Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι καλά που μπήκες να μας γράψεις τα νέα σου!!!

Καλά ειναι τα αγγελουδάκια μου !! Πήγαν Ιταλία με τη μαμα μου αφού η γιαγιά μου ειναι άρρωστη κ έπρεπε να βοηθήσει, περνούν όμορφα εκεί.

Με τα δοντάκια ελπίζω να μην είναι τοσο σοβαρά, εγώ πήγα το μεγάλο για το καθιερωμένο έλεγχο κ μου είπαν ότι χάλασε λίγο ένα δοντάκι κ στενοχωρήθηκα,από Σεπτέμβρη σφράγισμα, ευτυχώς δεν ειναι μονιμο δόντι

Πετρόλ λέω να βάλω στο διάδρομο για να μην λερώνεται με τα χέρια

έχει βγει μια της chicco εγώ αυτή πήρα

α,μαλιστα.μαλλον πρεπει να παμε κι εμεις στον παιδοοδοντιατρο να μας ενημερωσει πως πλενουμε τα δοντακια,γτ εμεις εχουμε 16 τωρα,και πρεπει ν'αρχισουμε.αλλα δεν ηξερα οτι χρησιμοποιουμε απο τωρα οδοντοκρεμα.

ηρεμηστε καλε δεν χρειαζετε παιδοδοντιατρος μια απλη βουρτσα με νερο καθε βραδυ φτανει προς το παρον ειναι μικρα για βουρτισμα εμενα μου εγραψε και κατι μαντιλακια τα οποια τα γυρνας στο δακτυλο με διαφορες γευσης και πλενεις στα δοντακια το οποιοο το θεωρω περιττο...

ο γιος μου δεν ειχε προβλημα με τα δοντια αλλα με τα ουλα ειχα γατζωθεια αγκαθια απο κατι που ροκανισε και φενονταν σαν μελανια η συγκεκριμενη ηταν ασχετη εαν και παιδοδοοδοντιατρος μου ειπε οτι ειναι χαλασμενα και οτι φταιω που δεν τα π[λενω και μου εγραψε ενα σορρω χαζομαρες για παιδι 18 μηνων πως θα εκανε στοματικο διαλυμα η πως θα εφτυνε την οδοντοκρεμα εινΑΙ ΛΙγο χαζο ευτιχως πηγαμε σε κανονικο οδοντιατρο και μας ελυσε την αποριααα και τον φοβο ηταν ετοιμη να μας βγαλει και ακτινογραφιαααα ευτιχως αυτο το γλιτωσαμεε,,,,

qXcJp2.png

A7LOp2.png

καλημερα κοριτσια αχ αυτο το βαψιμο μπελας αντε να δω πως θα βαψω δευτερα με 2 παιδια στα ποδια μου....εδω ολη μερα εχει ηλιο και καθε απογευμα βρεχει....πρεπει να παω για ανανεωση καρτας και βαριεμεεεεεεε....σημερα επιτελους κατεβηκα ακομα ενα κιλο εχω αλλα 8 κιλα εαν δεν παιθανω απο στερησει ολο το καλοκαιρι εχω και τον αντρα μου κερβερο εκανα βαφλες για τα μικρα εχθες και της μετρησε αυτες που περισσεψαν να μην φαω....

qXcJp2.png

A7LOp2.png

μπουρμπουληθρα καλημερα

εμεις ακομη θηλαζουμε.. βραδυ πριν κοιμηθει...οοοοολη νυχτα και καμια φορα πρωι..

θελω να μεινω εγκυος και μαλλον θα το κανω παραλληλα γιατι αν περιμενω να αποθηλασει θα χω γερασει..

ελπιζω οτι στους επομενους μηνες θα αλλαξουν καποια πραγματα.. θελει βοηθεια και απο τους γυρω και προσωπικη επιμονη..δεν θελω ομως να την πιεσω η να της επιβαλλω αλλαγες με το ζορι..

γαλα ξενο δεν πινει, τελευταια την ξεγελαμε με το καλαμακι που παιζει αλλα πινει μονο μερικες γουλιες και τιποτε αλλο..

της δινω γιοαυρτι αγελαδινο καθημερινα και τροφες με ασβεστιο..γενικα οτι μπορω κανω και οσο προλαβαινω γιατι κοιμαται και νωρις το βραδυ αρα χανουμε ενα γευμα το οποιο αντικαθιστα ο θηλασμος..

υπομονη αγαπη μου θα ρθει καιη ωρα τους.. εσυ τουλαχιστον δεν σκεφτεσαι για αλλο παιδακι αμεσα αρα εισαι πιο ανετη.. ελπιζω να τα καταφερω και να μη μας στοιχισει με απωλειες η αλλα θεματα..

ηρεμηστε καλε δεν χρειαζετε παιδοδοντιατρος μια απλη βουρτσα με νερο καθε βραδυ φτανει προς το παρον ειναι μικρα για βουρτισμα εμενα μου εγραψε και κατι μαντιλακια τα οποια τα γυρνας στο δακτυλο με διαφορες γευσης και πλενεις στα δοντακια το οποιοο το θεωρω περιττο...

ο γιος μου δεν ειχε προβλημα με τα δοντια αλλα με τα ουλα ειχα γατζωθεια αγκαθια απο κατι που ροκανισε και φενονταν σαν μελανια η συγκεκριμενη ηταν ασχετη εαν και παιδοδοοδοντιατρος μου ειπε οτι ειναι χαλασμενα και οτι φταιω που δεν τα π[λενω και μου εγραψε ενα σορρω χαζομαρες για παιδι 18 μηνων πως θα εκανε στοματικο διαλυμα η πως θα εφτυνε την οδοντοκρεμα εινΑΙ ΛΙγο χαζο ευτιχως πηγαμε σε κανονικο οδοντιατρο και μας ελυσε την αποριααα και τον φοβο ηταν ετοιμη να μας βγαλει και ακτινογραφιαααα ευτιχως αυτο το γλιτωσαμεε,,,,

αυτα λεω και εγω παραπανω..πανω απο 2 ετων μπορει να γινει στοιχειωδως χρηση οδοντοπαστας

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες

k.gifa.gifl.gifi.gifm.gife.gifr.gifa.gif

1982758dgphav06l9.gifwith love

2072307gjgx3fqw1k.gif

Καλημέρα Βικάκι μου!! Τί ομορφο μηνυμα !! Σευχαριστώ

Εγώ ρώτησα την παιδοδοντίατρο κ μου είπε ότι σ'αυτή την ηλικία παίζει καθαρά συμβουλευτικο ρόλο γι'αυτό κ δεν θα την πάω αν δεν δω κάτι

καλημέρα κορίτσια..

πως πάνε τα κέφια σήμερα?

εμείς τα ίδια,ήσυχα...χθες το απόγευμα είχαμε πάει στην αδερφή μου,η Έλλη ξεσάλωσε...κυνηγούσε τα μεγαλύτερα,την ανηψιά μου και τον ξαδέρφο μου...

ωραία είναι όταν πάμε εκεί,εκτός πόλης,ησυχία,μονοκατοικία με κήπο...

τρελαίνεται η έλλη να πηγαίνει στην αυλή γύρω γύρω από το σπίτι...

καλώς την μπουμπουλίθρα!!

κι εμείς τα δοντάκια τα πλένουμε με οδοντόβουρτσα,1-2 φορές έβαλα οδοντόκρεμα παιδική.

πολλές φορές βλέπω υπολείματα στα δόντια,δεν μπορώ να τα βγάλω.

ούτε εγώ δίνω γλυκά,δεν ζητάει κιόλας ακόμα.

μονο λίγο μέλι στο γιαούρτι της ή μαρμελάδα σπιτική.

Ρε κορίτσια πολύ κακό για το τίποτα! 1,5 χρονών μπομπιράκια είναι! Εγώ τουλάχιστον είμαι χαλαρή. Γνώμη μου:αφήστε να μωρά να χαρούν παιχνίδι! Θα έρθει και ο καιρός των ευθυνών και μάλιστα πολύ σύντομα! Εγώ της κάνω ένα απλό βουρτσισματάκι την ώρα του μπάνιου, χωρίς να της κάνω κύριγμα και να θέλω να της το περάσω σαν ρουτίνα. Θα έρθει η ώρα που θα μάθει την έννοια του προγράμματος (ύπνος, φαγητό , διασκέδαση, καθαριότητα) και τότε θα εντάξουμε και το εντατικό πλύσιμο των δοντιών.

Ρε κορίτσια πολύ κακό για το τίποτα! 1,5 χρονών μπομπιράκια είναι! Εγώ τουλάχιστον είμαι χαλαρή. Γνώμη μου:αφήστε να μωρά να χαρούν παιχνίδι! Θα έρθει και ο καιρός των ευθυνών και μάλιστα πολύ σύντομα! Εγώ της κάνω ένα απλό βουρτσισματάκι την ώρα του μπάνιου, χωρίς να της κάνω κύριγμα και να θέλω να της το περάσω σαν ρουτίνα. Θα έρθει η ώρα που θα μάθει την έννοια του προγράμματος (ύπνος, φαγητό , διασκέδαση, καθαριότητα) και τότε θα εντάξουμε και το εντατικό πλύσιμο των δοντιών.

γιατι βρε.. ποιος κανει κυρηγμα?

αυτα τα λεμε μεταξυ μας..

αυτο που λες οτι κανεις εσυ πχ κανω και εγω στα πλαισια παιχνιδιου.. οχι καταναγκαστικα και με λογιδρια..

καλημέρα κορίτσια..

πως πάνε τα κέφια σήμερα?

εμείς τα ίδια,ήσυχα...χθες το απόγευμα είχαμε πάει στην αδερφή μου,η Έλλη ξεσάλωσε...κυνηγούσε τα μεγαλύτερα,την ανηψιά μου και τον ξαδέρφο μου...

ωραία είναι όταν πάμε εκεί,εκτός πόλης,ησυχία,μονοκατοικία με κήπο...

τρελαίνεται η έλλη να πηγαίνει στην αυλή γύρω γύρω από το σπίτι...

καλώς την μπουμπουλίθρα!!

κι εμείς τα δοντάκια τα πλένουμε με οδοντόβουρτσα,1-2 φορές έβαλα οδοντόκρεμα παιδική.

πολλές φορές βλέπω υπολείματα στα δόντια,δεν μπορώ να τα βγάλω.

ούτε εγώ δίνω γλυκά,δεν ζητάει κιόλας ακόμα.

μονο λίγο μέλι στο γιαούρτι της ή μαρμελάδα σπιτική.

καλως την!

και εγω εκτος απο τα επιδορπια γιαουρτιου και αν τυχει κανενα μπισκοτο η κουλουρι (δεν δινω καθημερινα) κατα τ αλλα δεν τρωει αλλα γλυκα.

Βεβαια και το μελι με μετρο γιατι και αυτο βλαπτει τα δοντια..

η μητερα μου παλια εβαζε τακτικα μελι στη πιπιλα του αδελφου μου και σαπισαν τα δοντακια του σιγα σιγα..

Διαφημίσεις

όχι καλέ παίζουμε με την οδοντόβουρτσα,βλέπει κι εμάς...

έφαγε και μερικές τρίχες...γιατί τα δαγκώνει όλα...τώρα μας την δείχνει να την πάρει για να κάνε τα δόντια της κι αυτή....

τι να της πω???ούτως ή άλλως με γράφει...εδώ δεν μιλάει ακόμα θα της μάθω πράγματα δύσκολα????

ένα ένα...με τη σειρά...

καλως την!

και εγω εκτος απο τα επιδορπια γιαουρτιου και αν τυχει κανενα μπισκοτο η κουλουρι (δεν δινω καθημερινα) κατα τ αλλα δεν τρωει αλλα γλυκα.

Βεβαια και το μελι με μετρο γιατι και αυτο βλαπτει τα δοντια..

η μητερα μου παλια εβαζε τακτικα μελι στη πιπιλα του αδελφου μου και σαπισαν τα δοντακια του σιγα σιγα..

ακριβώς,βέβαια εμείς τρώμε το απλό γιαούρτι,αγελαδίτσα,αλλά μπισκότα σπάνια...

για την ώρα το ελέγχουμε,μετά όταν θα ζητάει να δω τι θα κάνουμε...θα βάλουμε όρια φυσικά...

και η μαμά μου έτσι μας έκανε,δεν μας έλεγε δεν θα φάτε...

αλλά συγκεκρίμενες μέρες παγωτό...ή πατατάκια με μίλκο...

δεν κάνει στην πιπίλα τίποτα να βάζουμε,το έχω ακούσει κάπου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...