Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί εγώ νομίζεις δεν έχω;;; :mrgreen:

Εκείνο το σπίτι στην Ιταλία είναι που με βάζει σε σκέψεις. :tongue:

Aυτό μέσα στο δάσος.. με το ποτάμι δίπλα κ τις καστανιές... το γάργαρο νερό.... την απόλυτη ηρεμία..;;;:tongue:

σπιτι στην ιταλια ακουω συμπεθερααα με εριξες βρε εχω 2 παρε οπιον θεςς χαχαχα:):)

qXcJp2.png

A7LOp2.png

σπιτι στην ιταλια ακουω συμπεθερααα με εριξες βρε εχω 2 παρε οπιον θεςς χαχαχα:):)

Μια που ψηνεσαι για 3ο κάνε κόρη κ σου δίνω σπίτι 110τμ στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας καινουριο

Διαφημίσεις

ο θανασης ειναι ησυχος δεν θα μιλα καθολου θελει να γινει παπας αγιο παιδιιι και θα ευαισθητος καρκινακι ξανθος με γαλαζοπρασινα ματια... ο κων/νος ξενυκτης συνεχεια μιλα και γκρινια βιζακιας γυναικας και της τρελης ζωης διαλεξε....χαχα

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Μια που ψηνεσαι για 3ο κάνε κόρη κ σου δίνω σπίτι 110τμ στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας καινουριο

Το καλύτερο απ'ολα.... εξωχικά έχουμε... σπίτι δικό μας να μεινουμε στην Αθήνα δεν έχουμε

που ειναι αυτο συμπεθερα αντε δεχομε αλλα θα βγει κορη ο γιος καλος τον εγκρινωωω...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

ο θανασης ειναι ησυχος δεν θα μιλα καθολου θελει να γινει παπας αγιο παιδιιι και θα ευαισθητος καρκινακι ξανθος με γαλαζοπρασινα ματια... ο κων/νος ξενυκτης συνεχεια μιλα και γκρινια βιζακιας γυναικας και της τρελης ζωης διαλεξε....χαχα

Το Θανάση θα πάρουμε αφού έχει και μια διαφορά ηλικίας το αγόρι

που ειναι αυτο συμπεθερα αντε δεχομε αλλα θα βγει κορη ο γιος καλος τον εγκρινωωω...

Στον Πύργο Ηλείας... αυγουλάκια φρέσκα, θάλασσα κοντά... καρπούζια κ φράουλες με τα κιλάααα!

Διαφημίσεις

Aυτό μέσα στο δάσος.. με το ποτάμι δίπλα κ τις καστανιές... το γάργαρο νερό.... την απόλυτη ηρεμία..;;;:tongue:

Είπαμε, έχε χάρη!

Τους ετοίμασες την προσωπική αγγελία, ε;;; Χαχα, τα μαναράκια! :mrgreen:

Το καλύτερο απ'ολα.... εξωχικά έχουμε... σπίτι δικό μας να μεινουμε στην Αθήνα δεν έχουμε

Ο δικός μου θα 'χει στη Θεσ/νίκη! Κελεπούρι ΣΕ λέω! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ι LIKE YOU!!!! :tongue: :tongue:

:-D

τι ειναι αυτο το κολλημα με τα κλειδια βρε παιδι μου.τις προαλλες τα ειχε πεταξει στα σκουπιδια.εγω φταιω βεβαια,γιατι της λεω οποτε πεταει κατω κατι,οτι ειναι κακο,και το πεταμε στα σκουπιδια,και παει και το πεταει στα σκουπιδια και κλεινει και το καπακι.που να ξερει βεβαια το παιδι τι ειναι κακο,και τι οχι.

εμεις της εχουμε δειξει οτι παταμε το πενταλ στον καδο και ανοιγει για να μη πιανει το καπακι και κανει περηφανη το ιδιο και γελα..

επισης ως υστερω μανα δεν της δινω να τρωει σοκολατα.. μονο να δοκιμαζει περιστασιακα αλλα οχι ποσοτητα η συστηματικα..μετα απο κανα χρονο μπορει, ακομη οχι.

Και ειμαι βεβαιη οτι αν στο γαλα της βαλω λιγο κακαο θα το πιε μια χαρα..αμ δε..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...