Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εγώ έχω βεντάλιες,ωραία πάει το μωβ-πράσινο...

και μωβ-κίτρινο.

για το παιδικό.

ναι και επειδη ειναι αγορι - κοριτσι ειναι ωραιος συνδυασμος..

αν σας πω οτι το χα κανει προπερσι σε γνωστο δημοσιο οργανισμο θα με πιστεψετε?? παιδικο δωματιο κανονικα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραίο είναι λιλά-πράσινο απαλό...

εγώ έχω στο παιδικό λιλά-ροζ και φούξια,το φούξια όμως το έβαλα σε συγκεκριμένους τοίχους μικρής επιφάνειας για να τετραγωνίσει το δωμάτιο που είναι ήταν πολύ μακρόστενο.

στο δικό μας στην αθήνα είχα βάλει μόνο στον τοίχο του κρεβατιού μωβ σκούρο,φανταστικό...

στο δωμάτιο μας εδώ έχω τιρκουάζ πάνω από το κρεβάτι μας.

πως θα σου φαινόνταν κάτι τέτοιο στο δωμάτιο σου?

Εγω της μικρης εχω βαψει αποχρωση του κιτρινου και του σομον-πορτοκαλι..γιατι ηθελα φως και επειδη ηθελα να καλυψω ατελειες.. με σκουρα χρωματα οι ατελειες βαρανε..

αλλα την επομενη φορα θα παω στο μωβ απαλο με κατι αλλο..

το κακο - καλο με το σπιτι μου ειναι πως ειναι απιστευτα ψιλοταβανο και μοιαζει μονιμα αδειο..ειχα σκεφθει να κρεμασω απο την οροφη πεταλουδες και διαφορα αλλα δεν το χω αποφασισει ακομη

ωραίο είναι λιλά-πράσινο απαλό...

εγώ έχω στο παιδικό λιλά-ροζ και φούξια,το φούξια όμως το έβαλα σε συγκεκριμένους τοίχους μικρής επιφάνειας για να τετραγωνίσει το δωμάτιο που είναι ήταν πολύ μακρόστενο.

στο δικό μας στην αθήνα είχα βάλει μόνο στον τοίχο του κρεβατιού μωβ σκούρο,φανταστικό...

στο δωμάτιο μας εδώ έχω τιρκουάζ πάνω από το κρεβάτι μας.

πως θα σου φαινόνταν κάτι τέτοιο στο δωμάτιο σου?

Ανεβάζω ένα link κ θα γράψω τους συνδυασμούς που ειδα να μου πείτε την γνώμη σας

http://www.chrotex.gr/uploads/File/site_optimedia/

Για το παιδικό σελ 13- c3058 , c-2488, c2638

θέλω να βάλω τον τοίχο που ειναι η κουρτίνα κ τον δίπλα που έχει το γραφείο το μοβ, πράσινο να βάλω σε έναν τοίχο που ειναι οι κουκέτες κ μια κολώνα ροζ

μετά είδα κ τον συνδυασμο στη σελ. 7 αλλα ειναι πιο έντονα κ φοβαμαι μην με κουράσουν

ακριβώς αυτό σκεφτόμουν...τη σελ 13...πολύ καλό.

το πιο σκούρο να πηγαίνει σε πιο μικρή επιφάνεια και θα είναι τέλειο...

καλά το έχεις σκεφτεί.

προσπ εγώ έχω κρεμάσει κουνουπιέρα στο πιο ψηλό σημείο της σκεπής...κρέμασε κι εσύ κάτι...

Διαφημίσεις

εμενα μου αρεσει παρα πολυ ο συνδυασμος της σελ 13 και οπως εχει αλλα και με τη παρεμβαση σου δεν θα ειναι ασχημο καθως θα αναλογει και σε καθε φυλο..

καπως ετσι σκεφτομουν τις αποχρωσεις και εγω πριν που σου γραφα..

πιστευω ομως οτι πρεπει να κανεις κατι και με την οροφη γιατι σκετο λευκο η σπασμενο λευκο θα κανει τους αλλους συνδυασμους να χανουν..

Ανεβάζω ένα link κ θα γράψω τους συνδυασμούς που ειδα να μου πείτε την γνώμη σας

http://www.chrotex.gr/uploads/File/site_optimedia/

Για το παιδικό σελ 13- c3058 , c-2488, c2638

θέλω να βάλω τον τοίχο που ειναι η κουρτίνα κ τον δίπλα που έχει το γραφείο το μοβ, πράσινο να βάλω σε έναν τοίχο που ειναι οι κουκέτες κ μια κολώνα ροζ

μετά είδα κ τον συνδυασμο στη σελ. 7 αλλα ειναι πιο έντονα κ φοβαμαι μην με κουράσουν

Ωραία τα χρωματάκια Τζέσικα! Εγώ τον ουρανό που έχει στο ταβάνι τον έχω γύρω γύρω σε όλο το δωμάτιο στον μισό τοίχο και απο κάτω τον άλλο μισό λαχανί.

Ωραία τα χρωματάκια Τζέσικα! Εγώ τον ουρανό που έχει στο ταβάνι τον έχω γύρω γύρω σε όλο το δωμάτιο στον μισό τοίχο και απο κάτω τον άλλο μισό λαχανί.

το ειχα δει το δωματιο της μικρής . πολυ ωραίο... εμένα έχει ένα πρασινάκι πολύ ανοιχτο κ το έχω σκυλοβαρεθεί

Και αποφασισα να μην βάλω καθόλου αυτοκόλλητα

ακριβώς αυτό σκεφτόμουν...τη σελ 13...πολύ καλό.

το πιο σκούρο να πηγαίνει σε πιο μικρή επιφάνεια και θα είναι τέλειο...

καλά το έχεις σκεφτεί.

προσπ εγώ έχω κρεμάσει κουνουπιέρα στο πιο ψηλό σημείο της σκεπής...κρέμασε κι εσύ κάτι...

ΣΚεφθηκα κουνουπιερα αλλα φοβαμαι ξερετε τι???

μη γινει τη νυχτα καμια στραβη και πεσει πανω της και παθει ασφυξια..

μετα βγαινουν οι βρυκολακες, τα φαντασμαστα και πεθαινει ο πρωταγωνιστης..

Διαφημίσεις

Ωραια η ιδέα της κουνουπιέρας κ σχεδον αδύνατο να πέσει αλλα κι εγώ αυτά τα πράγματα πάνω απ'το κεφαλι μου δεν τα μπορώ

Ωραια η ιδέα της κουνουπιέρας κ σχεδον αδύνατο να πέσει αλλα κι εγώ αυτά τα πράγματα πάνω απ'το κεφαλι μου δεν τα μπορώ

δεν μπορω να αγχωνομαι ΚΑΙ για αυτα τα πραγματα!!!

Προτιμω να βαλω σε διαφορα επιπεδα να κρεμονται υφασματινες πεταλουδες σε διαφορα χρωματα η κατι τετοιο.. 3,25 υψος τι να το κανω??

εχω ομως και για τον ενα τοιχο που ειναι αδειος μαι χειροποιητη πανινη κατασκευη της "Νταιζη" ενα πολυχρωμο κοριτσι με ενα μπαλονι.. και ηδη εχω βαλει εναν υψομετρητη καμηλοπαρδαλη της ιδιας εταιρειας..

μετα βγαινουν οι βρυκολακες, τα φαντασμαστα και πεθαινει ο πρωταγωνιστης..

α παπα spielberg είσαι!!!!!δώσε του κάνα σενάριο...στέρεψε!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...