Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ανίνα μου, να σε ρωτήσω κούκλα μου, εσύ που έχεις στενές επαφές με γιατρούς, με το νέο εμβόλιο τί κάνατε?Εμένα ο παιδίατρος μου είπε να το κάνουμε .Και εμείς και το μωρό.Και επειδή εργάζεται και στο Ιπποκράτειο που είναι εμβολιαστικό κέντρο κλείσαμε ραντεβού για να το κάνουμε και δεν με άφησαν να πάω.Πολύ προβληματίζομαι...

VIKI και εγώ θα σου ελεγα να μη το κάνεις το εμβολιο,το παιδάκι σου οπως και εσύ ειστε υγιεστατη οποτε και να περάσετε την γρίπη δεν τρέχει και κάτι. Εγώ το έκανα γιατι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, στο μωρο δεν το εκαναν γιατι παιρνει φάρμακα χειμιοθεραπείας. Η παιδιατρος μας αλλα και φιλοι γιατροί που εχουμε ολοι είναι κατά. Ειναι μια απλή ιωση.

Αν η κατάσταση ήταν διαφορετική ούτε και εγώ θα το έκανα. Ευτυχώς δεν είχα και καμία παρενέργεια, τουλάχιστον μέχρι στιγμής είναι 20 ημέρες που το έχω κάνει.:lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ εκεί κατέληξα.Κάτι είπαν οτι θα αρχίσουν να μειώνονται τα κρούσματα αυτό το μήνα.Μετά το δελτίο ειδήσεων , εκεί που λεν το χρηματηστήριο, πρέπει να βγάλουν και ένα δείκτη για τα κρούσματα της νέας γρίπης έτσι όπως κατάντησε το θέμα.

αηδια εχει καταντήσει το θέμα αλλα τελος πάντων,ακρη δεν θα βγάλουμε.

Πάντως και η δική μας η παιδίατρος μας είπε οτι απο την επόμενη εβδομάδα αρχίζει να υποχωρεί.

Κοριτσια δεν ξερω αν ειναι σωστο εγω παντως δεν θελω με τιποτα να κανει

εμβολιο τοσο καινουριο .. Ουτε το απλο της γριπης δεν της εκανα!

Αλλα ειμαστε σπιτι και δεν παμε πουθενα σχεδον!

Σκεφτηκα οτι εμεις πηγαμε 30 χρονων να κανουμε αυτο το εμβολιο

και επειδη ετυχε αυτο, γιατι τα μωρουλια να το κανουν απο τωρα;;;;;;;;;;;

Και ποιος γιατρος αναλαμβανει την ευθυνη αν εχει καποια σοβαρη

παρενεργεια στο παιδι;;;;;;;; ΚΑΝΕΙΣ!!!

yRf6p1.png

Κοριτσια δεν ξερω αν ειναι σωστο εγω παντως δεν θελω με τιποτα να κανει

εμβολιο τοσο καινουριο .. Ουτε το απλο της γριπης δεν της εκανα!

Αλλα ειμαστε σπιτι και δεν παμε πουθενα σχεδον!

Σκεφτηκα οτι εμεις πηγαμε 30 χρονων να κανουμε αυτο το εμβολιο

και επειδη ετυχε αυτο, γιατι τα μωρουλια να το κανουν απο τωρα;;;;;;;;;;;

Και ποιος γιατρος αναλαμβανει την ευθυνη αν εχει καποια σοβαρη

παρενεργεια στο παιδι;;;;;;;; ΚΑΝΕΙΣ!!!

μαράκι τί κανεις;;; κι εμείς δεν κάναμε ούτε το απλό πόσο μάλλον της νέας γρίπης.

Διαφημίσεις

Eχεις απολυτο δικιο, εμεις οπως εχω γράψει και παραπάνω το καναμε για αλλους λόγους. (οχι στο παιδί)

Το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου δεν το εχει κάνει?

ΕΥΑ ευχαριστουμε για ολα, συγνωμη προκαταβολικα αν σας κουρασαμε εστω και λιγο, εισαστε αψογοι οικοδεσποτες και καλη παρεα..φιλακια στην τριανταφυλλενια σου..

jesgk ευχαριστουμε (δεν θυμαμαι αν στο πα) για την μεταφορα στο σπιτι..εισαι super μαμα!! φιλακια στα μικρακια σου!!

ΕΥΑ ευχαριστουμε για ολα, συγνωμη προκαταβολικα αν σας κουρασαμε εστω και λιγο, εισαστε αψογοι οικοδεσποτες και καλη παρεα..φιλακια στην τριανταφυλλενια σου..

jesgk ευχαριστουμε (δεν θυμαμαι αν στο πα) για την μεταφορα στο σπιτι..εισαι super μαμα!! φιλακια στα μικρακια σου!!

Εγω παλι σας ευχαριστω για την υπεροχη παρεα που καναμε.Να επαναληφθει παρακαλω λιαν συντομως!!!!Περασαμε super!!!!Φιλακια στα ζαχαρωτα σας!!!!

Διαφημίσεις

Αψογοι οικοδεσπότες κ μια χρυσοχέρα σουφλετζού ΑΞΙΑ!! Που παρεπιπτοντως θα επρεπε να σε λενε ΕΥΑ89 γιατι δειχνεις 19.. φτου φτου. Συγνωμη κ για το πιθανο σημαδι που εκανε η μικρη τρομοκρατης στο τραπεζι με τη μαρακα. Η δε Γιώτα ξερει να δειχνει ποιος εχει το πάνω χέρι:wink: ομορφη κ πονηρούλα. Σου είπα ότι έβαλα πλυντήριο;;; Είναι πολύ ομορφο κ ευχαριστούμε πολύ!! Το χρειαζόμασταν το νούζι σας!!

prosperina χαρά μου!! Λίγες φορες μεταφέρω πριγκιπισσούλες στο Atos :lol: Εν τω μεταξύ ευχαριστούμε κ για τον Ξούτ, μένει πιά μαζί μας.

Τολμω να πω οτι Γιωτα,Χριστουλα και Ανδρεϊνα κανανε αρκετα καλη παρεα!!!!

Εσεις οι υπολοιπες ζηλευετε.........!!!!:tongue::tongue:

Είναι πολύ τρυφερούλες... άντε την επόμενη φορά να είμαστε ΟΛΕΣ μαζί.. να γίνει της τρελής...

Τα αντράκια του Γενάρη δεν τα βλέπω καλά.. θα πέσουν οι λυσσάρες μας να τα φάνε.

για μπείτε εδώ κορίτσια να σερφάρετε, εγώ από εχθές ψωνίζω.... δλδ έχω βάλει πάνω από 10 φορέματα στο καλάθι, 20 μπλούζες, 3 σακάκια κ μετά απλά κλείνω το ίντερνετ... τελικά κ οι εικονικες αγορές καλές είναι

www.next.co.uk

κι εγω θελω με τη σειρα μου να ευχαριστησω τη μαμα μου,τον αντρα μου,

την κορουλα μου κι ολους εσας που χωρις την βοηθεια σας και τη στηριξη σας δεν θα ειχα καταφερει να φτασω εδω που εφτασα!:tongue::tongue::tongue::tongue:

τι κανετε κοριτσια?

καλα περασατε?

εγω κρυωσα στον γαμο,και σημερα ειμαι χαλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...