Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ ,μολις εφυγαν τα πεθερικα απο το σπιτι και ειμαι τουρμπο...!

1ον,με φουντωσε ο πεθερος (83 ετων),που λεγαμε για καποιον γνωστο που εχει 3 παιδια και κερατωνει τη γυναικα του...και τι μου απαντα????πες της ,καλα θα κανει ,να κανει τα στραβα ματια και να μεινει μαζι του ,για χαρη των παιδιων!του λεω ,εχουν αλλαξει οι εποχες πια,κι αν μια γυνακα ειναι δυστυχισμενη ,δεν μενει στο γαμο,και επανελαβε τα ιδια....το πιασαμε το υποννοουμενο παππου ,επρεπε να του πω!!!!!αχ νοοτροπιες!

QUOTE]

Την επομενη φορα που θα ερθει πες του για μια αλλη φιλη σου με 3 παιδια που κερατωνει τον αντρα της ΑΛΛΑ δεν πρεπει να την χωρισει για τα παιδια του να δουμε τι θα πει..;) ΚΑτι τετοια μας κανουν και ειμαστε τοσο πισω!!

Μόλις σηκώθηκα, ειχα ξαπλώσει λιγάκι με τον σύζυγο κ ετοιμάζομαι να παω σινεμα με μια φίλη μου.!! Λοίπον τα μπουμπουκια μου κ γυρίζω η μάνα.

Αχ κλαινε οι χηρες, κλαινε κ οι παντρεμενες λενε στο χωριο μου!! Και γιατι δεν βγηκες με τον συζυγο καλε;;;;;;;;

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εγω καθε ΣΚ που περναει πειθομαι οτι εχω γερασει και δεν μου το λεει κανεις! δεν εξηγειται διαφορετικα..Σημερα ειπα του συζυγου να παει τη μικρη στις κουνιες να ξεσκασει και αυτος την πηγε στη μανα του!!! Απο σπιτι σε σπιτι..Η μανα του μας εχει συνδεσει και αυτος το χαβα του..Ουτε να πει να παμε μαζι (γιατι η δουλα ειχε δουλειες στο σπιτι..!). Ουτε να πει να παμε καπου ολοι μαζι..Νιωθω 80 χρονων..

Μαεστρια ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ελπιζω να πηγαν ολα καλα!!!

yRf6p1.png

Κοριτσια εγω καθε ΣΚ που περναει πειθομαι οτι εχω γερασει και δεν μου το λεει κανεις! δεν εξηγειται διαφορετικα..Σημερα ειπα του συζυγου να παει τη μικρη στις κουνιες να ξεσκασει και αυτος την πηγε στη μανα του!!! Απο σπιτι σε σπιτι..Η μανα του μας εχει συνδεσει και αυτος το χαβα του..Ουτε να πει να παμε μαζι (γιατι η δουλα ειχε δουλειες στο σπιτι..!). Ουτε να πει να παμε καπου ολοι μαζι..Νιωθω 80 χρονων..

Μαεστρια ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ελπιζω να πηγαν ολα καλα!!!

τι λες κοπελα μου,μια χαρα κουκλα εισαι!

επειδη εχει πεσει ρουτινα στην σχεση σας,δεν σημαινει οτι γερασες.

απλως πρεπει να κανεις κατι να το αλλαξεις.

μην ξεχνας οτι,οτι νιωθουμε μεσα μας,το βγαζουμε στο προσωπο μας.αν νιωθουμε ομορφες,κι εχουμε αυτοπεποιθηση,λαμπουμε!

γι'αυτο μην χανεις την αυτοπεποιθηση σου!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

αναφερομουν σε απαρχαιωμενες νοοτροπιες ...αν ζουσα στα τρικαλα,θα ελεγα για τα τρικαλα....τα ειπαμε και στο φεις!σορυ αν σε προσβαλλα,αλλα δεν ειχα τετοιο σκοπο!δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι,θα ηταν αδικο....και ο δικος μου συζυγος Κρητικος ειναι....και να σου πω την αληθεια ,υπαρχουν πολλοι εξαιρετοι ανθρωποι στην Κρητη.:wink:

προσπαθω να μην δινω σημασια ,αλλα ολα εχουν τα ορια τους...ε ,σημερα τον πηδηξα τον φραχτη,τι να κανουμε,δεν ηθελα και πολυ να σου πω την αληθεια,ειπαμε οι ορμονες τρελαινουν κοσμο!!!

απορω παντως που οι δικοι σου ειναι τοσο νεοι και παλι τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια....μαλλον οι παραξενιες ,δεν εχουν ηλικια τελικα..

ναι,βρε,ολα καλα.αλλα δεν φταινε κι αυτοι,με αυτην την νοοτροπια τους μεγαλωσανε οι μανουλες τους.τωρα ειναι η ευκαιρια μας,τα παιδια μας να μην τα μεγαλωσουμε με τις ιδιες νοοτροπιες.μακαρι να το πετυχουμε.

κι οσο για την ηλικια,οπως λεει κι η πεθερα, η νυφη με την πεθερα,δεν κανουνε μαζι,οτι ηλικια και να εχει η πεθερα.ακου μυαλα!:roll:

Καλησπέρα κορίτσια.

Τί κάνετε;

Μαεστρία ελπίζω όλα να πήγαν άψογα με την επέμβαση! Καλή ανάρρωση!!

Μόλις σηκώθηκα, ειχα ξαπλώσει λιγάκι με τον σύζυγο κ ετοιμάζομαι να παω σινεμα με μια φίλη μου.!! Λοίπον τα μπουμπουκια μου κ γυρίζω η μάνα.

Εχθές πήγαμε σε ένα πάρτυ κ περάσαμε σούπερ, το πρωί πήγα με τη ξαδέρφη περπατοβόλτα κ ήταν σούπερ.

Τα παιδάκια μου περνάνε καλά κ η μικρή όλο παει κοντά στην προγιαγιά της!!!

μια χαρα,τζες!να περνατε παντα καλα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

τι λες κοπελα μου,μια χαρα κουκλα εισαι!

επειδη εχει πεσει ρουτινα στην σχεση σας,δεν σημαινει οτι γερασες.

απλως πρεπει να κανεις κατι να το αλλαξεις.

μην ξεχνας οτι,οτι νιωθουμε μεσα μας,το βγαζουμε στο προσωπο μας.αν νιωθουμε ομορφες,κι εχουμε αυτοπεποιθηση,λαμπουμε!

γι'αυτο μην χανεις την αυτοπεποιθηση σου!

συμφωνω απολυτα!κοιτα να αρχισεις να μιλας και να διεκδικεις πραγματα,και ειμαι σιγουρη πως σιγα σιγα και με υπομονη,θα ξαναβρειτε σημειο επαφης!την επομενη,πες του να την παει στη μανα του,πολυ πιθανο να την παει στις κουνιες!!!!;):D:D

μη ρωτατε τι κανω τετοια ωρα παλι ξυπνια....μολις ηπιε μισο μπιμπερο γαλα και στριφογυρναει στην κουνια του

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Την επομενη φορα που θα ερθει πες του για μια αλλη φιλη σου με 3 παιδια που κερατωνει τον αντρα της ΑΛΛΑ δεν πρεπει να την χωρισει για τα παιδια του να δουμε τι θα πει..;) ΚΑτι τετοια μας κανουν και ειμαστε τοσο πισω!!

σωστηηηη!χαχαχα,να δουμε τι θα πει τοτε!αλλα 83 ανθρωπος ,και ενα γιο που τα εχει χεσμενη φωλια,τι περιμενα να μου απαντησει....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Κοριτσια εγω καθε ΣΚ που περναει πειθομαι οτι εχω γερασει και δεν μου το λεει κανεις! δεν εξηγειται διαφορετικα.
Περίμενες εσυ να την πάει στις κουνιες;;; Δεν με έπαιρνες ένα τηλ. να με ρωτήσεις;;; Στη μαμά του θα την πήγαινε!!

Για πάρτο αλλιώς που θα μου πεις ότι εισαι γρια, κούκλα είσαι, τί κάθεσαι κ καθαρίζεις, πάρε εσύ το παιδί κ βγές βόλτα μονη σου κ άστον να πάει στη μαμά του... Κάθε σκ όμως!!

Δεν βγήκα με τον άντρα αφού ήθελα να βγώ με τις φίλες μου. Ηταν σπίτι κ μετά πήγε στη μαμά του.

Περίμενες εσυ να την πάει στις κουνιες;;; Δεν με έπαιρνες ένα τηλ. να με ρωτήσεις;;; Στη μαμά του θα την πήγαινε!!

Για πάρτο αλλιώς που θα μου πεις ότι εισαι γρια, κούκλα είσαι, τί κάθεσαι κ καθαρίζεις, πάρε εσύ το παιδί κ βγές βόλτα μονη σου κ άστον να πάει στη μαμά του... Κάθε σκ όμως!!

Δεν βγήκα με τον άντρα αφού ήθελα να βγώ με τις φίλες μου. Ηταν σπίτι κ μετά πήγε στη μαμά του.

τελικα οι συζυγοι,απο εδω το πανε ,απο εκει το πανε ,παλι στη μαμα τους καταληγουν ε???χαχαχαχα:mrgreen:

τζες ,κι εγω με φιλεναδες θα προτιμουσα να παω σινεμα!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Mεσημέριασε! Πριν λίγο τελείωσα το σίδερο κ περιμένω να τελειώσει το 2ο πλυντήριο να το απλώσω κ αν στεγνώσουν (αφού έχει κ παλιόκαιρο) να τα σιδερώσω κ αυτά να τελειώνω.

Για την ώρα πάω να ξαπλώσω λιγάκι, θέλω να ρίξω κ ένα σφουγγαρισμα το απόγευμα κ μετά μηπως πάμε κανένα περίπατο με το σύζυγο.

Τι μαγειρέψατε;; Εμείς φάγαμε σαλατούλα αλλά κάτι πρέπει να ετοιμάσω για αύριο για εμάς τους μπακουρόσαυρους

Ο γιος μου έχει το ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ τσουτσούνι του κόσμου!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Επίσης, η Αργεντινή κερδίζει 3-0 (προς το παρόν) και μου τη δίνει. :tongue:

Είμαι ΤΟΣΟ κουρασμένη! Νεότερα μόλις βρω το κουράγιο κορίτσια.

Φιλιά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ο γιος μου έχει το ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ τσουτσούνι του κόσμου!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φιλιά.

Καλή ανάρρωση στον μικρό Γιαννάκη σου κ καλή σου ξεκουραση. Τέλος καλό όλα καλά!!!!!!!!1134365k7z3s0v109.gif

Φιλιά.

καλη ξεκουραση και με νεο ηθικο!!

ομορφοτσουτσουνε καλη αναρρωση παλικαρακι!:-D:-D:-D

kKhCp3.png

b5ebp2.png

τελικα οι συζυγοι,απο εδω το πανε ,απο εκει το πανε ,παλι στη μαμα τους καταληγουν ε???χαχαχαχα:mrgreen:

τζες ,κι εγω με φιλεναδες θα προτιμουσα να παω σινεμα!!!

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ;;; ΟΕΟΟΟ;;;

Mεσημέριασε! Πριν λίγο τελείωσα το σίδερο κ περιμένω να τελειώσει το 2ο πλυντήριο να το απλώσω κ αν στεγνώσουν (αφού έχει κ παλιόκαιρο) να τα σιδερώσω κ αυτά να τελειώνω.

Για την ώρα πάω να ξαπλώσω λιγάκι, θέλω να ρίξω κ ένα σφουγγαρισμα το απόγευμα κ μετά μηπως πάμε κανένα περίπατο με το σύζυγο.

Τι μαγειρέψατε;; Εμείς φάγαμε σαλατούλα αλλά κάτι πρέπει να ετοιμάσω για αύριο για εμάς τους μπακουρόσαυρους

Σημερα ψησαμε μπριζολιτσες και μπιφτεκακια στα καρβουνα και εγιναν ΤΕΛΕΙΑ!! Παει η διαιτα..Απο Δευτερα παλι..:roll:

Φιλιά.

ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!!:tongue: Μπραβο κοριτσι..Εμ τετοιος κουκλος τι εργαλειο θα ειχε;;; Οτι κ οτι;;;; ΘΑ τα πουμε αυριο!! Μη σκας βρε για την Αργεντινη..

yRf6p1.png

Εγω οπως ειπα ψησαμε και ηρθε μια ξαδερφη μου με τον αντρα της και φαγαμε..Η Ναταλιτσα δεν εβαζε κωλο κατω, ως συνηθως..Μετα πηγαμε για καφεδακι..Ωραια ηταν..Την αγαπαω πολυ την ξαδερφουλα μου και ειχα καιρο να τη δω και χαρηκα..

Θα τα πουμε και αυριο..

ΥΓ: Τζες μη με ξεχασεις ε;

yRf6p1.png

Καλημέρα!! Καλή εβδομάδα σε όλες!!

Πήρα μια σούπερ τυροπιτούλα απ'έξω κ σε λίγο θα ξεκινήσω δουλειά. Την Τετάρτη κλέινει ο μήνας κ κοβω τιμολόγια όποτε έχω λίγο παραπάνω δουλεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...