Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα!! Εγω ειχα δυο μερες μετα την ΕΤ 12.30 και μ ζητησαν να αυξησω την δοσολογια..ρωτησα στην πρωτη χοριακη που εκανα εαν χρειαζεται να κανω επανεξεταση λογω αυτου και μ ειπαν οχι! Ειμαστε στον ιδιο γιατρο με την blu24!

@Blu24 Καλη επιτυχια να εχεις κοριτσι μ γλυκο! Ελπιζω αυτη να ειναι η τυχερη σου! Οσα εμβρυα κρατανε και δε τα πορριπτουν ειναι επειδη θεωρουν πως μπορουν να δωσουν εγκυμοσυνη!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Elenada εμείς κάναμε προχθές την τέτερτη δόση αυτού και το πιο κάτω στο βιβλιάριο μαζί αλλά στο μπουτάκι. Και εγώ παρατήρησα ότι έγινε σαν καρούμπαλο σκληρό και ψιλοκοκκίνησε. ¨οχι ανησυχιτικά όμως. Άν σε ανησυχεί ρώτα και το γιατρό να 'σαι σίγουρη!

τωρα ειδα που μου απαντησες.ετσι ειναι κι εμενα και λιγο πρισμενο.

απλως ηθελα να σας ρωτησω γιατι δεν το σηκωνει ο παιδιατρος και δεν το εχει ξαναπαθει σε εμβολιο αυτο.ευχαριστω!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα και άυριο έχω πολλή δουλειά μιλάμε. Κατ'αρχήν αυτή την ώρα είναι το σπίτι μπάχαλο! Πάω αρχικά να συμαζέψω και μετά να αρχίσω να πακετάρω ρούχα, Κυριακή πουρνό πουρνό αναχωρούμε! Χριστινάκι σου έρχομαι! Και μετά θα πάμε και μια βδομάδα χωριό όπου δεν έχω ίντερνετ εκεί:(

Δεν πειράζει μωρέ, θ' αλλάξεις παραστάσεις!!!

Αχ, φεύγετε ε; Εγώ έχω 2 εβδομάδες ακόμα.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ Βικάκι!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εδώ, αλλά δε μιλάς!!! :twisted:

Αχ, νυστάζω, ζεσταίνομαι και θέλω να πάω σπίτι μου (αλλά για να κοιμηθώ, όχι να κυνηγάω τον Τζόνυ!).

Ελένη, η κοκκινίλα στο σημείο του εμβολίου είναι από τις πιο συνηθισμένες παρενέργειες, απ' όσο ξέρω. Θα περάσει, μην ανησυχείς!

αυτο δεν το ηξερα.ενταξει για την κοκκινιλα,αλλα ειναι και πρισμενο.κι αυτος ο γιατρος βρε παιδι μου,να μην ενημερωνει καθολου,μονο για πυρετο κι υπνηλια μου εχει πει.

Διαφημίσεις

κοριτσάκια τι μου κάνετε??

όλο και κάτι κάνουμε και δεν μπαίνουμε....

έχουμε λιώσει από την ζέστη...και λέμε πάμε για μπανάκι,βάζει έναν αέρα,μαύρισε ο ουρανός...

βγήκαμε από την θάλασσα τρέχοντας...

η ζέστη συνεχίζεται...

έβαλα την μικρή για ύπνο κι ο άντρας ψήνει στα κάρβουνα κοψίδια!!!

γιαμμμ!!

ούτε κι εγώ ξεχνάω να φάω ποτέ!!

περαστικά στον πεθερό μαεστρία!!

προσπ καλά να περάσεις στο εξοχικό.

βικάκυ σε περιμένω,θα σε πάρω τηλ αύριο!!

λογικά τώρα θα έχεις ετοιμάσει πράγματα!!

94355p1hvvivc7x.gif

κοριτσάκια σας χαιρετώ! Πουρνό πουρνό ξεκινάμε! Θα πάρω το λάπτοπ μαζί, αν βρω χρόνο θα συνδεθώ απο το ξενοδοχείο, αν όχι θα τα πούμε 1 Αυγούστου που θα είμαι Θεσσαλονίκη! Χριστινάκι θα σε τηλ αύριο μεθαύριο να κανονίσουμε καφεδάκι!

Σας φιλώ!

κοριτσάκια τι μου κάνετε??

όλο και κάτι κάνουμε και δεν μπαίνουμε....

έχουμε λιώσει από την ζέστη...και λέμε πάμε για μπανάκι,βάζει έναν αέρα,μαύρισε ο ουρανός...

βγήκαμε από την θάλασσα τρέχοντας...

η ζέστη συνεχίζεται...

έβαλα την μικρή για ύπνο κι ο άντρας ψήνει στα κάρβουνα κοψίδια!!!

γιαμμμ!!

ούτε κι εγώ ξεχνάω να φάω ποτέ!!

περαστικά στον πεθερό μαεστρία!!

προσπ καλά να περάσεις στο εξοχικό.

βικάκυ σε περιμένω,θα σε πάρω τηλ αύριο!!

λογικά τώρα θα έχεις ετοιμάσει πράγματα!!

Εδώ είσαι? Δεν σε είδα! έψαχνα κατάληλλο emoticon. Όλη μέρα στο πόδι είμαι σήμερα. Ψόφισα. Οι λεπτομέρειες μείναν για να κλεςίσουν οι βαλίτσες και να φορτώσουμε το αυτοκίνητο. Η Γεωργίτσα δεν κοιμήθηκε μεσημέρι και ξεράθηκε απο τις 8μιση. Σε λίγο θα της δώσω το γάλα της. Για πρώτη φορά φρέσκο. Να δούμε, θα καταλάβει την αλλαγή...

Διαφημίσεις

καλό ταξίδι!!να προσέχετε!!

η δική μου δεν καταλαβαίνει ότι γάλα κι αν της δώσω...

στους 12 μήνες της είχα δοκιμάσει μερικά,αλλά καταλήξαμε στο νουνού κιντ,μέχρι τα 2,μετά όλυμπο θα πίνει.

θα τηλεφωνηθούμε αύριο τότε!!φιλιά!!

χαιρετω το αδειο καφε!

βικη και προσπ, καλα να περασετε!

εμεις εδω σπιτι.σημερα φυσαει,αλλα θα παμε το απογευμα στην θαλασσα γιατι εχουμε μερες να παμε.

τζες που εισαι?βαφεις?

ελπιζω να ειναι καλυτερα κι η μπεμπα της χριστινας,την σκεφτομαι καθε μερα.

η κορη μου δεν εχει κοιμηθει ακομα,τυλιγει τα μωρα της σ'ενα πετσετακι της κουζινας,και τα βαζει να κανουνε νανι.να δω ποτε θα κοιμηθει.

πολλα φιλια σε ολες και καλες βουτιες!!!

κοριτσια μπορει να μου πει καποια τι εγινε με τη χριστινα??γεννησε??εχει κατι το μωρο???πηγα πολλες σελιδες πισω αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι...της μιλησε καμια???εχω φρικαρει θα μου πειτε??

κοριτσια μπορει να μου πει καποια τι εγινε με τη χριστινα??γεννησε??εχει κατι το μωρο???πηγα πολλες σελιδες πισω αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι...της μιλησε καμια???εχω φρικαρει θα μου πειτε??

δεσποινακι καλα εισαι?η μελινα?

η χριστινα γεννησε,ναι.δες εδω

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=174&page=433

cool, cool.. αν και με δυσκολιες ολα εξελισσονται καλα..

ηταν γραφτο να το περασουν και αυτο..τωρα αναμονη.. θα της μιλησω (ελπιζω) αποψε..προχθες ηταν καλυτερα τα πραγματα και θα πηγαινε να δει τη μικρη απο κοντα..

ειναι παντως δυνατη και ψυχραιμη η Χριστινα και μπραβο της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...