Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμένα σαβουριάζει ότι έχουμε στο σπίτι, το δικό της φαγητό συνήθως ήταν μοσχάρι ή κοτόπουλο, αλλά κ κεμπάπ της έχω δώσει, κ χοιρινό, κ κατσίκι, κ τζατζίκι... τώρα στην Ιταλία επειδή η μητέρα μου δεν προλαβαίνει καθόλου με τη γιαγιά μου δεν της κάνει χώρια φαγητό κ δεν τρώει αλεσμένα πια

μια απο τυα ιδια ο μικρος μου καταβροχθιζει οτι βλεπει εμενα τρωει και σοκολατες καπου καποθ καπου απο τον μεγαλο οταν τρωει ο θανασης αυτος ζητα δεν μπορω να μην το δωσω ειμαι κακια αλλα του δινω γλυκα τρωει φρουτα μονος ποτε δεν εφαγε αλεσμενα και κρεα οτι κατσει γιουρτι δεν τρωει και τυρι αναγουλιαζει αυγο οποτε κατσει μερικες φορες δεν το τρωει προχθες εφαγε ενα γεματο πιατο μελιτζανες με κολοκυθακια στον φουρνο ειναι αναλογα τα κεφια του στηθος πρωι βραδυ και μεσημερι και μερικες εχτρααααα γαλα καθολου και εμεις με το καλαμακι προσπαθουμεεεε αλλα τπτ...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χθες πηγαμε στην παιδικη χαρα και σε μια φαση ηθελε να παει στην παιδικη χαρα του παιδικου σταθμου που συνορευει και τα χωριζει μια καγκελοπορτα κλειδωμενη..

της εξηγουσα οτι δεν μπορω να την ανοιξω να μπουμε μεσα και κανει το φοβερο..

βαζει το χερι της προς την κλειδαρια και κανει την κινηση του ξεκλειδωματος λεγοντας "κιγι".. να βρω το κλειδι!!και να ανοιξω!

μετα στο σπιτι ετρωγε μονη της το γιαουρτακι της και επειδη τελειωνε προσπαθουσε να μαζεψει το γυρω γυρω γυρνωντας το κεσεδακι γυρω απο το κουταλι.. ειχε τρελο γελιο..

:-D

τι ειναι αυτο το κολλημα με τα κλειδια βρε παιδι μου.τις προαλλες τα ειχε πεταξει στα σκουπιδια.εγω φταιω βεβαια,γιατι της λεω οποτε πεταει κατω κατι,οτι ειναι κακο,και το πεταμε στα σκουπιδια,και παει και το πεταει στα σκουπιδια και κλεινει και το καπακι.που να ξερει βεβαια το παιδι τι ειναι κακο,και τι οχι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ντοματα τρώει κ η κούκλα μου πολύ σαν να ειναι φρούτο!!

Μύδι... μύδι ... μου αρέσει το κρεμμύδι

και εμενα ερχερτε και βαζει το χερακι του μεσζα στην σαλατα και περνει ντοματα και αγγουρακι και τρωει της προαλλες εφαγε κρεμυδι καικε και ελεγε καιειει καει

qXcJp2.png

A7LOp2.png

μια απο τυα ιδια ο μικρος μου καταβροχθιζει οτι βλεπει εμενα τρωει και σοκολατες καπου καποθ καπου απο τον μεγαλο οταν τρωει ο θανασης αυτος ζητα δεν μπορω να μην το δωσω ειμαι κακια αλλα του δινω γλυκα τρωει φρουτα μονος ποτε δεν εφαγε αλεσμενα και κρεα οτι κατσει γιουρτι δεν τρωει και τυρι αναγουλιαζει αυγο οποτε κατσει μερικες φορες δεν το τρωει προχθες εφαγε ενα γεματο πιατο μελιτζανες με κολοκυθακια στον φουρνο ειναι αναλογα τα κεφια του στηθος πρωι βραδυ και μεσημερι και μερικες εχτρααααα γαλα καθολου και εμεις με το καλαμακι προσπαθουμεεεε αλλα τπτ...

Μην ακούω βλακείες... ακού κακιά... και η στέρηση καλό δεν κάνει... ούτε οι υπερβολές ..

Διαφημίσεις

Ναι βρε σεις, κι εγώ του δίνω σοκολάτα. Παίρνω εκείνα τα μικρά (σαν κίντερ) απ' τα Lidl, κάποια με γάλα μέσα, κάποια με φράουλα και γιαούρτι (μιαμ μιαμ σαν τη Lila pause) και του δίνω. Απλά όχι όσο θα ήθελε.

Έχει μάθει και λέει "κιάο" (και άλλο!!!) ο σκατιάρης!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μην ακούω βλακείες... ακού κακιά... και η στέρηση καλό δεν κάνει... ούτε οι υπερβολές ..

βεβαια.κι εμεις επειδη κανουμε παρεα με πολλα παιδακια,τα οποια τρωνε μπισκοτα,smarties και τα λοιπα,δεν μπορω να μην της δωσω,γιατι κλαιει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

θηλαζει πριν κοιμηθει (πινει αρκετο γιατι ειμαι γεματη) και μετα μεσα στη νυχτα πινει οσο παραγω (δεν ξερω ποσο πολυ ειναι αλλα ξερω οτι εχω γιατι νοιωθω τη ροη οταν "κατεβαινει το γαλα")

και εγω νομιζω οτι το βραδυ εχω περισσοτυερο γαλα το αισθανομε αφου αφηνει ωρες την κανουλα να γεμισει:):)

εμενα κοιματε μονο με τσισι ανοιγει την μπλουζα και λεει τσιτσι μαμα αντε πως μετα να μην τον δωσεις:|απο ασβεστιο δεν ξερω πως παει αφου ουτε γιουρτι τρωει ουτε τυρι αλλα γενικα αισθανομε την μερα λιγοτερο γαλα.... προσπερτ θα ερθει και το δευτερο μην βγιαζεσε και εγω θελω τριτο αλλα με την εξαρτηση του μικρου που να βαλω μπροσταααα....

qXcJp2.png

A7LOp2.png

προσπερτ θα ερθει και το δευτερο μην βγιαζεσε και εγω θελω τριτο αλλα με την εξαρτηση του μικρου που να βαλω μπροσταααα....

ΤΡΙΤΟ?!?!?!!!?!?

Αχ, χαρά στο κουράγιο σου! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Δικός μου είναι, όπως θέλω θα τον λέω!!!

Άμα δεις την "παραγωγή" που κάνει καθημερινά, θα καταλάβεις. :mrgreen::mrgreen:

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ.. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ .. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΕΙ Η ΚΟΡΗ ΣΚΑΤΙΑΡΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ... ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ:rolleyes:

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ.. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ .. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΕΙ Η ΚΟΡΗ ΣΚΑΤΙΑΡΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ... ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ:rolleyes:

Ε, όχι και δικός "σου" συμπεθέρα!!!

Της Ανδρείνας θα είναι κι εσύ να μην ανακατεύεσαι πολύ πολύ! Άντε! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...