Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι άλλο τρώνε τα δικά σας εκτός από γιαούρτι το απόγευμα?

εσείς δεν έχετε και πρόβλημα βάρους....φυσικά!!!

εγώ δεν της έχω δώσει κάτι άλλο...

εμενα κανα φρουτο συνηθως..η κανενα τοστ.. αλλα εμεις επειδη κοιμομαστε νωρις αρκετα χανουμε και ενα γευμα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομίζω ότι δεν έχουμε παιδοοδοντίατρο εδώ....

ούτε οφθαλμίατρο...θα το ψάξω όταν έρθει η ώρα...

σε παιδοοφθαλμιατρο θελουμε να την παμε και το χουμε καθυστερησει αρκετα πιστευω.. ενας προληπτικος ελεγχος δεν βλαπτει..

η ξαδελφη μου δεν ειχε καμια ενδειξη και τελικα της βρεθηκε νομιζω υπερμετρωπια και φοραει γυαλια τωρα που αρχισε το σχολειο αλλα θα μπορουσε να ειχε βρεθει νωριτερα και να μην ειχε επιδεινωθει τοσο..

ποιο γεύμα?δεν πίνει γάλα πριν κοιμηθεί?

πίνει όμως και τη νύχτα γάλα...έτσι δεν είναι?

θηλαζει πριν κοιμηθει (πινει αρκετο γιατι ειμαι γεματη) και μετα μεσα στη νυχτα πινει οσο παραγω (δεν ξερω ποσο πολυ ειναι αλλα ξερω οτι εχω γιατι νοιωθω τη ροη οταν "κατεβαινει το γαλα")

Διαφημίσεις

θηλαζει πριν κοιμηθει (πινει αρκετο γιατι ειμαι γεματη) και μετα μεσα στη νυχτα πινει οσο παραγω (δεν ξερω ποσο πολυ ειναι αλλα ξερω οτι εχω γιατι νοιωθω τη ροη οταν "κατεβαινει το γαλα")

μια χαρά τότε.

επειδη ομως το συγκεκριμενο εχει καλη ποσοτητα (το χα δει απο σενα αλλωστε) και ωραια γευση το παιρνω αν και οχι οικονομικο ιδιαιτερα.

Βρε συ το Tendy με δημητριακα το κατηργησαν?? Δεν το βρισκω εδω και καιρο στον Βασιλοπουλο και παιρνω με το μελι η τα φρουτα..

Εγώ πάλι το βρίσκω οικονομικό, εγώ το αγοράζω 1,86 από το ΑΒ κ μου φαίνεται ιδιαιτερα φτηνό όταν τα υπόλοιπα παιδικά εχουν 2? κ δεν ειναι καν βιολογικά

Μίλησα με την μητέρα μου στην Ιταλία κ τα γιαούρτια εκει έχουν περίπου 0,30? το κεσεδάκι.. Μονο εδώ ξερουν να μας πιάνουν τον κ@λο

Ειναι αναλογα το Βασιλόπουλο, βρήκα κ γευση βερίκοκο και στην ιταλία έχει κ γεύση αχλάδι

Εγώ πάλι το βρίσκω οικονομικό, εγώ το αγοράζω 1,86 από το ΑΒ κ μου φαίνεται ιδιαιτερα φτηνό όταν τα υπόλοιπα παιδικά εχουν 2? κ δεν ειναι καν βιολογικά

Μίλησα με την μητέρα μου στην Ιταλία κ τα γιαούρτια εκει έχουν περίπου 0,30? το κεσεδάκι.. Μονο εδώ ξερουν να μας πιάνουν τον κ@λο

Ειναι αναλογα το Βασιλόπουλο, βρήκα κ γευση βερίκοκο και στην ιταλία έχει κ γεύση αχλάδι

0.30?????? τι λες τωρα!!!!

εχει και αλλες γευσεις εεε?? Θα παω και στον ΑΒ της Λενορμαλ να ριξω μια ματια..

Τo Danonino εχει την ιδια τιμη (στον ΑΒ του Περιστεριου το Tendy εχει 1,88) και ειναι 6 κεσεδακια των 60ml.. τιποτε δηλαδη..ισα για τη γευση.. δυο τρωει ανετα βεβαια ειναι διαφορες γευσεις αλλα ειναι η μια η η αλλη..

Τα avdance ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ καθολου!! Πολυ βαρια γευση

και ολα τα αλλα εχουν αααααπειρη ζαχαρη..

η αγελαδίτσα που παίρνω τα 3 κεσεδάκια έχουν Ε1.74...

ή το τοτάλ πάιρνω.

τα υπόλοιπα μακάρι να μπορούσα,αλλά τα ψώνια πάνε πολλά χρήμματα πια...

εδω εχει 1,80 η αγελαδιτσα στη συσκευασια των 3 και κατα καιρους βαζουνε κπτωτικα κουπονια των 0,30 λεπτων..

το Τοταλ το χουν χαλασει τελειως και ειναι πιο βαρυ στη γευση.. το κανω μονο τζατζικι

Διαφημίσεις

τοστ δεν της έχω δώσει ποτέ...

από κρέας ήθελα να σας ρωτήσω...της δίνω μόνο κοτόπουλο και μοσχάρι...

δίνετε άλλα?χοιρινό,κιμά,αρνί?

μια την εβδομαδα της κανω μπιφτεκια

αρνι σπανια αλλα εχει φαει

χοιρινο αν και οι παιδιατροι δεν το συστηνουν πριν τα 2 ετη (καποιοι τουχαλιστον) εγω της δινω αν κατσει..

νομίζω ότι δεν έχουμε παιδοοδοντίατρο εδώ....

ούτε οφθαλμίατρο...θα το ψάξω όταν έρθει η ώρα...

ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ!!

name90b.gif

Χειρουργός Οδοντίατρος

Μετεκπαιδευθείσα στην Παιδοδοντία ( Πανεπιστήμιο Μπολώνιας Ιταλίας )

Γρηγορίου Μαρασλή 36, 49100 Κέρκυρα

τηλ : 2661036026 κιν : 6942538015

ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ!!

name90b.gif

Χειρουργός Οδοντίατρος

Μετεκπαιδευθείσα στην Παιδοδοντία ( Πανεπιστήμιο Μπολώνιας Ιταλίας )

Γρηγορίου Μαρασλή 36, 49100 Κέρκυρα

τηλ : 2661036026 κιν : 6942538015

11888... Τυχαιο??? Δε νομιζω.... :wink:

παει ευχαριστα γιατι ακομη δεν εχει θεματα με τα δοντακια του... ενω εμεις τα πουρεητζερ ολο και κατι επιπονο εχουμε..

κανει φθοριωση? πως γινεται?

Εγω ειχα εφιαλτική εμπειρία από οδοντιάτρους μικρή γι'αυτό φοβάμαι, τώρα οι παιδοδοντίατροι τα πιάνουν με το καλό.

Η φθορίωση γίνεται με ένα μασελάκι, του τα καθαρίζει πριν με το γαντζάκι αν έχει πλάκα στα δόντια κ μετά με ένα πράγμα σαν λαστιχένιο βουρτσάκι

τοστ δεν της έχω δώσει ποτέ...

από κρέας ήθελα να σας ρωτήσω...της δίνω μόνο κοτόπουλο και μοσχάρι...

δίνετε άλλα?χοιρινό,κιμά,αρνί?

εμένα σαβουριάζει ότι έχουμε στο σπίτι, το δικό της φαγητό συνήθως ήταν μοσχάρι ή κοτόπουλο, αλλά κ κεμπάπ της έχω δώσει, κ χοιρινό, κ κατσίκι, κ τζατζίκι... τώρα στην Ιταλία επειδή η μητέρα μου δεν προλαβαίνει καθόλου με τη γιαγιά μου δεν της κάνει χώρια φαγητό κ δεν τρώει αλεσμένα πια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...