Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον..ηρθε το φαι μου..παω να μασαμπουκωθω και να παω να κοιμηθω διπλα στο next top model μου!!!

καληνυχτες!!

καληνυχτα και καλη ορεξη!

παντως κι εμενα με βολευει που κοιμαται νωρις,αλλα ειναι πολυ σπαστικο οταν παμε επισκεψη.οταν εχουμε κοσμο ή ειμαστε επισκεψη,δεν κοιμαται ευκολα.σε γαμο ομως οταν παμε,κοιμαται μια χαρα στο καροτσι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την πέφτω και εγώ.Η μικρή ίσα με έξι φορές σηκώθηκε και γκρίνιαξε γιατί αντιλαμβάνεται οτι δεν κοιμάμαι το κοτσομπόλικο.Καληνύχτα!

καληνυχτα κι υπομονη!που θα παει,θα ξεκουραστουμε,οταν μεγαλωσουν!:-):-)

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εμεις το παρακαναμε σήμερα ο μπεμπακος κοιμήθηκε πριν απο μισή ώρα,αφού εβαλε τον μπαμπά του για υπνο:tongue::tongue::tongue:.

εμενα τώρα μου εφυγε ο υπνος:(

αλήθει μανούλες με τη σκεπάζετε τα μωράκια σας? οταν κοιμουνται στην κουνια τους.:tongue:

Καλημέρα καριτσάρες.Ή πολύ εργατικές είστε ή πολύ υπναρούδες!Καλά μόνες σας πίνετε καφέ?Και το καφέ μας τί το έχουμε?

Καλά και εγώ μόνη μου θα πιω το καφεδάκι μου!Μμμμμμμμ μοσχομυρίζει!Ελληνικός!Σε κούπα μπόλικος!Σήμερα τελευταία μέρα δουλειά.Μου περίσσεψε ένας μήνας άδεια και τώρα θα πάρω κάποιες μέρες.

11 Ιανουαρίου θα επιστρέψω.Θα κάνω και με την ησυχία μου τα γεννέθλια της μικρούλας μου.

Πώ πω θα πήξω με το ζιζανιάκι στο σπίτι!Θα μου βγάλει την πίστη!Αλλά θα το χαρώ το ζουζουλάκι μου....μου μου μου μου να το ζουλίξω!

Διαφημίσεις

Ανίνα εγώ την σκεπάζω με μια κουβερτούλα,αυτές τις μάλλινες τις απαλές και ένα παπλωματάκι απο πάνω.Όχι πάπλωμα χοντρό από τα άλλα τα πιο λεπτά.

Και για μας φέτος δεν κατέβασα το πάπλωμα το χοντρό ακόμα.Κάθε χειμώνα σκεπαζόμαστε με μια κουβέρτα και πάπλωμα .Φέτος σκεπαζόμαστε ακόμα με την κουβέρτα και το λεπτό τα πάπλωμα .

καλημερα!!

μολις μπηκα γραφειο και ειπα να γραψω λιγο (να ξυστω δηλαδη) πρωτου αρχισω τις υποχρεωσεις μου..

viki speaking για αμνησια και αποβλακωση κοιτα να δεις τι επαθα το πρωι..

σηκωθηκα να ζυμωσω το προσφορο και στο ντουλαπι με τα μπαχαρικα η κουνιαδα εχει βαλει σε ιδιο τυπου κουτι τη ζαχαρη και το αλατι (βεβαια απ εξω γραφει τι ειναι το καθενα και ετο ενα ειναι στο πανω ραφι και το αλλο στο κατω) αλλα εγω απο τη νυστα μου τα βγαλα ολα εξω στο τραπεζι γιατι εψαχνα το φακελακι με τη μαγια και μαλλον μπερδεψα τα κουτια και αντι για αλατι εχω βαλει ζαχαρη στο προσφορο..ΝΤΟΙΝΓΚ!!!!

Τωρα οπως και να ναι θα το παμε εκει που ναι να το παμε και αν τρωγεται εχει καλως...

εγω τη νυχτα ΟΤΑΝ φιλοτιμειται και κοιμαται εστω για λιγες ωρες στην κουνια της επειδη εχουμε αρκετη ζεστη της βαζω ενα βαμβακερο σεντονι, αν εχει ομως πολυ κρυο εξω και η θερμανση δεν ειναι δυνατη τη σκεπαζω με το παπλωματακι της.

Επειδη ομως κοιμαται συνεχως μαζι μας ΠΛΕΟΝ η που της ριχνω το παπλωμα μας η το σεντονι μας η που ξεσκεπαζεται τελειως..

παντως επειδη εχει υγρασια και επειδη ξεσκεπαζεται συχνα της φοραω ολοσωμο φορμακι για τον υπνο.

Ομως περιοχες σαν τη Θεσσαλονικη και την Κερκυρα εχουν πιο πολυ υγρασια και κρυο απο εμας εδω στην Αθηνα..τις περισσοτερες φορες.

καλημερα!!

μολις μπηκα γραφειο και ειπα να γραψω λιγο (να ξυστω δηλαδη) πρωτου αρχισω τις υποχρεωσεις μου..

viki speaking για αμνησια και αποβλακωση κοιτα να δεις τι επαθα το πρωι..

σηκωθηκα να ζυμωσω το προσφορο και στο ντουλαπι με τα μπαχαρικα η κουνιαδα εχει βαλει σε ιδιο τυπου κουτι τη ζαχαρη και το αλατι (βεβαια απ εξω γραφει τι ειναι το καθενα και ετο ενα ειναι στο πανω ραφι και το αλλο στο κατω) αλλα εγω απο τη νυστα μου τα βγαλα ολα εξω στο τραπεζι γιατι εψαχνα το φακελακι με τη μαγια και μαλλον μπερδεψα τα κουτια και αντι για αλατι εχω βαλει ζαχαρη στο προσφορο..ΝΤΟΙΝΓΚ!!!!

Τωρα οπως και να ναι θα το παμε εκει που ναι να το παμε και αν τρωγεται εχει καλως...

Αμ πώς......Μόνο εγώ keep going;-):-P

Ανίνα μου, να σε ρωτήσω κούκλα μου, εσύ που έχεις στενές επαφές με γιατρούς, με το νέο εμβόλιο τί κάνατε?Εμένα ο παιδίατρος μου είπε να το κάνουμε .Και εμείς και το μωρό.Και επειδή εργάζεται και στο Ιπποκράτειο που είναι εμβολιαστικό κέντρο κλείσαμε ραντεβού για να το κάνουμε και δεν με άφησαν να πάω.Πολύ προβληματίζομαι...

Διαφημίσεις

sorry δεν ειμαι η Αννινα αλλα αν θες διαβασε και τη δικη μου γνωμη.

Το εμβολιο επιμενουν να γινονται σε ολους αλλα ιδιαιτερα σε ευπαθεις ομαδες (γερους, μωρα με ιστορικο προωροτητας η αλλα θεματα υγειας, εγκυες, θηλαζουσες και ατομα με ειδικες παθησεις), αν δεν ανηκεις σε αυτη τη κατηγορια και αν δεν εισαι σε περιβαλλον με εναλλασομενο κοσμο δεν ειναι απαραιτητο να το κανεις..η δικη μου παντως παιδιατρος και καμποσοι αλλοι γιατροι ειδικοτητων που χω ρωτησει ηταν αρνητικοι..τωρα ο καθενας πραττει αναλογα το ενστικτο του (διοτι περι αυτου προκειται οταν μιλαμε για ενα εμβολιο που δεν ξερουμε τι επιπτωσεις θα χει σε δεκα χρονια η περισσοτερο η λιγοτερο)

miamama τη Δευτερα θα στο στειλω γιατι δεν προλαβα καθολου αυτες τις ημερες...το χω ετοιμο παντως το φακελακι..ισχυουν μεχρι 30/12 συνεπως θα τα λαβεις εγκαιρα

καθηστε να σας δειξω και το κακο μου προσωπο..

εχθες εβαλα τη μικρη να κανει μπανιο και εκεινη ηθελε να κατσει με τις ωρες αλλα εγω την εβγαλα μετα απο κανα 5λεπτο..εκεινη λοιπον εκνευριστηκε και αφου αρχισε τις τσιριδες με επιασε απο το πηγουνι μπιγοντας με νευρο τα νυχια της στο δερμα μου (καλομαθημενο το παιδι μου εεε?)..

καλα!!!

αν δεν λειτουργουσε η λογικη μου εκεινη τη στιγμη σε χρονο dt και να της πω αυστηρα να μη το ξανακανει γιατι η μαμα ποναει..δε ξερω τι αλλο θα μπορουσα να της κανω..τοσο με εκνευρισε..

πρεπει να κανω ασκησεις ηρεμιας γιατι δεν μου αρεσει ο ευεξαπτος χαρακτηρας μου και εκεινη ειναι απλα μωρο και καταλαβαινει ως ενα βαθμο μονο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...