Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Pavlinaki είπε:

Δεν είχα σκοπό να περιμένω πέρα από το εξάμηνο που μου άφησαν αλλά τώρα με βάλατε σε σκέψεις θα ξεκινήσω σίγουρα εξετάσεις με ενδοκρινολόγο να δούμε τι γίνεται 

μπράβο κορίτσι μου και καλά αποτελέσματα να έχεις και γρήγορα με ένα μωράκι στην αγκαλίτσα σας ή πολλά μωράκια. 

για να μην πέφτεις ψυχολογικά, είμαστε πολλές κάτω των 35 που κάναμε εξωσωματική ή ταλαιπωρηθήκαμε μέχρι να πάρουμε το μωρό μας αγκαλιά. Είμαι 28,  εξωσωματική έκανα στα 25 και ξεκίνησα για παιδάκι στα 23. 

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Οι εξετάσεις σου όλες είναι φυσιολογικές σαν αποτελέσματα που γράφεις. Η fsh είναι υψηλή, έχεις πολυκιστικες? Μιλά με την γυναικολόγο σου κάνε πάλι ορμονολογικες την 3η μερα περιόδου έλεγξε θυρεοειδή και προσπάθησε να αποκαλείς το άγχος σου γιατί στην ηλικία που είσαι με τέτοια αποτελέσματα θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι το άγχος κορίτσι μου .η αμυ σου πόσο ήταν?

το άγχος δεν επηρεάζει την FSH. Μην τα ρίχνουμε όλα εκεί. Αν ήταν έτσι αντί σε εξωσωματικούς και ενδοκρινολόγους να πάμε όλες σε ψυχολόγο. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανω Γλυφαδα...μιλαμε για πολυυυυυ μακρια απο τα κοριτσια!! πως λεμε θεσσαλονικη λαρισα???

Ξέρω από Αθήνα καλό μου, έχω ζήσει 4 χρόνια εκεί :mrgreen:.

Ε, πότε πότε μπορείτε να κανονίζετε, ειδικά καλοκαίρι, να κατέβουν τα κορίτσια παραλιακά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλα εγω πηγα Βολο και καπακι Θεσσαλονικη και ηπιαμε τον καφε..

δεν μπορει δηλαδη να βρεθει η Αθηνα με την Γλυφαδα????

Ειναι και η κινηση θα μου πειτε στη μεση....:mrgreen:

Διαφημίσεις

εδω και βαριεμαι!!!!ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ?????ΕΕΕΕΕ?????:evil::evil::evil:

Εχω εγω τηλ. σου... εχω εγω τηλ σου ..;;;;εεεεε θα πάρω την Ευα κ θα έρθουμε σε κανένα ανοιχτό παιδότοπο... ευα ακούςςςςςς

καλα εγω πηγα Βολο και καπακι Θεσσαλονικη και ηπιαμε τον καφε..

δεν μπορει δηλαδη να βρεθει η Αθηνα με την Γλυφαδα????

Ειναι και η κινηση θα μου πειτε στη μεση....:mrgreen:

Για σκεψου...40 βαθμοι...κινηση...αιγαλεω γλυφαδα...εγκυος..με παιδι 19 μηνων στην αγκαλια να τρεχει για καφε και να πρεπει να την κυνηγαει και ολη την ωρα γιατι ειναι σατανας!!!!

μονο που το εγραψα επαθα καταθλιψη!!

Ευα την Χριστινα δεν την εχω ενοχλησει ξανα.. ισως να χει παρει τη μικρη στο σπιτι και να πηζει..αλλιως θα μπαινε κατι να πει..Θα της στειλω μηνυμα αυριο πρωτα ο Θεος και αν δεν εχει γραψει η δεν εχει μλησει αλλος μαζι της θα σας μεταφερω τα νεα.

Εχω εγω τηλ. σου... εχω εγω τηλ σου ..;;;;εεεεε θα πάρω την Ευα κ θα έρθουμε σε κανένα ανοιχτό παιδότοπο... ευα ακούςςςςςς

Γιατι εχω εγω το δικο σου??? ΕΕΕΕΕΕΕΕ????? Και η ξανθια φιλεναδα σου που εχει το τηλ μου τι κανει???? ΕΕΕΕΕΕΕ????:evil::evil:

Διαφημίσεις

Για σκεψου...40 βαθμοι...κινηση...αιγαλεω γλυφαδα...εγκυος..με παιδι 19 μηνων στην αγκαλια να τρεχει για καφε και να πρεπει να την κυνηγαει και ολη την ωρα γιατι ειναι σατανας!!!!

Κι εγώ!

Και το έζησα (χωρίς το μωρό στην κοιλιά) χθες στην παραλία της Αρετσούς!

Οπότε έπαθα ΚΑΙ υπερκόπωση. :cry:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ποσο δικιο εχεις..αλλωστε εκεινες θα ρθουν σε εσενα...το επιτασσει η λογικη δηλαδη...:mrgreen:

Λοιπον να το κανονισουμε αν θελετε για την αλλη βδομαδα.Βεβαια η σκατουλα η Τζεσσ δεν θα εχει τα παιδια και θα απολαυσει τον καφε της...Ε πιστευω κατι να καταφερουμε να πουμε κι εμεις ρε Δεσποινακι.

Το πολυ πολυ να κυνηγαει η Τζεσσικα τα παιδια μας ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ ΛΙΓΑΚΙ....ΕΕ???????

ποσο δικιο εχεις..αλλωστε εκεινες θα ρθουν σε εσενα...το επιτασσει η λογικη δηλαδη...:mrgreen:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!Ακουσατε η κυρια??? ΕΚΕΙΝΕΣ ΛΕΕΙ!!!! Αυτη ουτε να το σκεφτεται!!!:mrgreen::mrgreen:

Ευα την Χριστινα δεν την εχω ενοχλησει ξανα.. ισως να χει παρει τη μικρη στο σπιτι και να πηζει..αλλιως θα μπαινε κατι να πει..Θα της στειλω μηνυμα αυριο πρωτα ο Θεος και αν δεν εχει γραψει η δεν εχει μλησει αλλος μαζι της θα σας μεταφερω τα νεα.

Οκ κοριτσακι μου.Οποτε εχεις νεα της μας λες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...