Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Σίγουρα να κάνεις μία σειρά εξετάσεων γιατί δεν δικαιολογείται στην ηλικία σου τέτοια τιμή. Ίσως να δοκιμαζες κι άλλο διαγνωστικό. Στους υπερήχους έβλεπε καταβολές ο γιατρός? Έχεις κάνει παρακολούθηση?

Κι εξωσωματικη να καταλήξετε θα πας περίφημα σ'αυτή την ηλικία.

Ναι και παρακολούθησα και την ωορρηξία με βάση των υπέρηχο

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nitro τετοια ωρα εχει εκεινον τον γκει που λεει κατι πετυχημενα :mrgreen: βεβαια αν και οχι παντα συχνα πυκνα ακουω και Κωστοπουλο..χυμαδιο τελειως ο τυπος... τον ακουω μονο αν ειμαι εκτος γραφειου.. στον Galaxy εχει Χατζηδημητριου που ναι γατονι..

Μου την ψιλοσπάει ο τύπος μετά τις 10:00 αλλά μ'αρεσει ο Κωστόπουλος αφού αν κ μ@λ@κς μου αρέσει στην εκπομπή, Galaxy δεν έχει τύχει να ακούσω

ΕΛΑ!! Να και το αγγλικο!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

Για να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο, κατάλαβες;;

Καλέ, βαριέμαι να δουλέψω και τούτοι δω περιμένουνε μελέτη μέχρι μέσα Σεπτέμβρη!!!

Απαπαπαπαπα!

Μου τη δίνουν οι μελέτεεεεεεεεες! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλέ, βαριέμαι να δουλέψω και τούτοι δω περιμένουνε μελέτη μέχρι μέσα Σεπτέμβρη!!!

Απαπαπαπαπα!

Λύσσαξες... ξεκίνα την να ξενοιάσεις

Απαπαπαπαπα!

και εμενα στο μελετητικο με χουν χωσει (τελικα για μελετη βγηκα τις προαλλες..) και παλι καλα που πλεον δεν ειναι συχνες.. αλλα παντα θα ναι ξαφνικες και αυτο με εκνευριζει και μου τρωει χρονο..

σημερα εχω ωορηξια αλλα κανω οτι δεν το καταλαβαινω.. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

τον αλλο μηνα .. να χω απολαυσει και τα μοχιτο μου...:tongue: :tongue:

σημερα θα παω στο καφε μας..θα παρω θεση ακρη να βλεπω θαλασσα, θα αγκαλιασω το μοχιτο μου, θα χλαπακιασω πιτσουλα και θα ρεμβασω ατελειωτα...

και αυριο το πρωι μια απο τα ιδια επισης..

μεθαυριο δεν ξερω..

αλλα παντα υπαρχει η ελπιδα..

σημερα λεω να αφησω τη μανα μου και τον ανδρα μου να κοιμισουν τη μικρη και να χωθουν εκεινοι να ξενυχτησουν.. θα δουμε πως θα παει το πειραμα.. αν και δεν περιμενω και πολλα.. με κοβω μεταμεσονυκτια να θηλαζω παλι..

α ναι..εχω και τη μαμα μου απο σημερα.. σουπερ θα περασουμε.. τρελλαινομαι να την τσιτωνω!! την βλεπω να φευγει κολυμπώντας!!!

Αντε με το καλό να μεγαλώσει η Χριστούλα να γουστάρει να σου κάνει τα δικά σου νεύρα τσαταλάκια.. τρέλα θα περνάει

Διαφημίσεις

Λύσσαξες... ξεκίνα την να ξενοιάσεις

Την ξεκίνησα!

Αλλά δε βρίσκω πολύ υλικό και να δούμε τι θα κάνω. :|

σημερα εχω ωορηξια αλλα κανω οτι δεν το καταλαβαινω.. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

τον αλλο μηνα .. να χω απολαυσει και τα μοχιτο μου...:tongue: :tongue:

Εγώ λέω απ' του χρόνου, να 'χω απολαύσει (λέμε τώρα, αν δεν στραβώσει ΠΑΛΙ) κανένα καλοκαίρι επιτέλους! :rolleyes:

α ναι..εχω και τη μαμα μου απο σημερα.. σουπερ θα περασουμε.. τρελλαινομαι να την τσιτωνω!! την βλεπω να φευγει κολυμπώντας!!!

Κακούργα!!!

Άσε τη μανούλα ν' απολαύσει το νησί.

Αλήθεια, το 'χα απορία, έχει καλή θάλασσα στη Σαλαμίνα ρε συ;

Επίσης - τώρα που το θυμήθηκα - να μου στείλεις με μέηλ τη φώτο που έβγαλες του Γιάννη στην Αρετσού. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κακούργα!!!

Άσε τη μανούλα ν' απολαύσει το νησί.

Αλήθεια, το 'χα απορία, έχει καλή θάλασσα στη Σαλαμίνα ρε συ;

διαλογος μεταξυ μανας και κορης:

-πως τα περνατε?

-αααα.. πολυ καλα.. ακουμε το cd με τη μουσικη απο τη Σεχραζαντ...

-Οριστε?? Μη μου πεις οτι βλεπεις και εσυ το Τουρκικο!!! Φροντιστε να μου χαλασετε το παιδι..

-Γιατι??? Τι προβλημα εχεις?? Μαλιστα μας εκοψαν τα τελευταια επεισοδια και βρηκα σελιδα στο facebook και διαμαρτυρηθηκα....

Οτι να ναι σε λεω!!! Τρια πουλακια καθονται!!

Επίσης - τώρα που το θυμήθηκα - να μου στείλεις με μέηλ τη φώτο που έβγαλες του Γιάννη στην Αρετσού. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ! :twisted:

Δεν το χω ξεχασει αγαπη μου..απλα δεν εχω προλαβει να στην στειλω.. θα το κανω ομως I promise..

Kαλά, μην το παίρνεις και πάνω σου!

Έχω κάνει κι εγώ κάτι κουλούς διαλόγους με τη μάνα μου! Άστα να πάνε.

Όσο μεγαλώνουν, τόσο ξεμωραίνονται, είναι απίστευτο!

NAI...

Σημερα το πρωι στο τηλεφωνο μου ελεγε οτι βρηκε δυο φιλους απο το fcb και θα παει Θεσσαλονικη να τους συναντησει..

οτι να ναι σου λεω.. και βεβαια παντα ετσι λεει αλλα σπανια τα κανει..

ειναι πολυ κοινωνικο ατομο και δινει προτεραιοτητα στα φιλικα προσωπα μαλλον επειδη μικροπαντρευτηκε και για χρονια δεν ειχε κυκλους..τωρα που δεν εχει δεσμευσεις με τα παιδια και τον πατερα μου το ριχνει εξω..

η κυρα Δημητρα ειναι περιπτωση..αλλα ειναι καλη η σκ#$#$ μου..

αλλα και παλι.. παιδι Λεων και Παρθενο δεν θα κανω.. :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...