Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα!! Εγω ειχα δυο μερες μετα την ΕΤ 12.30 και μ ζητησαν να αυξησω την δοσολογια..ρωτησα στην πρωτη χοριακη που εκανα εαν χρειαζεται να κανω επανεξεταση λογω αυτου και μ ειπαν οχι! Ειμαστε στον ιδιο γιατρο με την blu24!

@Blu24 Καλη επιτυχια να εχεις κοριτσι μ γλυκο! Ελπιζω αυτη να ειναι η τυχερη σου! Οσα εμβρυα κρατανε και δε τα πορριπτουν ειναι επειδη θεωρουν πως μπορουν να δωσουν εγκυμοσυνη!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι εγινε κουιτσακια? επεσε καλοκαιρι για τα καλα και ολες λιγο πολυ διακοπαρουμε ε??

Λοιπον ας αρχισω με το πιο σημαντικο.. η cristin μου εστειλε μηνυμα οτι η μικρη ειναι καλα, εκτος θερμοκοιτιδας και οτι μολις τελειωσει η αντιβιωση θα την παρουν σπιτι.. μαλιστα την πηρε και αγκαλιτσα το μαναρακι μου.. δοξα τον Θεο και την Παναγια..με το καλο στο σπιτακι τους ολοι μαζι μ υγεια

εμεις ηρθαμε στο εξοχικο προχθες το βραδυ, εχθες ξεπατωθηκα με τον ανδρα μου στις δουλειες μιας και μετακομισαμε ολο το κατω διαμερισμα ωστε να μετακομισουμε τα τρια μας με την ανεση μας και η κουνιαδα να μεινει στο δικο της διαμερισμα με την ανεση της επισης και την ησυχια της (δυστυχως δεν εχω κουζινα κατω και ιδιαιτερα ψυγειο) αλλα εχω ζεστο νερο και μπανιο και προπαντων απομονωση και ησυχια οταν τη θελουμε.. βεβαια θα ξαναπαμε στο πανω διαμερισμα οταν θα χουμε φιλοξενουμενους τον Αυγουστο αλλα θα ειναι για λιγες μερες..ελπιζω..γιατι βαριεμαι τα περα δωθε..

Σημερα δουλευει ο τζιτζιγος και αποφασισα να παρω τη μικρη και να παμε για μπανιο σε μια παραλια που ειναι ιδανικη με σκια απο δενδρα τις πρωινες ωρες καμποσα χιλιομετρακια απο το μερος που μενουμε..εγω βεβαια δεν οδηγω αλλα ειχα κεφια για συγκοινωνιες..

ετσι φορτωθηκα απο τη μια την πελωρια τσαντα με τα ρουχα, τις πετσετες, τα κουβαδακια, την ψαθα και τα νερα και τα φαγωσιμα και απο την αλλη αγκαλια τη μικρη και ξεκινησα κατα τις 9 και 15.

Πρωτα ανεβηκα μια τραγικη ανηφορα που χει η περιοχη μας μιας και ειμαστε αμφιθεατρικα και μολις βγηκα στον κεντρικο δρομο (με τη γλωσσα εξω και δεν ξερω ποσα καντηλια να ανεβοκατεβαζω) περιμενα να ρθει το λεωφορειο το οποιο αργησε μονο 5 λεπτα αλλα ειχα βρει μια σκια και την βολεψα τη μικρη

μολις φθασαμε εκει που ηθελα περπατησα αλλα δεκα λεπτα δρομο μεχρι την ακτη συνειδητοποιωντας το ποσο μεγαλες ειναι οι αποστασεις που τοσα χρονια κανω με τον τζιτζιγο και το αυτοκινητο..:mrgreen:

κατσαμε μιαμιση ωρα στην παραλια, παιξαμε, καναμε μπανιο, ξαναπαιξαμε, φαγαμε το δεκατιανο μας και στις 11 και κατι αρχισα να μαζευω για να φυγουμε οπου σημαινει οτι απο τη μια μαζευα και απο την αλλη μαζευα και την μικρη απο τη θαλασσα που ολο εμπαινε μεσα.

Τελικα φευγοντας συνειδητοποιησα οτι μολις ειχα χασει το ενα και μοναδικο εισιτηριο επιστροφης για το λεωφορειο! Δεν πιστευα στην τυχη μου.. μαζεψα τη μικρη αγκαλια μαζι με ολα τα μπαγκαζια και ξεκινησαμε αρον αρον την ατελειωτη ανηφορα με νταλα τον ηλιο να μας καιει..μολις φθασαμε στη σταση ρωτησα ενα καφενειο διπλα αν εχει εισιτηρια οπου και βεβαια ειπαν οχι γιατι δεν το επιτρεπει το ΚΤΕΛ της Σαλαμινος και προσευχομουν να μας παρει τσαμπε ο οδηγος γιατι αλλιως η θα πρεπε να παω με τα ποδια μεσα στον ηλιο το παιδι στο σπιτι η να κανω οτοστοπ..

Για καλη μου τυχη τελικα ο οδηγος δεχθηκε να μας παει μεχρι τον οικισμο (αυτο του λειπε με ενα μωρο στην αγκαλια) χωρις εισιτηριο και μας αφησε εκτος στασης στο σημειο που με εξυπηρετουσε..

περιττο να πω οτι ειμαι κομματια απο την κουραση... ουτε να μιλησω μπορουσα ουτε καν να σκεφθω.. εντωμεταξυ νυσταζε και η μικρη και την πηρα στο διαμερισμα να κοιμηθουμε μαζι στη δροσια και στην ησυχια αλλα αυτο ενθουσιαστηκε και ηθελε να παιξουμε και ξαγρυπνησε και τελικα μας εφυγε ο υπνος.. και τωρα δυο ωρες μετα ξαφνικα επεσε κουτσουρο για υπνο και εγω περιφερομαι αφου ειμαι σε υπερενταση..

αλλα ειναι ωραια στας εξοχας..ξεφευγεις οπως και να χει..

μολις ερθει ο ανδρας μου θα φαμε και μετα θα παμε θαλασσα..και αυριο ρεπαρω και θα γυρνοβολαμε στις παραλιες.. και απο μεθαυριο θα αρχισω επισημα τα πηγαινε ελα Αθηνα-Σαλαμυκονο..αλλα its ok..

Την κανω τωρα..να περνατε επισης καλα, σας σκεφτομαι και θα τα πουμε συντομα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ,

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΞΕΡΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΠ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ,ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑΣ!!!ΓΕΝΝΗΣΑ 37+1 ΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΠΙΑ,ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ,ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ....

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΠΙΤΙ ,3Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΩ ΤΑ ΛΕΠΤΑ.....

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΕΥΧΟΥΛΑ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...

kKhCp3.png

b5ebp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ,

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΞΕΡΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΠ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ,ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑΣ!!!ΓΕΝΝΗΣΑ 37+1 ΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΠΙΑ,ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ,ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ....

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΕΥΧΟΥΛΑ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...

χριστινα μου,πολυ χαιρομαι που ειναι καλα η μπεμπουλα σου!

με το καλο να την παρετε στο σπιτι σας και να την χορτασετε!

πολλα φιλια σ'εσενα και στα παιδακια σου!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

κοριτσάκια σας χαιρετώ! Πουρνό πουρνό ξεκινάμε! Θα πάρω το λάπτοπ μαζί, αν βρω χρόνο θα συνδεθώ απο το ξενοδοχείο, αν όχι θα τα πούμε 1 Αυγούστου που θα είμαι Θεσσαλονίκη! Χριστινάκι θα σε τηλ αύριο μεθαύριο να κανονίσουμε καφεδάκι!

Σας φιλώ!

Nα περάσεις ΤΕΛΕΙΑ!!

Φιλιά στην Κερκυραία και τη γλυκιά μπουμπου της!!! :D

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ,

Χριστινάκι ΣΟΥΠΕΡ!!!

Και πάλι - και για να το γιορτάσουμε - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και να σου ζήσει, γερή και δυνατή!!!

1412849h50at1k4zm.gif

Κοριτσάκια εγώ πέρασα το σαβ/ριακο απ' την κόλαση (είμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κουρασμένη και μπαφιασμένη) και θα συνεχιστεί ως η εβδομάδα απ' την κόλαση, καθότι θα επιστρέφω σπίτι, θ' αναλαμβάνω τον μικρό και ο χάζμπαντ θα φεύγει για νοσοκομείο.

Το ασανσέρ είναι ακόμα χαλασμένο και ακόμα δεν μπορώ να βάλω τον μικρό σε καρότσι, οπότε ... κλεισμένη σπίτι! :?

Είμαι στα όριά μου και γίνεται και της μουρλής ΚΑΙ στη δουλειά. :cry:

Είμαι στα όριά μου!!! 742481rubaj90658.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kaλημέρα στα κορίτσια,

πέρασα ένα σαββατοκύριακο βαψίματος κ είμαι χάλια, όχι κουρασμένη δεν ειμαι αλλά εχω τα θεματάκια μου με το σύζυγο, δεν ειναι της παρούσης.

Να έχει καλά ο Θεός τη φίλη μου Αννα κ' τον άντρα της που έδωσαν την ψυχή τους κ' κάναμε τα δυο δωμάτια διαφορετικά θα ήμουν εκεί σκελετομένη με τα πινέλα στο χέρι

Το ασανσέρ είναι ακόμα χαλασμένο και ακόμα δεν μπορώ να βάλω τον μικρό σε καρότσι, οπότε ... κλεισμένη σπίτι! :?

Eίμαι στα όριά μου!!! 742481rubaj90658.gif

Σκάλες δεν έχει κοπελιά... έλα να βλέπω να γυμνάζεσαι!!

Διαφημίσεις

Δεν θα με χάλαγε ένα μετάλλιο... κάτι σε folli follie!!!μεταλλιοκόσμημα!!!! Κάνε γυμναστική!!! Και ένα... και δύο .. και ένα κκκ και δύο

Πόσο ακόμα κοριτσάκι; Τα 'χω παίξει σου λέω!!!

Χθες ευτυχώς πήγαμε - μετά το νοσοκομείο - να πάρουμε τον μικρό απ' την αδελφή μου και τον είχε κάνει ντουζάκι, του 'χε δώσει και γάλα, οπότε κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο, τον πήρε ο χάζμπαντ μετά, τον ανέβασε σπίτι και κατευθείαν στο κρεβάτι, οπότε δεν είχαμε να τον ετοιμάζουμε εμείς.

Είμαι τόσο κουρασμένη. Κι έχω νεύρα σήμερα, ΤΡΕΛΑ νεύρα και το ξέρω ότι είναι απ' την κούραση κι αυτό μ' εκνευρίζει περισσότερο!!! :evil:

Follie να ζητήσεις απ' τον σύζυγο, δε θα την πληρώσω εγώ τη νύφη! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

:tongue: θα ζητήσω !!

Στο παλιογραφείο κλασικά πεθαίνω από τη ζέστη κ έχω αρκετά νευρα

Άσε, μη μιλάμε για νεύρα.

Μου ζήτησε ένας συνεργάτης να κάνω μια αγγαροδουλειά, ενώ είναι - στο γραφείο του συνεργάτη - τρία άτομα μαζεμένα και ποιος ξέρει τι κάνουνε, γι' αυτή τη μελέτη που έχουμε καλοκαιριάτικα. Θα μπορούσε να την κάνει ένας από αυτούς, γιατί εγώ - υποτίθεται - γράφω το εισαγωγικό κομμάτι τώρα.

Οπότε, επέλεξα να ΜΗΝ κάνω την αγγαροδουλειά και τους αγνοώ. Θα πω απλά ότι δεν βρήκα κανέναν στις δημόσιες υπηρεσίες. Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα την πληρώσουν πάλι!!!

Δεν μπορώ άλλο χώσιμο, μου την έχει δώσει!

Θέλω να πάρω το παιδί μου, τα κουβαδάκια του, το σωσίβιό του, τις πετσέτες μας και να πάω στην παραλία καλέ! Το καταλαβαίνεις;;; :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κοριτσάκια!!

βλέπω η ζέστη μας έχει κάνει κι έχουμε λαλήσει!!

τέλεια!!!!!

εμείς σπίτι κλασικά,πολύ ζέστη το σκ,πήγαμε βέβαια και τα μπανάκια μας,αλλά η θάλασσα ήταν "καυτό" το νερό!!

προσπ ωραία η "οδύσσεια" σας!!

έτσι είναι το καλοκαίρι,ωραίο,αλλά κουραστικό.

jesgk αγγάρεψες κόσμο??

ντροπή σου!!χεχε

μαεστριάκι πότε επιτρέπεται η θάλασσα?

μίλησα με την βίκυ σήμερα ,αύριο το πρωί θα πιούμε καφεδάκι!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ,

πολύ χαίρομαι κοριτσάκι μου!!πάρε δυνάμεις τώρα που είσαι σπίτι,γιατί θα έρθει το μπουμπουκάκι σου και θα θέλει φροντίδα.φιλάκια πολλά!!

καλημέρα κοριτσάκια!!

βλέπω η ζέστη μας έχει κάνει κι έχουμε λαλήσει!!

τέλεια!!!!!

εμείς σπίτι κλασικά,πολύ ζέστη το σκ,πήγαμε βέβαια και τα μπανάκια μας,αλλά η θάλασσα ήταν "καυτό" το νερό!!

προσπ ωραία η "οδύσσεια" σας!!

έτσι είναι το καλοκαίρι,ωραίο,αλλά κουραστικό.

jesgk αγγάρεψες κόσμο??

ντροπή σου!!χεχε

μαεστριάκι πότε επιτρέπεται η θάλασσα?

μίλησα με την βίκυ σήμερα ,αύριο το πρωί θα πιούμε καφεδάκι!!!

Άσε η ζέστη είναι αφόρητη, το a/c δουλεύει στο φουλ, μόνο βράδυ το κλείνω!

Η θάλασσα μάλλον τέλη του μήνα, εμείς λέμε τον Αύγουστο (που θα πάρουμε άδεια) για σιγουριά. :)

Αλλά δε φταίει μόνο η ζέστη, πολύ πήξιμο μωρέ, μου ήρθανε ΠΟΛΛΑ μαζεμένα κι έχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου, κουράστηκα πια και πάρα πολύ.

Αμ, το άλλο; Ο Ιούνιος (και κάτι ψιλά) ΑΚΟΜΑ απλήρωτος και τελειώνει και ο Ιούλιος, είναι και το επίδομα άδειας. Σε δυο εβδομάδες κλείνει η εταιρία. Να δούμε ΠΟΤΕ θα τα πάρουμε.

Άσε Χριστινάκι, πολλά, πολλάαααααααα μαζεμένα! :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...