Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα!! Εγω ειχα δυο μερες μετα την ΕΤ 12.30 και μ ζητησαν να αυξησω την δοσολογια..ρωτησα στην πρωτη χοριακη που εκανα εαν χρειαζεται να κανω επανεξεταση λογω αυτου και μ ειπαν οχι! Ειμαστε στον ιδιο γιατρο με την blu24!

@Blu24 Καλη επιτυχια να εχεις κοριτσι μ γλυκο! Ελπιζω αυτη να ειναι η τυχερη σου! Οσα εμβρυα κρατανε και δε τα πορριπτουν ειναι επειδη θεωρουν πως μπορουν να δωσουν εγκυμοσυνη!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σκεφτομαι να παω Κανιγγος να παρω το λεωφορειο για Ερυθραια, δεν ξερω ποση ωρα θα κανει να φθασει Μαρουσι..τουλαχιστον στην επιστροφη οτι περασει παει κεντρο και ολο και καποιο μετρο θα παρω.. μου χει μεινει να μαζεψω τα πραγματα της μικρης και τα ειδη αναψυχης..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σκεφτομαι να παω Κανιγγος να παρω το λεωφορειο για Ερυθραια, δεν ξερω ποση ωρα θα κανει να φθασει Μαρουσι..τουλαχιστον στην επιστροφη οτι περασει παει κεντρο και ολο και καποιο μετρο θα παρω.. μου χει μεινει να μαζεψω τα πραγματα της μικρης και τα ειδη αναψυχης..

Tι δουλειά έχεις στο Μαρούσι παιδάκι μου;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Tι δουλειά έχεις στο Μαρούσι παιδάκι μου;

Ιασω.. γεννησε μια καλη και παλια φιλη.. (να σημειωσω γιατι αξιζει να το πω, οτι ειναι απο τις σπανιες περιπτωσεις γυναικας που δυσκολα παρεξηγιεται και εχει ανεπαναλληπτο χιουμορ..)

Διαφημίσεις

Aχ, ναι μωρέ, αφού το ανέφερες! Απλά το είχα ξεχάσει.

Της πήρες τπτ;; Πως μ' αρέσει να ψωνίζω μπεμπέ!!! Πήγαμε τον περασμένο μήνα σ' ένα φίλο του Κώστα, αγοράκι είχε, και του πήρα δυο φορμάκια καλοκαιρινά, χρωματιστά. ΣΟΥΠΕΡ!!!

Μου λείψανε τα μπεμπέ. Χμμμ.

Πήρα βέβαια μερικά απ' το Jumbo για τα νεογέννητα στον Ξενώνα. Φιλανθρωπία και διασκέδαση! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας κοριτσια!

μαεστρια περαστικα στον πεθερο σου!

ευχομαι να ειναι καλυτερα κι η μπεμπα της χριστινας σημερα!

να σας ρωτησω αν ξερει καμμια.πρηστηκε το χερακι της κορης μου κι ειναι και κοκκινο εκει που καναμε το εμβολιο εχθες.ειναι φυσιολογικο?

παιρνω τον γιατρο και δεν το σηκωνει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

γεια σας κοριτσια!

μαεστρια περαστικα στον πεθερο σου!

ευχομαι να ειναι καλυτερα κι η μπεμπα της χριστινας σημερα!

να σας ρωτησω αν ξερει καμμια.πρηστηκε το χερακι της κορης μου κι ειναι και κοκκινο εκει που καναμε το εμβολιο εχθες.ειναι φυσιολογικο?

παιρνω τον γιατρο και δεν το σηκωνει.

ποιο εμβολιο ειναι?

Aχ, ναι μωρέ, αφού το ανέφερες! Απλά το είχα ξεχάσει.

Της πήρες τπτ;; Πως μ' αρέσει να ψωνίζω μπεμπέ!!! Πήγαμε τον περασμένο μήνα σ' ένα φίλο του Κώστα, αγοράκι είχε, και του πήρα δυο φορμάκια καλοκαιρινά, χρωματιστά. ΣΟΥΠΕΡ!!!

Μου λείψανε τα μπεμπέ. Χμμμ.

Πήρα βέβαια μερικά απ' το Jumbo για τα νεογέννητα στον Ξενώνα. Φιλανθρωπία και διασκέδαση! :D

δεν ειχα χρηματα για κατι καλο (δεν εκανα saving οπως προγραμματιζα) και κατεληξα προσωρινα να της παρω ενα κουτι με ωραια διακοσμηση που γραφει με κεντημενο υφασμα baby και μεσα εχει ενα ασορτι αρκουδακι..

ειναι η δευτερη κορουλα της και ηδη εχει απειρα ρουχα και παιχνιδια.. χρηματα για φυλαχτο δεν επαιζαν και προς το παρον καθαρισα οικονομικα αλλα επιφυλασσομαι για τους επομενους μηνες..

ποιο εμβολιο ειναι?

ειναι η τεταρτη δοση του pentivac νομιζω γραφει.τα τρια πρωτα που κανουνε στην αρχη,διφθεριτιδας,τετανου και κατι αλλα γραφει.καταλαβες τιποτα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

ειναι η τεταρτη δοση του pentivac νομιζω γραφει.τα τρια πρωτα που κανουνε στην αρχη,διφθεριτιδας,τετανου και κατι αλλα γραφει.καταλαβες τιποτα?

εχω κανει το infarix για αυτα (αν θυμαμαι καλα) το συγκεκριμενο δεν το χουμε κανει.. αλλα αν πρωτη φορα σου κανει τετοιο συμπτωμα καλυτερα ρωτα την γιατρο

δεν ειχα χρηματα για κατι καλο (δεν εκανα saving οπως προγραμματιζα) και κατεληξα προσωρινα να της παρω ενα κουτι με ωραια διακοσμηση που γραφει με κεντημενο υφασμα baby και μεσα εχει ενα ασορτι αρκουδακι..

ειναι η δευτερη κορουλα της και ηδη εχει απειρα ρουχα και παιχνιδια.. χρηματα για φυλαχτο δεν επαιζαν και προς το παρον καθαρισα οικονομικα αλλα επιφυλασσομαι για τους επομενους μηνες..

H σκέψη μετράει καλό μου!

Δε νομίζω να σου κάνει και παράπονα. :mrgreen:

Μαμ τάιμ επιτέλους, είχα ψοφήσει απ' την πείνα!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

H σκέψη μετράει καλό μου!

Δε νομίζω να σου κάνει και παράπονα. :mrgreen:

Μαμ τάιμ επιτέλους, είχα ψοφήσει απ' την πείνα!!!

οχι βρε.. αντιθετως θα με βρισει κιολας.. δεν τα γουσταρει αυτα καθολου.. αφου της ειπα οτι δεν θα πηγαινα να τη δω επειδη δεν παιζει φραγκο και με κραζε.. αλλα δεν μου παει καρδια να παω με αδεια χερια και ετσι συγκαταβατικα πηρα κατι μαλλον χαριτωμενο για τα γουστα της..

τρως συγκεκριμενη ωρα? εγω μονο οταν πειναω..

εχω ενα συναδελφο που τρωει μονο συγκεκριμενη στιγμη..βεβαια ειναι μεγαλωμενος στη Γερμανια και ειναι τοσο τυπικος που οταν σημειωνει τα τηλεφωνηματα που μας κανουν οταν απουσιαζουμε γραφει : καλεσε ο κος ταδε στις 14.13"

η στην ατζεντα του καθημερινα γραφει με πασα λεπτομερεια τι εκανε και τι του ειπαν..πχ:

η ταδε μου ειπε να στειλω το ταδε χαρτι στον κο ταδε..

ανπαλεβαμπλ κατασταση

Όταν πεινάω τρώω, αλλά το μεσημέρι συνήθως πεινάω! Τόσο καιρό διατροφή, έχω συνηθίσει 5 γεύματα τη μέρα. (δεκατιανό κι απογευματινό μέσα)

Η ALDI αποχωρεί, λέει, από Ελλάδα. 700 άτομα θα χάσουν τη δουλειά τους :(.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όταν πεινάω τρώω, αλλά το μεσημέρι συνήθως πεινάω! Τόσο καιρό διατροφή, έχω συνηθίσει 5 γεύματα τη μέρα. (δεκατιανό κι απογευματινό μέσα)

Η ALDI αποχωρεί, λέει, από Ελλάδα. 700 άτομα θα χάσουν τη δουλειά τους :(.

κριμα για τους εργαζομενους ειλικρινα.. και τα Aldi αν και μακρυα μου τα προτιμουσα σε καποια ειδη απο τα Lidl... ξερω οτι και στη Γερμανια εχουν πιοτικα διαφορα και τα Aldi ειναι καλυτερης κλασης

εγω τρωω καλο πρωινο και συνηθως τσιμοπλογαω κατα τις 11 και ειτε παλι κατα τη 13.00-14.00 η κατευθειαν το απογευμα σπιτι..μετα μπορει να ξαναφαω για βραδυ η να μην ξαναφαω καθολου.. με μια σαλατουλα ειμαι τζιτζι το βραδυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...