Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Θα σου πω πως συμφωνώ σε όλα. Ο δεύτερος μου εξωσωματικός για τα πάντα σε στέλνει στην ανάλογη ειδικότητα, το ίδιο έκανε και σε όλη την εγκυμοσύνη. Είναι σπάνιο τελικά αλλά μπορείς να βρεις γιατρό που έχει σε εκτίμηση και τις άλλες ειδικότητες. Πώς γίνετε ένας γυναικολόγος να υποτιμά τον ενδοκρινολόγο, των ειδικό στις ορμόνες! Ενώ δίνει ορμόνες για να δημιουργήσει έμβρυα. Απλά σνομπάρουν γιατί εμείς τους έχουμε κάνει θεούς. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΛΑ ΕΛΑ!!! Τωρα δεν σε ξεπλενει ουτε ο Ιορδανης...σκυλα μαναααααααααα!!!!Κακουργααααααα!! Στη πυρααααα!! (με τη Βισση μαζι..)

ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ μπορεί να πω το όχι 100 φορές...

μετά τα θέλω τα χαπάκια μου!!!!

και φανταστείτε σε γενικές γραμμές είναι ήσυχη!!!

μάλλον δεν έχω υπομονή!!

Μωρε υπομονη εχουμε ολες μας.Απλα ειμαστε και πολυ κουρασμενες για να μπορουμε να τα αντεχουμε ολα!!!!

Διαφημίσεις

ήθέλα λίγες μέρες να φύγουμε...

έστω 3 μερούλες ,οι 3 μας,αλλά με τι λεφτά?

αστο αυτο το θεμα..πονεμενη ιστορια..και την επομενη φορα που θα φυγουμε παλι θα χουμε την κουνιαδα μαζι γιατι σκοπευουμε να παμε Τηνο για θρησκευτικους και μη λογους και εκεινη θελει να ρθει να κανει το ταμα της..

κατα τ αλλα δεν παιζουν και φραγκα..το καλοκαιρακι παλι..πρωτα ο Θεος..

αστο αυτο το θεμα..πονεμενη ιστορια..και την επομενη φορα που θα φυγουμε παλι θα χουμε την κουνιαδα μαζι γιατι σκοπευουμε να παμε Τηνο για θρησκευτικους και μη λογους και εκεινη θελει να ρθει να κανει το ταμα της..

κατα τ αλλα δεν παιζουν και φραγκα..το καλοκαιρακι παλι..πρωτα ο Θεος..

Ελα ρε συ πατε κι εσεις Τηνο???Κι εμεις!!!Για θρησκευτικους λογους!!!Αντε να κανονησουμε να παμε μαζι!!!!

Οσο για τα λεφτα δεν κραταω μετρητο χρυσο μου ποτε!!!Δεν εχω χωρο στο σπιτι βλεπεις....Και τα χω και πολλα!!!!1:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ελα ρε συ πατε κι εσεις Τηνο???Κι εμεις!!!Για θρησκευτικους λογους!!!Αντε να κανονησουμε να παμε μαζι!!!!

Οσο για τα λεφτα δεν κραταω μετρητο χρυσο μου ποτε!!!Δεν εχω χωρο στο σπιτι βλεπεις....Και τα χω και πολλα!!!!1:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν ειχαμε θρησκευτικους λογους μεχρι που ειχα τις κακοτυχες κυησεις αλλα απο την Τηνο καταγεται ο συζυγος (δεν εχουν σπιτι εκει αλλα ειναι τα οστα του παππου του και παμε και τα διαβαζουμε και δυο εικονες ταματα δικα μας στην σχετικη εκκλησια του χωριου)..και ετσι εχουμε αποφασισει να πηγαινουμε εστω και μια φορα το χρονο για να κραταμε μια επαφη και ας ειμαστε "ξενοι".

Ρε κοριτσια κι εγω δεν την βαραω τη μικρη!!!Απλα που και που της εχω δωσει στην πανα ελαφρα απλα για να καταλαβει οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο.Της μιλαω πολυ και της εξηγω αλλα με γραφει.....Η αληθεια ειναι πως εγω δεν εχω φαει ποτε μου ουτε χαστουκι κι ουτε εχω σκοπο να χτυπησω ποτε το παιδι μου.Και αυτες στον κωλο τις ριχνω τωρα που ειναι μικρουλα ετσι απλα για να τη μαλωσω.Μπορει η τακτικη μου να ειναι λαθος αλλα δεν ξερω πως αλλιως να την κανω να καταλαβει οτι δεν πρεπει να κανει καποια πραγματα.

Και εμένα με γράφει!¨οταν της λέω όχι με κοιτάει και κουνάει το δαχτυλάκι της όπως κάνω εγώ.Πάει σε απογορευμένα σημεία και όταν τη βλέπω να πλησιάζει και της φωνάζω γυρνάει με κοιτάει βγάζει μια φωνούλα γλυκιά και τρέχει πιο γρήγορα απλώνοντας το χεράκι της για να προλάβει να κάνει αυτό που θέλει!

Διαφημίσεις

Καλώς τη χιτλερομαμά:wink:

:) εφυγε το boss για λίγο κ μπήκα.... λοιπόν μου έχει τσακίσει τις μπάλες στο δέντρο... αααα θα την φάω, της ρίχνω κάτι δαγκίτσες στα μπουτάκια... για άσχετο λόγο... ειναι για φάγωμα.. επίσης άσχετο.

Μου βγήκε πολύ ζωηρή, εχθές έφαγε μια βουτιά απο το παρκοκρέβατο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...