Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όχι όχι, λάθος τρόπο της λες.... ρώτα κ εμένα που έχω άντρα τεχνικό η/υ. Λοιπόν παίρνεις το Pc στα χέρια σου, αρχίζεις να το ταρακουνάς κ πατάς ταυτόχρονα όλα τα πλήκτρα με μανία, αν δεν δουλέψει παίρνεις ένα σφυρί κ αρχίζεις να το κοπανάς με χειρότερη μανία, αν πάλι δεν φτιάξει βγαίνεις στο μπαλκόνι κ το πετάς.. μονο αν είσαι στο 2ο όροφο.. γιατί αν είσαι σε λιγότερο ύψος θα πρέπει να το περάσεις κ μια βόλτα κάτω από τη βρύση

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Επιτέλους κοιμήθηκε το βασανάκι μου.Τί κούραση!Απο το πρωί τώρα κάθησα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελενάντα δοκίμασε το εξής:

έναρξη-ρυθμίσεις-πίνακας ελέγχου-τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας-γλώσσες-λεπτομέρειες.

πηγα κι εκει,και δεν γινοταν τπτ.εκανα επανεκκινηση κι ολα καλα.να'στε καλα.σε λιγο παω να δω τις νοικοκυρες.τωρα εχει ενα ωραιο εργο στο σταρ,το πρεστιζ.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Μολις γυρισαμε απο τον γιατρο και η αληθεια ειναι οτι ειμαι καπως προβληματισμενη....

7950Kg και 75cm υψος.Ειμαστε πολυ αδυνατες...ΓΙΑΤΙ?????Ηθελε να της κανω εξετασεις αλλα εγω το τρεναρα λιγο ακομα.Ρε κοριτσια τρωει αλλα δεν κοιματε το βραδυ και γενικως ειναι πολυ δραστηρια.Δεν καθεται με τιποτα στον κωλο της!!!!ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΚΙΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ!!!!!!!!ΑΚΟΥΤΕ????????????

ελα..ενταξει..κουλαρε..και εμεις ειμαστε 8400 και 76 υψος και τα 300 γρ τα πηρε με τα χιλια ζορια..το δε υψος κολλημενο εκει δυο μηνες μη σου πω και τρεις...ολα σχετικα ειναι..

αλλωστε ειμαι σιγουρη οτι κ..ο δεν θα βαζει κατω η μικρη σου οπως και η δικη μου..εμ! πως να κατσει γραμμαριο?????!!!και δεν ειναι αδυνατες αλλα απλα ντελικατες...

Διαφημίσεις

Όντως καλό.Το έχω δει.Αλλά ρε κορίτσια επανέρχομαι στο θέμα αμνησία.Δεν θυμάμαι την πλοκή απο τις ταινίες που παρακολουθώ.Ενώ ταινίες που είδα όταν πήγαινα σχολείο να σας τις πω απ' έξω.Πήρα τον κατήφορο:-(Είναι σοβαρό:?:

εγω μολις τελειωσα με τους κουραμπιεδες (φαση α η οποια θα καταναλωθει εν ριπη οφθαλμου..την αλλη βδομαδα θα χει και φαση β που θα ναι για να στολιζει το χριστουγεννιατικο τραπεζι μαζι με τα μελομακαρονα)

και (τωρα θα σας ανατριχιασω αλλα ολα ειναι μεσα στο προγραμμα) σχεδον εχω ετοιμασει και τα κολλυβα για το μνημοσυνο των πεθερικων μου που θα κανουμε αυριο το μεσημερι και το πρωι θα σηκωθω νωρις να φουρνισω προσφορο..

σε δουλεια να βρισκομαστε..

να δω θα καταφερω να παω εξοχικο το βραδυ η θα τρεχω Σαββατιατικα τηλεγραφηματικα...

ο καθενας με τον πονο του

Όντως καλό.Το έχω δει.Αλλά ρε κορίτσια επανέρχομαι στο θέμα αμνησία.Δεν θυμάμαι την πλοκή απο τις ταινίες που παρακολουθώ.Ενώ ταινίες που είδα όταν πήγαινα σχολείο να σας τις πω απ' έξω.Πήρα τον κατήφορο:-(Είναι σοβαρό:?:

μαλλον μειναμε οι δυο μας.

κι εγω το εχω αυτο.αλτσχαιμερ το λεω.

και να'ταν μονο οι ταινιες που δεν θυμαμαι καλα θα ηταν!

τα παντα ξεχναω!πορτοφολι,κλειδια,και πολλα αλλα!

εγω το χω χροοονια αυτο το θεμα..ενω μια ταινια την εχω δει και μου αρεσει, ξαφνικα την θυμαμαι αποσπασματικα η απλα κατι μου θυμιζει..

κουραζεται το μυαλο..ενα το χουμε χειμωνα καλοκαιρι!

μαλλον μειναμε οι δυο μας.

κι εγω το εχω αυτο.αλτσχαιμερ το λεω.

και να'ταν μονο οι ταινιες που δεν θυμαμαι καλα θα ηταν!

τα παντα ξεχναω!πορτοφολι,κλειδια,και πολλα αλλα!

και εγω εδω ειμαι!! οεο!!

παω μια να απλωσω τα κολλυβα να στεγνωνουν και ξαναρχομαι..(μη φτυνεστε νυχτιατικα..ποτε να προλαβω η δολια να τα κανω!!)

Διαφημίσεις

εγω μολις τελειωσα με τους κουραμπιεδες (φαση α η οποια θα καταναλωθει εν ριπη οφθαλμου..την αλλη βδομαδα θα χει και φαση β που θα ναι για να στολιζει το χριστουγεννιατικο τραπεζι μαζι με τα μελομακαρονα)

και (τωρα θα σας ανατριχιασω αλλα ολα ειναι μεσα στο προγραμμα) σχεδον εχω ετοιμασει και τα κολλυβα για το μνημοσυνο των πεθερικων μου που θα κανουμε αυριο το μεσημερι και το πρωι θα σηκωθω νωρις να φουρνισω προσφορο..

σε δουλεια να βρισκομαστε..

να δω θα καταφερω να παω εξοχικο το βραδυ η θα τρεχω Σαββατιατικα τηλεγραφηματικα...

ο καθενας με τον πονο του

καλως τη.εφτιαξες γλυκακια?μπραβο.

εγω θα φτιαξω απο βδομαδα,μελομακαρονα ομως γτ οι κουραμπιεδες δεν μ'αρεσουν.

να ζησετε να τα θυμοσαστε τα πεθερικα σας.ποσος καιρος ειναι?

Να σας πω τι έκανα σήμερα να γελάσετε.Πάω να κάνω καφέ το πρωί στη δουλειά να ανοίξει το μάτι.Ελληνικό κουπάτο.Βάζω νερό στο φλυτζάνι για να το μετρήσω και αντί να ρίξω το νερό στο μπρίκι, βάζω το φλιτζάνι πάνω στο γκαζάκι και το ανάβω:confused:

παω μια να απλωσω τα κολλυβα να στεγνωνουν και ξαναρχομαι..(μη φτυνεστε νυχτιατικα..ποτε να προλαβω η δολια να τα κανω!!)

εμενα μ'αρεσουν τα κολλυβα!!!πειραζει?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Να σας πω τι έκανα σήμερα να γελάσετε.Πάω να κάνω καφέ το πρωί στη δουλειά να ανοίξει το μάτι.Ελληνικό κουπάτο.Βάζω νερό στο φλυτζάνι για να το μετρήσω και αντί να ρίξω το νερό στο μπρίκι, βάζω το φλιτζάνι πάνω στο γκαζάκι και το ανάβω:confused:

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ!!! Keep going!!

Ρε συ προσπ,το κουνιαδικό δεν κάνει τίποτα για τους γονείς?Ασε που δεν ξέρω γιατί,αλλά εγώ έχω συνδιάσει αυτή τη δουλειά με τους μεγαλύτερους εν ζωή της οικογένειας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...