Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η Παρασκευη 9/7 η Σαββατο 10/7 αναλογα τι βολευει και εσας και την ξαδελφη..

αν βρεθουμε θα ειναι νωρις το απογευμα ομως γιατι θα φυγουμε καπακι για Αθηνα.

Τελος παντων θα σας παρω τηλεφωνο στα μεσα της αλλη εβδομαδας απο εκει που θα ειμαι και θα κανονισουμε (δεν θα χω προσβαση σε υπολογιστη αρα μια εβδομαδα θα ηρεμησει και το καφε απο μενα..)

Απαπαπα και πως θα περνάει η ώρα καλέ; Που κάνω σιωπηρή διαμαρτυρία, ΜΗ δουλεύοντας;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απαπαπα και πως θα περνάει η ώρα καλέ; Που κάνω σιωπηρή διαμαρτυρία, ΜΗ δουλεύοντας;

εχουμε και κινητα!!!

ελα μωρε.. ολο και καποιος θα τυχει μπροστα μου με λαπτοπ η υπολογιστη... με ανδροπαρεα μπλεγμενη μαλλον εστω και μια φορα θα κατσει..

ετσι ομως που βλεπω τον καιρο σκ#$α διακοπες θα ειναι..

απο την αλλη μετραω τις ημερες..βαριεμαι αφορητα αν και εχω να ετοιμασω ενα σκασμο πραγματα.. ειναι και παλιο το αμαξι..σαν τσαντιρι θα μαστε...στανταρακι..

το φορτωναμε ανυποφορα οταν ειμασταν ελευθεροι..φαντασου τωρα με το παιδι.. καροτσι, παιχνιδια, ρουχα ειδη θαλασσης, κουζινικα..

εχουμε και κινητα!!!

ελα μωρε.. ολο και καποιος θα τυχει μπροστα μου με λαπτοπ η υπολογιστη... με ανδροπαρεα μπλεγμενη μαλλον εστω και μια φορα θα κατσει..

ετσι ομως που βλεπω τον καιρο σκ#$α διακοπες θα ειναι..

απο την αλλη μετραω τις ημερες..βαριεμαι αφορητα αν και εχω να ετοιμασω ενα σκασμο πραγματα.. ειναι και παλιο το αμαξι..σαν τσαντιρι θα μαστε...στανταρακι..

το φορτωναμε ανυποφορα οταν ειμασταν ελευθεροι..φαντασου τωρα με το παιδι.. καροτσι, παιχνιδια, ρουχα ειδη θαλασσης, κουζινικα..

Χίλιοι καλοί χωράνε! Δε μου λες, θα είναι και ...η ΚΟΥΝΙΑΔΑ; :twisted:

Λοιπόν, για μια τελευταία αθλητική ενημέρωση, γιατί φεύγω απ' τη δουλειά σιγά σιγά.

Ορίστε τα ζευγάρια της φάσης των 8!

2156871sm3p2z4954.gif

Ουρουγουάη - Γκάνα

Ολλανδία - Βραζιλία

Αργεντινή - Γερμανία

Παραγουάη - Ισπανία (κ**όφαρδοι οι Ισπανοί και ΔΕΝ τους χωνεύω καθόλου :evil:)

Οι αγώνες γίνονται 2 & 3 Ιουλίου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι δουλεια παιδι μου εχει η κουνιαδα??

Ειναι η ετησια εβδομαδα χωρις κουνιαδα..

ετσι τη λεω.. μετα θα ειμαστε οοοοολοι μαζι για τους επομενους μηνες μεχρι να παει εκεινη πουθενα με τα ΚΑΠΗ η να παμε εμεις κανα διημερο λογω δουλειας αλλου..

το καλο ειναι οτι στο εξοχικο εχουμε δικο μας διαμερισμα για να κοιμομαστε και να απομονωνομαστε.. βεβαια τρωμε, πινουμε και χαζολογαμε ολοι στο δικο της διαμερισμα γιατι εχει οργανωμενη κουζινα και θεα στο απεραντο γαλαζιο αλλα υπνο τα καλοκαιρια ως ζευγος κανουμε στο κατω..μονοι..

Διαφημίσεις

Καλα τι ειστε εσεις;;; Ποσα γραψατε παλιιιιιιιιιιιιιιι;;;

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.. Αχ κολαση..Ολα μου αρεσουν εμενα..Αλλα οποια λατρευει τη Nutella ας περασει απο τα παγωτατζιδικα Βιεννα (αν σταματησει να τρωει , εμενα να με φτυσει..)

Λοιπον ΤΑ ΝΕΥΡΑ μου κροσσια σημερα..Ειχα κατι εκκρεμοτητες με ΙΚΑ ΟΑΕΔ και λοιπους ΦΟΒΕΡΟΥΣ δημοσιους φορεις και τα επαιξα..Ρε κοριτσια το ΙΚΑ δεν γραφει πια τα εμβολια;; Μου ειπαν να παω στο Κεντρο Μανας κ Παιδιου αλλα το παιδι πρεπει να εμβολιαστει εκει..Ε εγω δεν θελω βρε αδερφε;;; Κακο ειναι;; Εσεις που τα κανετε;;;;

Εμεις το απογευμα τρωμε μονο γιαυρτακι και αντε και κανενα κικι (Μεταφραση; κρακερακι..) Τα μπισκοτακια τα παιδικα που εχουμε της αρεσουν αλλα πιο πολυ τα κικι.. Επισης ΓΛΥΚΑ δεν της δινω ΠΟΤΕ! Εχει καιρο μπροστα της, δεν θελω να γινει σαν κι εμενα που βλεπω γλυκο και μου τρεχουν τα σαλια..

Γιαουρτακι τρωμε τα Advance (σκετο) αλλα μια φορα που της πηρα το Teddy! (δεν ειχε ο ΑΒ Advance) ξετρελλαθηκε!!! Ειχα παρει με γευση μπανανα..Θα της παρω ξανα και πιο φτηνο μου φανηκε και επισης εχω περισσοτερη εμπιστοσυνη σε οτι παραγεται ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ πλεον!!! Η μονη αλλαγη ειναι οτι δεν πινει το γαλα της το ιδιο ευχαριστα και δεν ξερω τι να κανω..

Με τα δοντακια ειχα παρει οδοντοβουρτσα που βαζεις το δαχτυλακι σου μεσα και τα πλενεις αλλα δεν της πολυαρεσε και το σταματησα..

yRf6p1.png

Καλα τι ειστε εσεις;;; Ποσα γραψατε παλιιιιιιιιιιιιιιι;;;Λογοδιάρροια

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.. Αχ κολαση..Ολα μου αρεσουν εμενα..Αλλα οποια λατρευει τη Nutella ας περασει απο τα παγωτατζιδικα Βιεννα (αν σταματησει να τρωει , εμενα να με φτυσει..)Εγώ λατρεύω Nutella καθότι εξ Ιταλίας :tongue: θα με πας στα Βιεννα που δεν έχω ιδέα που ειναι;;;;

Λοιπον ΤΑ ΝΕΥΡΑ μου κροσσια σημερα..Ειχα κατι εκκρεμοτητες με ΙΚΑ ΟΑΕΔ και λοιπους ΦΟΒΕΡΟΥΣ δημοσιους φορεις και τα επαιξα..Ρε κοριτσια το ΙΚΑ δεν γραφει πια τα εμβολια;; Μου ειπαν να παω στο Κεντρο Μανας κ Παιδιου αλλα το παιδι πρεπει να εμβολιαστει εκει..Ε εγω δεν θελω βρε αδερφε;;; Κακο ειναι;; Εσεις που τα κανετε;;;;

Εγώ την προ-προηγούμενη παρασκευή πήγα κ μου τα έγραψαν στο ΙΚΑ της περιοχής κ πριν φύγει η μικρή πήγα στο ιδιωτικό ιατρείο της παιδιάτρου κ μου τα έγραψε κανονικά

Γιαουρτακι τρωμε τα Advance (σκετο) αλλα μια φορα που της πηρα το Teddy! (δεν ειχε ο ΑΒ Advance) ξετρελλαθηκε!!! Ειχα παρει με γευση μπανανα..Θα της παρω ξανα και πιο φτηνο μου φανηκε και επισης εχω περισσοτερη εμπιστοσυνη σε οτι παραγεται ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ πλεον!!! Η μονη αλλαγη ειναι οτι δεν πινει το γαλα της το ιδιο ευχαριστα και δεν ξερω τι να κανω..

Εγώ ειμαι πολύ φαν Teddy,ειναι ΙΤΑΛΙΚΑ κ η εταιρία που τα έχει ειναι από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ

Με το γάλα νομίζω φταίει κ η ζέστη, όπως να'χει κι εμείς δεν πίνουμε ζεστά το καλοκαίρι, αν της κάνεις κρεμες σκόνη κάντες με γάλα αντί για νερό ή δοκίμασε μήπως το πίνει σε θερμοκρασία δωματιου

κοριτσάρα μου... (δεν κρύβονται οι συμπάθειες):tongue: ακόμη εδώ ειμαι, μπήκα πριν λίγο από το Hοndos (που στο Αιγάλεω κλεινει 8μμ) κ το έμαθα σήμερα.

Πήρα για τον θείο του ένα άρωμα AntonioBanderas βρωμάω απίστευτα τώρα αφού δοκίμασα ένα σωρό... Περιμένω να μπω για μπάνιο κ να φύγουμε... α να έρθει δλδ κ ο σύζυξ σπίτι.

εμενα απλα τα tendy μου φαινονται λιγοτερο γλυκα η βαρια απο τα αλλα που χω δοκιμασει.. το αν ειναι καλυτερα η οχι δεν το ξερω..μονο αν εχω ανθρωπο μεσα στο εργοστασιο παραγωγης μπορω να εμπιστευτω τι τρωμε..κατα τ αλλα κανω οτι δεν το σκεφτομαι..εισαγωμενα η εξαγωμενα ανωνυμη η επωνυμη εταιρεια δεν μου εξασφαλιζει την ποιοτητα.. απλα δοκιμαζω και οτι βλεπω πιο νορμαλ στα γουστα μου επιλεγω.. και το tendy δειχνει οτι ειναι..

myprincess συμφωνω απολυτα μαζι σου..

και εγω πιστευω οτι εχει πολλααααα χρονια μπροστα της για να δοκιμασει γλυκα..σκοπος ειναι να εμποδισουμε την παιδικη παχυσαρκια και οχι να την ενθαρρυνουμε χωρις ομως να στερουμε τα απαραιτητα.. ολα με μετρο..απλα οχι ανεξελεγκτα..

και αυτο βεβαια να το τηρει ολη η οικογενεια..

δεν μπορεις να λες οχι στο παιδι να φαει σοκολατα και απο πισω να σαβουριαζει η υπολοιπη οικογενεια..

σημερα ειδα το βαφτηστηρι μου που εχει γινει κουκλος και ειναι καλο παιδακι..παιξαμε ωρα αρκετη εγω και τα δυο μικρα και το ευχαριστηθηκαμε.. και ειδα και τη νεογεννητη μικρη και οσο την ειχα αγκαλια ηθελε η κορη μου να την παρει αγακαλιτσα και να τη φιλησει..βεβαια ηθελε να παρω και εκεινη μαζι αγκαλια αλλα την ξεγελουσα..

εννοειται οτι αν αποκτησει αδελφακι καμια σχεση δνε θα χει με το σημερινο.. θα πεφτει πολυυυυυυ ξυλο!!

Αλλα βλεποντας το 1,5 μηνων μωρακι καταλαβα ποσο ευκολο θα μου ταν τωρα να περιποιουμαι ενα τοσο μικρο μωρο..

με βλεπω με ring sling και το μωρο μεσα και απο την αλλη να με τρεχει η μικρα..

αχ μακαρι..:rolleyes:

Ρε κοριτσια το ΙΚΑ δεν γραφει πια τα εμβολια;; Μου ειπαν να παω στο Κεντρο Μανας κ Παιδιου αλλα το παιδι πρεπει να εμβολιαστει εκει..Ε εγω δεν θελω βρε αδερφε;;; Κακο ειναι;; Εσεις που τα κανετε;;;;

Nαι, κανονικά ετσι είναι. Ότι έχει σχέση με έγγυες και εμβόλια παιδιών, περνάνε μόνο απ' το κέντρο μάνας παιδιού.

Εγώ πέρσι που τον είχα στο ΙΚΑ όλα εκεί τα έκανα. Έχει ένα ΤΕΛΕΙΟ κέντρο (για τα παιδιά, έγγυος πήγαινα αλλού) εδώ κοντά, στη Δελφών συγκεκριμένα, και οι παιδίατροι και οι νοσοκόμες ήταν καταπληκτικές και όλα δουλεύουν ρολόι. Κλείνεις ραντεβού, πηγαίνεις, γρήγορη εξέταση από παιδίατρο και εμβόλιο από νοσοκόμα.

Τώρα που τον έχουμε στο ΤΑΠΟΤΕ (προς το παρόν) μας γράφει τα εμβόλια ο παιδίατρος, τα παίρνουμε και πηγαίνουμε και τα κάνει αυτός.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

μολις γυρισα απο την επισκεψη και μπηκα να περασω κατι φωτο στα cd..

οντως τα εμβολια και οι επισκεψεις εγκυων γινονται στα κεντρα μανας παιδιου.. εδω εναι παναθλια στην Αθηνα, ενω του Πειραια ειναι πιο οργανωμενα..

η δικια μας η παιδιατρος ειναι στο ΙΚΑ αλλα της Ν. Σμυρνης (μακρυα μας δηλαδη) και ετσι παιρνω το εμβολιο απο το φαρμακειο, το κανει στο ιδιωτικο της ιατρειο (40 η επισκεψη για ολα) και μου γραφει το εμβολιο στο συνταγολογιο του ΙΚΑ και ετσι δεν το πληρωνω..

μολις γυρισα απο την επισκεψη και μπηκα να περασω κατι φωτο στα cd..

οντως τα εμβολια και οι επισκεψεις εγκυων γινονται στα κεντρα μανας παιδιου.. εδω εναι παναθλια στην Αθηνα, ενω του Πειραια ειναι πιο οργανωμενα..

η δικια μας η παιδιατρος ειναι στο ΙΚΑ αλλα της Ν. Σμυρνης (μακρυα μας δηλαδη) και ετσι παιρνω το εμβολιο απο το φαρμακειο, το κανει στο ιδιωτικο της ιατρειο (40 η επισκεψη για ολα) και μου γραφει το εμβολιο στο συνταγολογιο του ΙΚΑ και ετσι δεν το πληρωνω..

Είναι πως θα σου τύχει!

Εμένα στη Νεάπολη μου έτυχε ένας γυναικολόγος (στο κέντρο μάνας παιδιού) που ότι του ζητούσες στο έγγραφε!!! (λαχείο)

ΑΛΛΑ ερχόταν στο κέντρο όποτε θυμόταν! :mrgreen:

Το εδώ κοντά είναι καλό στα εμβόλια. Στους γυναικολόγους θα το διαπιστώσω σύντομα πιστεύω. Αλλιώς ... πίσω στη Νεάπολη, είναι και σχετικά κοντά στη δουλειά, θα τα συνδυάζω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Είναι πως θα σου τύχει!

Εμένα στη Νεάπολη μου έτυχε ένας γυναικολόγος (στο κέντρο μάνας παιδιού) που ότι του ζητούσες στο έγγραφε!!! (λαχείο)

ΑΛΛΑ ερχόταν στο κέντρο όποτε θυμόταν! :mrgreen:

Το εδώ κοντά είναι καλό στα εμβόλια. Στους γυναικολόγους θα το διαπιστώσω σύντομα πιστεύω. Αλλιώς ... πίσω στη Νεάπολη, είναι και σχετικά κοντά στη δουλειά, θα τα συνδυάζω.

στο κανονικο ΙΚΑ εδω στην Αθηνα υποτιθεται οτι δεν αναλαμβανουν εγκυους αλλα ενας που ειναι εκει περιεργως με ανελαβε και μαλλον το ιδιο θα γινει και την επομενη φορα..πηγαινε βεβαια η κουνιαδα και του πιανε το μπιρι μπιρι και τον εψηνε και μας εξυπηρετουσε..εβγαινα 6 μηνες σε αδεια ασθενειας μεχρι να γεννησω λογω ιστορικου κλπ..

παω να κανω καμια δουλεια και να την πεσω..

φιλια καλο υπολοιπο στις ξενυχτησες..

hello girls!

ειμαι τυχερη που εμπαινα καθε μερα απο λιγο και διαβαζα ,γιατι τωρα θα ειχα να μελετησω μεχρι τα αγρια χαραματα!

σημερα τα εχω δει ολα!εκανα σχεδον ολες τις δουλειες του σπιτιου,με το μωρο στα ποδια μου.με ξεκανε ο μικρος μου ,αλλα μετα κοιμηθηκε 2,5 ωρες για μεσημερι ,οποτε την επεσα κι εγω και συνηλθα.

επισης σημερα ,εχω επετειο γαμου και εννοειται πως δεν προκειται να γιορτασω....αρκεστηκα να του πω ,7 χρονια φαγουρα(7 χρονια ειμαστε μαζι,4 παντρεμενοι),μπας και το θυμηθει ,αλλα μαλλον δεν το επιασε..κανονικα θα επρεπε να με πειραζει ,το ξερω...αλλα δεν με πειραζει ...λετε να παω σε ψυχολογο?:tongue:

γιαουρτακια παιδικα δεν δινω ποτε ,φτιαχνω ομως μαρμελαδες σπιτικες και βαζω λιγο μεσα στο κλασικο γιαουρτακι (οχι στραγγιστο και το τσακιζει).φροντιζω οι μαρμελαδες μου να εχουν λιγοτερη ζαχαρη..ετσι ,βγαινουν πιο νερουλες και αναμιγνυονται και καλυτερα.δοκιμαστε και αυτο!ο δικος μου το τσακιζει και παω στοιχημα πως ειναι πιο υγιεινο απο τα ετοιμα!:wink:

να συγχαρω το Χριστουλακι μας,που ειναι νομιζω και το πρωτο μωρο της παρεας ,που σημειωσε τετοια μεγαλη προοδο στο θεμα τουαλεττας!!!!κι εγω το γιογιο τσαμπα το πηρα,καθεται για παιχνιδι,δεν εχει ποτε κανει τσισακια,εκτος απο μια φορα που καταλαβα οτι του ερχεται,και το αρπαξα να το βαλω μπροστα του...αρκειται να το σερνει στα πλακακια και να κανει τρελο θορυβο,γιάυτο και αναγκαστικα να το μαζεψω.

μαεστρο,περασε η διαρροια του Τζονι σου?ποναει ακομα,πως παει??

τζες,για το θεμα χρωματων στο υπνοδωματιο σας,δεν θα εβαζα με τιποτα εντονα χρωματα...υποτιθετι πως ειναι το δωματιο χαλαρωσης βρε...!τιποτα παστελ χρωματακια που να συνδυαζονται ωραια,και αντε και κανε πιο αισθησιακο,κοντα στο κρεβατι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:γνωμη μου βεβαια...

επισης ,αποφασισα να μην πολυβγαινω απο το σπιτι,20 μερες μεινανε και δεν θελω να το ρισκαρω

ασε που δεν με κρατανε τα ποδια μου κιολας...ο χειροτερο ειναι οταν ξυπναω...ρε κοριτσια ,δεν θυμαμαι να το ειχα στην αλλη εγκυμοσυνη,με πονανε οι φτερνες μου,σχεδον κουτσαινω οταν σηκωνομαι απο το κρεβατι,μετα απο λιγο μου περναει...κουφο δεν ειναι???και απο κιλα ειμαι στα ιδια με την αλλη φορα..

το πιο δυσαρεστο απο ολα ,ειναι πως μου τελειωνει η υπομονη καποιες στιγμες και εχω φωναξει του μικρου λιγο παραπανω,και μετα ειμαι ετοιμη να αρχισω να κλαιω ,μονο και μονο επειδη σκεφτομαι ,πως δεν εχω το δικαιωμα να χανω την υπομονη μου με το παιδι....γενικως ,ειμαι στα ορια ,οπως καταλαβαινετε....

αυτα τα ολιγα...

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...