Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αδικαιολόγητα νεύρα έχω όλη μου τη ζωή 😂 Γεννήθηκα με αδικαιολόγητα νεύρα. Καλά τα πολύ γλυκά εγω δε τα μπορώ. Ειδικά τα σιροπιαστά, με λιγώνουν. Ξεκίνησα τη γυμναστική με αφορμή να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου αλλά με τη διατροφή δυσκολεύομαι ακόμα.

Εχει γιατί δεν είναι εντελώς αναστρέψιμο απ’οτι καταλαβαίνω. Θεωρητικά με πρωινό, μικρά σνακ ενδιάμεσα, νερό και υγιεινό βραδινό μπορώ να βελτιώσω τη κατάσταση;

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χεχε

χιτλερομάμα!!!

θέλω να πάω κάπου να ηρεμήσει το κεφάλι μου!!!

με έχουν πρήξει όλοι εδώ!!!

ψάχνω να βρω λεφτά συνέχεια!!!

να τα γεννήσω???

Φιλενάδα όπου και να πας λεφτά θέλει.Πώς θα μετακινηθείς,πού θα κοιμηθείς?

Σου έχω μια καλή λύση που είναι όλα δωρεάν.Διαμονή , διατροφή,μετακίνηση!Ποιά είναι αυτή?Φυλακή!ΧΙ ΧΙ ΧΙ!Έχω κουνιάδο σωφρονιστικό.Αν θες σου κάνω κατάσταση για μονόκλινο:-P

χεχε

χιτλερομάμα!!!

θέλω να πάω κάπου να ηρεμήσει το κεφάλι μου!!!

με έχουν πρήξει όλοι εδώ!!!

ψάχνω να βρω λεφτά συνέχεια!!!

να τα γεννήσω???

Γέννησε κ κανένα 500ευρω please

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Δέν πρόλαβα να μαγειρέψω χθες και μόλις πήρα ένα σουβλάκι όπως το λέτε οι Αθηναίοι.

Εμένα μην με σαπουνοποιήσεις σήμερα τουλάχιστον!Δεν θα βγω καλής ποιότητας.Θα μυρίζω σουβλακίλας!ή σαντουιτσίλας όπως το λέμε εμείς!

χελοου!!

να'μαι κι εγω!

φυγατε ολες?

κι εγω θα ξαναφυγω!εχθες πληρωθηκα επιτελους και σημερα πηγα το πρωι για ψωνια και θα ξαναπαω να τα φαω ολα!

θα βγαλω το αχτι μου!.βασικα για την μικρη και για το σπιτι θα ψωνισω,και του αντρα να βαλει κατι στον γαμο.εγω εχω ενα φορεμα,κατι χρονων,αλλα το εχω βαλει μια φορα μονο και λεω να το ξαναβαλω.καφε ταφτας ειναι,οποτε ειναι στη μοδα ακομα,ε?

για μενα θελω μποτες,αλλα εδω κατω βρε παιδια,δεν εβλεπα μποτες κατω απο 100ε!ελεος δηλαδη!

αχ αθηνουλα μου καλη,που λεει κι η πετρουλα.

τι καλα που θα ηταν να ημουν πανω!!!

σας επριξα,ε?τα ξαναλεμε το βραδυ!φιλιααααα!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

γεια και χαρα σε ολες..παλι!

νυσταζωωωωω..καναμε το τρισαγιο, εφαγα κολλυβα του σκασμου (παπαπα τι λαιμαργη ειμαι τελικα δεν λεγεται) και πηγαμε στο Περιστερι βολτα τη μικρη και μπηκαμε στο Καρουζελ...παιδια η μικρη ειχε ενα απιστευτο υφος που πρωτη φορα ειδα..αναμικτο..ενθουσιασμος, εκπληξη, αποριας..ολα μαζι..εντωμεταξυ ξεχασαμε να παρουμε μαζι φωτογραφικη και μας εβγαλε μια μπαζοφωτογραφια ενας με πολαροιντ εκει που την πληρωσαμε 5 ευρω..χαλια μαυρα αλλα τουλαχιστον κατι εμεινε απο εκεινη την στιγμη..

το ωραιο ειναι πως ο Δημος εκτος απο το Καρουζελ εχει κανει 5-6 ακομη δρστηριοτητες που ειναι δωρεαν πχ παγοδρομιο, εργαστηρι ζαχαρωτων, ταχυδρομειο για τον Αι Βασιλη, face painting, μια τεραστια τσουληθρα φαρο και κατι αλλα..

ελπιζω να ναι ετσι και τις επομενες χρονιες..ηταν σουπερ!!!

η δε μικρη στο Καρουσελ ακουγε την μουσικη και χορευε συνεχεια και τραγουδουσε..

το μονο κακο ειναι οτι πηγαινε πολυ γρηγορα για τα παιδακια..μπορουσε να εχει πιο μικρη ταχυτητα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...