Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επισης ηθελα να μαθω τα εξης,σε οσες γνωριζουν απευθυνομαι...

η παιδιατρος μας ,παιρνει 40 ευρω την επισκεψη,τωρα με το 2ο,που λογικα θα τα πηγαινω μαζι,θα δινω 80?????:confused::confused::confused:

τζες,οταν γεννησες τη μικρη,την κοιμισες κατευθειαν στο παιδικο δωματιο ή την ειχες μαζι σου τον 1ο καιρο?εχεις καμια συμβουλη,σε σχεση με τις 1ες μερες που θα φερω την μικρη σπιτι?λεω ,μπας και προλαβω καμια βλακεια...

μπουρμπουλιθρα,θα πας για τριτο???ωωωωωωωωω

δυναμικη σε βρισκω!μπραβο!

τελικα ,παλι μονη ειμαι εδω μεσαααααα??

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελααα.. εδω ειμαι..

και εγω το χω παθει αυτο με τις φτερνες δεν θυμαμαι αν ημουν εγκυος.. μαλλον λογω του βαρους και της κυκλοφοριας του αιματος..

ευχαριστω για τα συγχαρητηρια..και εγω χαιρομαι που το χει δει θετικα..

δεν σας ειπα και το αλλο.. στη κουμπαρα που ειμασταν σε μια φαση μου εδειχνε να την παω μεσα στο σπιτι και συγκεκριμενα στην τουαλετα.. της λεω θες τσισα? εκανε ναι με το κεφαλι, την εβαλα και εκανε!!!!

εγω παντως ενα τριμηνο τουλαχιστον θα την αφηνα διπλα μου..

και αν θηλασεις θα πηγαινοερχεσε??

και

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

για τον γαμο σας

υγεια δυναμη και αγαπη

ευχαριστουμε!τον ειδες στις φωτο?42αρης με τα ολα του!χεχε

παω για νανι,κυριως επειδη ο μικρος μου εχει χασει τα γυαλια μυωπιας και μολις εβγαλα τους φακους ,με σκοπο να την πεσω!δεν βλεπω την τυφλα μου...

Καληνυχτααα

kKhCp3.png

b5ebp2.png

1012247u28zdbjoze.gif

Χριστινάκι πάντα ευτιχισμένοι και ενωμένοι! Χρόνια σας πολλά!

Με ξεθέωσε σήμερα η μικρή! Πρίν μισή ώρα κοιμήθηκε! Αλλά περάσαμε όμορφα. Πήγαμε τη καθιερωμένη βόλτα στο πάρκο , μετά ανέβηκε στα ντιντί στο ψιλικατζίδικο δίπλα στο σπίτι και μετά έπαιξε με τον ξάδερφο της στην αυλή! Μές στη χαρά είναι όταν πάιζει έξω!

Εμάς τα εμβόλια τα κάνει ο παιδίατρος. Ούτε τα συνταγογραφεί για να τα πάρω απο το φαρμακείο , τα έχει στο ιατρείο του αλλά ούτε μου τα χρεώνει:rolleyes:

Μάλλον πάω να την πέσω! καληνύχτα!

Διαφημίσεις

Εγώ ειμαι πολύ φαν Teddy,ειναι ΙΤΑΛΙΚΑ κ η εταιρία που τα έχει ειναι από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ

Με το γάλα νομίζω φταίει κ η ζέστη, όπως να'χει κι εμείς δεν πίνουμε ζεστά το καλοκαίρι, αν της κάνεις κρεμες σκόνη κάντες με γάλα αντί για νερό ή δοκίμασε μήπως το πίνει σε θερμοκρασία δωματιου

κοριτσάρα μου... (δεν κρύβονται οι συμπάθειες):tongue: ακόμη εδώ ειμαι, μπήκα πριν λίγο από το Hοndos (που στο Αιγάλεω κλεινει 8μμ) κ το έμαθα σήμερα.

Πήρα για τον θείο του ένα άρωμα AntonioBanderas βρωμάω απίστευτα τώρα αφού δοκίμασα ένα σωρό... Περιμένω να μπω για μπάνιο κ να φύγουμε... α να έρθει δλδ κ ο σύζυξ σπίτι.

Περασατε καλα;; Θα σε παω και θα παθεις ΠΛΑΚΑ!!

σημερα τα εχω δει ολα!εκανα σχεδον ολες τις δουλειες του σπιτιου,με το μωρο στα ποδια μου.με ξεκανε ο μικρος μου ,αλλα μετα κοιμηθηκε 2,5 ωρες για μεσημερι ,οποτε την επεσα κι εγω και συνηλθα.

επισης σημερα ,εχω επετειο γαμου και εννοειται πως δεν προκειται να γιορτασω....αρκεστηκα να του πω ,7 χρονια φαγουρα(7 χρονια ειμαστε μαζι,4 παντρεμενοι),μπας και το θυμηθει ,αλλα μαλλον δεν το επιασε..κανονικα θα επρεπε να με πειραζει ,το ξερω...αλλα δεν με πειραζει ...λετε να παω σε ψυχολογο?:tongue:

..

Να τα εκατοστησετε!! Να προσεχεις..

1012247u28zdbjoze.gif

Χριστινάκι πάντα ευτιχισμένοι και ενωμένοι! Χρόνια σας πολλά!

Με ξεθέωσε σήμερα η μικρή! Πρίν μισή ώρα κοιμήθηκε! Αλλά περάσαμε όμορφα. Πήγαμε τη καθιερωμένη βόλτα στο πάρκο , μετά ανέβηκε στα ντιντί στο ψιλικατζίδικο δίπλα στο σπίτι και μετά έπαιξε με τον ξάδερφο της στην αυλή! Μές στη χαρά είναι όταν πάιζει έξω!

Εμάς τα εμβόλια τα κάνει ο παιδίατρος. Ούτε τα συνταγογραφεί για να τα πάρω απο το φαρμακείο , τα έχει στο ιατρείο του αλλά ούτε μου τα χρεώνει:rolleyes:

Μάλλον πάω να την πέσω! καληνύχτα!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ τα ιδια!! αχ θα μου στριψει..Τι επαθε και δεν κοιμαται;;; Κ σημερα ξυπνησε 8:30!!! Καλα εγω ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ζω που τα πληρωνω 50 και 60 ευρω;;;;;;;:roll:

yRf6p1.png

επισης ηθελα να μαθω τα εξης,σε οσες γνωριζουν απευθυνομαι...

η παιδιατρος μας ,παιρνει 40 ευρω την επισκεψη,τωρα με το 2ο,που λογικα θα τα πηγαινω μαζι,θα δινω 80?????:confused::confused::confused: Σάυτό δεν μπορώ να βοηθήσω... δεν έχει τύχει να τα πάω μαζί.... ο Θοδωρής με το που γεννήθηκε η μικρή λετυχε και ειχαμε τελειώσει ήδη με όλα τα εμβολιά του, έτσι όταν κρυώνει τον πάω στο ΙΚΑ ενώ την μικρή την πάω στο ιδιωτικό (εχω την ίδια γιατρο δλδ και στο ΙΚΑ κ έχει κ ιατρείο)

τζες,οταν γεννησες τη μικρη,την κοιμισες κατευθειαν στο παιδικο δωματιο ή την ειχες μαζι σου τον 1ο καιρο?εχεις καμια συμβουλη,σε σχεση με τις 1ες μερες που θα φερω την μικρη σπιτι?λεω ,μπας και προλαβω καμια βλακεια...

Εγω την είχα στο δωμάτιο μας στο λίκνο για περίπου 7 μήνες.. έχω κολλήσει αν ήταν 7 ή 9 έχω την αίσθηση ότι ήταν Σεπτέμβρης... τελος πάντων..θα την κρατούσα για ένα χρονο όπως ειχα κάνει με τον Θοδωρή αλλά ειχα "θέματα"με το Θοδωρή που μου έβγαλε ζήλια κ την πήγα αμέσως στο δωματιό τους.

Τί εννοώ θέματα;;; Ένα βράδυ ήρθε ο Θοδωρής κ μου είπε ότι ήθελε να κοιμηθεί στη μέση, οκ λέω... το δευτερο βράδυ πάλι τα ίδια... οκ πάλι .. το τρίτο πάλι τα ίδια... οκ λέω... Το τέταρτο απλά έβαλα τη μικρή στο δωμάτιο μαζί με το Θοδωρή και του είπα... Από σήμερα θα κοιμάσαι μαζί με την αδερφή σου στο ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ... και ησύχασε το κεφάλι μου.

Οσο για τα δρομολόγια ..ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ...ευτυχώς δεν ειχα θέματα αφού παρότι θήλαζε κοιμόταν όλη τη νύχτα από 2 μηνών

Περασατε καλα;; Θα σε παω και θα παθεις ΠΛΑΚΑ!!

Ωραία περάσαμε!!! Πριν δέκα λεπτά μπήκαμε.. πήγαμε για φαγητό σε κινέζικο

Καλημερουδια..

κινεζικοοοοο μιαμ μιαμ...αγαπω Κινεζικο...

εσυ jesgk πιθανοτατα να σταθηκες τυχερη που η μικρη κοιμοταν σερι τα βραδυα απο 2 μηνων επειδη της εχεις δωσει πιπιλα..και ετσι η αναγκη για πιπιλισμα εχει εκτονωθει εκει.. ενω εγω που δεν της εδωσα ποτε την εκανε να βρισκει παρηγορια στο στηθος.. συν οτι εχει συνηθισει απο τοτε να ξυπναει καθε διωρο..

μιλαμε για μεγαλη τυχη!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Καλό μήνα !!!

Καλημερουδια..

κινεζικοοοοο μιαμ μιαμ...αγαπω Κινεζικο...

εσυ jesgk πιθανοτατα να σταθηκες τυχερη που η μικρη κοιμοταν σερι τα βραδυα απο 2 μηνων επειδη της εχεις δωσει πιπιλα..και ετσι η αναγκη για πιπιλισμα εχει εκτονωθει εκει.. ενω εγω που δεν της εδωσα ποτε την εκανε να βρισκει παρηγορια στο στηθος.. συν οτι εχει συνηθισει απο τοτε να ξυπναει καθε διωρο..

μιλαμε για μεγαλη τυχη!!!

Την πιπίλα στη μικρή την ξεκίνησα περίπου μετά το εξάμηνο με χίλια ζόρια οπότε δεν έχει να κάνει με αυτό.. ο Θοδωρής κοιμόταν συνεχόμενα από τις 40 ημέρες κ πιπίλα δεν πήρε ποτέ.

Καλημέρα κοριτσάκια! Τζεσικάκι τελικά έχει και τα καλά του ένα διαλλειματάκι απο τα παιδιά ! Θα ξελαμπικάρεις λιγουλάκι! Για να μην λέμε μόνο τα αρνητικά! Πάλι αόρατη είσαι εσύ? Μήπως πάχυνες και ντρέπεσαι?:mrgreen:

Καλημέρα σε όλες! Καλό μήνα !!!

Την πιπίλα στη μικρή την ξεκίνησα περίπου μετά το εξάμηνο με χίλια ζόρια οπότε δεν έχει να κάνει με αυτό.. ο Θοδωρής κοιμόταν συνεχόμενα από τις 40 ημέρες κ πιπίλα δεν πήρε ποτέ.

σοβαρα εεε??? Ε μονο το δικο μου παιδι ετυχε αναποδο...

γιατι μετα τον 6ο μηνα προσπαθησες να της δωσεις πιπιλα?

σοβαρα εεε??? Ε μονο το δικο μου παιδι ετυχε αναποδο...

γιατι μετα τον 6ο μηνα προσπαθησες να της δωσεις πιπιλα?

εγώ είμαι πιπίλα fun... έχουμε 12 στο σπίτι κ τις ταιριάζουμε με όλα μας τα ρούχα... ... την πιπίλα της την έδινα τα μεσημέρια κ μετά απλά έγινε λατρεμένη συνήθεια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...