Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

To γρουσούζεψα! Ξύπνησε ο καημένος, πονούσε και γκρίνιαζε. Του δώσαμε παυσίπονο και ξανακοιμήθηκε τώρα. Εύχομαι να μην ξαναξυπνήσει.

Πω, πω, τι κούραση είναι αυτή ρε κορίτσια! Αλλά έχει φύγει το άγχος (το μεγαλύτερο μέρος του), οπότε όλα γίνονται.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

To γρουσούζεψα! Ξύπνησε ο καημένος, πονούσε και γκρίνιαζε. Του δώσαμε παυσίπονο και ξανακοιμήθηκε τώρα. Εύχομαι να μην ξαναξυπνήσει.

Πω, πω, τι κούραση είναι αυτή ρε κορίτσια! Αλλά έχει φύγει το άγχος (το μεγαλύτερο μέρος του), οπότε όλα γίνονται.

Το χειρότερο πέρασε, τώρα όλα καλά, θα επανέλθει γρήγορα το παιδι κ όλα καλά. Κλείστα κι εσύ όλα κ πήγαινε να ξαπλώσεις

Καλημέρα κορίτσια! Πολύ δουλειά έπεσε! Δεν έχω καθόλου χρόνο! Οι πλάτες μου είναι καταπιασμένες, λες και με δείρανε!

Τζεσικάκι τα μαμούνια περνάνε ωραία ε? Θα έχουν ωραίες παιδικές αναμνήσεις! Εσύ άρχισες να συνηθίζεις χωρίς τα μικρά? Να τα μάθετε οπωσδήποτε Ιταλικά! Είναι μια γλώσσα που πολύ πιθανό να τους φανεί χρήσιμη!

Μαεστριάκι όλα καλά με το τσουτσουνάκι σας:P Να'ναι και το τελευταίο που περνάτε! Σε 2-3 μέρες θα το έχει ξεχάει κι όλας ο Γιαννάκης!Άντε να κανονίσουμε να παίξουν με τη Γεωργίτσα!

Ευάκι χάθηκες:? Είπα θα σε έπαιρνα τηλ ένα απογευμα αλλά με το που πάω στο σπίτι ''χάνομαι''. Δουλειές, Γεωργίτσα κλπ κλπ. Με την πρώτη ευκαιρία αν ξελαμπικάρω λίγο θα σε πάρω να μάθω κανένα νέο σου. Εύχομαι να είναι όλα καλά!;)

Τί έκανε πάλι το μαμουνάκι μου? (κουκουβα!). Χθες το βράδυ έκανε μπάνιο ο άντρας μου και μου φωνάζει να του βγάλω ένα εσώρουχο. Μετά απο λίγο μου ξαναφωνάζει: έβγαλες εσώρουχο? Του απαντάω εγώ φωναχτά: το άφησα πάνω στο κρεβάτι, θέλεις να στο φέρω εκεί? Απαντάει κι αυτός : φέρτο. Όπως σηκώθηκα απο το σαλόνι για να πάω στην κρεβατοκάμαρα βρίσκω τη Γεωργίτσα στο διάδρομο έξω απο το μπάνιο να κρατάει το εσώρουχο του μπαμπά της που πήρε πάνω απο το κρεβάτι και να χτυπάει την πόρτα! :P Λέω του άντρα μου άνοιξε να δεις την κόρη σου!

Τζεσικάκι τα μαμούνια περνάνε ωραία ε? Θα έχουν ωραίες παιδικές αναμνήσεις! Εσύ άρχισες να συνηθίζεις χωρίς τα μικρά? Να τα μάθετε οπωσδήποτε Ιταλικά! Είναι μια γλώσσα που πολύ πιθανό να τους φανεί χρήσιμη! για να δούμε θα μιλήσουν τα μικρά Ιταλούδικα;; :tongue:

Τί έκανε πάλι το μαμουνάκι μου? (κουκουβα!). Χθες το βράδυ έκανε μπάνιο ο άντρας μου και μου φωνάζει να του βγάλω ένα εσώρουχο. Μετά απο λίγο μου ξαναφωνάζει: έβγαλες εσώρουχο? Του απαντάω εγώ φωναχτά: το άφησα πάνω στο κρεβάτι, θέλεις να στο φέρω εκεί? Απαντάει κι αυτός : φέρτο. Όπως σηκώθηκα απο το σαλόνι για να πάω στην κρεβατοκάμαρα βρίσκω τη Γεωργίτσα στο διάδρομο έξω απο το μπάνιο να κρατάει το εσώρουχο του μπαμπά της που πήρε πάνω απο το κρεβάτι και να χτυπάει την πόρτα! :P Λέω του άντρα μου άνοιξε να δεις την κόρη σου!

Τέτοια κάνουν κ μας τρελαίνουν! Εγώ θέλω να ανεβάσω ένα βιντεάκι που τράβηξα πριν φύγει κ ειναι στο μπάνιο με το τηλέφωνο κ κάνιε ντουζ.... και λέει "καιει" κ έχει το σφουγγάρι κ πλένεται, θα την φάω μόλις γυρίσει.

Και το γιο μαζί!!! :tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα..

απο δω και περα μαλλον θα κανουμε σαν χαζοχαρουμενες γιατι κανουν ολο και πιο εντονα πραγματα που δηλωνουν οτι καταλαβαινουν πολλα..

εμενα ξεχωριζει το σαμπουαν για τα μαλλια της και το αφρολουτρο για το σωμα και μου τα δινει με τη σειρα τους και μου δειχνει τι να τα κανω κιολας..

επισης εχει παθει τρελα με τη σκια της και ολο εφευρισκουμε παιχνιδια και παιζουμε και ξεκαρδιζεται..

το πρωι με βοηθουσε να βαλω τα ρουχα στο πλυντηριο και μου δειχνε και τα κουμπια για να πατησω..

αντε να περασουν οι ημερες να παρω την αδεια μου..βαριεμαι..

Ψάχνω να βρώ χρώματα για να βάψω τα δωμάτια, το δικό μας κ των παιδιών. Βρήκα κάτι συνδυασμούς που μου αρέσουν.. τώρα θα δω

τι αποχρωσεις σκεφτεσαι?

εχω και βενταλιες (λογω δουλειας ) να δεις

Διαφημίσεις

τι αποχρωσεις σκεφτεσαι?

εχω και βενταλιες (λογω δουλειας ) να δεις

για το παιδικό μοβ, ροζ ,πράσινο μάλλον..

για το δικο μου δύσκολα τα πράγματα.. απλά θέλω έντονα χρώματα

καλημέρα κοριτσάκια...

καλύτερα βλέπω μαεστιάκι ε?μπράβο!!

εγώ εδώ σπίτι κλασικά,τώρα πίνω το γάλα μου και μετά καμμιά δουλειά...και μαγείρεμα...

κατά τα άλλα ησυχία...

jesgk δεν τους λες να σε πληρώσουν κιόλας??σου έδωσα κι άλλη δουλειά...τουλάχιστον να πληρώνεσαι στην ώρα σου...

κι εγώ έχω βεντάλιες,ωραία πάει το μωβ-πράσινο...

και μωβ-κίτρινο.

για το παιδικό.

για το παιδικο ειμαι απολυτα υπερ στην πολυχρωμια αλλα προσωπικα θα διαλεγα να ειναι οι αποχρωσεις απαλες..και αυτο γιατι θεωρω τα εντονα χρωματα κουραστικα..

τα πιο ξεκουραστα για τα ματια των παιδιων ειναι οτι σε πρασινο και κιτρινο.

Οι αποχρωσεις του κοκκινου δινουν ζεστασια αλλα κουραζει και αναλογα τον φωτισμο..(ασχετο αλλα αν εχεις πορτατιφ για τον μικρο οταν διαβαζει να το χεις αριστερα του..δεν κανει σκια οταν γραφει και ειναι πιο ξεκουραστο για τα ματια..σορρυ αλλα το θυμηθηκα και ειπα να στο γραψω)

Για το υπνοδωματιο σου... επειδη δεν ειναι πολυ μεγαλο θα σου λεγα να λαβεις υποψη οτι θα μικρηνει ο χωρος.. απο την αλλη επειδη ειναι υπνοδωματιο ενηλικων θα σου προτεινα τολμηρα χρωματα..

και επειδη εσυ το χεις ειμαι βεβαιη οτι μπορεις να τον κανεις και αισθησιακο..

κανε αλλαγες ..εκανα μεχρι και εγω το μπαζο και μου χει αλλαξει τη διαθεση οταν ειμαι στο δωματιο μου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...