλες που είχα κάνει, την άλλη εβδομάδα θα τις επαναλάβω εκ νεου... 

Σου έστειλα πμ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ, τη δροσιά του να'χεις

Βλέπω CSI!!

Nα' σαι καλά!

Το 'χω βαρεθεί το CSI, το βλεπα χρόνια και σε dvd.

Εγώ βλέπω κάτι ΤΕΛΕΙΕΣ φωτογραφίες που έβαλε στο φβ μια αμερικάνα φίλη που πήγε στο Βανκούβερ!

Δροσιάααααααααααααα, πράσινοοοοοοοοοο, νεράαααααααααααααα!

Γιατί γεννήθηκε εδώ πέρα; Μου λες; ΤΗ ΜΙΣΩ ΤΗ ΖΕΣΤΗ! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Nα' σαι καλά!

Το 'χω βαρεθεί το CSI, το βλεπα χρόνια και σε dvd.

Εγώ βλέπω κάτι ΤΕΛΕΙΕΣ φωτογραφίες που έβαλε στο φβ μια αμερικάνα φίλη που πήγε στο Βανκούβερ!

Δροσιάααααααααααααα, πράσινοοοοοοοοοο, νεράαααααααααααααα!

Γιατί γεννήθηκε εδώ πέρα; Μου λες; ΤΗ ΜΙΣΩ ΤΗ ΖΕΣΤΗ! :evil:

μα τα έχω λιώσει τα dvd τίποτα δεν έχω να δω η γυναίκα, csi,dead zone,the 4400... έλεος

Αχ γιατί η μαμά μου ήρθε Ελλάδα να παντρευτεί κ δεν μείναμε Ιταλία;

Διαφημίσεις

μα τα έχω λιώσει τα dvd τίποτα δεν έχω να δω η γυναίκα, csi,dead zone,the 4400... έλεος

Αχ γιατί η μαμά μου ήρθε Ελλάδα να παντρευτεί κ δεν μείναμε Ιταλία;

Ε, δεν θα 'χε γνωρίσει τον πατέρα σου τότε βρε! :mrgreen:

Αλήθεια, ΠΟΥ βρεθήκανε; Διακοπές;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, δεν θα 'χε γνωρίσει τον πατέρα σου τότε βρε! :mrgreen:

Αλήθεια, ΠΟΥ βρεθήκανε; Διακοπές;

Ταξίδευε ο πατέρας μου κ έπιασε λιμάνι, έπαθε δηλητηριαση κ γνωρισε τη μαμά μου όταν πηγε να πάρει φάρμακα απο το φαρμακείο που δουλευε, αρα θα μπορουσαμε να μεναμε Ιταλια αλλα σκεφτηκε να έρθει Ελλάδα .. γκρρρ

Ταξίδευε ο πατέρας μου κ έπιασε λιμάνι, έπαθε δηλητηριαση κ γνωρισε τη μαμά μου όταν πηγε να πάρει φάρμακα απο το φαρμακείο που δουλευε, αρα θα μπορουσαμε να μεναμε Ιταλια αλλα σκεφτηκε να έρθει Ελλάδα .. γκρρρ

Δε βαριέσαι; Και στην Ιταλία έχει πολύ ζέστη το καλοκαίρι!

Εγώ θέλω δροσιά. ΒΟΡΕΙΑ λέμε!!!

Άντε γεια μας :mrgreen:! 585117eox711edev.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δε βαριέσαι; Και στην Ιταλία έχει πολύ ζέστη το καλοκαίρι!

Εγώ θέλω δροσιά. ΒΟΡΕΙΑ λέμε!!!

Άντε γεια μας :mrgreen:!

Ασε μας παιδί μου που εχει ζέστη, το βράδυ χτυπάνε κάτι 15άρια με 80% υγρασία που δεν τολμάς να βγείς έξω χωρίς μπουφαν.Ιταλία θέλω τώρα

Ασε μας παιδί μου που εχει ζέστη, το βράδυ χτυπάνε κάτι 15άρια με 80% υγρασία που δεν τολμάς να βγείς έξω χωρίς μπουφαν.Ιταλία θέλω τώρα

Ε κι εδώ αν πας στο Ανθηρό (Νομό Καρδίτσας) που είναι στα 1500 μ. υψόμετρο, πάνω από 25ο Κελσίου δεν έχει.

Ορεινό δεν είναι το χωριό σου;

Στην αντίστοιχη Θεσ/νίκη όμως, τα ίδια χάλια είναι!

Αν θέλω να πάρω τα βουνά, τα παίρνω κι εδώ, έχουμε μπόλικα. :mrgreen:

Εγώ πάλι θέλω καμιά Γερμανία, κανένα Βανκούβερ, καμιά Δανία, κάπου βόρεια.

Αχ, αχ, ψήνομαι! Έκλεισα το κλιματιστικό κατά τις 9, γιατί μ' έπιασε πονοκέφαλος, όλη μέρα σε κλιματισμό, και λιώνω απ' εκείνη την ώρα! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

έβλεπα το τούρκικο μέχρι τώρα,και σε λίγο θα δω bones!!

είχα κλειστό το λαπιτόπι σήμερα!!

το πρωί πήγα πόλη με την αδερφή μου,τρελή ζέστη!!

έχουν βάλει καλές εκπτώσεις,πήρα ένα μαγιώ του κοριτσιού τέλειο,το μεσήμέρι ξάπλωσαμε, το απόγευμα σούπερ μάρκετ.

αυτά!!

κι εμένα αναίσθητη μαμά με λένε!!!!

αλλά το προτιμώ,δεν μπορώ να είμαι πάνω από το παιδί συνέχεια,γιάυτό είναι ανεξάρτητο το κορίτσι μου!!

κάθε πρώι κάθεται στην κούνια της,στο δωμάτιο της και παίζει με τα παιχνίδια της,2-3 ωρίτσες!!

Αχ, αχ, ψήνομαι! Έκλεισα το κλιματιστικό κατά τις 9, γιατί μ' έπιασε πονοκέφαλος, όλη μέρα σε κλιματισμό, και λιώνω απ' εκείνη την ώρα! :mad:

κι εμένα με πεθαινει το κεφάλι με το κλιματιστικό αλλά από τότε που γέννησα δεν την παλευω με τη ζέστη, παλιότερα δεν ζεσταινομουν το καλοκαίρι ουτε ίδρωνα... τώρα έχω φουντώματα

κάθε πρώι κάθεται στην κούνια της,στο δωμάτιο της και παίζει με τα παιχνίδια της,2-3 ωρίτσες!!

Κι εγώ τον αφήνω (και χουζουρεύω), ώσπου να σκυλοβαρεθεί και ν' αρχίσει να φωνάζει "μαμά, μαμάαααααααααααααα" (με έμφαση στη δεύτερη συλλαβή), οπότε καταλαβαίνω ότι δεν με παίρνει άλλο. :mrgreen:

Σφηνάκι; 2640362l9pfgqhwql.gif

(αν και δεν θα βοηθήσει να δροσιστούμε)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κι εμένα με πεθαινει το κεφάλι με το κλιματιστικό αλλά από τότε που γέννησα δεν την παλευω με τη ζέστη, παλιότερα δεν ζεσταινομουν το καλοκαίρι ουτε ίδρωνα... τώρα έχω φουντώματα

Εγώ πάλι ρε Τζεσικάκι ΠΟΤΕ δεν άντεχα τη ζέστη. Απορώ πως πήγαινα στο χωράφι, όταν έμενα στους γονείς, αλλά ήμουν και πιτσιρίκι τότε.

Πάντως, κάτι τα χωράφια (μου 'χει μείναι ψυχολογικό), κάτι που σιχαίνομαι τη ζέστη, κάτι που δεν πήγαινα ποτέ (λόγω αγροτιάς, αφραγκίας, δουλειάς) πολλές διακοπές, ακόμα δεν μ' αρέσει το καλοκαίρι.

Και όλα τα στραβά καλοκαίρι πως μου τυχαίνουν!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγώ τον αφήνω (και χουζουρεύω), ώσπου να σκυλοβαρεθεί και ν' αρχίσει να φωνάζει "μαμά, μαμάαααααααααααααα" (με έμφαση στη δεύτερη συλλαβή), οπότε καταλαβαίνω ότι δεν με παίρνει άλλο. :mrgreen:

Σφηνάκι;

(αν και δεν θα βοηθήσει να δροσιστούμε)

Εμένα δεν κάθησαν ποτε στην κουνια ουτε σε πάρκο, βέβαια κ τα δυο από ενός έτους κοιμούνται σε μονο οπότε απλά κατέβαιναν τα θηριάκια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...