Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια...

έχω να μπω κάτι μέρες...κέφι μηδέν!!!

αργότερα αν είμαι καλύτερα θα ξαναμπώ...

φιλιά...

καλημερααα!βρε Χριστινακι ,μη σκας καλοκαιριατικα,για ολα θα βρεθει μια λυση....

εμεις ριξαμε μια βουτια στην παραλια κατω απο το σπιτι μας,γυρισαμε,καναμε μπανακι τα δυο μας,εφαγε 1 κριτσινι και κοιμηθηκε το ψαρακι μου!

παω κι εγω για καμια ωριτσα και μετα θα παμε για φαγητο -μετα του συζυγου-:confused::);):-D:mrgreen::roll::cool:.....δεν εχει ξαναγινει παλια αυτο!

σημερα δεν μαγειρεψα,ποτε να προλαβω....το απογευμα ,το απογευμα...!;)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημερααα!βρε Χριστινακι ,μη σκας καλοκαιριατικα,για ολα θα βρεθει μια λυση....

εμεις ριξαμε μια βουτια στην παραλια κατω απο το σπιτι μας,γυρισαμε,καναμε μπανακι τα δυο μας,εφαγε 1 κριτσινι και κοιμηθηκε το ψαρακι μου!

παω κι εγω για καμια ωριτσα και μετα θα παμε για φαγητο -μετα του συζυγου-:confused::):-D:mrgreen::roll::cool:.....δεν εχει ξαναγινει παλια αυτο!

σημερα δεν μαγειρεψα,ποτε να προλαβω....το απογευμα ,το απογευμα...!;)

Το ψαράκι σου αυτό το πανέμορφο παιδάκι λες;;;

Καλά να περάσετε!!! ;)

Διαφημίσεις

Zέστη .. ζέστη.. και πάλι ζέστη..... θα ξεπετσωθώ!! !! !! !! !!

Θέλω καφέ κ ξάπλα! Σήμερα θα φτιάξω κρυστάλλινα!! Εχθές σιδέρωσα κ σήμερα εχω ακόμα λίγο αλλά μετά το βραδάκι θα σιδερώσω.

Τα παιδιά μου περνάνε όμορφα κ μίλησα με το γιο που μου κάνει ζωγραφιές το μανάρι μου

γειά σας κοριτσάκια. Χάθηκα αυτές τις μέρες. Με τη Γεωργίτσα όλη μέρα που χρόνος! ΠΣΚ στο χωριό και σήμερα μετά απο άδεια με περίμενε πολύ δουλειά που ακόμα δεν τελείωσα!

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια τί είπε η σκατούλα μου και με κούφανε? στο χωριό ψήσαμε στα κάρβουνα και δίναμε τα κοκκαλάκια στη Γεωργίτσα να ταϊσει τη γατούλα. Νιαν φώναζε (απο το νιάου) και της τα πετούσε. Περίσσεψαν κανα δυο πανσέτες και τις φέραμε στο σπίτι αλλά ξεχάσαμε να τις βάλουμε στο ψυγείο. Πρίν λίγο πείνασε ο άντρας μου και λέει θα φάω λίγα φασολάκια (που έκανα για αύριο ) και τα κρέατα. Ανοίγει το αλουμινόχαρτο και λέει ρε συ Βίκυ κάτι δεν μου αρέσει. Μάλλον δεν τρώγονται αυτά τα κρέατα. Και λέω και γω ε πέτα τα τότε! Και πετάγεται και η μικρή η πορδίτσα και λέει ΝΙΑΝ!

χελλοου μισινγκ λειντις...

Τι φτιαχνς???? (κανω πρακτις για το Βολο.. :tongue:)

Μαεστρο ΜΕΓΙΑ Η ΤΣΟΥ ΤΣΟΥ!!!!!!!! Τα παμε και μεταξυ μας..

cristin & elenada μην προσπεριαζεστε.. οι παρεξηγησεις αρμοζουν μονο σε μενα :tongue::wink: .. πατε να μου φατε τη δοξα και τη φημη :twisted:

γεια σου jesgk (οπου να ναι θα συνηθισετε την απουσια των μικρων και θα επενδυσετε πιο πολυ χρονο μεταξυ σας..μαλλον..ακομη ειστε στην καθημερινοτητα τη γνωστη..), myPrincess (φιλακιαααα και κουραγια..), miamama (Υπομονηηηηηη και μην πεφτεις ψυχολογικα..τι λες τωρα θα μου πεις και δεν θα χεις αδικο..εδω εγω εχω πεσει και δεν τον βοηθαω αλλα τι να κανουμε..)

Ρε συ Viki η μικρη σου ολο και μοιαζει με τη δικη μου σε αντιδρασεις.. και εμας μας κουφανει με διαφορα..

επισης εχω να πω οτι το πραγμα με την τουαλετα ολο γινεται και καλυτερο και το καταδιασκεδαζει.. και τσιτσα και κακακια.. απλα ακομη δεν μας το ζηταει αλλα οταν τη βαζουμε κανει παντα και καθεται στον χρονο που την αφηνουμε αδιαμαρτυρητα.. και οταν τα κανει μας ενημερωνει κιολας περιχαρης!!

Σκ στο εξοχικο, μπανιο δεν καναμε, ηταν και ο καιρος χαλια αλλα καναμε κανα δυο δουλιτσες.. εμεινα ολο στο σκ και ειχα το λαπτοπ γιατι ημουν μονη απο το Σαββατο το βραδυ αλλα ειχε ληξει η καρτα δικτυου και ξεμεινα απο συνδεση..και οταν απεκτησα βαρεθηκα να μπω..

τωρα ειμαστε σε ρυθμους προετοιμασιας για το Βολο αν και μας βλεπω σε χιονοδρομικο και οχι σε παραλια (αφηστε δε που τελικα οπως τα υπολογιζω λογω της αυξησης της παραγωγης στο γαλα μου απο την ιωση της μικρης που θηλαζε τακτικοτερα αυτο το μηνα μαλλον θα ειμαι αδιαθετη στις διακοπες..:evil:..αλλα τι να κανουμε.. ταμπον αν πεσω στις τελευταιες μερες για καμια βουτια αλλιως τιποτε..τα αποφευγω..)

σημερα στη δουλεια καηκε η καρτα δικτυου του σερβερ και ξεμιενα καθολικα απο δικτυο και ετσι μπηκα τωρα απο το σπιτι..

για να σχολιασω και τα προηγουμενα σας..

εμενα δεν εχει μαμα πλεον και ολη του την οικογενεια την εχει μεεεεσα στο σπιτι του..αρα δεν μπορω να παραπονεθω οτι παει τη μικρη ολο στη μαμα του η καπου αλλου!! :cool:

αυτιαααααα...

Na'μαι κι εγώ!

Εχω καμμια ώρα που τελείωσα το φαγητό, φιλέτο κοτόπουλο για αύριο κ μπριάμ για όποιον από τους δύο το προτιμήσει...

Σιδέρωσα κιόλας τα χθεσινά πλυντήρια αλλά δεν έφτιαξα τα κρύσταλλα που ήθελα... αύριο θα έρθει η ξαδέρφη μου να της φτιάξω τα νύχια αφού πάει στο αγόρι της στο νησί κ θα της κάνω ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ:tongue:

Στη δουλειά τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα, μου ανέθεσαν ένα ακόμη τμήμα που σιχαίνομαι ... και ακόμα απλήρωτη!

Βλέπω GreekIdol...ελπίζω να μην βγεί το βλαμμένο η Νικόλ.... κρίμα όμως που πάλι 1η θα βγεί Κύπρια .... τί το λεν greekidol δεν κατάλαβα

Aαααααααα, πολύ νέκρα έπεσε!

Έχει πέσει η ομάδα βλέπω!

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τις ευχές! :D

Για την αθλητική σας ενημέρωση:

Ολλανδία - Σλοβακία 2-1 (προκρίνεται η Ολλανδία) και

Βραζιλία - Χιλή 3-0 (προς το παρόν)

Προσπαθούμε να συνέλθουμε με τον χάζμπαντ και να κάνουμε καμιά δουλίτσα, τώρα που καθόμαστε απ' τη δουλειά και οι δύο. Αύριο ότι κάνουμε κι από Τετάρτη δουλειά.

Ο μικρός σήμερα ήταν πολύ καλύτερα, πονούσε λιγότερα όταν έκανε τσίσα (χθες πονούσε πολύ και ξύπνησε αρκετές φορές) και ήταν γενικότερα ευδιάθετος.

Θέλω να πιστεύω ότι ΟΛΑ θα πάνε καλά. Και χαλάλι η κούραση!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Στη δουλειά τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα, μου ανέθεσαν ένα ακόμη τμήμα που σιχαίνομαι ... και ακόμα απλήρωτη!

Βλέπω GreekIdol...ελπίζω να μην βγεί το βλαμμένο η Νικόλ.... κρίμα όμως που πάλι 1η θα βγεί Κύπρια .... τί το λεν greekidol δεν κατάλαβα

καλα κουραγια με το νεο τμημα

και συμφωνω μαζι σου.. αφου διαγωνιζονται τελικα οι Κυπριες γιατι το λενε Greek Idol... μην αρχισω γιατι θα φαω infraction στανταρακι..

και εγω εκ των δυο προτιμω τη Βαλαντω αλλα αντικειμενικα η Νικολ εχει πολυ πιο δουλεμενη φωνη (ιδιως για τα ξενα κομματια..) και ο Κοντοπουλος (που τον ειχα σε εκτιμηση) εριξε καπως τη Βαλαντω στο δικο του τραγουδι την ωρα της κριτικης δηλαδη ειπε πως δνε μπορουσε α εκφρασει την αποψη του και καλα οτι δεν ηταν συγκεντρωμενος γιατι ακουγε και την ορχηστρα ενω στη Νικολ εδωσε τα ευσημα.. οτι να ναι..

maestria πολυ χαιρομαι που δειχνει τοσο αμεσα την προοδο της αναρρωσης ο μικρος..

ελπιζω να ξαλαφρωνεις απο το αγχος σου..

σας σκεφτομαι..φιλια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...