Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλλα δεν μου παει να μαι τοσο αδυνατη γιατι μου λενε οτι σκληραινει το προσωπο μου επειδη εχω εντονα ζυγωματικα..για αυτο χωρις τυψεις θα χλαπακιασω το αλα κρεμ σε εικοσι λεπτακια..

εμενα κοιμαται απο τις 9.

προσπ,κοτοπουλο αλα κρεμ,διαβαζω!μου εβαλες ιδεες,εγω την εβγαλα μ'ενα γαριδακι.ειμαι της υγιεινης διατροφης!

εμενα κοιμαται απο τις 8...

και μαλιστα σημερα την ειχα παει μεχρι το Περιστερι βολτα και αποκοιμηθηκε γυρω στις 19.00 και ξυπνησε μετα απο ενα μισαωρο..λεω "θα αργησει νακοιμηθει"¨και εβαλα μπρος τους κουραμπιεδες..τι το κανα???!! αρχισε η κλαψα και τα τριψιματα και αφησα τη συνταγη στη μεση για να την κανω μπανιο και να την αλλαξω..τελειωσα την συνταγη και εβαλα τον συζυγο να τα πλασει και να τα βαλει φουρνο..και εγω την κοιμησα..μολις φουρνιστηκαν μετα απο λιγο εριξα την αχνη και εννοειται οτι κατεβασα και κανα δυο ετσι για το καλο..

Εγώ ξεκίνησα 55 και έφτασα 69.Τώρα είμαι εξήντα.Δεν έκανα ποτέ δίαιτα.Μια ζωή το ίδιο τρώω.Τα παλιά μου τζινάκια πάνω απο το γόνατο δεν μου ανεβαίνουν:(Τα χρειαζόμουν αυτά τα κιλάκια όμως.Στο άλλο να με δω...

Εγώ ξεκίνησα 55 και έφτασα 69.Τώρα είμαι εξήντα.Δεν έκανα ποτέ δίαιτα.Μια ζωή το ίδιο τρώω.Τα παλιά μου τζινάκια πάνω απο το γόνατο δεν μου ανεβαίνουν:(Τα χρειαζόμουν αυτά τα κιλάκια όμως.Στο άλλο να με δω...

εγω ξεκινησα 55 κι εφτασα 80!!!

τωρα ειμαι 60,και δεν με νοιαζει,η χαλαρη κοιλια με χαλαει μονο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

εμενα κοιμαται απο τις 8...

και μαλιστα σημερα την ειχα παει μεχρι το Περιστερι βολτα και αποκοιμηθηκε γυρω στις 19.00 και ξυπνησε μετα απο ενα μισαωρο..λεω "θα αργησει νακοιμηθει"¨και εβαλα μπρος τους κουραμπιεδες..τι το κανα???!! αρχισε η κλαψα και τα τριψιματα και αφησα τη συνταγη στη μεση για να την κανω μπανιο και να την αλλαξω..τελειωσα την συνταγη και εβαλα τον συζυγο να τα πλασει και να τα βαλει φουρνο..και εγω την κοιμησα..μολις φουρνιστηκαν μετα απο λιγο εριξα την αχνη και εννοειται οτι κατεβασα και κανα δυο ετσι για το καλο..

Ρε κορίτσια η δικιά μου είναι μαλωμένη με τον ύπνο.Δεν θέλει να κοιμηθεί.Σήμερα κοιμήθηκε νωρίς.Στις 10.ήταν κουρασμένη γιατί πήγαμε στην γιορτούλα που είχε ο ξαδερφούλης της στο νηπιαγωγείο.Ας μεγαλώσει λίγο και πιστεύω να τη σιάξω γιατί τώρα αν κάνω πως πλησιάζω το κρεβάτι μας ακούει όλη η γειτονιά!

εγω μονο διαιτα δεν εκανα ποτε...

λιγο η δουλεια, λιγο οι δουλειες στο σπιτι, λιγο ο θηλασμος, λιγο που βαριεμαι να βαζω να φαω οταν πειναω αυτο ειναι! αδυνατιζω σε κλασμα dt!! Σκεφθειτε ποσο τεμπελα ειμαι που καθε πρωι την ωρα που αλλαζω την μικρη και την ντυνω για να παιξει παραλληλα ο συζυγος φτιαχνει πρωινο πλουσιο να φαω αλλιως εγω η που δεν θα φτιαξω τιποτε η που θα πιω ενα γαλα πεταχτα..μετα στη δουλεια καταφερνω κανα σαντουιτς και καμια σοκολατα και οταν επιστρεφω γυρω στις 17.00 τρωμε ολοι μαζι το φαγητο της ημερας και παλι το βραδυ αν δεν κοιμηθω νωρις σαβουριαζω κατι απ εξω η καποιο απο τα φαγητα του ψυγειου (αφου μου το χει ζεστανει και σερβιρει ο συζυγος εννοειται)..

οταν ειναι να σερβιρω για αλλους σκιζομαι..για μενα δυστυχως ειμαι αδιαφορη...ικανη να λιμκτονησω

Ρε κορίτσια η δικιά μου είναι μαλωμένη με τον ύπνο.Δεν θέλει να κοιμηθεί.Σήμερα κοιμήθηκε νωρίς.Στις 10.ήταν κουρασμένη γιατί πήγαμε στην γιορτούλα που είχε ο ξαδερφούλης της στο νηπιαγωγείο.Ας μεγαλώσει λίγο και πιστεύω να τη σιάξω γιατί τώρα αν κάνω πως πλησιάζω το κρεβάτι μας ακούει όλη η γειτονιά!

κοιτα εμενα αυτο το 8 εχει καθιερωθει τους τελευταιους 2-3 μηνες και ομολογω οτι με εχει βολεψει παρα πολυ γιατι μου δινει το περιθωριο ειτε αν αποκοιμηθω να κοιμηθω μαζι της μεχιρ το πρωι (Ασχετα αν ενδοιαμεσα θηλαζουμε) ειτε να κανω δουλειες οπως σιδερωμα η συμαζεμα η μαγειρεμα.

Αργοτερα που θα μεγαλωσει δνε ξερω πως θα παει το πραγμα...

Διαφημίσεις

εγω σημερα παρηγγειλα για τα γενεθλια της απο catering σφολιατοειδη (βασικα το χω καημο να κατσω να φτιαξω εγω αλλα σε συνδυασμο με το ξενυχτι της παραμονης δεν παιζει να το κανω)..

παρηγγειλα δυο μπομπες, η μια ζαμπον, τυρι, μαγιονεζα η αλλη τονος μαρουλι μαγιονεζα, τυροπιτακια, σπανακοπιτακια, πιτσακια, spring rolls κοτοπουλο λαχανικων και βεβαια θα χουμε και την τουρτα..

αναψυκτικα, ποτα, χυμους και δωρακια για τους μικρους καλεσμενους απο τον Αι Βασιλη...

α ναι..και θα μοιρασουμε και ημερολογια για το 2010 με φωτο της μικρης που φτιαχνω εγω..οχι κατι ιδιαιτερο και φοβερο αλλα κατι συμπαθητικο και απλο.

εκοψα το τσιγαρο και για να περασει η ωρα εφτιαχνα γαλακτομπουρεκα και αλλα!

τι ωρα σου κοιμαται εσενα?

11-12!Εγώ κουτουλάω και αυτό αλλωνίζει και γελάει.Και αν κοιμηθεί νωρίς καμιά φορά γιατί αρνήθηκε να κοιμηθεί μες τη μέρα μουη σηκώνεται στις 7.Και μιλάω για Σαβ/κύριακο.Εγώ πότε θα ξεκουραστώ η δ΄λια.Αισθάνομαι 10 χρόνια μεγαλύτερη!

11-12!Εγώ κουτουλάω και αυτό αλλωνίζει και γελάει.Και αν κοιμηθεί νωρίς καμιά φορά γιατί αρνήθηκε να κοιμηθεί μες τη μέρα μουη σηκώνεται στις 7.Και μιλάω για Σαβ/κύριακο.Εγώ πότε θα ξεκουραστώ η δ΄λια.Αισθάνομαι 10 χρόνια μεγαλύτερη!

καταλαβα.κι εμενα 7-8 ξυπναει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

α ναι...εμας ασχετα τι ωρα θα κοιμηθει δηλαδη ακομη και στις 23.00 να κοιμηθει ΜΟΝΙΜΑ ξυπναει στις 7.00 και μαλιστα τελευταια στις 6.16-6.30 μαζι με εμενα..οποιαδηποτε μερα της εβδομαδος..μονο την προηγουμενη Κυριακη εριξε μια ωρα παραπανω..καλα που ειμαι πρωινος τυπος λεμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...