Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα μ'αρεσουν τα κολλυβα!!!πειραζει?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και εμενα μου αρεσουν..κριμα που χει παρεξηγηθει λογω της συνδεσης που χει γινει..και εχω ροδι απο την ροδια μας και θα βαλω και αυτα τα ασημενια ζαχαρωτα..μιαμ μιαμ μιαμ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πω τι έκανα σήμερα να γελάσετε.Πάω να κάνω καφέ το πρωί στη δουλειά να ανοίξει το μάτι.Ελληνικό κουπάτο.Βάζω νερό στο φλυτζάνι για να το μετρήσω και αντί να ρίξω το νερό στο μπρίκι, βάζω το φλιτζάνι πάνω στο γκαζάκι και το ανάβω:confused:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!!!

αυτο δεν ειναι τιποτα.λοιπον,μ'αφηνει το τουτου απο βενζινη.

ειμαι μαζι με το μωρο.λεω να μην παρω τον αντρα μου,παλι!!!παιρνω το μωρο με το καροτσι και παω στο βενζιναδικο,10 λεπτα με τα ποδια.φτανω στο βενζιναδικο και συνειδητοποιω οτι ξεχασα το πορτοφολι στο αμαξι.

μου δινει ο βενζινας,βενζινη,ξαναπαω στο αμαξι,ριχνω την μιση κανιστρα απ'εξω,αλλα τα καταφερνω.παω να βαλω μπροστα και δεν παιρνει!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

παιρνω τον αντρα μου τηλ. να ερθει να μας παρει!

αυτο λεγετε ηλιθιοτητα,οχι αμνησια!!!!!!!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

βεβαια οση ωρα εκοβα τους ξηρους καρπους ετρωγα κιολας..κλασικα!!

ο πεθερος μου πεθανε σαν σημερα πριν 11 χρονια και η πεθερα μου πριν 4,5 αλλα καθε χρονο η κουνιαδα μου κανει τρισαγιο μνημοσυνο ανημερα του θανατου του και τρισαγιο ανημερα των Χριστουγεννων για την πεθερα μου επειδη γιορταζε οταν ζουσε..τωρα λογω μικρης εχουμε συμφωνησει να κανουμε δυο φορες το χρονο τρισαγιο και κολλυβα μια πριν τα Χριστουγεννα και μια το ψυχοσαββατο πριν το Πασχα.

βεβαια επειδη η κουνιαδα δεν εχει κατι καλυτερο να κανει στη ζωη της ιδιως την τριετια που ειχε πεθανει η μητερα τους εκανε τρισαγια καθε τρεις λιγο και λιγακι και διβαζε απειρα ονοματα γνωστων και αγνωστων που ξερε οτι ειχα αποδημησει εις κυριον γιατι πολυ απλα οι γιαγιαδες ετσι την ειχαν μαθει..ε! αφου ξεθαψαμε την μανα τους περσι και επειδη ειχα μεινει εγκυος συμφωνησαμε να περιοριστουν αυτα..ε και για να τους τιμησουμε και να κραταμε τις παραδοσεις ειπαμε να το κανουμε δυο φορες το χρονο..ομολογω οτι εκεινη ηταν διαλλακτικη να μην κανουμε κολλυβα αλλα οπως προανεφερα μου αρεσουν και ηθελα να τα κανω γιατι απο αλλους πολυ δυσκολα τρωω..

Διαφημίσεις

Και εγώ όταν κάνω μ..λ..ς με το αυτοκίνητο αποφεύγω να παίρνω τον άντρα μου για να μην έχει να λέει.Προσπαθώ να τα μπαλώσω μόνη μου.Τις προάλες πήγαμε να πάρουμε τον πατέρα του απο το νοσοκομείο.Ο σύζυξ θα γυρνούσε με το αυτοκινήτο του πεθερού που ήταν παρκαρισμένο στο νοσοκομείον και εγώ θα γυρνούσα το δικό μας.Επειδή αργούσε το εξιτήριο μου λέει να φύγω εγώ για να μην ταλαιπωρούμαι.Και το ζώων βγήκα απο λάθος έξοδο και πήγαινα ανάποδα .Χαλκιδική αντί Θεσσαλονίκη.Εκεί που το πήρα απόφαση οτι θα κάνω μια βολτίτσα στη Χαλκιδική βρήκα μια έξοδο και ...ρωτώντας πας στην πόλη.Καλά μας λεν αποπροσανατόλιστες:lol:

Και εγώ όταν κάνω μ..λ..ς με το αυτοκίνητο αποφεύγω να παίρνω τον άντρα μου για να μην έχει να λέει.Προσπαθώ να τα μπαλώσω μόνη μου.Τις προάλες πήγαμε να πάρουμε τον πατέρα του απο το νοσοκομείο.Ο σύζυξ θα γυρνούσε με το αυτοκινήτο του πεθερού που ήταν παρκαρισμένο στο νοσοκομείον και εγώ θα γυρνούσα το δικό μας.Επειδή αργούσε το εξιτήριο μου λέει να φύγω εγώ για να μην ταλαιπωρούμαι.Και το ζώων βγήκα απο λάθος έξοδο και πήγαινα ανάποδα .Χαλκιδική αντί Θεσσαλονίκη.Εκεί που το πήρα απόφαση οτι θα κάνω μια βολτίτσα στη Χαλκιδική βρήκα μια έξοδο και ...ρωτώντας πας στην πόλη.Καλά μας λεν αποπροσανατόλιστες:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

αστα να πανε!!!

Ρε κορίτσια μπορείτε και παρακολουθείτε και σειρές?Μπράβο!Εγώ δεν ξέρω καν τι παίζει η τηλεόραση.Σήμερα μόνο ψιλοχαλάρωσα που το μωρό κοιμήθηκε στις 10 και ο σύζυξ βγήκε για ποτάκι.

Διαφημίσεις

πειναωωωωωωω και βαριεμαι να βαλω να φαωωωω.φετος εχω σπασει ρεκορ στις φορες που παρηγγειλα να φαω απ εξω για βραδυ...εχω μια εμμονη με το κοτοπουλο αλα κρεμ με μανιταρια και κρεμα γαλακτος..

Ρε κορίτσια μπορείτε και παρακολουθείτε και σειρές?Μπράβο!Εγώ δεν ξέρω καν τι παίζει η τηλεόραση.Σήμερα μόνο ψιλοχαλάρωσα που το μωρό κοιμήθηκε στις 10 και ο σύζυξ βγήκε για ποτάκι.

εγω γενικα δεν βλεπω τηλεοραση αλλα οταν ειμουν εγκυος και ξαπλα λογω περιδεσης στο foxlife Της ΝOVA ειδα ολοκληρωμενα της Desperate Housewifes και κολλησα..

παρολα αυτα τωρα εκτος απο κατι νυχτες σαν κι αυτη δεν παιζει να κατσω να δω ουτε αυτη τη σειρα (βεβαια αν εδειχνε επεισοδια που δεν ειχα δει θα καθομουν με την προυποθεση οτι ειναι μια φορα την εβδομαδα γιατι 11 ειναι ποοοοολυ αργα για μενα)..μονο next top model βλεπω τις Δευτερες γιατι ειναι μεσα η Σεραινα η οποια ειναι ξαδελφη μιας συναδελφου..τιποτε αλλο..

εμενα κοιμαται απο τις 9.

προσπ,κοτοπουλο αλα κρεμ,διαβαζω!μου εβαλες ιδεες,εγω την εβγαλα μ'ενα γαριδακι.ειμαι της υγιεινης διατροφης!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...