Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

cristin wellcome back και με το καλο η κουκλα σου στο σπιτακι σας..

φιλακια και στον πρωτοτοκο..

Μiamama ετοιμασου να θαμπωθεις απο την ομορφια της Γεωργιτσας!!! Σκορδα να μη το ματιασουμε το κοριτσι..

jesgk μεγια το νεο δωματιο και περαστικα με το θεμα συζυγος..

elenada ειχες γραψει κατι για το σκυλακι αλλα για να μαι ειλικρινης λιγα συγκρατησα..sorry οπως και να χει.

εμεινα τρεις ημερες στο εξοχικο και μου κακοφανηκε που γυρισα Αθηνα..εχθες εβλεπα τη ζεστη εξω και μου ηταν αδιανοητο να με φανταστω πισω στο τσιμεντο.. αλλα με το που πατησα Περαμα εγκλιματιστηκα στο αψε σβησε.. τωρα θα παω παλι ΙΚΑ Αλεξανδρας για κατι χαρτοδουλειες και ο Θεος βοηθος..

η μικρη αν και εχθες με ΠΑΤΗΣΕ κατω απο τη μουρμουρα και την κλαψα και τον μαραθωνιο θηλασμου (η χαζη δεν σκεφτηκα να της δωσω λιγο ντεπον μπας και ηρεμουσε) και εκλεισα ματι στις 4.00 μεχρι τις 6.00 οπου και σηκωθηκα για να ξεκινησω απο το μαγικο νησι να ρθω στην πολη μολις ξυπνησε διπλα στη θεια της αχνα δεν εβγαλε.. :twisted: ουτε μαμα ουτε μπαμπα.. ουτε κλαψα..τιποτε.. που απο τη μια με ανακουφισε αλλα απο την αλλη δειχνει τι αναποδος καιρος ειναι..οταν ειμαστε σπιτι απο το χαραμα ξυπναει και ειναι ολο μαμα μαμα μαμα και γκρινια αν κανω οτι κουναω ρουπι..

εχθες ηρθε και μια φιλη μας με την σχεδον συνομιληκη κορη της στο σπιτι και παιξανε και μετα πηγαμε για μπανιο.. ηταν καλα και η μικρη μου ευχαριστημενη..αλλα τι ξεπατωνεται τι δεν ξεπατωνεται τα ιδια χαλια!! ξυπναει ευλαβικα ανα 1-2 ωρες.. καμια προοδος, καμια αλλαγη..σε ολα τα αλλα εκανε βηματα μικρα η μεγαλα, σε αυτο το πραγμα τιποτα..μηδεν..καμια διαφορα απο την βρεφικη της ηλικια.. ειμαι απογοητευμενη με τον εαυτο μου, κουρασμενη και μαλλον δεν ξερω τι πρεπει ακριβως να κανω πια..η απλα οι επιλογες που μου εμειναν δεν με ικανοποιουν και δυσκολα θα τις αποδεχτω :oops: :oops: ..

αυτα.. μετα το ΙΚΑ θα παω να αυτομαστιγωθω..:tongue:

τα λεμε.

Καλημέρα!!

Τι νέκρα έπεσε; Εμ, βέβαια, οι δυο πλατσουρίζουν στην Κέρκυρα, οι άλλες δουλεύουμε :(.

Χθες πέρασα ΚΑΙ τη Δευτέρα από την κόλαση. Ο μικρός έκλαιγε ΟΛΟ το απόγευμα, εγώ ήμουν ήδη κομμάτια και μόνη στο σπίτι (ο χάζμπαντ στο νοσοκομείο με τον πατέρα του).

Οπότε ... μια ομορφιά!

Το καλό είναι ότι κοιμηθήκαμε καλά το βράδυ, μέχρι τις 9+, οπότε σαν να ξεκουράστηκα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Τι νέκρα έπεσε; Εμ, βέβαια, οι δυο πλατσουρίζουν στην Κέρκυρα, οι άλλες δουλεύουμε :(.

Χθες πέρασα ΚΑΙ τη Δευτέρα από την κόλαση. Ο μικρός έκλαιγε ΟΛΟ το απόγευμα, εγώ ήμουν ήδη κομμάτια και μόνη στο σπίτι (ο χάζμπαντ στο νοσοκομείο με τον πατέρα του).

Οπότε ... μια ομορφιά!

Το καλό είναι ότι κοιμηθήκαμε καλά το βράδυ, μέχρι τις 9+, οπότε σαν να ξεκουράστηκα.

Δουλειά κ κούραση, και νεύρα .. και πονόδοντος... ευτυχώς θα δω τη φιλενάδα μου το απόγευμα να ξελαμπικάρω λίγο η μάνα. Αχ μου έστειλαν φωτό από Ιταλία κ είμαι τρελάμένη με τα παιδιά μου.!!!

Εγώ απλά εκνευρισμένη.

Έχω να κάνω το πρώτο κεφάλαιο από τη μία μελέτη και ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΛΕΤΕΣ!!!

Τι μου το φορτώσανε γμτ;;

Δε θέλω να κάνω τπτ και πρέπει. Μου φαίνονται ΟΛΑ τόσο ανούσια σ' αυτό τον κλάδο. Θα προτιμούσα να κάνω διαχείριση ή να δουλεύω σε λογιστήριο ή να είμαι απλώς γραμματέας. Αφού σαν υπάλληλοι γραφείου πληρωνόμαστε, αλλά μας φορτώνουν και την πιο "εξειδικευμένη" δουλειά, κατάλαβες;;

Σταδιάλα, πάλι τπτ δε θα κάνω σήμερα, έτσι απ' τα νεύρα μου! (αυτοί θα την πληρώσουν τη νύφη, αφού δεν πληρώνουν εμένα!)

Αλλά ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ πρέπει να τα γράψω, αυτό είναι το κακό!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αφού σαν υπάλληλοι γραφείου ΔΕΝ πληρωνόμαστε, αλλά μας φορτώνουν και την πιο "εξειδικευμένη" δουλειά, κατάλαβες;;

Κι εγώ τρομάρα μου ΔΕΝ πληρώνομαι για να κάνω δουλειά 3 τμημάτων αλλά για 900? , αν τα κάνεις ολα κ συμφέρεις γιατί να χαλαστούνε.

Διαφημίσεις

Κι εγώ τρομάρα μου ΔΕΝ πληρώνομαι για να κάνω δουλειά 3 τμημάτων αλλά για 900? , αν τα κάνεις ολα κ συμφέρεις γιατί να χαλαστούνε.

Έτσι έτσι και - μη ξεχνιόμαστε - έχει και "κρίση" έτσι; Οι καιροί είναι δύσκολοι. Που να βρεις αλλού; Δείξε κατανόηση.

Κλπ, κλπ, κλπ. :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλα και εγω κανα σχεδον τα παντα σε αυτη την εταιρεια.. μεχρι και τη καθαριστρια!! Τωρα που δεν εχουμε γραμματεια εχω καβατζωθει και τις δουλειες αυτες..

παρολα αυτα μη νομιζεις Maestria.. οι γραμματοδουλεια ειναι η πιο χαμαλιδικι.. με αυτη την ιδιοτητα κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Το λεω και απο προσωπικη εμπειρια και απο αυτα που βλεπω γυρω μου.. εγω μεχρι και την ασκουμενη δικηγορο στην Ευελπιδων εχω κανει!!

καλα και εγω κανα σχεδον τα παντα σε αυτη την εταιρεια.. μεχρι και τη καθαριστρια!! Τωρα που δεν εχουμε γραμματεια εχω καβατζωθει και τις δουλειες αυτες..

παρολα αυτα μη νομιζεις Maestria.. οι γραμματοδουλεια ειναι η πιο χαμαλιδικι.. με αυτη την ιδιοτητα κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Το λεω και απο προσωπικη εμπειρια και απο αυτα που βλεπω γυρω μου.. εγω μεχρι και την ασκουμενη δικηγορο στην Ευελπιδων εχω κανει!!

Σίγουρα, αλλά τουλάχιστον δεν το παίζεις "στέλεχος" με 900? (και αν) :mrgreen:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σίγουρα, αλλά τουλάχιστον δεν το παίζεις "στέλεχος" με 900? (και αν) :mrgreen:.

στανταρακι.. ετσι ειναι οπως το λες..

τουλαχιστον αν ειναι να αμοιβεται καποιος με τοσα ας κανει οσα τον αφορουν.. αλλα μαλλον αυτα πρεπει να τα ξεχασουμε με τα δεδομενα που μας πασαρουν εδω και χρονια.. δυστυχως..

τα κανουμε ολα και συμφερουμε..

ξερετε ποια ειναι η διαφορα ομως? Οτι οι ανδρες συνηθως εχουν διαφορετικη αντιμετωπιση στο οικονομικο αντικειμενο και το χω δει πολλες φορες.. εμεις οι γυναικες ειμαστε πιο δεκτικες, προσαρμοστικες και δεν απαιτουμε οσο οι ανδρες. Ειλικρινα το χωδει στην πραξη η ιδια ..βεβαια δεν ξερω ποσο ισχυει πλεον με την ανεργια στα υψη κλπ κλπ αλλα συμβαινει γενικα

στανταρακι.. ετσι ειναι οπως το λες..

τουλαχιστον αν ειναι να αμοιβεται καποιος με τοσα ας κανει οσα τον αφορουν.. αλλα μαλλον αυτα πρεπει να τα ξεχασουμε με τα δεδομενα που μας πασαρουν εδω και χρονια.. δυστυχως..

τα κανουμε ολα και συμφερουμε..

ξερετε ποια ειναι η διαφορα ομως? Οτι οι ανδρες συνηθως εχουν διαφορετικη αντιμετωπιση στο οικονομικο αντικειμενο και το χω δει πολλες φορες.. εμεις οι γυναικες ειμαστε πιο δεκτικες, προσαρμοστικες και δεν απαιτουμε οσο οι ανδρες. Ειλικρινα το χωδει στην πραξη η ιδια ..βεβαια δεν ξερω ποσο ισχυει πλεον με την ανεργια στα υψη κλπ κλπ αλλα συμβαινει γενικα

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αγάπη μου!

Εγώ ήρθα σ' αυτή τη θέση με 800?, πριν 4 χρόνια, ενώ άντρας δεν θα δεχότανε τότε με κάτω από 1000?.

Και, ΦΥΣΙΚΑ, δεν θα του ζητούσαν ποτέ να κάνει καφέ, όταν λείπει η γραμματέας, έτσι; :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...