Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αγάπη μου!

Εγώ ήρθα σ' αυτή τη θέση με 800?, πριν 4 χρόνια, ενώ άντρας δεν θα δεχότανε τότε με κάτω από 1000?.

Και, ΦΥΣΙΚΑ, δεν θα του ζητούσαν ποτέ να κάνει καφέ, όταν λείπει η γραμματέας, έτσι; :mrgreen:

ναι ρε ..απιστευτο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί δουλειές καλέ; Τάμα το 'χεις;;;

Δεν είπες, πήγες στο μωρό χθες (χθες ήταν; );

Πήρα λεφτά σήμερα! 51756mvnwecuvvj.gif

Δεν εξοφλήθηκε καν ο Ιούνιος, αλλά μείνανε μόνο 250?. Βέβαια, σε λίγο τελειώνει ΚΑΙ ο Ιούλιος!

Αχ, αχ.

Να δεις τώρα που έχω λίγα λεφτά να πάω να πάρω κάτι πράγματα που θέλω για μένα (μαγιό, κλπ) και δεν έχω χρόνο!!! Κάθε απόγευμα είμαι σπίτι με τον Τζόνι κι ο χάζμπαντ νοσοκομείο!!!

Σου τη δίνει ή δε σου τη δίνει;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

γειά σας κοριτσάκια! Μόλις γυρίσαμε απο την πισίνα και είπα να πω ένα γεια! Περνάμε πολύ όμορφα και ξεκούραστα θα έλεγα. Σήμερα ήπιαμε καφεδάκι με το Χριστινάκι. Ξέρετε τί γλυκό παιδί είναι και αυτή και η μικρή Έλλη. Και όμορφη οικογένεια.

Cristin πολύ ευχαριστα τα νέα σου κουκλίτσα μου! Με το καλό να την πάρετε και στο σπίτι την μικρούλα!

Σας φιλώ. Αν ευκαιρήσω θα τα ξαναπούμε!

ελεναδααααα!!!!!sos!!! η μελινα περναει την παλιοιωση που ειχε η αντζελινα (το αιφνιδιο εξανθημα) και τα εχω δει ολα!!! ειχε 4 μερες 39-40 πυρετο και τωρα που επεσε εχει γεμισει σπυρια και εχει διαρροιες..:cry::cry::cry: ποσες μερες εκανε να περασει σε εσας???τα εχω φτυσει!!!:cry::cry:

Γειά σας κορίτσια,

Τί κάνετε;;; Εγώ ακόμα κοιμάμαι στο σαλόνι... με το συζυγο έχουμε πάρει από έναν καναπέ! Επιχειρήσαμε να κοιμηθούμε μαζί αλλά είμαι κ 2 ολόκληρα μέτρα γυναίκα :tongue:

Σήμερα πήγαμε τρελή βόλτα με τη φίλη μου κ γυρισα στις 8:30 κ εννοείται οτι βαριόμουν να κάνω δουλειές. Ο σύζυγος αύριο θα'χει απογευματινά ραντεβού κ δεν προκειται να βάλω πάλι τα έπιπλα στο δωμάτιο, αυριο λοιπόν θα ασχοληθώ με το παιδικό... !!! Με το πάσοοοο μου εγώ... μέχρι τις 30 Ιουλίου έχω δώσω χρόνο στον εαυτό μου... μετά θα απολαμβάνω...!!!

Εχω τρελαθεί στα πλυντήρια.. το τί έχω να σιδερώσω δεν λέγεται..έλεος πια.... σεντόνια, ρούχα, κ λοιπά είδη πότε θα βγάλουν μιας χρήσης να γλυτώσω από το σίδερο;;;

Αγοράσαμε κ αυτοκόλλητα για την ντουλάπα του παιδικού κ μόλις πριν λίγο τα κόλλησα, γοργόνες για το κορίτσι κ αστροναυτες για το γιο. Ο Θοδωρής ήθελε τους ήρωες του Toy Story αλλά θα τον τουμπάρω αγοραζοντας του ετικέτες για τα βιβλία του το Σεπτέμβρη κ το αντίστοιχο παιχνίδι για το PSP... αφού δεν μου αρέσουν αυτοί οι ήρωες... η μανούλα αποψη δεν μπορεί να έχει;;;;;;

Σας καληνυχτίζω, θα δω CSI τρώγοντας μια γαβαθάρα παγωτό Carte D'or!! Να'ναι καλά η φιλενάδα... και δεν τρώω και γλυκά... μπουχαχάααα λέμε τώρα

Διαφημίσεις

ελεναδααααα!!!!!sos!!! η μελινα περναει την παλιοιωση που ειχε η αντζελινα (το αιφνιδιο εξανθημα) και τα εχω δει ολα!!! ειχε 4 μερες 39-40 πυρετο και τωρα που επεσε εχει γεμισει σπυρια και εχει διαρροιες..:cry::cry::cry: ποσες μερες εκανε να περασει σε εσας???τα εχω φτυσει!!!:cry::cry:

Γειά σου εγκυούλα, περαστικά στο Μελινάκι. Αχ το μπουμπούκι ταλαιπωρία, κρίμα. Η κοιλιά πως παει;;;

Γειά σου εγκυούλα, περαστικά στο Μελινάκι. Αχ το μπουμπούκι ταλαιπωρία, κρίμα. Η κοιλιά πως παει;;;

Μεγαλωνει μεγαλωνει εχω γινει σαν μπαλονι!!!:mrgreen::mrgreen:

ευχαριστω για το μελινακι μου τζες...περναει μεγαλη ταλαιπωρια η κακομοιρα την εχει λυπηθει η ψυχη μου..:cry::cry:

μαθατε τιποτα για τη μπουμπου της χριστινας???την πηρε σπιτι??

Καλημέρα σε όλες, τί κάνετε; μην λέμε τα ίδια, εγώ δουλειά... βαρετά κ νύστα... πολύ νύστα

Τα παιδιά μου λείπουν τρελά κ ήδη αρχίζω να σκέφτομαι τί να τους πάω στο αεροδρομιο να χαρούν!!!

Σήμερα υποτίθεται θα κόβαμε τιμολόγια, αλλά ακόμα να τα φέρει.

καλημέρα κοριτσάκια...

περαστικά στο Μελινάκι,καλοκαίριατικα τι έπαθε το καημένο...

δέσποινα εσύ πως πας?φουσκώνει η κοιλίτσα?και η ειρήνη φουσκώνει ε???

jesgk μην στεναχωρίεσαι,περνάει ο καιρός...

η ελεναδίτσα που είναι?

όπως σας είπε η βίκυ,χθες συναντηθήκαμε,περάσαμε πολύ ωραία,πολύ χάρηκα που γνώρισα το βικάκυ...η γεωργία γαλανομάτα κούκλα!!!

κατά τα άλλα τα ίδια,σπίτι,η μικρή ξαπλωμένη γιατί κουράστηκε χθες,πήγαμε σε πανυγήρι,γυρίσαμε 12 και. η έλλη έδωσε παράσταση,χόρευε συνέχεια!! νύσταζε,αλλά ο χορός...χορός!!

σήμερα βαριέμαι να κουνηθώ...λέω να κάνω 1-2 δουλειές και τέρμα,έχω και μαγείρεμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...