Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ιον αμυγδάλου η αγαπημένη μου! και η break η πράσινη με το φουντούκι καλή είναι! Αλλά τώρα μια λίλα πάουζε δεν θα με χαλούσε καθόλου!

και εγω θεωρω την ΙΟΝ ανυγδαλου ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ

Και επειδη αγαπω γενικα τη σοκολατα οπου σταθω και βρεθω αγοραζω.. στο Βελγιο και στην Ελβετια οτι εφαγα απο αυτα που μου συστηναν (ιδιως τις πραλινες Βελγιου) δεν με συγκινησε κατι..

καθε που μιλαω για Βελγιο θυμαμαι

α) την ΑΠΟΛΥΤΗ εμπειρια..ακομη μου σηκωνεται η τριχα (δεν εχω και τιποτε αλλο...) απο την επισκεψη μου στο Μουσειο μουσικων οργανων...

ΕΙΝΑΙ must οποιος παει..να παει..

β) τα.. μουσεια σοκολατας..

ζεστη σοκολατα να ρεει σε ποταμους, συντριβανια και να περνεις με μπισκοτακια η κουπες και να τρως η να πινεις..

Διαφημίσεις

καθε που μιλαω για Βελγιο θυμαμαι

α) την ΑΠΟΛΥΤΗ εμπειρια..ακομη μου σηκωνεται η τριχα (δεν εχω και τιποτε αλλο...) απο την επισκεψη μου στο Μουσειο μουσικων οργανων...

ΕΙΝΑΙ must οποιος παει..να παει..

β) τα.. μουσεια σοκολατας..

ζεστη σοκολατα να ρεει σε ποταμους, συντριβανια και να περνεις με μπισκοτακια η κουπες και να τρως η να πινεις..

Μαρή, βαλτή είσαι;;;; Θα πάω περίπτερο να πάρω παγωτό, σοκολάτα, lila pause, ΤΩΡΑ και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!

Σταμάτααααααααααααααααααααααααααααα! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαρή, βαλτή είσαι;;;; Θα πάω περίπτερο να πάρω παγωτό, σοκολάτα, lila pause, ΤΩΡΑ και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!

Σταμάτααααααααααααααααααααααααααααα! :mad:

Μετά θες να δείρεις εμένα... η Προσπ χρειάζεται ένα μπερτάκι ξύλο που τόση ώρα μιλάει για γλυκά κ δεν σε σέβεται που κάνεις δίαιτα πονεμένο μου

ΓΙΑΤΙ;

Κοίτα συμπεθέρα, σπίτι ξεσπίτι, δεν θα μας έχεις και στην καταπίεση! Κανόνισε :mrgreen:!

τί να κάνουμε.. ξανθιά γαλανομάτα μακρυπόδα σου δίνω... έλεος... λίγη καταπίεση κακό δεν κάνει.... και όπως λέω και στο γιό... οταν με πρήζει... ΚΑΤΑΠΙΕΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ......ΚΑΚΙΆ ΜΑΝΑ

Διαφημίσεις

ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ!!

name90b.gif

Χειρουργός Οδοντίατρος

Μετεκπαιδευθείσα στην Παιδοδοντία ( Πανεπιστήμιο Μπολώνιας Ιταλίας )

Γρηγορίου Μαρασλή 36, 49100 Κέρκυρα

τηλ : 2661036026 κιν : 6942538015

μα τι είσαι βρε παιδί μου!!!σου βγάζω το καπέλο!!

Μετά θες να δείρεις εμένα... η Προσπ χρειάζεται ένα μπερτάκι ξύλο που τόση ώρα μιλάει για γλυκά κ δεν σε σέβεται που κάνεις δίαιτα πονεμένο μου

Μωρέ έννοια σου, αυτή έρχεται και μόνη της, δε θα τη γλιτώσει! :mrgreen:

τί να κάνουμε.. ξανθιά γαλανομάτα μακρυπόδα σου δίνω... έλεος... λίγη καταπίεση κακό δεν κάνει.... και όπως λέω και στο γιό... οταν με πρήζει... ΚΑΤΑΠΙΕΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ......ΚΑΚΙΆ ΜΑΝΑ

Έχει κι άλλες χρυσό μου!

Στην τελική, ας βρει μόνος του, δεν θα υποφέρω εγώ και για τα γκομενικά του!!! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

OXI MAESTRIA..

Μη.. δεν ειπαμε μαζοχα??? μπορει να μου αρεσει μετα και να ζηταω και αλλο...

και ποια η ικανοποιηση σας αν μ αρεσει????

Σοκολατα κρεπα με μπανανα...μιαμ μιαμ μιαμ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...