Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, εχω εδώ την αφεντικίνα από το πρωί, ετοιμάζουν χαρτιά για το ΕΣΠΑ που λήγει σήμερα, έχω ζυγολόγια να περάσω, τιμολόγια να κόψω κ πρόγραμμα μέχρι τις 4, χλωμό κατάχλωμο, δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα, ελπίζω να σας προλαβω μετα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια, εχω εδώ την αφεντικίνα από το πρωί, ετοιμάζουν χαρτιά για το ΕΣΠΑ που λήγει σήμερα, έχω ζυγολόγια να περάσω, τιμολόγια να κόψω κ πρόγραμμα μέχρι τις 4, χλωμό κατάχλωμο, δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα, ελπίζω να σας προλαβω μετα

ε! ας δουλευει και καμια μας!!!

Καλημερα κι απο μενα!!!Μπαινω κλεφτα!!!Αν με πιασει την εβαψα!!!

Annina κι εμενα ο γιατρος μου ειναι καθετος στο θεμα του εμβολιου.Τον ρωτησα παλι εχθες και μου ειπε ΟΧΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ!!!!

Prosp κι εμνα καποιες στιγμες με βγαζει εκτος εαυτου η μικρη αλλα παιρνω αναπνοες και ηρεμω(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ).Υπομονη..............θα μεγαλωσουν.Παντως δωσ' της και καμια στην πανα.Δεν παθαινεουν τιποτα!!!Εμεις το μαθαμε και με κοροϊδευει!!Οταν της ριχνω καμια εκει μου χαμογελαει και μου κανει ΝΤΑ!!:tongue:

sorry δεν ειμαι η Αννινα αλλα αν θες διαβασε και τη δικη μου γνωμη.

Το εμβολιο επιμενουν να γινονται σε ολους αλλα ιδιαιτερα σε ευπαθεις ομαδες (γερους, μωρα με ιστορικο προωροτητας η αλλα θεματα υγειας, εγκυες, θηλαζουσες και ατομα με ειδικες παθησεις), αν δεν ανηκεις σε αυτη τη κατηγορια και αν δεν εισαι σε περιβαλλον με εναλλασομενο κοσμο δεν ειναι απαραιτητο να το κανεις..η δικη μου παντως παιδιατρος και καμποσοι αλλοι γιατροι ειδικοτητων που χω ρωτησει ηταν αρνητικοι..τωρα ο καθενας πραττει αναλογα το ενστικτο του (διοτι περι αυτου προκειται οταν μιλαμε για ενα εμβολιο που δεν ξερουμε τι επιπτωσεις θα χει σε δεκα χρονια η περισσοτερο η λιγοτερο)

Συμφωνώ ρε συ προσπ αλλά γιατί μόλις βγήκε το εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας όλοι με κοριτσάκια πάνω απο 12 τρέξαν και το κάναν.Ούτε εκείνο ήταν δοκιμασμένο.Αλλά μάλλον διαφορετικό άκουσμα η γρίπη,διαφορετικό ο καρκίνος.φοβίζει πιο πολύ η λέξη.Εγώ ένα ξέρω,Όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι,αργεί να ξημερώσει.

Επεξεργάστηκαν by viki 1

Συμφωνώ ρε συ προσπ αλλά γιατί μόλις βγήκε το εμβόλιο κατά του τραχήλου της μήτρας όλοι με κοριτσάκια πάνω απο 12 τρέξαν και το κάναν.Ούτε εκείνο ήταν δοκιμασμένο.Αλλά μάλλον διαφορετικό άκουσμα η γρίπη,διαφορετικό ο καρκίνος.φοβίζει πιο πολύ η λέξη.Εγώ ένα ξέρω,Όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι,αργεί να ξημερώσει.

οκ..μαζι σου..αλλα..το εμβολιο του καρκινου της μητρας υποτιθεται οτι βγηκε χωρις να εχει προηγουμενως δοκιμασθει για καποια χρονια σε συνολο γυναικων? δεν γνωριζω τετοια στοιχεια για αυτο σε ρωταω..

η γριππη υποτιθεται οτι εκδηλωθηκε σε συντομο διαστημα και κατασκευασαν το εμβολιο τσακ μπαμ και το διεθεσαν στην αγορα..αυτα τα κομπογιαννιτικα ξερω..

τωρα προσωπικα επειδη εχω θεμα με τον καρκινο του τραχηλου και τα μεταδιδομενα νοσηματα οπως ο HPV που εμφανιζεται σε ποσοστο 70% στον γυναικειο πληθυσμο χωρις δευτερη σκεψη θα το κανω στην κορη μου οταν θα ειναι εφηβη.

Για μενα ειναι πιο πιθανο να μολυνθει απο HPV απο οτι την γριππη των χοιρων..τωρα αν ειμαστε τοσο ατυχες..τι να σου πω!!

Διαφημίσεις

επισης το καλο θα ειναι οτι οταν η κορη μου θα ναι 12 η 15 ετων θα χει ηδη παρελθει ενα σεβαστο χρονικο διαστημα που το εμβολιο ισως εχει δειξει ια πτυχη του προσωπου του..τι αλλο να πω σχετικα?? δεν ξερω..δεν ειμαι γιατρος..

Καλημερα κι απο μενα!!!Μπαινω κλεφτα!!!Αν με πιασει την εβαψα!!!

Annina κι εμενα ο γιατρος μου ειναι καθετος στο θεμα του εμβολιου.Τον ρωτησα παλι εχθες και μου ειπε ΟΧΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ!!!!

Prosp κι εμνα καποιες στιγμες με βγαζει εκτος εαυτου η μικρη αλλα παιρνω αναπνοες και ηρεμω(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ).Υπομονη..............θα μεγαλωσουν.Παντως δωσ' της και καμια στην πανα.Δεν παθαινεουν τιποτα!!!Εμεις το μαθαμε και με κοροϊδευει!!Οταν της ριχνω καμια εκει μου χαμογελαει και μου κανει ΝΤΑ!!:tongue:

Εγώ διαφωνώ με το να της ρίξεις καμιά.¨Οχι γιατί θα πονέσει είπαμε...αλλά αν αρχίσει να σηκώνει χέρι αύριο μεθαύριο γιατί λίγο πολύ την περνάν και αυτή τη φάση δεν μπορείς να τα πεις η μαμά μπορεί να δέρνει και εσύ όχι!Πρέπει να τα μάθουμε ότι έχουν ίσα δικαιωματα.Δεν είναι στρατιωτάκια που εκτελούν.¨οπως για να μάθουν να λεν ευχαριστώ πρέπει και εμείς να τα ευχαριστούμε,για να ζητούν συγνώμη να ζητάμε και εμείς αν παραφερθούμε καμιά φορά γιατί και οι μανούλες άνθρωποι είναι!

οκ..μαζι σου..αλλα..το εμβολιο του καρκινου της μητρας υποτιθεται οτι βγηκε χωρις να εχει προηγουμενως δοκιμασθει για καποια χρονια σε συνολο γυναικων? δεν γνωριζω τετοια στοιχεια για αυτο σε ρωταω..

η γριππη υποτιθεται οτι εκδηλωθηκε σε συντομο διαστημα και κατασκευασαν το εμβολιο τσακ μπαμ και το διεθεσαν στην αγορα..αυτα τα κομπογιαννιτικα ξερω..

τωρα προσωπικα επειδη εχω θεμα με τον καρκινο του τραχηλου και τα μεταδιδομενα νοσηματα οπως ο HPV που εμφανιζεται σε ποσοστο 70% στον γυναικειο πληθυσμο χωρις δευτερη σκεψη θα το κανω στην κορη μου οταν θα ειναι εφηβη.

Για μενα ειναι πιο πιθανο να μολυνθει απο HPV απο οτι την γριππη των χοιρων..τωρα αν ειμαστε τοσο ατυχες..τι να σου πω!!

Δεν ξέρω ρε συ...πάντως και εγώ έκανα πίσω.Ο παιδίατρος που πάει το αφεντικό μου τα παιδιά του είπε ότι είχε 30 κρούσματα και δεν ήταν τίποτα παραπάνω απο μια κοινή γρίπη.Και λέει ίσως και τα παιδιά του μπορεί να την πέρασαν που ήταν 2 μέρες με 38 και να μην το ξέρουν.

κι εγώ είμαι κατά του εμβολίου κορίτσια!!

και βάζω καμμιά φωνή που και που!!

δεν μπορώ,όταν θέλω να κάνω κάποια δουλειά και ακούω μουρμούρα συνεχώς ή κρεμιέται από πάνω μου.

οι γονεις μου δεν ειχαν ποτε καποια παιδεια σχετικα με το πως να συμπεριφοερονται στα παιδια τους και δεν τους προβληματισε μαλλον και ποτε..αποτελεσμα εγω να τρωω ξυλο ευκολα, η αδελφη μου λιγοτερο αλλα οποτε ζηλευε τις εριχνε σε εμενα και ο αδελφος μου παροτι ειχαμε διαφορα 16 χρονια οταν εκανε φασαριες σαν παιδακι παλι τις ετρωγε ευκολα απο τη μανα μου, την αδελφη μου και καποιες φορες και απο μενα (οχι ντε και καλα δυνατο ξυλο αλλα μια στο ποπο)..και το αποτελεσμα ηταν πως συνηθισε στην τακτικη αυτη και απο ενα σημειο και μετα δεν τον ενοχλουσε και μαλιστα πολλες φορες κοροιδευε οποιον του σηκωνε χερι..εν ολιγοις εχασε τον σεβασμο του προς εμας..εγω αυτο το διαπιστωσα λιγο πιο μετα και αποφασισα να μην ξανακανω αυτο που μου εκαναν οι γονεις μου σε εκεινον ως αδελφη-μαμα (βεβαια η αδελφη μου συνεχιζε ακαθεκτη) και οταν περασαν λιγα χρονια μια μερα εκανε κατι πολυ χονδρο στη μανα μου (11 ετων ηταν καπου εκει) και εφαγε τετοιο χαστουκι απο μενα που ακομη το θυμαται (μετα απο χρονια αποχης)..ομως και συγνωμη ζητησε γιατι καταλαβε οτι ηταν πολυ ασχημο αυτο που κανε και δεν το ξανακανε γιατι στην ηλικια αυτη το χαστουκι τον ταπεινωσε για την αναιδεια του.

Συμφωνω λοιπον στο "το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο" οταν πια ο λογος δεν περναει και το παιδι ειναι σε μια ηλικια ικανη να κατανοει τιμωριες..δηλαδη οχι ξυλο με το παραμικρο η για ασημαντους λογους..και βεβαια οχι ξυλο για κακοποιηση ητοι εκτονωση του ευρικου κλονισμου των γονεων..

και ειμαι η πρωτη που θα πω οτι εχω φθασει καποιες φορες να θελω να πεταξω το παιδι απο το παραθυρο απο τα νευρα μου αλλα εμπιστευομαι την λογικη μου και την αγαπη μου και φροντιζω να συμμορφωνω πρωτα τον εαυτο μου και τον εγωισμο μου και μετα το παιδι.

Ο καθε γονιος ειναι αρμοδιος να κρινει τι ειναι πρεπον να κανει στο παιδι του..κανεις αλλος εκτος αν μιλαμε για καταστασεις εμφανους κακοποιησης..

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω ρε συ...πάντως και εγώ έκανα πίσω.Ο παιδίατρος που πάει το αφεντικό μου τα παιδιά του είπε ότι είχε 30 κρούσματα και δεν ήταν τίποτα παραπάνω απο μια κοινή γρίπη.Και λέει ίσως και τα παιδιά του μπορεί να την πέρασαν που ήταν 2 μέρες με 38 και να μην το ξέρουν.

κανεις δεν ξερει τελικα τιποτε..σου εγγυειται κανεις οτι και με το εμβολιο θα σωθει η κατασταση?? αν ενας ανθρωπος εχει προδιαθεση για να παθει κατι σοβαρο δεν πιστευω οτι το εμβολιο θα τον σωσει..και παλι..ολα ειναι τελειως σχετικα...ο καθενας κανει οτι νομιζει και εμπιστευεται

η κουνιαδα μου μεχρι πριν λιγο καιρο ελεγε δεν θα το κανει και επειδη ενας γιατρος στον οποιο εργαζοταν ως γραμματεας της ειπε οτι το χουν κανει ολοι στην οικογενεια του τωρα ολη την ωρα μας ζαλιζει με το αν θα πρεπει να το κανει η οχι..και βεβαια εγω της τονιζω οτι ο τυπος ειναι 80 ετων και αλωνιζει τα νοσοκομεια και για αυτο το εκανε..ενω εκεινη ειναι στο σπιτι του BIG BROTHER με ενα μωρο ολη μερα..αντε και κανα super market.

έχουμε απουσίες σήμερα!!

κάποιες δουλεύουν.

η μικρή κοιμήθηκε πριν 10 λεπτά,όλο και κάποιος έμπαινε και είναι κουτσομπόλα.

ενώ συνήθως κοιμάται 10.30-11.00.

με την ανηψιά μου είχα γαιδουρινή υπομονή όταν την κρατούσα στο μαγαζί,με την δική μου ίσως χρειαστώ ηρεμιστικά!!!

έχουμε απουσίες σήμερα!!

κάποιες δουλεύουν.

η μικρή κοιμήθηκε πριν 10 λεπτά,όλο και κάποιος έμπαινε και είναι κουτσομπόλα.

ενώ συνήθως κοιμάται 10.30-11.00.

με την ανηψιά μου είχα γαιδουρινή υπομονή όταν την κρατούσα στο μαγαζί,με την δική μου ίσως χρειαστώ ηρεμιστικά!!!

Παντα με τα δικα μας ατομα ειμαστε και θα μαστε διαφορετικοι..και βεβαια απο παιδι σε παιδι ειναι αλλιως τα πραγματα..

και κατι ακομη..οταν εχουμε την ευθυνη αλλων παιδιων περαν των δικων μας προσπαθουμε να ειμαστε πιο επιεικης και μαζεμενοι για να μην εχουμε θεματα με τους γονεις τους..ενω στα δικα μας νοιωθουμε απεριοριστη ελευθερια κινησεων..μονο που δεν ειναι ετσι τα πραγματα..

Ρε κοριτσια κι εγω δεν την βαραω τη μικρη!!!Απλα που και που της εχω δωσει στην πανα ελαφρα απλα για να καταλαβει οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο.Της μιλαω πολυ και της εξηγω αλλα με γραφει.....Η αληθεια ειναι πως εγω δεν εχω φαει ποτε μου ουτε χαστουκι κι ουτε εχω σκοπο να χτυπησω ποτε το παιδι μου.Και αυτες στον κωλο τις ριχνω τωρα που ειναι μικρουλα ετσι απλα για να τη μαλωσω.Μπορει η τακτικη μου να ειναι λαθος αλλα δεν ξερω πως αλλιως να την κανω να καταλαβει οτι δεν πρεπει να κανει καποια πραγματα.

Ρε κοριτσια κι εγω δεν την βαραω τη μικρη!!!Απλα που και που της εχω δωσει στην πανα ελαφρα απλα για να καταλαβει οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο.Της μιλαω πολυ και της εξηγω αλλα με γραφει.....Η αληθεια ειναι πως εγω δεν εχω φαει ποτε μου ουτε χαστουκι κι ουτε εχω σκοπο να χτυπησω ποτε το παιδι μου.Και αυτες στον κωλο τις ριχνω τωρα που ειναι μικρουλα ετσι απλα για να τη μαλωσω.Μπορει η τακτικη μου να ειναι λαθος αλλα δεν ξερω πως αλλιως να την κανω να καταλαβει οτι δεν πρεπει να κανει καποια πραγματα.

ΕΛΑ ΕΛΑ!!! Τωρα δεν σε ξεπλενει ουτε ο Ιορδανης...σκυλα μαναααααααααα!!!!Κακουργααααααα!! Στη πυρααααα!! (με τη Βισση μαζι..)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...