Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ακριβώς,βέβαια εμείς τρώμε το απλό γιαούρτι,αγελαδίτσα,αλλά μπισκότα σπάνια...

για την ώρα το ελέγχουμε,μετά όταν θα ζητάει να δω τι θα κάνουμε...θα βάλουμε όρια φυσικά...

και η μαμά μου έτσι μας έκανε,δεν μας έλεγε δεν θα φάτε...

αλλά συγκεκρίμενες μέρες παγωτό...ή πατατάκια με μίλκο...

δεν κάνει στην πιπίλα τίποτα να βάζουμε,το έχω ακούσει κάπου...

και εμεις το απλο γιαουρτι τρωμε την αγελαδιτσα (αν και ειναι πλεον γερμανικο προιον) και αυτο της το δινω συνηθως σκετο και καποιες φορες με μελι..αλλα μερικα απογευματα της δινω επιδορπιο Tendy (και καλα βιολογικο) και Danonino

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι βρε.. ποιος κανει κυρηγμα?

αυτα τα λεμε μεταξυ μας..

αυτο που λες οτι κανεις εσυ πχ κανω και εγω στα πλαισια παιχνιδιου.. οχι καταναγκαστικα και με λογιδρια..

κυρηγμά εντός εισαγωγικών εννοώ. Απλώς εισέπραξα ένα άγχος που εγώ προς στιγμήν δεν το έχω. Μπορεί να κάνω και λάθος. Αλλά τώρα που το λέτε έχω αντιλιφθεί οτι η πεθερά της δίνει αρκετά γλυκά! Πιστεύω το βραδυνό βούρτσισμα να αρκεί. Βέβαια αυτά δεν είναι τα μόνιμα δοντάκια όπως προείπαμε αλλά και η εικόνα σάπιων δοντιών σε τέτοια ηλικία δεν είναι οτι καλύτερο!

και παίρνει και ύφος επιδεικτικό!!! :rolleyes::rolleyes:

Αμ αυτο που το πας??!!

Καταλαβαινει πολυ καλα οταν της αρνησε κατι και αρχιζει τα δικα της..

και αν εχει κανει κουτσουκελα το παιζει αδιαφορη και κανει τσαμπινιες

κυρηγμά εντός εισαγωγικών εννοώ. Απλώς εισέπραξα ένα άγχος που εγώ προς στιγμήν δεν το έχω. Μπορεί να κάνω και λάθος. Αλλά τώρα που το λέτε έχω αντιλιφθεί οτι η πεθερά της δίνει αρκετά γλυκά! Πιστεύω το βραδυνό βούρτσισμα να αρκεί. Βέβαια αυτά δεν είναι τα μόνιμα δοντάκια όπως προείπαμε αλλά και η εικόνα σάπιων δοντιών σε τέτοια ηλικία δεν είναι οτι καλύτερο!
Εγώ στο γιο έπλενα τα δόντια το βράδυ.. για 7 χρόνια δεν μου παρουσίασε πρόβλημα μέχρι πρόσφατα με το ένα δοντάκι που χάλασε (φανταζομαι ότι ειναι στην αρχή αφού μου είπε να πάω Σεπτέμβρη) κ δεν μπορώ σίγουρα να πω ότι δεν έτρωγε γλυκά.

Ειναι κ η πάστα του δοντιού, υπάρχουν δόντια που χαλούν πιο εύκολα και άλλα όχι. Μια επίσκεψη μετα τα 4χρ ανά 6μηνο για να μπει το παιδί στη ρουτίνα του οδοντίατρου ειναι μια χαρά κ προλαμβάνεις πράγματα

και εμεις το απλο γιαουρτι τρωμε την αγελαδιτσα (αν και ειναι πλεον γερμανικο προιον) και αυτο της το δινω συνηθως σκετο και καποιες φορες με μελι..αλλα μερικα απογευματα της δινω επιδορπιο Tendy (και καλα βιολογικο) και Danonino

Εμένα δεν το θέλει το γιαούρτι. Γενικώς δεν θέλει ότι έχει κρεμμώδη υφή:confused: Η δικιά μου τώρα τελευταία έχει γίνει πολύ ανυπόμονη. Ζητάει κάτι και μέχρι να της το δώσω επαναλαμβάνεται. Τώρα τελευταία της λέω με σοβαρό ύφος: μπορείς να περιμένεις σε παρακαλώ? Ναι , απαντάει και περιμένει:P

Διαφημίσεις

προσωπικα κανενα αγχος απολυτως..

απλα ξερω οτι μονο εμεις μπορουμε να την κατυεθυνουμε σε αυτα απο νωρις και ετσι θεωρω οτι μεσα απο το παιχνιδι μπορει να το μαθει..

το ιδιο και με την τουαλετα..

ο καθε γονιος κανει ΟΤΙ θελει και νομιζει σωστο..

απλη συζητηση κανουμε..αλλιως εκθεση ιδεων

Εγώ στο γιο έπλενα τα δόντια το βράδυ.. για 7 χρόνια δεν μου παρουσίασε πρόβλημα μέχρι πρόσφατα με το ένα δοντάκι που χάλασε (φανταζομαι ότι ειναι στην αρχή αφού μου είπε να πάω Σεπτέμβρη) κ δεν μπορώ σίγουρα να πω ότι δεν έτρωγε γλυκά.

Ειναι κ η πάστα του δοντιού, υπάρχουν δόντια που χαλούν πιο εύκολα και άλλα όχι. Μια επίσκεψη μετα τα 4χρ ανά 6μηνο για να μπει το παιδί στη ρουτίνα του οδοντίατρου ειναι μια χαρά κ προλαμβάνεις πράγματα

Στα 4 χρόνια πρέπει να του γίνει απαραίτητα συνήθεια να τα βουρτσίζει πρωί που θα σηκώνεται για το σχολείο και βράδυ πριν κοιμηθεί. Μωρέ καλά τα λές για το 6μηνο. Αυτό ισχύει και για μας αλλά ποιός πάει?

μολις με πηρε η κουνιαδα για να μου πει οτι η μικρη της ειπε¨"κακα" και τη ρωτησε αν θελει να πανε στην τουαλετα να κανει κακα και εκανε ναι και την πηγε και τα εκανε εκει κανονικα..

:D :D :D (χαζη τελειως η μανα λεμε)

Στα 4 χρόνια πρέπει να του γίνει απαραίτητα συνήθεια να τα βουρτσίζει πρωί που θα σηκώνεται για το σχολείο και βράδυ πριν κοιμηθεί. Μωρέ καλά τα λές για το 6μηνο. Αυτό ισχύει και για μας αλλά ποιός πάει?

αααα.. εγω το σκεφτομουν συμπτωματικα τελειως σημερα το πρωι (γιατι ακουσα κατι στο ραδιο για εναν οδοντιατρο).. ανα 6μηνο σε παιδοοδοντιατρο.. οχι σε οτι και οτι γιατρο..

πιστευω οτι πρεπει να μαι τυπικη με αυτα..

βεβαια ακομη ουτε εξεταση αιματος δνε της εχω κανει αλλα θα το κανονισω απο Σεπτεμβρη..

Διαφημίσεις

Εγω σίγουρα δεν πάω αλλά ο γιός πάει ευχάριστα

γιατί "και καλά" βιολογικό;

Σίγουρα το προτιμώ από όλα τα υπόλοιπα ελληνικά επιδόρπια

δεν ξερω τι ειναι πραγματικα βιολογικο και τι οχι..οποιοδηποτε προιον στην αγορα.. οι ενδειξεις δεν με πειθουν..

επειδη ομως το συγκεκριμενο εχει καλη ποσοτητα (το χα δει απο σενα αλλωστε) και ωραια γευση το παιρνω αν και οχι οικονομικο ιδιαιτερα.

Βρε συ το Tendy με δημητριακα το κατηργησαν?? Δεν το βρισκω εδω και καιρο στον Βασιλοπουλο και παιρνω με το μελι η τα φρουτα..

Εγω σίγουρα δεν πάω αλλά ο γιός πάει ευχάριστα

παει ευχαριστα γιατι ακομη δεν εχει θεματα με τα δοντακια του... ενω εμεις τα πουρεητζερ ολο και κατι επιπονο εχουμε..

κανει φθοριωση? πως γινεται?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...